Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 860528 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #1660 -: Април 22, 2010, 08:05:19 pm »
 Извънбрачна връзка- прог.Марс (У12) в съвпад с нат. Слънце и в квадратура с планетите в 8 дом. Прог.Слънце в съвпад с нат. Венера в 12 дом.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1661 -: Април 22, 2010, 08:08:20 pm »
Извънбрачна връзка- прог.Марс (У12) в съвпад с нат. Слънце и в квадратура с планетите в 8 дом. Прог.Слънце в съвпад с нат. Венера в 12 дом.

да ,вероятно няколко и постоянно....,но просто като завоевания. ;D доколкото знам.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #1662 -: Април 23, 2010, 02:29:46 am »
Марая, ще да е нещо свързано с Венера предполагам... Венера е една от водещите планети в натала ( ЮЛВ в съвпад с Венера която е управител пък на СЛВ - миналото и настоящето са взаимно свързани). Знаем, че възлите увеличават силата на планетите когато са в съвпад. Оста по която са възлите е кармична 6/12. Прогр. Слънце прави съвпад с ЮЛВ и Венера в 12 дом - притежателят на картата да не би да е срещнал някоя важна личност, която изцяло да е променила живота му? (венера управител на асц., лъв управител на 5 дом) или да е спечелил от тотото  ;D? Пр. Венера прави също опозиция с нат Плутон, който пък е управител на 7 дом. Силно е засегната остта Ац/Дц.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1663 -: Април 23, 2010, 08:34:12 am »
Не знам защо се морите? Събитийност не може само с прогресии да се търси и намира. Дори транзити няма. ;D Конкретно събитие ли се търси или гадаем натала?  :rolleyes: Натала му е много интересен.  ;) 

*

Марая

• 28287
« Отговор #1664 -: Април 23, 2010, 02:22:13 pm »
Не знам защо се морите? Събитийност не може само с прогресии да се търси и намира. Дори транзити няма. ;D Конкретно събитие ли се търси или гадаем натала?  :rolleyes: Натала му е много интересен.  ;) 

гадаем натала , а прогресийте съм ги нанесла заради вътрешното развитие на индивида ;).
ще се радвам на твойта интерпретация....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #1665 -: Април 23, 2010, 02:33:34 pm »
 Управителят на 2 и 6 домове- Меркурий е в 10 дом. Предполагам е придобил висок статус благодарение на професията/работата си.Допускам, че тя,работата му е меркуриянска- търговия, журналистика. Ако е нещо свързано с журналистика/медии, вероятно е много популярен- Слънце в 10 дом. Марс в 10 дом в съвпад с МЦ- човек отстояващ себе си, а можеби и пробиващ си път с лакти. Юпитер в съвпад с асцендента- късмет, популярност.
 Има незавършен соломонов печат- доста секстили, които са си творчески аспекти.
 Залагам на тв. журналист.
п.п.Афинитетът му към кюбовни авантюри го уточнихме. :blink:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #1666 -: Април 23, 2010, 02:45:54 pm »

гадаем натала , а прогресийте съм ги нанесла заради вътрешното развитие на индивида ;).
ще се радвам на твойта интерпретация....

Убуу гадаем натала, ама време нЕма за целия натал, сърце.  ;D Ти кво търсиш в него, или ние? Няква по-важда случка ли? Аз го гледах сутрината  :P и не ми харесаха отношенията в дома, в детството. Някой умиргал ли е или е осиновен? Ако ми остане време тия дни около Нова година, може и да се включа.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #1667 -: Април 23, 2010, 03:05:41 pm »
добре де ,колкото има....
подсказка ,политиката виждате ли я?

*

Uran

• 6041
« Отговор #1668 -: Април 23, 2010, 04:31:36 pm »
 Какво съм гледала незнам ;D. Не било 10 дом, а 11-ти.
С този 11 дом може да се пробва в политиката.
п.п...и да не се залъгва от тригона на Уран, че може да стълба и за надолу.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1669 -: Април 23, 2010, 04:41:43 pm »
Много е богат , много навътре в политиката и в контактите...
риби с асц телец. слънце секстил асц. стабилен ,но не е примитивен.
много ли е чувствителен според вас?

*

holanda

« Отговор #1670 -: Април 24, 2010, 11:49:01 am »
как ще коментирате Луна в Лъв в 5 дом,която има само негативни аспекти-квадрат с ретро Плутон в Скорпион в 7 дом и квадрат с Юпитер/Марс в Близнаци 2 дом.Има и някакъв куйнонс с Венера/Слънце в 12 дом Водолей.

по какъв начин Луната се проявява във връзките на този човек?

*

Divna

« Отговор #1671 -: Април 24, 2010, 04:13:14 pm »
как ще коментирате Луна в Лъв в 5 дом,която има само негативни аспекти-квадрат с ретро Плутон в Скорпион в 7 дом и квадрат с Юпитер/Марс в Близнаци 2 дом.Има и някакъв куйнонс с Венера/Слънце в 12 дом Водолей.

по какъв начин Луната се проявява във връзките на този човек?

