Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267522 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Солари - практикум
« Отговор #220 -: Юни 03, 2010, 11:13:03 am »
Като цяло ще е запомняща се година - осите попадат в кардинални знаци. Сол. АЦ в 12 натален дом в Рак, както вече ти споменах ще има доста емоции. Може да има финансов просперитет имайки предвид силния сол. Марс във втори сол. дом в съвпад с ПФ в 1 нат. дом, а и К2 в Лъв (там ще се насочи вниманието).

Няма да коментирам психичните проблеми в по-горния пост  :blink: , но мислиш ли че ще има финансов просперитет с тази опозиция на соларния Марс с Нептун?  ;) Снощи бях много уморена, но все пак квадратурата на транзитния Сатурн към целия стелиум в Близнаци и опозицията с Марс е разходяща. Тепърва Сатурн влиза във Везни и постепенно ще направи догодина тригони към Близнаците. 12 дом не се свързва само с тайна любов, а и с институциите. При положение, че Луна е в 7 дом в съвпад с Юпитер, а соларен МЦ /ако не греша/ е в 9 дом, може да има разрешаване и на юридически въпроси, свързани с нейния партньор, пътувания, търговия. Луната е диспозитор на тази Венера в Рак в 12 дом. Не отричам, че може да има и любов, но не видях акцент на 5 соларен дом. В повечето случаи има такъв в хороскопите, които съм гледала. Тази жена какво работи, Марая? С какво се занимава? А има ли деца? Слънце в съвпад със Сатурн /Близнаци се води като малко плодовит знак, както и Лъв/, но зависи и от другите аспекти, а те са в тригон с Юпитер - управител на 5 дом.

деца има. не работи.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #221 -: Юни 03, 2010, 11:33:25 am »
И как се издържа бе? С какво си храни детето, с прана ли?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #222 -: Юни 03, 2010, 11:41:00 am »

не знам как се издържа.
родителите й помагат.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #223 -: Юни 03, 2010, 11:50:57 am »
Упс, и ти не си цвете... Моя Плутон пък е в натална опозицийка с Луна в Овен...  ;)

Че не съм цвете, не съм. Но и маргаритките са цветя, въпреки че са големи лайкучки /по-големи от лайката/.  :P  Но за разлика от теб, моята Луна в натала има и много добри аспекти, като изключа квадрата със Сатурн. Моят Сатурн управлява 4 дом. Затова при всеки е строго индивидуално.  :blink:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #224 -: Юни 03, 2010, 12:11:01 pm »

не знам как се издържа.
родителите й помагат.

С Дева на куспидата на 2 дом, управител е Меркурий на трон по знак и е в съвпад с Венера /управител на 4 дом - родителите/, в лек разходящ тригон с Уран /управител на 7 дом - партньори/ и е в 11 дом /приятелите и неагажиращите без брак връзки, третия партньор/. Още повече, че 7-я й дом е във Водолей, което създава повече предпоставки за съжителства без подпис. Самия Юпитер там във Водолей, неговият диспозитор във Везни и Венера в Близнаци създава възможности за много партньорства и връзки.  :blink:

« Отговор #225 -: Юни 03, 2010, 12:17:08 pm »
   Това е карта на шефа ми, който скоро имаше рожден ден, ама нали съм гола вода напоследък звездите хииич не ми говорят. Не можах да направя един кратичък солар - за подарък. Но ми е любопитно - има ли нещо интересно в солара му...Най-важното има ли индикации за успешен бизнес ?

« Отговор #226 -: Юни 03, 2010, 12:55:42 pm »
Упс, и ти не си цвете... Моя Плутон пък е в натална опозицийка с Луна в Овен...  ;)

Че не съм цвете, не съм. Но и маргаритките са цветя, въпреки че са големи лайкучки /по-големи от лайката/.  :P  Но за разлика от теб, моята Луна в натала има и много добри аспекти, като изключа квадрата със Сатурн. Моят Сатурн управлява 4 дом. Затова при всеки е строго индивидуално.  :blink:

хахахахаха, това за големите лайкучки е много добро! Относно Луната ми и брачните отношения, надявам се Венера на трон по знак да ми смекчи напрегнатите аспекти, Луната ми управлява и 9ти дом, ама....

*

elfidka

• 3129
« Отговор #227 -: Юни 03, 2010, 01:02:11 pm »
Това което ми прави най-голямо впечетление е соларното МЦ съвпад с ЮЛВ, а ИЦ със СЛВ..
вие какво ще кажете ?

Елфидка, ще се наложи личността да се усамоти (сол. Слънце и сол. Сатурн в съвпад в 12 сол. дом). Ако не го направи сама, то обстоятелствата ще я принудят. Не е лесна тази позиция, но пък доста помага за духовното израстване.
А що се отнася до съвпада на нодалните натални оси със соларните МЦ и ИЦ нямам ясна идея но предположението ми е, че личноста ще открие, че в настоящето живота й е свързан със семейството и корените й. Ще бъде с ясната представа, че това е нейната съдба - да е отдадена изцяло на семейството си. Нещо ми "намирисва" на бременност (сол.Луна в 8 сол.дом), а сол. Уран в 6 сол. дом говори за някаква професионална промяна (може да се напусне работа поради бременност).

Благоаря ти много Дивна,
Това е моя солар, е ще видим какво ще става.  :rolleyes:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Divna

« Отговор #228 -: Юни 03, 2010, 01:47:03 pm »
Като цяло ще е запомняща се година - осите попадат в кардинални знаци. Сол. АЦ в 12 натален дом в Рак, както вече ти споменах ще има доста емоции. Може да има финансов просперитет имайки предвид силния сол. Марс във втори сол. дом в съвпад с ПФ в 1 нат. дом, а и К2 в Лъв (там ще се насочи вниманието).

Няма да коментирам психичните проблеми в по-горния пост  :blink: , но мислиш ли че ще има финансов просперитет с тази опозиция на соларния Марс с Нептун?  ;) Снощи бях много уморена, но все пак квадратурата на транзитния Сатурн към целия стелиум в Близнаци и опозицията с Марс е разходяща. Тепърва Сатурн влиза във Везни и постепенно ще направи догодина тригони към Близнаците. 12 дом не се свързва само с тайна любов, а и с институциите. При положение, че Луна е в 7 дом в съвпад с Юпитер, а соларен МЦ /ако не греша/ е в 9 дом, може да има разрешаване и на юридически въпроси, свързани с нейния партньор, пътувания, търговия. Луната е диспозитор на тази Венера в Рак в 12 дом. Не отричам, че може да има и любов, но не видях акцент на 5 соларен дом. В повечето случаи има такъв в хороскопите, които съм гледала. Тази жена какво работи, Марая? С какво се занимава? А има ли деца? Слънце в съвпад със Сатурн /Близнаци се води като малко плодовит знак, както и Лъв/, но зависи и от другите аспекти, а те са в тригон с Юпитер - управител на 5 дом.

не отричам, че личността може да има юридически проблеми, но  дори и да ги има те ще се решат според мен в нейна полза (Марс в секстил с Меркурий, който управлява 3 и 9 соларни домове). А иначе за възможността да подобри финансовото си състояние ми говори положението на знака Лъв. В соларна карта се гледа кой дом попада в този знак и по това се съди къде ще бъде насочена главно енергията през годината.В случая втори соларен дом попада в знака Лъв. Нат. Марс е в 8 дом, което може да означава, че има възможност от чужда финансова подкрепа. Сол. Нептун обаче в 8 сол. дом може да осуети надеждите за финансов просперитет.
Писала съм това което съм видяла в първия момент. Не съм се средоточавала над картата, а и нямам поглед над прогресиите. Така че всичко е хипотетично.
Иначе картата е доста интересна, но за да бъдем по-конкретни е ясно, че трябва да се познава и натала, за да се види какво е заложено като цяло.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #229 -: Юни 03, 2010, 02:32:17 pm »

Момичета, разглеждали ли сте солар на комбина ?   
Какво ще кажете по въпроса ? Аз сега ще пробвам да видя дали има резултат за минали години....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Uran

• 6041
« Отговор #230 -: Юни 03, 2010, 03:16:10 pm »
 Гледам, че в доста от соларите постнати тук има Нептун, Хирон и нещо друго в 8 соларен дом.
Заформя се тенденция ;D ;D както в оня виц за чукча.
 Дейзи, незнм дали ще има просперитет шафът ти, но определено акцентът е там.
С чужбина ли работите?

*

Divna

« Отговор #231 -: Юни 03, 2010, 08:09:41 pm »

Момичета, разглеждали ли сте солар на комбина ?   
Какво ще кажете по въпроса ? Аз сега ще пробвам да видя дали има резултат за минали години....

Интересно ... Никога не съм пробвала.

*

Divna

« Отговор #232 -: Юни 03, 2010, 08:59:13 pm »
Белика, годината като цяло се очертава важна и запомняща се (соларните оси в кардинални знаци).
1. 11 сол. дом попада в знака Лъв, което ще рече, че вниманието ти и усилията ти най-вече ще бъдат съсредоточени върху създаване на приятелства, работа върху проекти ... (всичко по 11 дом).
2. Акцент също има в 5 дом. Там се намира сол. Хирон в съвпад с Нептун – ще имаш мечти свързани с любовта. Желание и надежда да срещнеш една любов, тая за която мечтаеш. Сол. Нептун и сол. Хирон са в опозиция със сол. Венера (засегната е остта 5/11). Сол. Венера в квадрат с натална, а  К9 върху нат. Венера –  пожелавам ти от сърце много приятели и една голяма любов, която най-вероятно ще срешнеш извън страната или ще бъде личност доста по-различна от теб. Предстои ти също запознанства с хора, които ще окажат голямо влияние в живота ти (сол. Плутон в 3 сол. дом).
3. Определено ще продължаваш да се занимаваш с астрология (сол. Сатурн в 12 сол. дом).
4. Предстои ти смяна на работа (сол. Уран в 6 сол. дом), от която ще бъдеш удоволетворена (сол. Уран в съвпад със сол. Юпитер). Когато Уран е в 6 дом трябва да се има впредвид, че няма да се сменя професията като цяло, а само работното място.
5. Много силен 10 дом. В който се намира и възврата на Меркурий-ще се издигнеш професионално, за това може да имаш подкрепата от хора, от миналото (сол. Луна в 10 дом, в съвпад с ЮЛВ)- ще жънеш професионални успехи, за което говори също хубавия секстил м/у сол. Сатурн и сол. и нат. Меркурий.

ПП: За здравето си няма да се притесняваш. Оста 6/12 е акцентирана, но Юпитер е там (6 сол. дом), така че изключвам сериозни здравословни проблеми.

Погледни си прогресиите, за да видиш кое се потвръждава. Виждам също, че работиш вече с новия си радикс. Не е лошо да се направи солар и по стария, за да се видят как стоят нещата там и впоследствие да прецениш кой от двата работи.

Късмет!

*

Divna

« Отговор #233 -: Юни 03, 2010, 10:23:42 pm »
Белика, ако сега навлизаш в соларите ще ти пусна два линка, които много ще ти помогнат. В първият можеш да четеш доста въпроси и отговори касаещи се до соларите, както и да задаваш конкретни въпроси към Пиер Роберт (много добър астролог), а неговата съдружничка е специалист по въпросите свързани с Луната. Форумът в сайта му не е лош, но аз не участвам там.
Вторият линк е също добър. Форумът е приемлив (там вече може да ме видиш, влизам от време на време). Има страхотна информация свързана със слънчевата революция.

http://pierreastro.free.fr/
http://www.astromail.fr/

Съжалявам за приятелката ти. Жалко е, че съпругът й е бил така лошо повлиян.
Както се казва: Всяко зло за добро!
Ще намери своята половинка.

« Отговор #234 -: Юни 04, 2010, 08:39:52 am »
Гледам, че в доста от соларите постнати тук има Нептун, Хирон и нещо друго в 8 соларен дом.
Заформя се тенденция ;D ;D както в оня виц за чукча.
 Дейзи, незнм дали ще има просперитет шафът ти, но определено акцентът е там.
С чужбина ли работите?

Не по принцип, но всяка година пътува извън чужбина на екскурзия. Иначе преди много време е имал чуждестранни партньори в бизнеса. Сега не.

*

Инти

• 2068
« Отговор #235 -: Юни 04, 2010, 09:45:19 am »
Може ли да разгледата и моя солар за 12.12.2010г., че положението е страшно в 10 дом.

Соларни ретро Меркурий, Марс, Плутон и северен възел са ми в съвпад в 10 ти дом. Юпитер прави квадрат към Слънцето и МЦ, като управител, които са в съвпад

Големи промени ще има при мен в професионално отношение, то се вижда.

Астероидите в солара правят интересни аспекти:  :P ;D

соларна Веста в съвпад с натален Уран.

соларна Атина Палада в съвпад с натален Нептун

соларна Церера на к8 в съвпад с натални Лилит и  Юнона

соларен Ерос в съвпад с Венера
« Последна редакция: Юни 04, 2010, 02:40:46 pm от Инти »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #236 -: Юни 04, 2010, 10:57:19 am »
С тия солари редовно ми събуждате любопитството, че сега пак се присетих да си погледна моите. Възможно ли е вече да действам по новия, който започва от рождения ми ден през август?
Интересното е, че в настощия си имам три завръщания - Меркуриево, Венерино, Марсово. В новия ми предстои отново Меркуриево, повтаря се нещо тук, явно ще да е от значение.  :blink:

Инти, качи наистина натал+солар с домовете, че по-се виждат акцентите.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Инти

• 2068
« Отговор #237 -: Юни 04, 2010, 11:17:29 am »
Готово, хем първо си мислех да кача солар - натал, ама на като не слушам интуицията си.

*

Uran

• 6041
« Отговор #238 -: Юни 04, 2010, 01:19:32 pm »
 Работаааааа и любов. ;D

*

Divna

« Отговор #239 -: Юни 04, 2010, 01:27:26 pm »
Инти, това е солара ти за следващата соларна година. Него ли желаеш да видим или настоящия ти?