Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 859901 Прегледи
*

Helo

Re:Натални карти - практикум
« Отговор #1500 -: Март 18, 2010, 11:28:28 am »

На мен ми е трудно обикновено с тези карти, така че, ако не можете да се ориентирате по тази, кажете и ще кача от астро.ком.  

А защо не го направи от самото начало, а затрудняваш себе си и нас? ;D

« Отговор #1501 -: Март 18, 2010, 11:29:50 am »
   Сънрейн, много съм мързелива по отношение на тълкуване на картите. Но на прима виста, без да задълбавам - много силна интуиция, на моменти  и пророк. Та е хубаво човек да се вслушва в думите на един такъв човек. Защото винаги ще има какво да научи. Може и писател да е бил. Много енергична  и харизматична личност. На моменти щедър, на моменти циция. Благороден тип характер във връзките си с хората около него. Но при негативни провокации - вероятност да е изпадал в ексцесии.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1502 -: Март 18, 2010, 11:30:22 am »
Добре, извинявам се. Качвам след малко. Не го направих, защото мислех, че само аз го имам този проблем.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1503 -: Март 18, 2010, 12:21:24 pm »
 Мисля, че има проблем с изразяване на емоциите.
Слънце съвпад с Уран може да даде нестандартност и инженерни наклонности, но съвпадът е в меркуриянски знак, така че и писател може да е.
 Марс в съвпад с Венера в края на 1 дом малко ме кара да се съмнявам в горните 2 предположения. :blink:

« Отговор #1504 -: Март 19, 2010, 09:05:11 am »
  Сънрейн, никой не ще да казва този човек артист ли бил писател ли бил...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1505 -: Март 19, 2010, 09:40:35 am »
  Сънрейн, никой не ще да казва този човек артист ли бил писател ли бил...
;D Аз реших да изчакам малко, но ако кажеш мога да издам нещо.  ;)

« Отговор #1506 -: Март 19, 2010, 10:47:13 am »
 Марс съвпад с Венера, пък че и в първи, дава сексапил. Има много приятели, с които е щедър, популярна и очарователна личност е. Когато работи, работи здраво. Пише и говори добре. Да не би да е някой актьор?

*

missKapriz

« Отговор #1507 -: Март 19, 2010, 12:22:24 pm »
По картата на Сънрейн-мисля,че професията е свързана с популяризиране на нещо,но нещо нетрадиционно,малко странно може би и че живота на мъжа е завършил в разкош

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1508 -: Март 25, 2010, 02:20:52 pm »
Общо взето се оказахте на прав път за професията на човека - кинорежисьор главно, но и театрален и филмов актьор, автор.  :blink:

Още малко мъчения, ако искате - как е завършил живота си? Каква е била причината за смъртта, как е настъпила тя?

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1509 -: Март 25, 2010, 05:38:06 pm »
малко странно може би и че живота на мъжа е завършил в разкош

Не е странно, защото Меркурий - управител на 4-я му дом /последните години от живота/ хем е в Телец, хем прави тригон с Луната и Нептун. Освен това 2-ят му дом - дом на парите е в Овен и Марс е на трон по знак и дом. Гледах да видя и за причините за смъртта, но ме обърква този съвпад на Слънцето с Уран. Вероятно е починал внезапно - може да е инфаркт, а може и от белодробна емболия/заради съвпада на  :sun: и  :ura: в  :ge:/. Има и Плутон в Лъв в 6 дом, който знак се свързва със сърцето. А може и да е преживял катастрофа,заради този съвпад в 3 дом. Венера управлява 3 и 8 домове и е в заточение, в съвпад с Марс и в квадрат с Луната /също в заточение/ и управителка на 6 дом на здравето.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1510 -: Март 25, 2010, 06:46:26 pm »
МисКаприз мисля, че нарече заниманието му "странно", не края на живота му.

