Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267254 Прегледи
Re:Солари - практикум
« Отговор #160 -: Ноември 08, 2009, 05:49:49 pm »
Хващате МС-то на солара и го въртите обратно на часовниковата стрелка. Всеки 4 градуса са 1 ден в соларната година. И така до 90 градуса. Отбелязвате всички съвпади на МС-то към соларните!!!!! планети.  :) Събитията са от естеството на планетие, а не на дома, знаки или каквото и да е там друго.
А има ли орбиси някакви или трябва аспекта да  е точен?
Например при моя солар за миналата година юпитер и венера са в 10 соларен дом,но в 4 натален.Работата си я смених октомври месец,а не както се очаква от тайминга примерно още декември месец.
Аз използвам следния тайминг и той действа поне при мен,наслагвам двете карти,натална  и соларна,виждам къде попада соларен ас и започвам да броя от там месеците,примерно моят рожден ден е през декември и соларният ас започва от тази дата  и така до следващия,като се вижда кой месец има струпване на планети и къде.В моя случай с работата-октомври месец очаквах промяна, и действително така и стана.

Защо наслагваш картите?  :-\

Поправи ме, ако греша, но разбирам така твоя метод - прогресираш соларното АС през соларните домове и знаци и отчиташ съвпадите със соларните планети, нали?  ???
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #161 -: Ноември 08, 2009, 06:05:00 pm »
Наслагвам картите,за да видя цялата картина,а именно как соларната карта се отразява на наталната.В моя случай изгрява 8 дом т.е солр.АС попада в осми дом и говори за лична трансформация,втори соларен в 9 натален-приоритет през годината ще ми бъде образованието и т. н това е първия слой.После поглеждам,къде се намира упр. на сол.ас и в каква връзка  е с наталния такъв,какви са осите -кардинални,фиксирани ,променливи и т.н. После разглеждам положението на слънцето ,луната  и връзката им с наталните планети.
За соларния ас си ме разбрала точно, един вид го прогресирам върху двойната карта,струпването на планети,мястото на господаря на сол. и натален ас,слънцето  и луната,са зоните където е възможно да има събитие.Най-вече домовете,които са натоварени с планети  и са акцентирани.

« Отговор #162 -: Ноември 08, 2009, 08:50:11 pm »
Представи си само моята Луна дали ще чака 2-3 месеца,за да си задам отново въпроса.Ако искаш,качи си в някоя подходяща тема натала със солар,прогресиите и дирекциите. Утре по някое време ще я погледна. Хубаво е и солара с домовете да качиш в допълнение.Ако искаш, разбира се.  ;) Как спиш с тези мисли,не знам. Мен сън няма да ме лови.  ::)
Скарлет,а моето Слънце във Водолей и годинките ми 31 също не искат вечеда чакат!Време ми е за деца всичко в мен крещи ГОТОВА съм а и толкова много обичам децата!Ето качвам соларната картата:

Какво ме кара да мисля,че в тази соларна карта има вероятност за брак:Асцендента на слънчевата революция попада в 10-ти рожден дом Везни-на преден план излизат партньорските ангажименти.МЦ попада в 7-ми рожден дом отново брачни и партньорски взаимоотношения изискват вниманието ми!Гостодарят на соларния асцендент Венера е на куспидата между два дома 4-ти и 5-ти соларен дом,но това пък може да означава и объркване в двата дома.4-ти соларен дом е  доста натоварен с планети-акцента е отново дом семейство,но и родители...Слънцето също  е тук ново начало или поне така ми се иска! ;D Господарят на соларен МЦ Луна е в 9-ти соларен дом правни дела!Юпитер в 5-ти соларен -деца може би но пък тук е и Нептун да не си остана със заблудата за деца!Кое ме притеснява по соларната карта изгряващ Сатурн господар на 4-ти соларен и разположен в 12-ти соларен може би пък трябва аз да поема отговорността задома и семейството  и нищо не ми идва на ума за Уран росподар на 5-ти соларен разположен в 6-ти дома на работата и здравето.
Вкартата има един тао квадрат между соларни Луна,Плутон и Сатурн като последния е в съвпад с натален МЦ това може да означава промяна в социалния статус,но може да е и някакво раздвижване по отношение на работа и кариера.
« Последна редакция: Ноември 10, 2009, 05:18:07 am от marygadje »
Докато дишаш...надявай се!

*

Asol

• 4140
« Отговор #163 -: Ноември 11, 2009, 03:07:57 pm »
marygadje,  да си преживяла последните четири месеца някаква хирургическа интервенция ? Иначе ми се струва че имаш предпоставки за брак, но не мога да го твърдя със сигурност. Във всеки случай вероятни са промени по оста 4-10 дом.

