Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 856805 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #1520 -: Март 27, 2010, 11:17:30 am »
Професията й е свързана с много ежедневни контакти, не знам какво е работила преди. Доколкото зная, няма висше образование, но си има квалификация. Не знам, да казвам ли вече или да почакам за други предположения?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1521 -: Март 27, 2010, 11:28:39 am »
   Жената, тогава е успяла бизнес-дама или банкерка с кариера. Най-силно поставената планета й е Меркурий, а акцентиран е 2 дом /рачешки планети/, които обичат да придърпват пари към себе си. В смисъл че обичат да трупат, пък особено, когато се намират в дома на Телеца - 2 дом. Стигнала е до там, благодарение на упорит труд, но помощта някак си е дошла по неведоми пътища / ;D от звездата Ригел, която е в съвпад с асцедента/ има интуитивно усещане за потока информация, която се движи из пространството и улавя вярната посока. Има и артистични данни - в смисъл че е имала възможност да управлява някаква творческа професия /танци, музика, сценично и изобр.изкуство/, но силния Меркурий е надделял. За това си мисля, че постижението й по някакъв начин е свързано с Меркурий. Възможно е и да е главен редактор в списание, свързано с Модата и Жените...

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1522 -: Март 27, 2010, 11:38:47 am »
Хрумна ми и друго по 5 дом - някаква творческа работа с разкрасяване - някакво хоби да е станало нейна професия като козметик, масажистка.....нещо подобно, както и моделиерка на луксозни дрехи или бельо. Не мога да мисля повече, Лили, че ме гонят от компа.  ;D

P.S  Изработка или продажбана бижута също може.
« Последна редакция: Март 27, 2010, 11:43:04 am от Скарлет »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1523 -: Март 27, 2010, 11:42:03 am »
Честито на позналите!  ;D

Жената е майстор по фризьорство и това работи.
Венера и Луна в гокленови зони.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1524 -: Март 27, 2010, 11:46:57 am »
Таман реших да допълня с послепис и изработката или продажба на бижута и ти си го написала. Но тази жена имо много голям потенциал в картата си. Жалко, че не се е развила повече и в другите сфери. Щеше да се справи успешно.  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1525 -: Март 27, 2010, 11:54:36 am »
Това е едната от двете ми фризьорки, работят в един салон много близо до нас. Другата е със Слънце във Везни, но не й знам картата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1526 -: Март 27, 2010, 12:08:27 pm »
 :93: :93: Браво на нас, като гледам колко много сме познали -хахаха....

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1527 -: Март 27, 2010, 12:56:10 pm »
:93: :93: Браво на нас, като гледам колко много сме познали -хахаха....

Виж сега, аз пък като гледам колко са се осмелили да се включат, направо имаме повод за гордост. Все пак по една карта е трудно да определиш дали е точно маникюристка или фризьорка, но поне съм го споменала. Определено си личи, че работата е свързнана с творчество и разкрасяване. Заблуди ме малко тази Луна в 12 дом.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1528 -: Март 27, 2010, 04:02:40 pm »
Много сте избързали със задачката.  :blink: Вчера за кратко я мернах само, стори ми се дизайнерска работата й. Струва ми се доста творческа личност.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Helo

« Отговор #1529 -: Март 27, 2010, 04:08:44 pm »
Много сте избързали със задачката.  :blink: Вчера за кратко я мернах само, стори ми се дизайнерска работата й. Струва ми се доста творческа личност.

Кога най-накрая ще кажеш от какво е умрял онзи режисьор? Питах дали има замесена жена. Поне да подскажеш.  :rolleyes:

Никой друг вече няма да прави предположения по неговата карта, тъй че е време да кажеш или поне да подскажеш дали предположението ми е правилно.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1530 -: Март 27, 2010, 05:34:11 pm »
Да, Хело. Смятах днес, но май няма да ми остане време. Така, че утре.  :blink: Пък, ако някой междувременно реши да се включи, тъкмо.
Жена дали е замесена...може би не пряко, но когато разкажа за него, ще разбереш и си направиш извод. Затова не сметнах за необходимо да подсказвам подробности около смъртта.     
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1531 -: Март 27, 2010, 05:51:59 pm »
Докато другите решат какво да правят, аз ви пускам една друга карта за упражнение. Картата е на жена. Опитайте се да предположите професията й. Късмет и по-смело! Оценки не пишем.  ;D

*

missKapriz

« Отговор #1532 -: Март 27, 2010, 06:12:08 pm »
Хирург!

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1533 -: Март 27, 2010, 06:14:55 pm »
Хирург!

Няма да давам отговора поне до понеделник, за да се включат и други желаещи. Но не е хирург. Добре разгледайте картата и не бързайте, не е лесно да се разбере.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1534 -: Март 27, 2010, 06:21:03 pm »
мисля ,че жената е учител или преподавател.... :-\ ,знам ли на първо четене ми изглежда така.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #1535 -: Март 27, 2010, 07:11:51 pm »
 Работа свързана с медицина, но дали е лекар или мед. сестра...незнам.

*

Helo

« Отговор #1536 -: Март 27, 2010, 07:38:02 pm »
Преподавател в университет, занимания с наука.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #1537 -: Март 27, 2010, 07:43:05 pm »
Момичетаааа,не правете "тука има,тука нема". Обяснете малко по-астрологично предположенията си, дееее. Мързеланкиииии..... ;D

*

Helo

« Отговор #1538 -: Март 27, 2010, 07:49:45 pm »
Преподавател в университет, занимания с наука.

Защото МС е в Козирог, а Сатурн е в 1-ви. Това се свързва с учителстване. 6-ти дом в Дева, Мерукрий в 1-ви. Някаква интелектуална професия, свързана с мислене.

Юпитер в 6-ти управлява дома на висшето образование 9-ти. В 9-ти е Луната, в положителен аспект с Юпитер. Това според мен може да я направи преподавател в университет и с Меркурий У6 и в 1-ви може да се занимава с наука.

Може би Плутон показва в каква област преподава, ако е преподавател. Може би преподава нещо, свързано с финанси от съчетанието на Юпитер и Плутон.

*

Divna

« Отговор #1539 -: Март 27, 2010, 07:52:38 pm »
Занимава се с изследователска дейност или проучване (натоварен 8 дом, като съуправителите на 12-Нептун и Марс са също там). Жената обича да "дълбае", да "търси" -Луна в 8 дом (в Скорпион в секстил с Плутон, който пък е управител на 8 дом и се намира в 6)... Методична, концентрирана, с бърз ум и реакции (управител на 6 дом Дева, Меркурий на асц.). В същото време влага много нестандартни методи (управителя на 12 дом Уран е в 6 ). Професията й изисква да е поливалентна личност, с познания в много области (силен 1 дом).
« Последна редакция: Март 27, 2010, 08:33:21 pm от Divna »