Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267440 Прегледи
*

Divna

Re:Солари - практикум
« Отговор #200 -: Юни 03, 2010, 02:33:51 am »
Марайче, къде видя инцидент бе душко?
Аз тоя Сатурн в 3 дом го тълкувам като осуетяване на пътувания, проблеми свързани с документи...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #201 -: Юни 03, 2010, 02:41:36 am »
Марайче, къде видя инцидент бе душко?
Аз тоя Сатурн в 3 дом го тълкувам като осуетяване на пътувания, проблеми свързани с документи...

уран в 9-ти сатурн в 3-ти. и опозиция. освен ограничения аспекта носи и катастрофи , въобще инциденти.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #202 -: Юни 03, 2010, 02:50:53 am »
Сол. Уран в 9 сол. дом зле аспектиран особено от планета малефик в 3 сол. дом води до въздушнотранспортни произшевствия. Така е. Но също говори за промени във фамилията от страна на съпруга/съпругата ако личността е обвързана разбира се.

*

Марая

• 28287
« Отговор #203 -: Юни 03, 2010, 02:57:40 am »
Сол. Уран в 9 сол. дом зле аспектиран особено от планета малефик в 3 сол. дом води до въздушнотранспортни произшевствия. Така е. Но също говори за промени във фамилията от страна на съпруга/съпругата ако личността е обвързана разбира се.

не само инцидент по въздух , а и по време на дълъг път.
а , ако коментирам производните домове , то неиния 9-ти натален е 3-ти на съпруга.
в 9-ти натален е знака на овена. тук предстой транзит на уран. тук ще има промяна.
аз обаче никога не разглеждам соларната карта , като самостоятелна , винаги я налагам в/у натала.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #204 -: Юни 03, 2010, 03:02:45 am »

а , ако коментирам производните домове , то неиния 9-ти натален е 3-ти на съпруга.
в 9-ти натален е знака на овена. тук предстой транзит на уран. тук ще има промяна.
аз обаче никога не разглеждам соларната карта , като самостоятелна , винаги я налагам в/у натала.

И аз така  ;D.

*

Марая

• 28287
« Отговор #205 -: Юни 03, 2010, 03:10:37 am »

И аз така  ;D.

а кое ти прави впечатление от осите? и какъв извод правиш?

*

Divna

« Отговор #206 -: Юни 03, 2010, 03:19:39 am »
Като цяло ще е запомняща се година - осите попадат в кардинални знаци. Сол. АЦ в 12 натален дом в Рак, както вече ти споменах ще има доста емоции. Може да има финансов просперитет имайки предвид силния сол. Марс във втори сол. дом в съвпад с ПФ в 1 нат. дом, а и К2 в Лъв (там ще се насочи вниманието).

*

Марая

• 28287
« Отговор #207 -: Юни 03, 2010, 03:42:05 am »
Като цяло ще е запомняща се година - осите попадат в кардинални знаци. Сол. АЦ в 12 натален дом в Рак, както вече ти споменах ще има доста емоции. Може да има финансов просперитет имайки предвид силния сол. Марс във втори сол. дом в съвпад с ПФ в 1 нат. дом, а и К2 в Лъв (там ще се насочи вниманието).

единомислие по въпроса за кардиналните. значи съм безпристрастна.
мнението по отношение на финансийте обаче се различава.
марс не е добре поставен в лъв. :-\
диспозитора на марс- слънце е в 11-ти соларен  проекти ,протектори.
а упр. на 8-ми е в съвпапад с МЦ. сериозна промяна е това.
знам ли :-\ , интересен ми е този солар. :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #208 -: Юни 03, 2010, 03:47:12 am »
 :o ха , Дивна а мнение по въпроса сол. МЦ тригон нат. АСЦ.

*

Divna

« Отговор #209 -: Юни 03, 2010, 04:36:06 am »
Абе на тоя тригон почести няма да му отдаваме. Той не е точен. Според мен по-важно е да се разгледат първо точните аспекти. Като например К12 соларен дом в съвпад с нат. Сатурн и сол. Сатурн в съвпад с К3.
Сатурн е управител на 6 натален и 7 соларен.  Сол. СЛВ пък е в Козирог и е в съвпад с нат. К6.
Сол. К6 е пък върху натална Лилитка.  Натален 6 дом се управлява от Юпитер, а сол. Юпитер е в опозиция със сол. Сатурн.
Не знам как се проявява Сатурн в натала но ясно е, че годината няма да е много лека с толкова акценти на Сатурн.
Вероятно ще има или здравословни или професионални проблеми.
Не знам дали знаеш, но често сол.Сатурн в 3 сол. дом говори и за белодробни проблеми, особено ако е аспектиран от лични планети или от сол. или нат. асц. В случая сол. Сатурн е в секстил със сол. АЦ. В този си пост няма да се повтарям пък за другата вероятност свързана със сол.Нептун в сол. 8 дом.

