Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267439 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Солари - практикум
« Отговор #320 -: Юли 16, 2010, 10:46:30 pm »
sajalqvam za latinicata, no FlexType ne6to ne tragva.
sorry za obarkvaneto, no tova ne e moq solar, a na edna priqtelka.
kato opravq Flexa 6te pi6a pove4e.

от това което видях в картата , главните оси са в мутабелни знаци. упр. на 4-ти е в 7-ми.
плутон е на асц....горе в близнаци не видях какво има!
определено жената е властна жена и има проблем с мъжете.../имала/. иначе мисля ,че е много аналитична и мъдра жена!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #321 -: Юли 16, 2010, 10:48:56 pm »
tova mai e za drugata tema. :blink:
v bliznaci sa Slance i Merk.

*

Марая

• 28287
« Отговор #322 -: Юли 16, 2010, 11:10:46 pm »
tova mai e za drugata tema. :blink:
v bliznaci sa Slance i Merk.

офффф...,аз тамън щях да питам къде се затри картата! ;D
карай ,ще кажа още едно две нещица и спирам....
комуникативна и бърза в ръцете.
на всичко отгоре и с високо слънце , мерка е на трон!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #323 -: Юли 17, 2010, 07:10:44 pm »
само да вметна Рая ,че 5-ти /8-ми не е достатъчно за раждане на деца... ;)
това може да е много силна и изпепеляваща връзка с романтика и секс.
виж какво имаш в 12-ти дом. на к12 ,или в дома. виж 12-ти соларен в/у кой натален попада...
за раждане на дете се гледа 1-ви , 4-ти , 5-ти и 8-ми.

12-ти соларен е върху 2 и 3 натален, няма планети там.
соларно слънце е в 8.

за мен се касае по-скоро за получаване на пари, а не за бременност.

*

Марая

• 28287
« Отговор #324 -: Юли 18, 2010, 04:48:15 pm »
само да вметна Рая ,че 5-ти /8-ми не е достатъчно за раждане на деца... ;)
това може да е много силна и изпепеляваща връзка с романтика и секс.
виж какво имаш в 12-ти дом. на к12 ,или в дома. виж 12-ти соларен в/у кой натален попада...
за раждане на дете се гледа 1-ви , 4-ти , 5-ти и 8-ми.

12-ти соларен е върху 2 и 3 натален, няма планети там.
соларно слънце е в 8.

за мен се касае по-скоро за получаване на пари, а не за бременност.

по отношение на парите , слънцето дава малко ,само толкова ,колкото трябва. слънцето в солара е там където ще проявиш онова ,което сингнифицира то. не винаги става дума за пари....

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #325 -: Юли 18, 2010, 04:52:25 pm »
moje li primer?

*

Asol

• 4140
« Отговор #326 -: Юли 18, 2010, 04:55:41 pm »
Няма смисъл да разглеждаме само Слънце - не казвам нищо ново естествено. Местоположението му също няма кой знае какво значение без да се разгледа целия солар.

*

Марая

• 28287
« Отговор #327 -: Юли 18, 2010, 05:19:33 pm »
Няма смисъл да разглеждаме само Слънце - не казвам нищо ново естествено. Местоположението му също няма кой знае какво значение без да се разгледа целия солар.

абсолютно! :blink:

« Отговор #328 -: Юли 26, 2010, 09:37:40 pm »
Дивна, какво те притеснява в картата на детето? Според мене детето го чака основно учене - нали според солара там, където е Луната, се отразяват най-голмите емоции през идната година, така че със соларна Луна в 9ти наталаен, както и соларен Мерк съвпад натален - да не сте решили да го пращате да учи в чужбина, или пък да учи чувди езици в училище?  Сатурн съшпад Марс в 4ти може би те плаяи, но според мене може да касае ремонтни дейности в дома, както и закупуване на нещо по-сериозно материално в дома му..има и соларна Венера в 4ти натален, така че разкрасяването на дома ви е налице..соларно МЦ към натален ИЦ също означава година за родения, в която най-голямата цел и постижения ще са свързани с дома..мисля, че за да има основателни притесненияа, е необходимо да се видят и транзити и прогресии :) така замо по солар мога да кажа две основни теми, които ще вълнуват сина ти, и това са ученето и изучаването на чужди езици, както и разкрасяшането на дома му, както и активна връзка с хората от семейстовото, с баби и дядовци /по Сатурн/ ...това е моето скромно мнение  :rolleyes:

« Отговор #329 -: Юли 26, 2010, 09:39:08 pm »
охх ти си написала пристрастна, а аз съм разбрала притеснена :) извинявай  :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #330 -: Юли 26, 2010, 10:45:54 pm »
Дивна, къде се губиш? :kissd: домъчня ми за теб!\
солара си е супер не го мисли!
с асц-стрелец рвсичко е наред!
да ти е жив и здрав!!! :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #331 -: Юли 26, 2010, 10:54:38 pm »
Здравейте!Направих си карта на соларите и се опитвам да я разчета,макар че все още съм доста неопитна и трудно се ориентирам,но се опитвам.Ще ми помогнете ли относно в основни линии какво се очаква в периода 2010/2011?
Благодаря предварително!

