Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 856934 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #1640 -: Април 21, 2010, 01:12:50 pm »
Марая, изумяваш ме!! :o
как успя с един поглед да определиш най-големия й проблем!!! :o :o :o

след много години труд ,когато даваш всичко от себе си и когато целта ти е да учиш и търсиш...
харесвам практическата част на астрологията.... :wink2:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #1641 -: Април 21, 2010, 01:18:12 pm »
Една моя приятелка има подобна карта. :blink:

http://img153.imageshack.us/img153/8562/astrow2gw03iicchp370951.gif

и вероятно има доволно проблеми с мъжете ...,които в повечето случай са зависими , я от алкохол ,я от психотропни...
Марс в съвпад с Нептун в 7 дом?

дсц- стрелец,упр. юпитер. какво носи юпитер?!- прекаляване ,тук е съвпада на нептун и марс в знака на стрелеца....
слънцето е в скорпион , ......

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #1642 -: Април 21, 2010, 01:23:10 pm »
а дали на този съвпад не се дължи нейната наивност по отношение на мъжете?
освен това в повечето случаи тя не вижда техните недостатъци, някак е като заслепена.
като изключим мъжете, в моите очи тя е голяма късметлийка.

не бих казала ,че е наивна. по-скоро е човек ,който търси емоций и ги намира...има ограничения по отношение на любовните си вълнения...трудно различава флирта от истинските намерения.привлича се от по-възрастни и /или улегнали партньори ,търси стабилитет във връзките си....
обикновенно намира любовниците си на работното място или ги прави "съдружници". като цяло е интересна жена ,дълбока , реализирана професионално и отдадена изцяло на работата си-без значение каква е тя!

« Отговор #1643 -: Април 21, 2010, 04:52:57 pm »
Ропотамо , макар и екзалтиран в знака на козирога марс е много лошо аспектиран в тази карта. за първи път виждам такъв марс :o.

Марая, какво имаш предвид? Обясни моля те. Човекът е гей. 

Изтрих другите профили от астрокома, правилно ли разбрах, че това поиска от мен?

« Отговор #1644 -: Април 21, 2010, 05:18:38 pm »
Без час наистина е трудна задача,особено пък с такава карта  :-\

Но виждам на 1поглед два интересни мидпойнта: Уран= Луна/Венера  и Луна= Уран/Нептун ,което привнася известни моменти,но трябва много повече информация,а сега няма как да я извлечем.

Неаспектираният Марс без значение от знака си може да е много нестандартен,свободен в изявата си,странен и т.н. и преди съм казвал,че всяка неаспектирана планета има Уранов начин на изява-внезапен и несъобразяващ се с останалото в картата.Тук е интересно,че Марс управлява стелиум в Скорпион,при това там е и Венера,а това може да даде много свободни избори за партньори,секс и т..н. тъй като канала за изява на енергията на желанията по Скорпион се изразяват чрез Марс.Ако вземем Плутон-виждаме,че той пък съвпада с управителя на Марс,така че има някакво преплитане.

Но определено само така нищо твърдо не може да се каже.

Това означава ли на прост език, че човекът е склонен да има много сексални партньори А как се изразява този Меркурий притиснат между Слънцето и Юпитер?

*

Марая

• 28287
« Отговор #1645 -: Април 21, 2010, 06:39:39 pm »
Ропотамо , макар и екзалтиран в знака на козирога марс е много лошо аспектиран в тази карта. за първи път виждам такъв марс :o.

Марая, какво имаш предвид? Обясни моля те. Човекът е гей. 

Изтрих другите профили от астрокома, правилно ли разбрах, че това поиска от мен?

нормално е , марс в екзалтация и лошо аспектиран ,много лошо....

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1646 -: Април 21, 2010, 06:59:08 pm »
Марая, изумяваш ме!! :o
как успя с един поглед да определиш най-големия й проблем!!! :o :o :o

Ми, той е очеизбождащ.  ;D

*

missKapriz

« Отговор #1647 -: Април 21, 2010, 07:07:00 pm »
а дали на този съвпад не се дължи нейната наивност по отношение на мъжете?
освен това в повечето случаи тя не вижда техните недостатъци, някак е като заслепена.
като изключим мъжете, в моите очи тя е голяма късметлийка.
Късметлийка е-няма никакви квадратури в картата си.Работохоличка,отдаваща огромно значение на удоволствията и любовта ,понякога поставя на пиедестал партньора си.Но от скромния си опит мога да кажа,че човек с такава карта много лесно се огъва при един наистина сериозен проблем.Някак свиква всичко да му е "по конец" и ако нещо му се "опъне" като че ли чувството за безпомощност и несправедливост блокира всичките му реакции и той се срива.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1648 -: Април 22, 2010, 10:25:59 am »
ето една карта за упражнение....

има ли нещо очеизбождащо тук ;D и кое е , ако го виждате? ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #1649 -: Април 22, 2010, 11:09:19 am »
 Bolest li e?

*

Марая

• 28287
« Отговор #1650 -: Април 22, 2010, 11:12:55 am »
Bolest li e?

не знам за такава!
знам ,че е имало някакво събитие около 15годишна възраст ,което е променило емоционалния свят на човека....

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #1651 -: Април 22, 2010, 12:52:42 pm »
....и тук искм да се пробвам....само ще ме извините...защото още "плувам в плитко".....
някакъв престой в институця, изолация поради инцидент или загуба на близък/родител... :unsure:

моля не ми се присмивайте.... :-[ :-[

:blink:

« Отговор #1652 -: Април 22, 2010, 04:24:10 pm »
Оле че съм тъпа. Това е прогресия

« Отговор #1653 -: Април 22, 2010, 04:25:55 pm »
Изтривам си предишния пост щото ме е срам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1654 -: Април 22, 2010, 04:28:47 pm »
Оле че съм тъпа. Това е прогресия

случва се, :58: :wink2:

*

Марая

• 28287
« Отговор #1655 -: Април 22, 2010, 04:30:31 pm »
Изтривам си предишния пост щото ме е срам.

изтрих ти цитата ;D ;D ;D ;D,рекичке,на ретро мерк е простено ;D

« Отговор #1656 -: Април 22, 2010, 06:51:36 pm »
Благодаря. Абе какъв ретро Мерк, днес цял ден говоря глупости.  И може пак де е глупост, но не е ли редно прогресивното Слънце като съвпадне с Венера човек да се влюби нещо.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1657 -: Април 22, 2010, 06:55:22 pm »
Благодаря. Абе какъв ретро Мерк, днес цял ден говоря глупости.  И може пак де е глупост, но не е ли редно прогресивното Слънце като съвпадне с Венера човек да се влюби нещо.

ами ,ами...хич не е глупост!
много си е редно даже...
опита показва точно това ;D ;D ;D.
аз имам същия съвпад в момента,та...един вятър ме вее на бяла кобила.... ;D

*

missKapriz

« Отговор #1658 -: Април 22, 2010, 07:16:13 pm »
Марая,този човек да не си вади парите със секс :unsure:Дай някакъв жокер-къде да гледаме,да не се мъчим много,че и без друго мозъците ни са размекнати от тоз Меркурий

*

Марая

• 28287
« Отговор #1659 -: Април 22, 2010, 07:22:29 pm »
Марая,този човек да не си вади парите със секс :unsure:Дай някакъв жокер-къде да гледаме,да не се мъчим много,че и без друго мозъците ни са размекнати от тоз Меркурий

а ,не ! не приемам за оправдание въобще мерка ;D ;D.
жокер - обади се на приятел и спирам ;D
строителна фирма....