« Отговор #164 -: Ноември 11, 2009, 03:44:59 pm »
Здравей,Асол имаше да но беше лека операция по-точно горене на раничка на матката незнам дали такова нещо излиза в картата.Ако се приема правилото за 3-те месеца преди рождения ден би трябвало вече да съм в соларната година за 2010.Аз също очаквам промени по тези домове още повече че и по транзити Уран Сатурн и Юпитер задействат оста МС/ИС

*

Asol

• 4140
« Отговор #165 -: Ноември 11, 2009, 03:55:18 pm »
Питам защото, видях че слънчевото затъмнение от 22 юли ти е било в точен съвпад с Марса в Рак в осми дом. Следила ли си при важни за теб събития какви затъмнения било то слънчеви или лунни има около тяхната дата ?

« Отговор #166 -: Ноември 11, 2009, 06:18:49 pm »
Ами аз също го бях видяла още повече че Марс ми управлява 4-ти дом и не е добре поставен в рак се плашех какво ли може да ми се случи а стана така че нещо не се случи освен 1 временна раздяла с любимия свързана с много нерви за нищо!

« Отговор #167 -: Ноември 27, 2009, 06:40:10 am »
не знам, затова да попитам - новият солар да съвпада с пълнолуние
какво предвещава предстоящата сол.година? ::)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Asol

• 4140
« Отговор #168 -: Ноември 27, 2009, 07:24:47 am »
По-голяма активност в домовете, където попада пълнолунието  ::)   :-\

« Отговор #169 -: Май 30, 2010, 06:29:31 pm »
как тълкувате натоварения 5ти дом и Сатрновия възврат в 11ти в опозиция с натално Слънце? Притеснява ме и СЛВ в съвпад с ъс соларен АСЦ в 3ти?  :-[

*

Divna

« Отговор #170 -: Май 31, 2010, 05:09:54 pm »
Аз не виждам натоварен 5 дом. По-скоро акцента е в/у 2ри соларен. С някакъв вид творчество ли се занимаваш?
Тр. Сатурн е отминал наталния, така че тук няма какво да те притеснява. А съвпада на сол.СЛВ със сол. АЦ. - ще става каквото трябва да става, т.е. няма да можеш да избягаш от предопределеното.
Има индикации за възобновяване контакти със стара любов (сол. ЮЛВ в/у ДЦ), или да срещнеш любовта си в Интернет или в работата (сол. Венера в 3 сол.дом и 6 нат.)
Интересна година от към партньорства. финансов просперитет.
Годината може да завърши с брак ако вече не си семейна (сол. ИЦ в/у нат. Венера в 7 нат.дом, а управителя на нат. ДЦ (Марс) в сол.7 дом).

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #171 -: Май 31, 2010, 06:07:11 pm »
Представи си само моята Луна дали ще чака 2-3 месеца,за да си задам отново въпроса.Ако искаш,качи си в някоя подходяща тема натала със солар,прогресиите и дирекциите. Утре по някое време ще я погледна. Хубаво е и солара с домовете да качиш в допълнение.Ако искаш, разбира се.  ;) Как спиш с тези мисли,не знам. Мен сън няма да ме лови.  ::)
Скарлет,а моето Слънце във Водолей и годинките ми 31 също не искат вечеда чакат!Време ми е за деца всичко в мен крещи ГОТОВА съм а и толкова много обичам децата!Ето качвам соларната картата:

Какво ме кара да мисля,че в тази соларна карта има вероятност за брак:Асцендента на слънчевата революция попада в 10-ти рожден дом Везни-на преден план излизат партньорските ангажименти.МЦ попада в 7-ми рожден дом отново брачни и партньорски взаимоотношения изискват вниманието ми!Гостодарят на соларния асцендент Венера е на куспидата между два дома 4-ти и 5-ти соларен дом,но това пък може да означава и объркване в двата дома.4-ти соларен дом е  доста натоварен с планети-акцента е отново дом семейство,но и родители...Слънцето също  е тук ново начало или поне така ми се иска! ;D Господарят на соларен МЦ Луна е в 9-ти соларен дом правни дела!Юпитер в 5-ти соларен -деца може би но пък тук е и Нептун да не си остана със заблудата за деца!Кое ме притеснява по соларната карта изгряващ Сатурн господар на 4-ти соларен и разположен в 12-ти соларен може би пък трябва аз да поема отговорността задома и семейството  и нищо не ми идва на ума за Уран росподар на 5-ти соларен разположен в 6-ти дома на работата и здравето.
Вкартата има един тао квадрат между соларни Луна,Плутон и Сатурн като последния е в съвпад с натален МЦ това може да означава промяна в социалния статус,но може да е и някакво раздвижване по отношение на работа и кариера.

