Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267303 Прегледи
*

Santi

Re:Солари - практикум
« Отговор #280 -: Юли 07, 2010, 09:42:55 pm »
Цитат
И при мен  е сол. асц. Везни в съвпад със сол. Луна като попадат в 7-ми натален, а сол. Уран и Юпитер са в/у сол Десцендент и попадат в 1-ви...

Санти, би трябвало да ти предстои емоционална година, а Юпитер и Уран в съвпад с ДС предполагат и някаква непредсказуемост, внезапност в сферата на междуличностните отношения. Има тенденция рутината да те отегчава бързо и този съвпад на ДС определено не говори за инерция.
Но пък доколкото виждам, Луната е в съвпад със Сатурн на АС и квадрат със сол. Плутон на ИЦ. От една страна опозицията на Луната с Уран и Юпитер дава повече експресивност, но от друга страна аспектите на Сатурн и Плутон дават по-трудна изява на емоциите, човек се чувства по-уязвим от всякога (Луна/Сатурн в съвпад с АС).
Иначе соларен Марс в 7 дом често предполага раздвижване в партньорската сфера, но тъй като попада на върха на 12-ти соларен дом, може да усетиш и някаква несигурност... А соларна Венера в 11ти дом в тригон с Юпитер и Уран на ДС е хубаво положение, предполагат се повече контакти и нови запознанства в ежедневието, все пак Венера управлява и АС в солара... При всички положения трябва да има някакво раздвижване, след като прогресивната Луна премине през Асцендента ти.

Да се надяваме, пък ще давам информация, когато има събитие да видим как ще проработи солара, въпреки че прогр. Луна ще кацне на асц. чак в края на соларната ми година  :blink: .

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #281 -: Юли 08, 2010, 02:56:37 pm »
Понеже скоро имам РД си гледах вече новия солар - при него АЦ е Козирог  в съвпад с Плутон в 1 дом. СЛВ също е в 1 дом.В радикса козирог ми управлява 3 дом. Исками се да чуя и вашето мнение по този аспект конкретно. За мен промените в общуването започнаха вече, какво друго да очаквам.

И още един въпрос - при солара Меркурий попада в 8 дом -Дева и съвпада с натален Юпитер в 11 дом -Дева.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #282 -: Юли 09, 2010, 11:19:43 am »
неприятности с партньори.....приключване на отношения.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #283 -: Юли 09, 2010, 11:22:27 am »
приключване на отношения с партньори или с брачния партньор?
казвайте каквото виждате, не се страхувам!
знам, че трябва да действам, ако искам промяна, дори и с цената на това да прекратя дадени отношения!

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #284 -: Юли 09, 2010, 11:31:58 am »
Мисля, че вече е дошъл момента да се възползвам и да напусна България- досега ме спираха децата, защото бяха малки, но този Марс в 9 дом и страха от самолети ме притесняват - дали да не изчакам още?

*

Марая

• 28287
« Отговор #285 -: Юли 09, 2010, 11:32:32 am »
приключване на отношения с партньори или с брачния партньор?
казвайте каквото виждате, не се страхувам!
знам, че трябва да действам, ако искам промяна, дори и с цената на това да прекратя дадени отношения!
брачен партньор!
упр. на дсц е марс , който е в 12-ти. сол.иц попада в 7-ми нат ,а сол.марс в 12-ти нат.
7-ми е в 9-ти.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #286 -: Юли 09, 2010, 11:34:51 am »
Като че ли по-скоро бизнес/служебни отношения- соларни Уран и Юпитер, на К6 в радикса.
Малко пооплетени са лични и служеби отношения.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #287 -: Юли 09, 2010, 11:37:28 am »
не че не го искам, но дали ще е за добро?
страхувам се да не направя грешка.

*

Марая

• 28287
« Отговор #288 -: Юли 09, 2010, 11:56:07 am »
не че не го искам, но дали ще е за добро?
страхувам се да не направя грешка.

;D ,ще разбереш дали е грешка на по-късен етап.
ако опиташ разбира се! ;D

*

Santi

« Отговор #289 -: Юли 09, 2010, 12:28:59 pm »
Качвам солара на една приятелка . Какво ще я чака през годината ? Гледам има Венера, Мерк, Слънце в 12 сол. дом- тайна любов и флирт ? Уран и Юпитер от 5-ти сол. в 6 нат. дом - любовна връзка в работата ? Интересното е че има сестра близначка и разликата м/у двете е само 5 мин. и ще е интересно дали и при двете ще проработи солара по сходен начин .

*

Марая

• 28287
« Отговор #290 -: Юли 09, 2010, 12:37:36 pm »
Качвам солара на една приятелка . Какво ще я чака през годината ? Гледам има Венера, Мерк, Слънце в 12 сол. дом- тайна любов и флирт ? Уран и Юпитер от 5-ти сол. в 6 нат. дом - любовна връзка в работата ? Интересното е че има сестра близначка и разликата м/у двете е само 5 мин. и ще е интересно дали и при двете ще проработи солара по сходен начин .

;D 5гр са си цели 5 год. в астрологията...
няма гаранция , че изявата в солара ще е сходна.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #291 -: Юли 09, 2010, 12:40:41 pm »
Цитат
5гр са си цели 5 год. в астрологията..

Да, но 5 минути разлика в часа на раждане не дават 5 градуса отклонение!
За 4 минути МС се измества с един градус, не с четири.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #292 -: Юли 09, 2010, 12:43:24 pm »
Интересното е че има сестра близначка и разликата м/у двете е само 5 мин. и ще е интересно дали и при двете ще проработи солара по сходен начин .

Санти, при тази времева разлика при близначките картите са почти идентични, но може да се яви разлика в някой от хармониците /производни карти/. Покякога дори няколко секунди разлика дават отклонение, така между другото се ректифицира и часът на раждане.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #293 -: Юли 09, 2010, 12:46:14 pm »
Цитат

визирам символичните дирекций. :blink:

*

Santi

« Отговор #294 -: Юли 09, 2010, 12:46:56 pm »
Е има разлика определено  :blink:. Иначе по картата какво се вижда ? Часовете са абсолютно точни поне за разлика от моя  ;D.

*

Марая

• 28287
« Отговор #295 -: Юли 09, 2010, 12:50:31 pm »
Санти ,със сигурност скритата любов ще стане явна! :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #296 -: Юли 09, 2010, 12:53:37 pm »
Еми ти кажи, Санти, по какво се различават двете близначки, нали ги познаваш? И защо си избрал тази, а не онази?  ;D
Майтап няма, но навремето имах гадже със Слънце в Дева и Луна в Близнаци... После, след като се бяхме разделили вече, се запознава с две сестри близначки - Слънце в Овен и Луна в Дева. Та си бяха еднояйчни, абсолютно идентични на външен вид, но с различни характери. От любопитство беше "пробвал" и едната, и другата.  ;D Но избира първата, другата я определяше като "тъпа". От години са женени и имат дете.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #297 -: Юли 09, 2010, 12:54:21 pm »
Санти ,със сигурност скритата любов ще стане явна! :blink:

Мда, и ще дойде часът на голата истина.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #298 -: Юли 09, 2010, 12:56:49 pm »
Цитат

Ако се директира МС или планета към МС, ще има разлика в годините на съответните събития, които евентуално ще настъпят.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #299 -: Юли 09, 2010, 01:00:24 pm »
Цитат

Ако се директира МС или планета към МС, ще има разлика в годините на съответните събития, които евентуално ще настъпят.

при прогресий да ,защото движението е различно.
но при дирекций ,символично 5гр са равни на 5 годл имаме 1гр приравнен към годинатал
при примарните е по-различно ,както и ако отчитаме стъпката на слънцето...