*

Uran

• 6041
« Отговор #210 -: Юни 03, 2010, 07:22:21 am »
да , двойно е.
а сол. асц попада в 12-ти натален. как го интерпретираш? :rolleyes:
за мен това са грижи и скътаване. трудна година като цяло.
Да. Аз имам такъв в момента. Не ти определяш обстоятелствата, а те теб водят.
Уран спомням си че ти се притесняваше за здравето си кагото се разглеждаше твоя солар дори се опасяваше от престои в болница.Имала ли си някакви здравословни проблеми или е просто едно отегляне от светския живот потънала в уединение и изолация?
[/quote]
Да чукам на дърво, само изолация и мааалко аскетизъм.

*

Uran

• 6041
« Отговор #211 -: Юни 03, 2010, 07:50:20 am »
Качи карта с домове. :blink:
Май ще пътуваш.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #212 -: Юни 03, 2010, 08:34:38 am »
belika, ти в чужбина ли си?
за учене?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #213 -: Юни 03, 2010, 08:44:11 am »
към октомври- декември ще стане ясно  ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #214 -: Юни 03, 2010, 08:44:38 am »

Няма да коментирам психичните проблеми в по-горния пост  :blink: , но мислиш ли че ще има финансов просперитет с тази опозиция на соларния Марс с Нептун?  ;) Снощи бях много уморена, но все пак квадратурата на транзитния Сатурн към целия стелиум в Близнаци и опозицията с Марс е разходяща. Тепърва Сатурн влиза във Везни и постепенно ще направи догодина тригони към Близнаците. 12 дом не се свързва само с тайна любов, а и с институциите. При положение, че Луна е в 7 дом в съвпад с Юпитер, а соларен МЦ /ако не греша/ е в 9 дом, може да има разрешаване и на юридически въпроси, свързани с нейния партньор, пътувания, търговия. Луната е диспозитор на тази Венера в Рак в 12 дом. Не отричам, че може да има и любов, но не видях акцент на 5 соларен дом. В повечето случаи има такъв в хороскопите, които съм гледала. Тази жена какво работи, Марая? С какво се занимава? А има ли деца? Слънце в съвпад със Сатурн /Близнаци се води като малко плодовит знак, както и Лъв/, но зависи и от другите аспекти, а те са в тригон с Юпитер - управител на 5 дом.
« Последна редакция: Юни 03, 2010, 09:09:41 am от Скарлет »

« Отговор #215 -: Юни 03, 2010, 09:30:54 am »
Как тълкувате Сатурн в 6 соларен в съвпад с нат Плутон 12ти, Везни
Луна в 5ти соларен в съвпад с натален Сатурн в 11ти в опозиция с натално Слънце в 5ти, което пък е в съвпад със соларно Слънце и Уран в 11ти?  :-\

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #216 -: Юни 03, 2010, 10:57:53 am »
Как тълкувате Сатурн в 6 соларен в съвпад с нат Плутон 12ти, Везни
Луна в 5ти соларен в съвпад с натален Сатурн в 11ти в опозиция с натално Слънце в 5ти, което пък е в съвпад със соларно Слънце и Уран в 11ти?  :-\

Аз лично не мога да тълкувам солар без да съм видяла как са поставени в натала въпросните планети. Който може, да го направи.

« Отговор #217 -: Юни 03, 2010, 10:59:59 am »
Скарлет, проблемът ми по-скоро е с този Сатурн в 12ти дом, а и с този съвпад с нат. Плутон пак там. И понеже ще си стои там докъм ноември догодина, и ще се разхожда напред-назад, направо се притесних какво ме чака  ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #218 -: Юни 03, 2010, 11:05:25 am »
Айде, не се притеснявай толкова.  ;D Моят транзитен Сатурн като е в 12-я ми дом и е в опозиция на наталната ми Луна в 6??? А и Луната ми е връх на йод.....Слънчевото затъмнение на 22 юли миналата година е в съвпад с наталната ми Венера - управител на асцендента и 8 дом??? Какво да кажа??? Хич биля няма да психясвам, защото се гледа всичко успоредно, не само транзити, а и солара заедно с прогресиите. Ако не се доказва от трите метода нещо, значи няма нищо страшно.  ;)

« Отговор #219 -: Юни 03, 2010, 11:08:46 am »
Упс, и ти не си цвете... Моя Плутон пък е в натална опозицийка с Луна в Овен...  ;)