Здравей Гост

астропортрет на кръшкача!!!

• 130 Отговора
  • 19898 Прегледи
*

Helo

Re:астропортрет на кръшкача!!!
« Отговор #100 -: Август 21, 2009, 11:25:03 pm »
Темата за партньорството преобладава в нейната карта и го прави много важно за нея. Макар че би трябвало да харесва и да се стреми към качествени мъже. Но обича да има някого около нея. А квадратурата на Луната с Нептун дава илюзии, самозаблуди.

Луната е в квадратура и с МС. Това прави емоциите силни. Чувствата и личните нужди на човека може често да са в противоречие с това, което е правилното и което се очаква от него. На човека му се иска да прави неща, за които знае, че ще бъде по-добре да не ги прави. Разума му казва да отиде в една посока, но чувствата го тласкат в противоположната посока. Конфликт между разум и чувства.  ;)

*

Helo

« Отговор #101 -: Август 21, 2009, 11:54:43 pm »
Ами тази засилена сексуалност с Марса си я обяснявам.  :)

Защо? Той има само един аспект - опозицията със Слънцето. И аз имам такъв аспект. Моят е в Скорпион, нейният в Козирог. Тази опозиция дава хора, които обичат да доминират, да се налагат, състезателност. Нейният Марс е ретрограден, моят също. Като съдя по себе си, не би трябвало да иска да се налага, а състезателността може да е само в съзнанието, но да не се проявява външно.

Тя има Нептун в квадратура на асцендента. Дълго време ще и бъде трудно да напарви своя избор за кариера, която да упражнява. Може да мечтае често, вместо да търси практичното, да преследва някакъв идеал.

Опозиция на Нептун с МС. Единият от родителите може да е бил слаб в психологическо отношение и да не е можел да изпълнява своята роля в семейството. Затова човекът може да търси партньор, който да бъде водач, да играе ролята на родителя. А ако и двамата родители са били силни, то човекът с тази опозиция може да идеализира по-силния.
Голяма чувствителност, която може и да се превърне един ден в добра интуиция.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #102 -: Август 22, 2009, 01:08:17 am »
Ами тази засилена сексуалност с Марса си я обяснявам.  :)
;D венера н скорпион.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #103 -: Август 22, 2009, 10:31:50 am »
Относно професията си права ,Хело-момичето изобщо не знае какво и се работи,май нищо:)Налегнали са я едни мераци за модл да става,но май и били повече годините за това и все и отказват.Изобщо иска да и се възхищават,да я обгрижват а тя само да краси интериора.Много е мила,тиха,говори приятно спокойно,но в семейството е една лежерна терористка-со кротко,со благо но само на нейното става.А и тя никого не пита и не дава много обяснения.Решава и заминава за 3 дни,после се връща и сяда на компютъра.Явно надделяват желанията пред разума-някак си първична е

*

Helo

« Отговор #104 -: Август 22, 2009, 10:51:48 am »
Според мен за нея връзките цял живот ще играят важна роля. Но нейните самозаблуди я тласкат в грешна посока.

Уж Слънцето и е в 10-ти дом и има добър аспект с Юпитер, обаче Нептун обърква работата. Просто докато не се отърве от своите самозаблуди не знам как може да успее да постигне нещо в живота. А и мъжа и може да не я търпи вечно.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #105 -: Август 22, 2009, 11:02:30 am »
missKapriz,тази дама много ретро планети има!Големо чудо! :o Саде Венерата и къде е директна.Не съм много сигурна,ама с това Юпи в 6ти  ;) и управител на дома в 3-ти,дали ако я ритне мъжа й,няма да започне да се пораздвижва по често на къси пътувания или тя и в момента цинкулира,ама с друга цел.
Абе с тази Венера в 11-ти какви гаджета по интернет,че и в Дева-в земен знак?И моята е там и все гледам да го познавам,що годе да съм му разучила автобиографията,чрез приятели.Не ми се вижда много присъщо да хвърчи от "цвят на цвят"в нета.
Нека се изкажат и по-знаещите,ама тази карта ако ми е покажеш в друга тема никога няма да предположа,че е на "лека"жена.

ps:Само да вметна,че в момента има възврат на Венера и сигурно пак е влюбена,в което разбира се,няма нищо лошо,а не като мен да съм оперирана от тази "болест". :(
« Последна редакция: Август 22, 2009, 11:07:19 am от Мia21 »

*

Helo

« Отговор #106 -: Август 22, 2009, 11:18:22 am »

ps:Само да вметна,че в момента има възврат на Венера и сигурно пак е влюбена,в което разбира се,няма нищо лошо,а не като мен да съм оперирана от тази "болест". :(

:o Ами Зъболекар!  ;)

;D

Споко! И без това повечето хора не заслужават да се влюбваш в тях, а качествените рядко се срещат, така че всичко е наред.  ;D ;D ;D

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #107 -: Август 22, 2009, 11:29:30 am »
http://img10.imageshack.us/i/nataln1.jpg/
Ето го моя практикуващ кръшкач. Де да разбирах от астрология тогава, изобщо нямаше да се "закачам" с него, ама нейсе.  :D
Има общо с този на Торони. Благодаря за съдействието относно качването на картата.
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

Helo

« Отговор #108 -: Август 22, 2009, 11:35:32 am »
Слагам последната карта тук.

