Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267436 Прегледи
*

Divna

Re:Солари - практикум
« Отговор #340 -: Юли 27, 2010, 02:10:41 pm »
Благодаря, Лили  :kissd:! От твоите уста в божиите уши!

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #341 -: Август 02, 2010, 03:22:38 pm »
Здравейте, слънчица...
 Поствам тук един солар на моя позната, който ми е интересен с обръщането на оста ДсЦ и АсЦ върху ИЦ и МЦ, както и венерения възврат в 12 сол. дом, как го тълкувате...като споделена тайна любов ли... :rolleyes:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #342 -: Август 02, 2010, 03:42:48 pm »
Здравейте, слънчица...

;D

Не съм много по соларите, но има май няколко подсказки, че би могла да ходи в чужбина. А любовта пък може да я срещне там някъде, знам ли...
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #343 -: Август 02, 2010, 05:20:56 pm »
Честити рожденици, Дивна и хубав празник днес и утре. Сестра ми също има днес рожден ден, но е на прага на друга десетилетка  ;D.

Честит рожден ден на всички празнуващи днес!  :49: :88: Да са живи и здрави, и от късмет да не се оттърват!  ;D

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #344 -: Август 02, 2010, 09:23:12 pm »
охо, с дъщеря ти сме на една дата! :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #345 -: Август 04, 2010, 03:02:44 pm »

Предположенията ми за картите, които си качила, е че тази година е била година на личностно развитие и преоценка на взаимоотношенията ти с другите. Може би промяна в работата.

За този коментар благодаря. За промяната в работата от Ураня ли съдиш?

Чета, чета и тъкмо какво да видя.  ;D Специално невярващите в астрологията познават събитията, така че какво да кажем повече в нейна полза.  :P

Тук е тълкуван солара на Дияна, който е актуален все още, доколкото разбирам и тя сподели за промяна в работата. Изказването е в минало време, тъй като първо има спор дали картата е за настоящия или предходен солар.     
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Asol

• 4140
« Отговор #346 -: Август 04, 2010, 05:00:03 pm »
1:0 в полза на астрологията  ;D Макар че смяната на работата в днешно време се гледа по един начин, а не като преди 30 години, когато някой започва на едно място и там кара до пенсия ;D  Сега остава да черпиш, ако размишленията ми по твоя солар са в правилна насока  :P

*

Vision

• 3523
« Отговор #347 -: Август 04, 2010, 06:54:45 pm »
Сънрейн, ние с теб няма ли да си направим по един солар??...аз не знам как се разчита солара, затова си трая, а честно казано не знам и за кой пероид се прави, за да е показателен за следващата година..нито какво се гледа в него, нито дали се съпоставя с натала като транзитната карта..освен пак да прочета тази тема.. :-\

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #348 -: Август 04, 2010, 07:01:03 pm »
В тазгодишния ми солар има една Луна в Дева в съвпад с нат. МС и опозиция с нат. Марс и това е цялата ми събитийност за годината, както го гледам да се очертава...  :-X
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #349 -: Август 04, 2010, 07:14:22 pm »
Сънрейн, ние с теб няма ли да си направим по един солар??...аз не знам как се разчита солара, затова си трая, а честно казано не знам и за кой пероид се прави, за да е показателен за следващата година..нито какво се гледа в него, нито дали се съпоставя с натала като транзитната карта..освен пак да прочета тази тема.. :-\

Вижън, при теб солара за изтичащата година е много показателен.

« Отговор #350 -: Август 04, 2010, 07:16:48 pm »

И аз да ти кажа чета таз тема и информация от нета,ама нещо не се оправям,иначе картата успях да я направя,ама сега се мъча с разгадаването  :-\

*

Vision

• 3523
« Отговор #351 -: Август 04, 2010, 07:26:33 pm »
Вижън, при теб солара за изтичащата година е много показателен.

а ти си много лоша с това парфенце, че и с две вилици..за сладко ли да огладнее човек, за любов ли.. :-[

в годината, която мина имах много събития- съкращение, нелегална и легална работа, болест на близък и смърт, пак легална работа..вселената ме освободи от ''свеки'' обаче и от още няколко други енергиини вампири..това беше доброто, както и новата работа..другото беше лошо, но от една друга гледна точка, която е извън времето, пространството и емоциите, дори смъртта не беше нещо лошо, имаше по- лошо и от нея /колкото и да е лошо да изгубиш някого, любовта гледа първо на него да му е най- добре/..така че, колкото и парадоксално да звучи, се оказва, че баланса на годината е положителен..за новата година, която идва нямам очаквания..освен това, да няма ''интересни'' времена и резки промени, за да ми се успокои малко емоционалният вестибуларен апарат.. ;)

п.с.- да допълня- по едно време имах доходи от три страни, така си изплатих всички задължения и финансово съм на чисто, а така не съм била от много години, откакто кредитните карти и овърдрафтите станаха масово достъпни..сега да ме хванат за..дебитните карти, доскоро имах три..сега имам само две.. ;D
« Последна редакция: Август 04, 2010, 07:36:26 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #352 -: Август 04, 2010, 10:43:55 pm »
   Търсех си солара, къде съм го качила ама нийде не го найдох...исках да направя равносметка, от казаното по въпроса. Пък паметта ми изневерява, особено напоследък, както взех и да сънувам с отворени очи  :93: Какво според вас ми предстои още. Има някви зачатъци на промени, които от доста време надушвах - нещо чакрата ми дето е свързана с интуицията заглъхна, успокои се. В момента усещам само тъга.

