Здравей Гост

астропортрет на кръшкача!!!

• 130 Отговора
  • 19923 Прегледи
Re:астропортрет на кръшкача!!!
« Отговор #80 -: Август 21, 2009, 04:13:29 pm »
  Мисля, че темата е за практикуващите кръшкачи  ;D....

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #81 -: Август 21, 2009, 09:03:24 pm »
  Мисля, че темата е за практикуващите кръшкачи  ;D....

Определено е за практикуващите.  ;D
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

missKapriz

« Отговор #82 -: Август 21, 2009, 09:26:02 pm »
Ето данните на една Кръшкачка,с главно К -13.06.1986,12.15ам,Бургас;)Ако някой иска да качи картата,че аз не мога.Има интересен живот момичето,няма спор :P

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #83 -: Август 21, 2009, 09:27:22 pm »
Ето ви карта на най-класическия и безогледен  кръшкач , когото познавам. Толкова е класическа, че чак е за завиждане   ::)

http://i638.photobucket.com/albums/uu101/Silvya_photo/astro_2gw_09_anonymous_34028_6183.gif

Управителя на седми в осми, в съвпад с уран, марс и плутон. Юпитер в 7-ми. Имам подобен пример, но не зная как да постна картата, моля за напътствие. Тоя юнак е роден две седмици преди мен, картата му прилича на моята, но осите са обърнати. Е, аз съм обратното на кръшкач(ка). Можем да разширим темата и за жени  ;D.
Смятам, че има два вида кръшкачи - практикуващи и "влюбвачи" - такива, които искат всички да са влюбени и тях, да са обект на възхита от мъжко и женско, от дете до баба и дядо. Тия вторите много махат с перки, но по ред причини рядко реализират постиженията си креватно. Даже изпадат в уплах при напреднала ситуация.  ;D. Та тия вторите обект ли са на темата?

Регистрирай се във www.photobucket.com  и там качи картата. Оттам вече ще е лесно да я прехвърлиш. ;D
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Helo

« Отговор #84 -: Август 21, 2009, 09:31:32 pm »

Регистрирай се във www.photobucket.com  и там качи картата. Оттам вече ще е лесно да я прехвърлиш. ;D

В този сайт не е нужна регистрация.

http://imageshack.us/

*

missKapriz

« Отговор #85 -: Август 21, 2009, 09:48:01 pm »
http://img4.imageshack.us/i/palawnica.gif/
Една класическа Кръшкачка

*

Helo

« Отговор #86 -: Август 21, 2009, 09:57:41 pm »

*

Helo

« Отговор #87 -: Август 21, 2009, 09:58:43 pm »
http://img4.imageshack.us/i/palawnica.gif/
Една класическа Кръшкачка

Долу вдясно има линкове. Копираш този линк, на който пише Direct и можеш да качиш картата. :)

*

missKapriz

« Отговор #88 -: Август 21, 2009, 10:02:00 pm »
Мереси,Хело :)Много ми помогна!
А какво мислиш за момичето от картата?

*

Helo

« Отговор #89 -: Август 21, 2009, 10:06:05 pm »
Мереси,Хело :)Много ми помогна!
А какво мислиш за момичето от картата?

А това момиче има ли някаква изгода от връзките си?  ;)

*

missKapriz

« Отговор #90 -: Август 21, 2009, 10:08:28 pm »
Като изключим една,май не-даже напротив!Понякога сама плаща хотела:)

*

missKapriz

« Отговор #91 -: Август 21, 2009, 10:20:29 pm »
Определено са много и определено не са само приятели :)От интернет ги "лови" ;D

*

missKapriz

« Отговор #92 -: Август 21, 2009, 10:33:45 pm »
Не знам дали е много сексуална-мисля,че по-скоро си търси някой да я качва на пиедистал,но едновременно иска да е състоятелен,красив,щедър...И като не намира тези качества накуп,продължава търсенето
Интересен ми е късмета и-мъжа и няколко пъти я е хващал в издънка,даже е ходил да си я прибира от любовника и-от друг град.Не работи-той я гледа като принцеса!И детето и е от друг...

*

missKapriz

« Отговор #93 -: Август 21, 2009, 10:39:38 pm »
Хехехе,има дете на 3 годинки :)

*

missKapriz

« Отговор #94 -: Август 21, 2009, 10:46:31 pm »
Ами нали трябва някой да я гледа-нея и детенцето.Мъжа и чисти,готви,свекърва и гледа детето...Тя само по любов ходи

*

missKapriz

« Отговор #95 -: Август 21, 2009, 10:54:09 pm »
Да си призная не съм мн наясно кое в картата и показва извънбрачното дете и грижовния измамен съпруг!Надявах се някой от по-знаещите да помогне,но няма никой днес :)

*

Helo

« Отговор #96 -: Август 21, 2009, 11:02:53 pm »
Определено са много и определено не са само приятели :)От интернет ги "лови" ;D

Да видим. Венера в 11-ти дом. Може да има успех в кариерата, благодарение на връзките си с приятели и покровители.  ::) Сред кръга от приятелите си може да намира любовта.

Квадратура на Венера със Сатурн. Това затруднява отношенията в любовта и въобще отношенията с другите.

Секстил на Венера с Плутон. Любовта ще бъде много важна за нея. За нея би трябвало да са важни добрите връзки с качествен партньор. Цял живот ще се стреми към връзки, защото това е важно за нея.

Венера в тригон с Нептун. Би трябвало да харесва артистичните и учени хора. Любовта я пренася в други измерения, явно я дъхновява.  ;D Но не знам дали това може да се отнася само до секса. Чувствена натура.

Вероятно отношенията с другите цял живот ще играят някаква важна роля в живота й.

Луна във Везни - силна нужда от партньорство. Има нужда постоянно да има някого около нея. Това и придава чар и може да е флиртаджийка.

Луната е в 12-ти дом и може да предпочита да се усамотява често.

Квадратурата на Луната с Нептун определено дава много илюзии, самозаблуди.  ;)
Евентуално проблеми в отношенията с родителтие, най-вече с майката.

Тази кръшкачка има асц Везни и Венера в Скорпион

Венера не е ли в Дева?

*

Helo

« Отговор #97 -: Август 21, 2009, 11:06:42 pm »
Аз не мога много да я разбера, понеже нямам наклонности към безразборни връзки. А и щом така мами съпруга си, авно хич не и пука. Сигурно е от квадратурата на Луната с Нептун това лекомислие. Щото мъжа й може да реши да я зареже и тя ще трябва сама да издържа себе си и детето.

*

missKapriz

« Отговор #98 -: Август 21, 2009, 11:12:19 pm »

Цитат
Квадратурата на Луната с Нептун определено дава много илюзии, самозаблуди.  Намигване
Евентуално проблеми в отношенията с родителтие, най-вече с майката.
Много верно за заблудите.А майка и и е много доверена-споделя и всичко,и много я подкрепя.Жената се върна от чужбина да гледа детето,когато момичето беше решило да се жени за друг :)

*

missKapriz

« Отговор #99 -: Август 21, 2009, 11:15:23 pm »
Цитат
Луна във Везни - силна нужда от партньорство. Има нужда постоянно да има някого около нея. Това и придава чар и може да е флиртаджийка.

Луната е в 12-ти дом и може да предпочита да се усамотява често.
Предпочита да се усамотява с партньора ;Dна живо или в чата-напълно вярно!