Гледам тук нещо не сме довършили, но само солар не върши работа. Написала съм, че трябва и прогресиите с дирекциите. Иначе Юпитер е в 5 соларен дом и е акцентиран 7 дом от соларен МЦ. Лунните възли и те преминават през 1/7 домове, но трябва да се видят и прогресиите. Предполагам заради това и не съм дала някакъв отговор.

« Отговор #172 -: Май 31, 2010, 07:17:17 pm »
Аз не виждам натоварен 5 дом. По-скоро акцента е в/у 2ри соларен. С някакъв вид творчество ли се занимаваш?
Тр. Сатурн е отминал наталния, така че тук няма какво да те притеснява. А съвпада на сол.СЛВ със сол. АЦ. - ще става каквото трябва да става, т.е. няма да можеш да избягаш от предопределеното.
Има индикации за възобновяване контакти със стара любов (сол. ЮЛВ в/у ДЦ), или да срещнеш любовта си в Интернет или в работата (сол. Венера в 3 сол.дом и 6 нат.)
Интересна година от към партньорства. финансов просперитет.
Годината може да завърши с брак ако вече не си семейна (сол. ИЦ в/у нат. Венера в 7 нат.дом, а управителя на нат. ДЦ (Марс) в сол.7 дом).

Благодаря ти, Дивна  :blink: Не се занимавам с творчество, прост юрист съм. Само от около половин година няма постановка по театрите, която да не съм гледала  :-[
точно съвпада на СЛВ и АЦ ме притеснява. Стават някои неща, но те не са с мен. Може би защото нещата стават в 5ти натален, затова го написах. С деца е свързано, но не с моето  ;) Иначе, разведена съм.
Днес си поръчах 4та книга на Марион Марч. Умишлено не я бях взела, да ги карам поред, а не да прескачам любопитно  ;D , следват и останалите две  ;D

« Отговор #173 -: Май 31, 2010, 08:39:08 pm »
Гледам тук нещо не сме довършили, но само солар не върши работа. Написала съм, че трябва и прогресиите с дирекциите. Иначе Юпитер е в 5 соларен дом и е акцентиран 7 дом от соларен МЦ. Лунните възли и те преминават през 1/7 домове, но трябва да се видят и прогресиите. Предполагам заради това и не съм дала някакъв отговор.

Напротив Скарлет довършихме го на лични ти си толкова заета че е нормално да забравяш!Благодаря ти! :58:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #174 -: Май 31, 2010, 08:42:17 pm »
Меригадже, кво стана със сватбата  ;D. Че ни остави нещо в неведение ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #175 -: Май 31, 2010, 10:13:07 pm »
хахаха зачетох се в хорарите и гледай тук какво става сватби....прогресивната Луната ми навлиза в Стрелец и само купони са ми в главата...сватбата си е голям купона нали?!?!Догодина май не чакат доста промени както преди време Марая каза задействани ли са осите ще има промени около семейното положение и чакам по-добро предложение дето се вика толкова съм чакала та за къде да бързам!

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #176 -: Юни 01, 2010, 07:11:30 am »
добрюутро.... :blink:
от вчера си мился да ви попитам нещо, което ме притеснява в солара ми за тази година....
всъшност притеснява ме натален Марс на К6 на соларната карта, соларен Марс на К8 на натала...както и Сатурн на К8 на солара пак... :(
притеснявам се здравето си всъшност .....тази картинка хич не ми харесва....с този grand cross...как е на български...кръст... :(
...другото, за което си мисля е нещо свързано с бременност.....Слънцето/Меркурий(Меркурий управител на 5-ти соларен дом) в 5-ти дом и горните, които споменах  :-\ :unsure:...дали може да има нещо такова...?  :-\
как мислите...?   :-\

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #177 -: Юни 01, 2010, 07:49:08 am »

Напротив Скарлет довършихме го на лични ти си толкова заета че е нормално да забравяш!Благодаря ти! :58:

Така лиии!!! Малийййй, требе да си купя Курамен, пардон - Пирамем да опраим паметта.  ;D Много ми доди напоследък.  ;)  :P

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #178 -: Юни 02, 2010, 02:15:14 am »
kakво бихте казали за този солар?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #179 -: Юни 02, 2010, 04:57:45 pm »
еее,моля ви да се изходите с някой мнения по горния солар. ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците