Здравей Гост

астропортрет на кръшкача!!!

• 130 Отговора
  • 19959 Прегледи
Re:астропортрет на кръшкача!!!
« Отговор #60 -: Август 21, 2009, 01:30:00 pm »
Най-накрая сложих и моя "хубустник". :)
По съвет на Марая,т.к.не знаем точния час,му направих картата,като сложих асцендента в съвпад със Слънце.С какво толкова успява да омайва жените,че да е толкова търсен сред тях?Те ли са активната страна или той в случая?На мен този въпрос и докрай не ми се изясни.

чеки ся, аз ли зациклих или Мерка ми е забил в полетата на Морфей  :o  искаш да кажеш, че когато часът е неизвестен и сложиш 0 градуса в овен за асцедент и приемаш всичко оттук нататък за чиста монета  :o :o :o  

аз не мога да се съглася с такова нещо  ???   както и не моа се съглася да цъцнеш ас-то върху Слънцето - това са кърпени работи...

Не, те просто не са видели, че става въпрос за неизвестен час на раждане
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #61 -: Август 21, 2009, 01:34:52 pm »
Това ,което се написа за него около кръшкането му е вярно,ама и аз не съм го сложила случайно в тази тема.Има доста попадения.Не зная ако се наложи да се разчита картата около това с какво се занимава,образование,жизнен път и т.н.дали ще успеем да открием подробностите.

*

Helo

« Отговор #62 -: Август 21, 2009, 01:38:06 pm »

По съвет на Марая,т.к.не знаем точния час,му направих картата,като сложих асцендента в съвпад със Слънце.С какво толкова успява да омайва жените,че да е толкова търсен сред тях?Те ли са активната страна или той в случая?На мен този въпрос и докрай не ми се изясни.

Въййййййййййй Я му сложи снимката тук, че да оплакнем очите!  :P :P :P

Съвсем тайно и само за малко, колкото да го видим дали наистина е толкова хубав.  :P ;D ;D ;D ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #63 -: Август 21, 2009, 01:41:52 pm »

Въййййййййййй Я му сложи снимката тук, че да оплакнем очите!  :P :P :P

Съвсем тайно и само за малко, колкото да го видим дали наистина е толкова хубав.  :P ;D ;D ;D ;D

Ти па от къде разбра,че е хубав бре,Хело?Ти май и ясновидски способности взе да придобиваш. ;D ;D ;D
Да,наистина е симпатичен и то доста.С хубаво тяло.Верно можем да поизпланем очички. ;D
Там къде си ме цитирала го използвах в друг смисъл,ама ти ме разконспирира. ;) :)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #64 -: Август 21, 2009, 01:54:56 pm »

Въййййййййййй Я му сложи снимката тук, че да оплакнем очите!  :P :P :P

Съвсем тайно и само за малко, колкото да го видим дали наистина е толкова хубав.  :P ;D ;D ;D ;D

Ти па от къде разбра,че е хубав бре,Хело?Ти май и ясновидски способности взе да придобиваш. ;D ;D ;D
Да,наистина е симпатичен и то доста.С хубаво тяло.Верно можем да поизпланем очички. ;D
Там къде си ме цитирала го използвах в друг смисъл,ама ти ме разконспирира. ;) :)
мисля,че има плътни устни,високо чело,отпуснати крайници. :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #65 -: Август 21, 2009, 02:10:26 pm »
Когато не знам АС-то обикновено слагам 0 градуса Овен. Така или иначе хоризонталното разпределение винаги се взима под внимание. Това със Слънце на АС -ееее как го искам и аз....

Добре,хайде!Ето му я и картата на 0 градуса в Овен. :)

чести смени на професията ,мога да предположа от така създадената карта.свързан е по някакъв начин с полиция,военни,или с мафиотски структури.
с масите също! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #66 -: Август 21, 2009, 02:15:59 pm »
Не,Марая.Нищо мафиотско няма около него.Поне не чак толкова явно.С тази неточна карта,май ще е трудно да се определи.

*

Марая

• 28287
« Отговор #67 -: Август 21, 2009, 02:26:51 pm »
Не,Марая.Нищо мафиотско няма около него.Поне не чак толкова явно.С тази неточна карта,май ще е трудно да се определи.

;D нищо по плутон не е явно!

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #68 -: Август 21, 2009, 02:32:01 pm »
Ето ви карта на най-класическия и безогледен  кръшкач , когото познавам. Толкова е класическа, че чак е за завиждане   ::)
http://i638.photobucket.com/albums/uu101/Silvya_photo/astro_2gw_09_anonymous_34028_6183.gif
но такова чудо в 8-ми дом. :o тоя е от явните! ;D

Що моя да не е от прикритите?!Като щрауса-крие си главата под крилото и мисли,че е скрит! ;D ;D ;D

твоя си има явен уран ,плутон и луна в 7-ми.класически показател за безразборни връзки.
поста ми беше по 2-те планети плуто и марс. не съм гледала нищо. а и преди мен някой беше засегнал уран в 7-ми. ;D

не искам да засягам венерата във водолей,че там ако започнеме ;D ;D ;D.
сам по себе си тригона марс/венера говори за любовник.
спорен е въпроса за потенцията и поведението му в осми дом. ;D ;D ;D

Ами господина,който аз качих нема нииищо в огнен знак,нито в земен...Саде един Нептун в Стрелец.Как да му вярвам на потенцията?! ;) ;D
Докато на Торони си има-той по ми вдъхва доверие в сексуален аспект. ;) ;D ;D ;D

Има за какво да ти вдъхва доверие ;D ;D ;D
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #69 -: Август 21, 2009, 02:36:04 pm »
Ето ви карта на най-класическия и безогледен  кръшкач , когото познавам. Толкова е класическа, че чак е за завиждане   ::)

http://i638.photobucket.com/albums/uu101/Silvya_photo/astro_2gw_09_anonymous_34028_6183.gif

тоя сладур има същото слънце ,като мен.и същия градус на слънце при това. :)
но такова чудо в 8-ми дом. :o тоя е от явните! ;D

С Мерк. управител на 5 и 8 ми дом в 10 ти-в сърцето няма никой. А и да иска май не може да завърже трайна връзка.   