без натал е трудно! :blink:

« Отговор #332 -: Юли 26, 2010, 11:20:59 pm »
Благодаря!Утре ще направя картата,тъй като сега не ми се отваря сайта.  :blink:

*

Divna

« Отговор #333 -: Юли 26, 2010, 11:23:39 pm »
Благодаря ти Скорпионка!

Акцента наистина е учене, чужбина, чужди езици. За пръв път от няколко години той ще прекара празника си тук при мен. Всяко лято си е в България и аз съм много доволна, че на 20та си годишнина е тук.
За чужбина и чуждите езици то е факт. Живеем в чужбина и тази есен започва в ново учебно заведение. Основния му език е английски, но има предмети и на френски, така че няма как, това е все едно да си учиш на родния език, освен ако не се запали по някой чужд език като китайския например  ;D.
Уран в сол. 4 дом може да е и смяна на жилището. За сега е все още с мен, но знае ли човек тук децата много бързо стават самостоятелни и напускат рано семейното гнездо.
Притеснявам се за сол. Слънце в 8 сол. дом, а и знам, че не е добре сол. съвпад Сатурн и Марс на сол. МЦ, а съвпада попада в 4ти нат. дом и сол. Сатурн е в съвпад с нат. Луна.
Каквото и да е, аз като майка, желая от сърце да ми е жив и здрав!

*

Divna

« Отговор #334 -: Юли 26, 2010, 11:28:02 pm »
Дивна, къде се губиш? :kissd: домъчня ми за теб!\
солара си е супер не го мисли!
с асц-стрелец рвсичко е наред!
да ти е жив и здрав!!! :blink:

Здравей, Марайче!

Супер съм! Почивах малко извън града. Върнах се, че се подреждат едни рожденни дни, кажи речи един след друг. Мойте лъвове направо ме разориха. На 27.07. е сина ми, на 28.07 е приятеля ми и на 03.08 е дъщеря ми  ;D

Благодаря ти за пожеланията  :kissd:!

« Отговор #335 -: Юли 27, 2010, 08:51:36 am »
Синът ми утре има рожден ден. Опитвам се да разтълкувам солара му за 2010/2011, но съм пристрастна и ще оценя изключително вашия коментар.
Благодаря ви предварително!

Дивна, да ти е живо и зраво момчето и много, много да те радва!
   Хич ме няма по соларите, но погледнах само да видя, първото нещо което ми дойде на ум е че ще има вероятност и желание да прекара повече време в чужбина или далеч от теб...Вероятно ще му се предложе нещо интересно, заради което може да му се наложи да живее за по-дълго на друго място.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #336 -: Юли 27, 2010, 10:44:58 am »
Честити рожденици, Дивна и хубав празник днес и утре. Сестра ми също има днес рожден ден, но е на прага на друга десетилетка  ;D.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Divna

« Отговор #337 -: Юли 27, 2010, 01:34:44 pm »
Синът ми утре има рожден ден. Опитвам се да разтълкувам солара му за 2010/2011, но съм пристрастна и ще оценя изключително вашия коментар.
Благодаря ви предварително!

Дивна, да ти е живо и зраво момчето и много, много да те радва!
   Хич ме няма по соларите, но погледнах само да видя, първото нещо което ми дойде на ум е че ще има вероятност и желание да прекара повече време в чужбина или далеч от теб...Вероятно ще му се предложе нещо интересно, заради което може да му се наложи да живее за по-дълго на друго място.

От сърце ти благодаря, Дейзи  :kissd:!

*

Divna

« Отговор #338 -: Юли 27, 2010, 01:37:41 pm »
Честити рожденици, Дивна и хубав празник днес и утре. Сестра ми също има днес рожден ден, но е на прага на друга десетилетка  ;D.

Благодаря, Дияна  :kissd:!
Желая много здраве, щастие и късмет на сестра ти!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #339 -: Юли 27, 2010, 01:50:39 pm »
Честито на рожденика, да ти е жив и здрав! И много успехи му желая!  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.