Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 857846 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #1560 -: Април 02, 2010, 01:05:29 pm »

но иначе ,като те чета , имам създадено мнение и колкото повече се замислям над някой от постовете ти , толкова повече се убеждавам в това....

Какво е то?  :P Кажи си честно всичко, колкото и да е лошо. Аз няма да се обидя. Обещавам!  ;)

т.е , забелязала си ,че казвам това ,което мисля в прав текст,без да се интересувам ,какво мислят другите? ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #1561 -: Април 02, 2010, 01:14:19 pm »

асц-то освен изява е и външен вид :blink: , та не се знае.
но иначе ,като те чета , имам създадено мнение и колкото повече се замислям над някой от постовете ти , толкова повече се убеждавам в това....
И какво е мнението, което си си създала за мен?  :rolleyes:

*

Helo

« Отговор #1562 -: Април 02, 2010, 01:18:28 pm »
Сега ми стана ясно, че трите планети, които управляват водните знаци са ми в аспект с асценднета. Плутон в съвпад и Луната и Нептун в секстил. Може някой ден да стана екстрасенска.  :P ;D

Но дали ще ми хареса. За да си екстрасенс не се иска акъл.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1563 -: Април 02, 2010, 01:21:38 pm »

И какво е мнението, което си си създала за мен?  :rolleyes:
първо ,че никога не оставяш магарето си в калта.
второ , че дълбаеш и не спираш ,докато не стигнеш до там докъдето искаш ти.
трето ,че винаги следваш целите си.
четвърто ,че не си разпиляна.
пето ,че някъде дълбоко в себе си ,носиш рана , която е заздравяла ,но белега не е изчезнал.
шесто ,че си мотивирана в търсенето и намирането ,не вървиш без пътна карта./метафорично казано ,но вярвам ме разбираш/.
седмо , освободена си от скрупули.
ее,колко е вярно?!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #1564 -: Април 02, 2010, 01:38:19 pm »

И какво е мнението, което си си създала за мен?  :rolleyes:

ее,колко е вярно?!

Начи:

Цитат

пето ,че някъде дълбоко в себе си ,носиш рана , която е заздравяла ,но белега не е изчезнал.

Това го реши, защото знаеш, че имам Плутон на асцендента или като ми четеш постовете? Не казвай, че и двете едновременно.  ;D

Цитат
шесто ,че си мотивирана в търсенето и намирането ,не вървиш без пътна карта./метафорично казано ,но вярвам ме разбираш/.

Неведоми са пътищата Божии!!! Все пак съм Телец.  :unsure:

Цитат
седмо , освободена си от скрупули.

Не забравяй, че Плутон на асцендента и Нептун към асцендента дават лъжлива представа за човека у околните.

Как реши, че съм освободена от скрупули! Повечето хора не са освободени. Обществото ги е моделирало и ги е научило какво може и е редно и какво не. Не знам дали човек трябва да е луд и съвсем да си е загубил ума или да е просто престъпник, за да няма скрупули. Трябва пълно очистване на съзнанието и подсъзнанието, за да се постигне това, а то не е лесно при нормални хора, без престъпен ум.  :unsure:

... като чета Синухе какви ги върши, не мога да си представя, че аз ще върша подобни неща.  :unsure: ;D Като например, да отида в много посещаван парк и да се кача на някое дърво, за да чета книга там.  ;D ;D ;D

Но да не продължаваме дървено-философските теми, дето ги разисквате в повечето теми тук.  :P

Питах дали Непутн и Луна в секстил към асцендента в хороскопа ми се забелязват.

« Последна редакция: Април 02, 2010, 01:42:28 pm от Hi »

*

Марая

• 28287
« Отговор #1565 -: Април 02, 2010, 02:17:09 pm »
как реших ли Хело?! ;D
много е простичко:
темперамент в изказа , начин на мислене , реакция на постовете , директно питане :P ,малко ли е?

« Отговор #1566 -: Април 03, 2010, 07:47:48 am »
 ;D Хело, и аз съм така като теб, но там е и марс и уран, четири точки на Марая са верни
кажи кой и ти как ме възприемаш от гледна точка на приликите
Луна/Нептун секстил Асц./ Плутон  :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Helo

« Отговор #1567 -: Април 03, 2010, 11:15:04 am »
;D Хело, и аз съм така като теб, но там е и марс и уран, четири точки на Марая са верни
Луна/Нептун секстил Асц./ Плутон  :rolleyes:

И ти ли имаш Плутон на асцендента и Луна и Нептун в съвпад и в секстил към асцендента?