*

Helo

« Отговор #109 -: Август 22, 2009, 11:37:35 am »
Радиан  ;D той каква връзка има с чужбина, чужденци? Висшето му образование сигурно е доста важно в неговия живот и може би е трябвало да учи доста, за да постигне успех в него. Така ли е? Може би цял живот ще учи и трябва да бъде доста упорит в това отношение.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #110 -: Август 22, 2009, 11:45:09 am »

:o Ами Зъболекар!  ;)

Тихо бе,Хело!Какво си се раздудняла!Шшшт! ;D
Като гледам Доки,колко дами има около него и го обгрижват,само за мен си мисли,последната му утеха! ;) ;D

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #111 -: Август 22, 2009, 11:58:18 am »
Радиан  ;D той каква връзка има с чужбина, чужденци? Висшето му образование сигурно е доста важно в неговия живот и може би е трябвало да учи доста, за да постигне успех в него. Така ли е? Може би цял живот ще учи и трябва да бъде доста упорит в това отношение.
Няма връзка с чужденци, има роднини във Франция, но досега не е имал връзка с тях. За висшето си права. Има си ги две. Но така и не работи по специалностите си. Но отделя много време и упоритост да чати и баламосва дами в нета. Следват мили срещи и "голяма романтика"  ;D. Дори пътуваше за деня по провинцията да се среща и да им показва номера, научени от киното. Върви безотказно  :o

*

Mia21

• 2502
« Отговор #112 -: Август 22, 2009, 12:09:52 pm »

Абе,Хело!Това във всички карти ли го виждаш,бре?Все едно и също...Поне пиши защо мислиш,че е така. ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #113 -: Август 22, 2009, 12:14:19 pm »
По картата, която е поставила Хело:

1. Венера на трон във Везни без мажорни аспекти към другите планети - има много специфична представа за любовта и тази престава е някак изолирана от останалия му живот. Обикновено такива хора имат много връзки и вечно търсят точния човек. Венера прави тригон към планетоида Ерос. 

2. Марс в съвпад с Луна - импулсивност в емоциите и в опозиция с Юпитер в 7-ми дом. Мястото е аспектите на Юпитер водят до прекаляване, многообразие и излишък. В случая, аспектът се свързва със сексуалните излишества.

3. Слънце на трон в Скорпион в 8-ми дом и в тригон със съуправителя на Скорпион (Марс) - дава силна сексуална енергия, на това е градивен аспект и сам по себе си не е предпоставка за изневери и многобройни връзки.

4. Въпреки това човекът ще обича да изтъква своята сексуалност и да изважда "подвизите си на показ" - господарят на 8-ми дом е в първи дом (Марс), като има наклонност да ги преувеличава (Марс в опозиция с Юпитер).

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #114 -: Август 22, 2009, 12:21:25 pm »
По картата, която е поставила Хело:

1. Венера на трон във Везни без мажорни аспекти към другите планети - има много специфична представа за любовта и тази престава е някак изолирана от останалия му живот. Обикновено такива хора имат много връзки и вечно търсят точния човек. Венера прави тригон към планетоида Ерос.  

2. Марс в съвпад с Луна - импулсивност в емоциите и в опозиция с Юпитер в 7-ми дом. Мястото е аспектите на Юпитер водят до прекаляване, многообразие и излишък. В случая, аспектът се свързва със сексуалните излишества.

3. Слънце на трон в Скорпион в 8-ми дом и в тригон със съуправителя на Скорпион (Марс) - дава силна сексуална енергия, на това е градивен аспект и сам по себе си не е предпоставка за изневери и многобройни връзки.

4. Въпреки това човекът ще обича да изтъква своята сексуалност и да изважда "подвизите си на показ" - господарят на 8-ми дом е в първи дом (Марс), като има наклонност да ги преувеличава (Марс в опозиция с Юпитер).
Небесна, много точно описание даде на човека. Той ми е споделял, че не може да е сам, затова винаги се подсигурява...А и "свалката" за него е по-важна от гимнастиката, но не се отказва от нищо де  ;D.
Според мен не е без значение и плутон почти на ДЦ. Управителите на АЦ съответно в 7-ми и 8-ми. Познайте колко пъти се е женил и развеждал... :P
« Последна редакция: Август 22, 2009, 12:27:49 pm от Radyan »

*

Helo

« Отговор #115 -: Август 22, 2009, 12:27:35 pm »
Няма връзка с чужденци, има роднини във Франция, но досега не е имал връзка с тях. За висшето си права. Има си ги две. Но така и не работи по специалностите си. Но отделя много време и упоритост да чати и баламосва дами в нета. Следват мили срещи и "голяма романтика"  ;D. Дори пътуваше за деня по провинцията да се среща и да им показва номера, научени от киното. Върви безотказно  :o

Марс в съвпад с Луната. Силни чувства, емоции. Като гледам така има само една ретроградна планета - Уран. Марс му е директен и в съвпад с Луната.  ;D
Той умее ли да се владее или е склонен да избухва? Тази позиция на Марс може да даде избухливост.