но чрез 5-ти и 8-ми , добре работи в 10-ти , този пич! ;Dползва ги на макс за статус и кариера! интересен е ,не е голям красавец ,но има нещо неубоздано и диво ,което привлича.
добър тимнастик в леглото. ;D
то ,май на мъжете не им е нужно сърце за 8-ми дом! ;D >:( >:(

Гимнастик отвсякъде!!! Обаче имаме и неприятна тау квадратура Сатурн-Венера -Уран в подвижни знаци . Сърце-няма  . :(

*

Helo

« Отговор #70 -: Август 21, 2009, 02:44:58 pm »
Да са му се случвали важни работи в чужбина?

Или висшето му образование да е жизненоважно за карирерата му?

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #71 -: Август 21, 2009, 02:45:50 pm »
Да. Ти какво имаш предвид?

« Отговор #72 -: Август 21, 2009, 02:47:10 pm »
  Вещичка,  Рибока, дето съм нарекла Казанова, всичко, което е казал и имал намерение да направи от 1992г. насам го е постигнал....
  Миа, не знам какви сили ще ти са необходими, за да задържиш твоя Казанова. Толкова е неуловим...отделно, че има късмет по отношение на емоциите му - тригона Юпитер, Луна, Сатурн - начина, по който ги изразява бива лесно приет...Но всичко това му е необходимо за да израсне, визирам връзките в този му живот...за да блесне човеколюбивото му и състрадателно Слънце - квадрата между Слънцето и Сатурна и Сатурна и Плутона.  Важното в случая е как той ще ти помогне да израснеш духовно и като жена...

*

Helo

« Отговор #73 -: Август 21, 2009, 02:48:32 pm »
Да. Ти какво имаш предвид?

Това като отговор на моя въпрос ли е? И за кратата, която е пуснала Мия ли става въпрос?

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #74 -: Август 21, 2009, 02:49:48 pm »
Не, помислих, че коментара е за картата, която аз пуснах.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #75 -: Август 21, 2009, 02:52:10 pm »

Хело,мен ли питаш?

*

Helo

« Отговор #76 -: Август 21, 2009, 02:52:56 pm »
Не, помислих, че коментара е за картата, която аз пуснах.

В 9-ти му е само Локус Фортуната на твоя. Може да е имал някоя изгода от ходене в чужбина. Някаква връзка имал ли е там?  ;D

Хело,мен ли питаш?

Да!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #77 -: Август 21, 2009, 02:59:51 pm »

Хело,имай предвид,че тук не знаем часа и много недей да обръщаш внимание на домовете.
Работата му е постоянно свързана с чужденци,знае няколко езика и е висшист,дори с няколко специалности.Ама това не му пречи да има и други слабости.Все пак Меркурия му е във Водолей. ;
« Последна редакция: Август 21, 2009, 03:04:35 pm от Мia21 »

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #78 -: Август 21, 2009, 03:40:49 pm »
Ето ви карта на най-класическия и безогледен  кръшкач , когото познавам. Толкова е класическа, че чак е за завиждане   ::)

Управителя на седми в осми, в съвпад с уран, марс и плутон. Юпитер в 7-ми. Имам подобен пример, но не зная как да постна картата, моля за напътствие. Тоя юнак е роден две седмици преди мен, картата му прилича на моята, но осите са обърнати. Е, аз съм обратното на кръшкач(ка). Можем да разширим темата и за жени  ;D.
Смятам, че има два вида кръшкачи - практикуващи и "влюбвачи" - такива, които искат всички да са влюбени и тях, да са обект на възхита от мъжко и женско, от дете до баба и дядо. Тия вторите много махат с перки, но по ред причини рядко реализират постиженията си креватно. Даже изпадат в уплах при напреднала ситуация.  ;D. Та тия вторите обект ли са на темата?
« Последна редакция: Август 21, 2009, 04:19:19 pm от Radyan »
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

Марая

• 28287
« Отговор #79 -: Август 21, 2009, 04:04:24 pm »
Ето ви карта на най-класическия и безогледен  кръшкач , когото познавам. Толкова е класическа, че чак е за завиждане   ::)

Управителя на седми в осми, в съвпад с уран, марс и плутон. Юпитер в 7-ми. Имам подобен пример, но не зная как да постна картата, моля за напътствие. Тоя юнак е роден две седмици преди мен, картата му прилича на моята, но осите са обърнати. Е, аз съм обратното на кръшкач(ка). Можем да разширим темата и за жени  ;D.
Смятам, че има два вида кръшкачи - практикуващи и "влюбвачи" - такива, които искат всички да са влюбени и тях, да са обект на възхита от мъжко и женско, от дете до баба и дядо. Тия вторите много махат с перки, но по ред причини рядко реализират постиженията си креватно. Даже изпадат в уплах при напреднала ситуация.  ;D. Та тия вторите обект ли са на темата?

;D ;D ;D всичко дето кръшка ,трябва да го разгледаме ;D