До известна степен има право, но накрая ще се разбере, сега да не издавам повече за него.  :blink:

Чакам и се надявам още да се включат, няма да тропам с крак, нито метани ще има, но ви приканвам най-любезно да се включите.  :P :P :P

Интересен е, като в това определение не влагам нещо категорично хубаво или лошо, но е ярък образ така да го кажем, заслужава си да се обърне внимание на картата. 

Хело, айде нали обичаш темите за смъртта. Днес по едно време те засякох в една съседна дискусия и ми се стори да скучаеш, тъй че йела тука да си кажеш мнението.  ;D

*

missKapriz

« Отговор #1511 -: Март 25, 2010, 08:12:29 pm »
Да имах предвид,че има не особено масова професия,даже съм малко разочарована-имах предвид нещо по-нетрадиционно от обикновен режисьор/шегичка/

« Отговор #1512 -: Март 26, 2010, 10:50:25 am »
 Честно казано, опитах се отново да видя тези неща, които съм писала къде съм ги видяла. Ама на .... ;D. Нещо съм видяла, дето съм го писала - че при провокации изпада в ексцесии. Но да си ..ба главата...всеки ден мисълта ми се лута по различни пътища - и сега се чудя и мая. А човек, който изпада в ексцесии, означава че рано или късно стига до транквиланти....От там вече - изхода е ясен - един ден е летален....БТВ - вече знам кой е човека... :P

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1513 -: Март 26, 2010, 11:24:01 am »
Дейзилайн, не издавай тогава, хитрушке.  ;) Ама що се ровите из нета, ми не гледате картата?  ;D

« Отговор #1514 -: Март 26, 2010, 11:50:07 am »
    ;D Ми опитах се да погледна днес, отново и това дето съм го писала /нали съм мързелива, спестила съм аспектите, от които съм си направила изводите/ и тооо път хииич не можах да вдяна. Днес звездите не ми го говорят - хахаха.

*

Helo

« Отговор #1515 -: Март 26, 2010, 12:02:55 pm »
Да не би края на живота му да е свързан с жена?  :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1516 -: Март 26, 2010, 08:04:28 pm »
Предлагам едно упражненийце.  :blink:
Някой ще пробва ли да познае с какво се занимава тази жена, в коя професионална сфера е намерила реализация?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1517 -: Март 27, 2010, 10:21:02 am »
   Лили, без да се замислям, първата ми мисъл беше - куртизанка.....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1518 -: Март 27, 2010, 10:51:35 am »
 ;D Отговорът е "не".
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1519 -: Март 27, 2010, 11:14:29 am »
При всички случаи е пътувала доста по работа. Уран управлява МЦ и е във Везни, в тригон с Луната-упр. на 2 и 3 домове. Венера в Лъв в 3 дом-на кратките пътувания, е диспозитор на Уран. Плутон управлява 6 дом,диспозитор е на Нептун в 6 и е в аналитичната и прецизна Дева в 5 дом. Работата е изисквала доста контакти, с добро заплащане, включително и с финансова подкрепа от родителите. Ако Луната не беше в Близнаци, може би бих си помислила, че ще се справя добре в мецидинската сфера, заради Марс и Слънце в Рак. Северният й лунен възел в Риби, с управител Нептун в Скорпион в 6 дом, насочва към лаборатория,рентгенов лаборант,микробиолог и друга изследователска работа в областта на медицината и проучванията. Обаче, Плутон,като управител на 6 дом, е в 5 дом,както и Уран - управител на МЦ. При положение, че има Луна в 12 дом - диспозитор на Слънцето и Марс /упр. на 6 дом - работата/, би могла да работи успешно както с деца, така и в областта на телевизия, като сценарист /Луната управлява 3 дом - писане,говорене/,зад кадър. Предполагам, че е работила в различни сфери през годините, заради Уран в двойния знак Везни. Юпитер съуправлява СЛВ и той е в 5 дом, във Везни, та се спирам и на творческа работа / писане, вероятно на криминалета или правене на филми/, тъй като Венера в 3 дом в Лъв е диспозитор на Юпитер и Уран в 5 дом.