Концентриран е около своите желания и може да бъде егоист.

Луна в опозиция с Юпитер. Може да има проблеми със самооценката. Пази чувствата си, защото се чувства уязвим и може да реши, че партньорствата му създават много болка. Може да означава неуспешни любовни афери.

Опозицията на Марс с Юпитер показва, че може да обича предизвикателствата. Обича да се съревновава, за да докаже на какво е способен. Може да не обича да има някого над него в някакво отношение. Позицията показва също и силни физически нужди и обича да показва сексуалните си нужди.  ;D

*

Helo

« Отговор #116 -: Август 22, 2009, 12:30:59 pm »

Абе,Хело!Това във всички карти ли го виждаш,бре?Все едно и също...Поне пиши защо мислиш,че е така. ;D ;D ;D

Сатурн и СЛВ са му в 9-ти дом. Нали Сатурн е лишения и упорит труд! А 9-ти дом е висшето образование. Ето, че той има две висши. Дотук се потвърждава.

Колкото да чужбината, това е само една вероятност, която може и да не е така.

Познавам една лекарка, която има Сатурн в 9-ти дом. Хем е била в чужбина като дете, хем е трябвало да учи, пък и учи цял живот заради професията си.

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #117 -: Август 22, 2009, 12:37:09 pm »
Той умее ли да се владее или е склонен да избухва? Тази позиция на Марс може да даде избухливост.

Концентриран е около своите желания и може да бъде егоист.

Луна в опозиция с Юпитер. Може да има проблеми със самооценката. [/quote]
Хело, това са попаденията. Избухлив е. Но не от агресия, а като защитна реакция. Нереализиран в професията. Изменя реалността и си вярва сърцато. Тема на живота му са жените, истински Казанова. Лепи се и смуче като пиявица. Музикален, артистичен и добре говори. (Меркурий съвпад слънце). Чаровен, но до време. Универсален егоцентрик. Много типичен представител по темата, затуй и държах да ви го представя.  :)
« Последна редакция: Август 22, 2009, 12:44:03 pm от Radyan »

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #118 -: Август 22, 2009, 12:41:48 pm »

Сатурн и СЛВ са му в 9-ти дом. Нали Сатурн е лишения и упорит труд! А 9-ти дом е висшето образование. Ето, че той има две висши. Дотук се потвърждава.

Колкото да чужбината, това е само една вероятност, която може и да не е така.

Познавам една лекарка, която има Сатурн в 9-ти дом. Хем е била в чужбина като дете, хем е трябвало да учи, пък и учи цял живот заради професията си.
Хело, потвърждавам тезата за сатурн в девети. При мен е така и като дете много дълго бях в чужбина и много пътувах за дълго и надалеч.

*

Nebesna

« Отговор #119 -: Август 22, 2009, 12:52:17 pm »
Небесна, много точно описание даде на човека. Той ми е споделял, че не може да е сам, затова винаги се подсигурява...А и "свалката" за него е по-важна от гимнастиката, но не се отказва от нищо де  ;D.
Според мен не е без значение и плутон почти на ДЦ. Управителите на АЦ съответно в 7-ми и 8-ми. Познайте колко пъти се е женил и развеждал... :P

Виж сега, забелязах го палавия Юпитер в 7-ми дом, обаче ние тук сега не говорим за браковете, и затова го пропуснах. Няма как да си остане само с един брак - Юпитер в 7-ми дом е предпоставка за много бракове. И не знам, кое го притеснява, че ще остане без партньор - сигурно сексуалната ненаситност, която дава Марс (като управител на 8-ми дом), поради опозицията си с Юпитер. По принцип с Юпитер в 7-ми дом за него партньор винаги ще има, обаче заради опозицията с Марс, той може да ги прогонва със своята сексуална енергия. На жените сигурно не им е приятно да стоят по цял ден с "вдигнати крака"...и креватната гимнастика и тя омръзва в един момент.

Аз имам Юпитер в седми дом в квадрат с Марс в 10-ти. Обаче влагам енергията си в кариера (марс в 10-ти дом) , а той очевидно я влага в себе си (Марс-господар на 8-ми дом - в 1-ви дом), задоволявайки собствените си сексуално-егоцентрични мераци.