*

Helo

« Отговор #1568 -: Април 03, 2010, 12:28:09 pm »
В някои сайтове пише, че Плутон е мъжка планета, а в други, че е женска.

Аз мисля, че е женска. Освен това управлява женски знак - Скорпион.

Мъжка или женска планета е?

*

Марая

• 28287
« Отговор #1569 -: Април 03, 2010, 12:31:41 pm »
В някои сайтове пише, че Плутон е мъжка планета, а в други, че е женска.

Аз мисля, че е женска. Освен това управлява женски знак - Скорпион.

Мъжка или женска планета е?

естественно ,че е женска!

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1570 -: Април 03, 2010, 03:13:32 pm »
За Плутон има много различни мнения,но въпреки всичко се отнася към планета с ЯН действие и в повечето източници е отнесена така.Сега психологически Плутон може да играе всякаква роля и за това някои твърдят че е неутрален и му дават числото 0.

Много лесно може да видите ЯН влиянието на Плутон в сравнение с ИН влиянието на Сатурн-при ЯН изявата има изменение,разрушение,освобождаване на енергията от формата или видоизменение на формата,на съдържанието и т.н. ,това е действието на Плутон,а ЯН природата не търпи застоя,той е активна и творческа сила;при Сатурн ИН се изразява в стремежа му да запазва,изгражда,задържа и т.н.Плутон се свързва и със земетресенията и изригването на вулканите-това според вас ИН или ЯН е? :rolleyes:

Дори в книгата на Ебертин,която Марая спомена на скоро,Плутон отново е ЯН.

Не трябва да се бърка областта в която една планета влияе ,с начина и на влияние.Плутон никога не оставя това което е засегнал в същият вид,а измененията по системата ИН/ЯН, са точно ЯН действие.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1571 -: Април 03, 2010, 03:16:18 pm »
Не трябва да се бърка областта в която една планета влияе ,с начина и на влияние.Плутон никога не оставя това което е засегнал в същият вид,а измененията по системата ИН/ЯН, са точно ЯН действие.

:clap: по-точно здраве му кажи.
меткам го в другата тема....

« Отговор #1572 -: Април 03, 2010, 07:19:31 pm »
Луна/Нептун секстил Асц./ Плутон  :rolleyes:

И ти ли имаш Плутон на асцендента и Луна и Нептун в съвпад и в секстил към асцендента?

да и аз го имам
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Helo

« Отговор #1573 -: Април 03, 2010, 08:52:24 pm »
Луна/Нептун секстил Асц./ Плутон
:rolleyes:

да и аз го имам

Ми, във форума не се отличаваш от тълпата и не съм те запомнила с нещо особено. Не мога да кажа дали имаме прилики.

Ти изпробвала ли си силата на мисълта? Интересуваш ли се от езотерика? Досега не съм забелязала да се интересуваш от тези теми.

*

Divna

« Отговор #1574 -: Април 03, 2010, 09:12:51 pm »
Луна/Нептун секстил Асц./ Плутон
:rolleyes:

да и аз го имам

Ми, във форума не се отличаваш от тълпата и не съм те запомнила с нещо особено. Не мога да кажа дали имаме прилики.

Ти изпробвала ли си силата на мисълта? Интересуваш ли се от езотерика? Досега не съм забелязала да се интересуваш от тези теми.

Чувам тълпа имало тук ... Да не се продава боза с банички?

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1575 -: Април 03, 2010, 09:17:19 pm »

Кво да правиш?  ;D Всички не можем да сме в елита. Ама, аз обичам топли банички с боза.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #1576 -: Април 03, 2010, 09:58:36 pm »

Кво да правиш?  ;D Всички не можем да сме в елита. Ама, аз обичам топли банички с боза.  ;D

къде ги дават тея банички с бозичка. аз ще се откажа от баничките , ама от бозичката НиВгиШ. ;D ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #1577 -: Април 03, 2010, 10:34:27 pm »
ама от бозичката НиВгиШ. ;D ;D

Тогаз аз ще те откажа-бозата я развалиха след като почнаха да я ръчкат с Е-та  :(
А пък обичам бозичкаааа!  :angry:

Някой няма ли да се смили над душицата ми и да ми направи домашна боза  :25:

*

Helo

« Отговор #1578 -: Април 03, 2010, 10:35:49 pm »
В бозата слагат подсладители. А знаем, че те са вредни.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #1579 -: Април 03, 2010, 10:37:57 pm »
Ми Хело аз какво казах,какво ме апострофираш сега  :unsure: