Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 856226 Прегледи
*

Divna

Re:Натални карти - практикум
« Отговор #1620 -: Април 10, 2010, 06:51:56 pm »
Когато попаднах на този форум не знаех, че вътре пишат професионални астролози. Мога да ви уверя, че това е безценно за този форум.
Професионалните астролози тук нямат никакви тарифи (за разлика от другите чужди форуми, където всеки въпрос струва пари, т.е. ако задаваш конкретен въпрос, дори и да не е свързан с твоята карта, и искаш да ти бъде отговорено от професионален астролог, ти си плащаш и в това няма нищо, ама нищо обидно). Времето струва пари!
Така че никой на никого няма право да се сърди, а най-малкото да се отправят ненужни упреци.
Чест им прави на професионалистите, които пишат тук, а на нас останалите ни остава само да осъзнаем факта, че сме щастливци да общуваме с тях и да не забравяме, че това са хора, които са достойни за уважение, защото те все още са тук и ни помагат, а не са длъжни да го правят.

« Отговор #1621 -: Април 11, 2010, 11:05:29 am »
Добър ден на всички,може би е време да се включа и аз.Най-напред искам да благодаря на Асол за картата,а и на всички останали,както за критиките,така и за позитивите.Наистина съм отскоро тук и пиша за първи път,но смятам и да остана.Не съм очаквала,че ще предизвикам такива спорове,за което моля да ме извините.Не очаквам от никой безплатни услуги и не задължавам никой с нищо,няма и да се разсърдя,ако никой не отговори.Просто предоставих данни,пък ако някой има време и желание,нека погледне.Желая ви лек ден и много усмивки.

*

Asol

• 4140
« Отговор #1622 -: Април 11, 2010, 03:04:40 pm »
Каризма, а ректифицирана ли ти е картата ? Годината на първия брак да не е 1995 ?

« Отговор #1623 -: Април 11, 2010, 04:55:12 pm »
1-вия брак е съвсем в края на 1993

« Отговор #1624 -: Април 11, 2010, 05:49:05 pm »
Здравейте и от мен :)

Като за първо мнение в този форум, ще започна с тъп въпрос!

Интересувах се, дали може да се направи паралел между хорарната карта и наталната?
Например, ако питащият в хорарната карта е представен от Асц, а аспектите на управителя определят отговора, дали същото може да се наблюдава и в радикса?
Господарят на хороскопа и положителните му аспекти с другите планети да определят областите, в които звездите ни дават отговор "Да"?

*

missKapriz

« Отговор #1625 -: Април 11, 2010, 06:29:37 pm »
Да може.Даже според някои автори асц на хорара,който е в същия градус като асц от натала,прави картата много показателна.И също така,много астролози търсят потвърждние на дадено събитие от натала,чрез задаване на хорарен въпрос и обратното-потвърждение на отговора от хорара с транзити от натала.

*

Nebesna

« Отговор #1626 -: Април 11, 2010, 06:52:57 pm »
Здравейте и от мен :)

Като за първо мнение в този форум, ще започна с тъп въпрос!

Интересувах се, дали може да се направи паралел между хорарната карта и наталната?
Например, ако питащият в хорарната карта е представен от Асц, а аспектите на управителя определят отговора, дали същото може да се наблюдава и в радикса?
Господарят на хороскопа и положителните му аспекти с другите планети да определят областите, в които звездите ни дават отговор "Да"?

Не смятам, че може да се прави паралел между хорарна и натална астрология. Тогава трябваше изобщо да не се тълкува хороскопа, ако бяха налице някои от факторите за нерадикалност.

*

missKapriz

« Отговор #1627 -: Април 11, 2010, 06:59:53 pm »
Единия от авторите на това твърдение е ДЕРЕК АППЕЛБИ-Чем более спрашивающий заинтересован в событии, тем более фигура на небе соответствует вопросу. Это часто может быть подтверждено сопоставлением с картой рождения спрашивающего
ето и линк-http://mnashe.tripod.com/astrolog/appelbi/appelbi.htm

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #1628 -: Април 12, 2010, 07:44:54 pm »
Напрегнатите аспекти също могат да дадат положителен отговор, това често са сферите, на които човек отделя по-голямо внимание и по този начин достига до по-сериозно разбиране по темата. Така че според мен не може да се даде еднозначен отговор на въпроса.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #1629 -: Април 21, 2010, 11:27:33 am »
Днес попаднах на тази карта на мъж, приятел на приятел. Картата сама по себе си е рядка, аз лично не бях виждала такава. Каква според вас е сексуалната ориентация на човека? Освен това Венера съвпад Слънце, съвпад Меркурий, съвпад Юпитер. Отделно Плутон, съвпад с Сатурн в секстил с Нептун. Неаспектирана Луна, Марс, Уран. Коментари моля?

