Оооо, Дивна, как да не те обича човек, като си толкова дащна :kissd:. Честно да ти кажа, още веднъж имаш моите адмирации. Много си добра. Кво си казваш: жалко, че на себе си не мога да помогна!?...
Любовта се оказа константа, но неизвестна и променлива - явно всичко опира до моите проекции...Успях, да скъсам с чувствата си към младеж, но си запазихме добрите приятелски отношения. Късайки с него се появи оня - голямата любов - даде ми надеждичка и аз се хвърлих като гол шаран и захапах въдицата и сега трябва и с него да си очистя сметките...Защото тук нося болка, която ме кара да зациклям в миналото, осъзнавам го, но егото ми търси обезщетение...
Проблемите с детето - даааам, в началото на първи срок бях се уплашила, че синът ми може и да остане в клас, щото виждах, че нищо не го мотивира. Но ненадейно как Господ си праща точните хора, които поставят полосата и нещата се подреждат. Учители музиканти отишли в училището и се поинтересували за деца с такива таланти - което беше мотивът, моето дете да се амбицира, успя криво ляво да закърпи 3-те и кандидатства в такова училище, където изпитната комисия забелязала, че има талант и беше прието...Макар че ще му е трудно, защото всеки ден ще пътува, но има мотив. Та по отношение на сина си - се успокоих.
Всъщност малка промяна в работата имаше, но само по документи и с перспектива за друга по-интересна във същата фирма, но с тази криза - тази работа се отлага в неизвестното бъдеще. Което естествено ме принуди да потърся другаде, иначе човек би казал от страни, тааа си паднала на пъпа.....пък иска да напуска....
Освен това за мен месец юли - винаги е кризисен - започват емоционални бури, които към края на август се отпушват и в началото на септември...обикновено се случват събитията.
Ето и новия солар - не знам как се случва, но в повечето солари - тази моя прословута ос - Скорпион-Телец винаги е засегната.