Луна се намира в пети дом, но е управител на кой дом в наталната карта?
Пети дом не се свързва само с любовтта. Там са децата, приятната страна от живота като забавленията например, и.т.н.
Аз имам аспект Луна каре Марс. Не е лесено да се живее с това каре. Може да се стигне до емоционален срив. Енергията, която протича между тези две планети е трудно контролируема. Емоциите (Луна) било положителни или отрицателни намират труден външен израз (Марс). На мен Луна ми е в Скорпион, така че можеш да си представиш колко дълбоки и силни са емоциите ми и именно когато тези емоции търсят "изходния канала", т.е. Марс, срещат доста проблеми заради карето. Хубавото е, че марса ми е във Водолей и това спомага за нестандартно освобождаване на енергията. При теб Марс е в Близнаци и най-вероятно агресията се проявява словестно. Луната ти е в Лъв - "палиш" се бързо, но и бързо ти минава  ;).

*

holanda

« Отговор #1672 -: Април 24, 2010, 05:58:51 pm »
не става дума за мен,а един приятел :blink:.На 17 години си хванал каката и още е с нея/сега е на 21/..като му видях картата обаче се учудих на толкова неблагоприятната позиция на Луната му,при все че самия той няма кой знае какви проблеми в любовната сфера :blink:/освен тайното''еctетическо'' чувство ;D/

а луната му управлява края на 3 дом и целия 4-ти.

*

Divna

« Отговор #1673 -: Април 24, 2010, 07:02:31 pm »
Луна управител на ИЦ говори за дълбоко привързан човек към дома и семейното огнище.
Явно приятелката му е плутонианка щом в картата му Плутон е У7, а той самия има сериозно отношение към партньорствата като цяло.

*

holanda

« Отговор #1674 -: Април 24, 2010, 07:06:42 pm »
Луна управител на ИЦ говори за дълбоко привързан човек към дома и семейното огнище.
Явно приятелката му е плутонианка щом в картата му Плутон е У7, а той самия има сериозно отношение към партньорствата като цяло.

така е,но защо тогава Луната му е толкова зле аспектирана?какво е значението на квадрата и с Марс/Юпитер във 2 дом?Да не са някакви сексуални задръжки? ;D ;D ;D :P

*

Divna

« Отговор #1675 -: Април 24, 2010, 07:13:33 pm »

така е,но защо тогава Луната му е толкова зле аспектирана?какво е значението на квадрата и с Марс/Юпитер във 2 дом?Да не са някакви сексуални задръжки? ;D ;D ;D :P

Защото е избрал в този си живот да работи върху нея, т.е. да я обработва  ;).

Луна каре Марс/Юпитер във втори дом не го свързвам със секса. Ако искаш да разбереш нещо повече за сексуалния живот на младежа погледни му 8 дом ( управителя и планетитите в дома, ако има такива). А щом е с момичето от 4 години значи си пасват добре и няма сексуални проблеми  :P.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1676 -: Април 24, 2010, 07:17:18 pm »
Луна в аспект с Марс и особено Юпитер никакви задръжки не може да даде според мен. И доколкото разбрах говорим за огнена Луна, нали така.  :blink:
Предвид положението на двамата, дето я аспектират, можеш да си съставиш съответните изводи как ще се изявява този аспект най-общо. Все пак говорим за втори дом, вероятно е по-разточителен и може би разполага с пари, дава пари за жените край него дори. Да не забравяме, че Луната в мъжка карта често описва още, както майката, така и съпругата.

Защо решаваш, че трябва нещо да му куца в партньорствата щом има така аспектирана Луна, по твоите думи "зле"?  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Divna

« Отговор #1677 -: Април 24, 2010, 07:25:46 pm »
Луна в аспект с Марс и особено Юпитер никакви задръжки не може да даде според мен. И доколкото разбрах говорим за огнена Луна, нали така.  :blink:
Предвид положението на двамата, дето я аспектират, можеш да си съставиш съответните изводи как ще се изявява този аспект най-общо. Все пак говорим за втори дом, вероятно е по-разточителен и може би разполага с пари, дава пари за жените край него дори. Да не забравяме, че Луната в мъжка карта често описва още, както майката, така и съпругата.
Защо решаваш, че трябва нещо да му куца в партньорствата щом има така аспектирана Луна, по твоите думи "зле"?  :blink:

Абсолютно вярно!
Добра интерпретация Сънрай  :blink:

*

holanda

« Отговор #1678 -: Април 24, 2010, 07:27:37 pm »
щото мен ме наплашиха с моите тао-квадрати ;D ;D та предположих,че и на него ще му е зле щом му е такава луницата.Но... не се сетих,че при мъжете тя показва образа на майката.А неговата майка е малко странна и той я обвинява за разни неща.Предполагам ..това било. :-[

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1679 -: Април 24, 2010, 09:24:50 pm »
направо ми снасяте наготово инфото за мен и аз като едно гардже с отворена човка

;D Ах ти,кой е казал,че Лъвовете не са прелигировани !

Що не се намери някой и на мен да ми снася така наготово :P

Луна в аспект с Марс и особено Юпитер никакви задръжки не може да даде според мен.

Така ли-ми че аз значи трябва да съм живото доказателство (с тригони към Марс/Юпитер)  :-[