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?clang=e;rs=3;btyp=w2gw;cid=qs6fileELL9nB-u1257530103;go.x=21;go.y=14;go=Go&nhor=9&nho2=5

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1630 -: Април 21, 2010, 11:50:05 am »
Днес попаднах на тази карта на мъж, приятел на приятел. Картата сама по себе си е рядка, аз лично не бях виждала такава. Каква според вас е сексуалната ориентация на човека? Освен това Венера съвпад Слънце, съвпад Меркурий, съвпад Юпитер. Отделно Плутон, съвпад с Сатурн в секстил с Нептун. Неаспектирана Луна, Марс, Уран. Коментари моля?

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?clang=e;rs=3;btyp=w2gw;cid=qs6fileELL9nB-u1257530103;go.x=21;go.y=14;go=Go&nhor=9&nho2=5

ропотамооо,огромна молба към теб! изтрий другите данни...виждам данни ,които ме късаят :57: :57: :57: :57:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1631 -: Април 21, 2010, 11:53:22 am »

Не мисля, че може да се каже каква е сексуалната му ориентация, поради липса на час. Знаете, че домовете са много важни. И защо трябва да има друга ориентация? Марс е в Козирог, но не виждам някакви предизвикателни мажорни аспекти към него.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1632 -: Април 21, 2010, 12:04:25 pm »
Без час наистина е трудна задача,особено пък с такава карта  :-\

Но виждам на 1поглед два интересни мидпойнта: Уран= Луна/Венера  и Луна= Уран/Нептун ,което привнася известни моменти,но трябва много повече информация,а сега няма как да я извлечем.

Неаспектираният Марс без значение от знака си може да е много нестандартен,свободен в изявата си,странен и т.н. и преди съм казвал,че всяка неаспектирана планета има Уранов начин на изява-внезапен и несъобразяващ се с останалото в картата.Тук е интересно,че Марс управлява стелиум в Скорпион,при това там е и Венера,а това може да даде много свободни избори за партньори,секс и т..н. тъй като канала за изява на енергията на желанията по Скорпион се изразяват чрез Марс.Ако вземем Плутон-виждаме,че той пък съвпада с управителя на Марс,така че има някакво преплитане.

Но определено само така нищо твърдо не може да се каже.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1633 -: Април 21, 2010, 12:11:51 pm »
Ропотамо , макар и екзалтиран в знака на козирога марс е много лошо аспектиран в тази карта. за първи път виждам такъв марс :o.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #1634 -: Април 21, 2010, 12:18:01 pm »
Всеки може да влезе във форума, да си даде данните и да поиска желаещите да му направят хороскоп или да отговорят на някакъв астрологичен въпрос. И никой няма право да казва на хората да отидат да си плащат за тези услуги!!!

Едно уточненийце, ако позволиш.
Всеки може да помоли и да се надява молбата му да бъде удовлетворена. Но да дойде някой да иска нещо от мене...
Мен лично не ме затруднява да отговоря на някой въпрос, стига да мога, да имам време и да съм в настроение за това. Но цялостна интерпретация на хороскоп съмнявам се някой да получи в астрологичен форум. Може да получи помощ, съвет, насока някаква, а това също не е никак малко.

И аз внасям туй уточненийце - където и да почукам за услуга, ми изваждат тарифите си. А и децата ми "благодаря"  не ядат, а аз в момента се занимавам само с астрология. Така че, мухи няма да ям.   :34:

абсолютно точно! навсякъде те гледат само в ръцете и в джоба....

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1635 -: Април 21, 2010, 12:37:41 pm »
Една моя приятелка има подобна карта. :blink:

http://img153.imageshack.us/img153/8562/astrow2gw03iicchp370951.gif

*

Марая

• 28287
« Отговор #1636 -: Април 21, 2010, 12:49:39 pm »

и вероятно има доволно проблеми с мъжете ...,които в повечето случай са зависими , я от алкохол ,я от психотропни...

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1637 -: Април 21, 2010, 12:58:04 pm »
Марая, изумяваш ме!! :o
как успя с един поглед да определиш най-големия й проблем!!! :o :o :o

*

Uran

• 6041
« Отговор #1638 -: Април 21, 2010, 01:04:44 pm »

и вероятно има доволно проблеми с мъжете ...,които в повечето случай са зависими , я от алкохол ,я от психотропни...
Марс в съвпад с Нептун в 7 дом?

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1639 -: Април 21, 2010, 01:09:08 pm »
а дали на този съвпад не се дължи нейната наивност по отношение на мъжете?
освен това в повечето случаи тя не вижда техните недостатъци, някак е като заслепена.
като изключим мъжете, в моите очи тя е голяма късметлийка.