*

Divna

« Отговор #353 -: Август 05, 2010, 03:44:21 am »
Дейзи, сам по себе си, сол. асц. в Скорпион говори за година изпълнена с много дълбоки вътрешни/външни промени. Сол. асц. е в съвпад с нат. К6 (промените може да са свързани изцяло с ежедневието и/или работата. Сол. Плутон ти е във втори сол. дом в съвпад с нат. Меркурий (7 нат.дом). Преосмисляне на ценностната система, начина по който се изкарват парите, партньорствата, любовта (нат. Плутон в 5 нат.дом). Има противоречия и болка (сол. Плутон в квадрат с нат. Плутон).
Чувствата и емоциите са неустойчиви (сол. Луна е силно наранена). Луна се намира в 8ми дом, и е в опозиция със сол. Плутон, квадратура със сол.Сатурн и сол. Уран.
Не ти е лесно, Дейзи, вероятно се чувстваш  объркана и самотна ... Нат. Луна е в опозиция със сол. Марс – имаш чувство, че ще експлоадират чувствата ти, толкова е назряло всичко. Сол. Нептун и Хирон правят съвпад с нат. Луна и нат. СЛВ, както и опозиция със сол. Марс, засягайки наталната ос МЦ/ИЦ – изпитваш противоречиви чувства, като че ли мечтите рухват. Тази точка в радикса ти е силно засегната. Сувпада се намира във Водолей, а нат. Уран е в 5ти нат. дом –  на преден план излизат въпросите свързани с любовта и децата.  В това отношение очаквай съществена промяна (сол. Уран в 5 сол. дом в секстил със сол. СЛВ и сол. Меркурий).
Годината не е лека но ще има добър край (сол. Юпитер в 4 сол. дом).

Дейзи, пусни ако желаеш следващия солар, за да се види евентуално какво ще е развитието. Имам усещането, че ще покаже нещо съществено откъм любов и партньорства, защото ясно се вижда, че акцента през тази година са промените свързани с дълбокия ти емоционален свят именно в тази сфера.
Тази година е работата, но догодина може би е уражая  ;).
« Последна редакция: Август 05, 2010, 03:54:50 am от Divna »

« Отговор #354 -: Август 05, 2010, 08:59:35 am »
   Оооо, Дивна, как да не те обича човек, като си толкова дащна  :kissd:. Честно да ти кажа, още веднъж имаш моите адмирации. Много си добра. Кво си казваш: жалко, че на себе си не мога да помогна!?...
   Любовта се оказа константа, но неизвестна и променлива - явно всичко опира до моите проекции...Успях, да скъсам с чувствата си към младеж, но си запазихме добрите приятелски отношения. Късайки с него се появи оня - голямата любов - даде ми надеждичка и аз се хвърлих като гол шаран и захапах въдицата и сега трябва и с него да си очистя сметките...Защото тук нося болка, която ме кара да зациклям в миналото, осъзнавам го, но егото ми търси обезщетение...
   Проблемите с детето - даааам, в началото на първи срок бях се уплашила, че синът ми може и да остане в клас, щото виждах, че нищо не го мотивира. Но ненадейно как Господ си праща точните хора, които поставят полосата и нещата се подреждат. Учители музиканти отишли в училището и се поинтересували за деца с такива таланти - което беше мотивът, моето дете да се амбицира, успя криво ляво да закърпи 3-те и кандидатства в такова училище, където изпитната комисия забелязала, че има талант и беше прието...Макар че ще му е трудно, защото всеки ден ще пътува, но има мотив. Та по отношение на сина си - се успокоих.
  Всъщност малка промяна в работата имаше, но само по документи и с перспектива за друга по-интересна във същата фирма, но с тази криза - тази работа се отлага в неизвестното бъдеще. Което естествено ме принуди да потърся другаде, иначе човек би казал от страни, тааа си паднала на пъпа.....пък иска да напуска....
  Освен това за мен месец юли - винаги е кризисен - започват емоционални бури, които към края на август се отпушват и в началото на септември...обикновено се случват събитията.

Ето и новия солар - не знам как се случва, но в повечето солари - тази моя прословута ос - Скорпион-Телец винаги е засегната.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #355 -: Август 05, 2010, 09:54:11 am »
върщайки се назад установявам, че при мен соларите са много показателни.
само че, като знам събитията ми е лесно да намеря показателите.
забелязвам и известна повторяемост.
последният път, когато АЦ ми е бил в Козирог бях майчинство и си гледах децата вкъщи, Луната ми е била на МС, и натоварен 7 дом в солара, със Слънце там.
Сега АЦ пак ми е Козирог, но луната е в 7 дом, а натоварен е 9 дом.
Знам, че е свързано със заемите към банката, които са достатъчно забатачени и трябва да се оправят. Лошото е, че са заради мъжа ми, а ще трябва аз да ги оправям.

« Отговор #356 -: Август 06, 2010, 09:34:18 pm »
    :58: Дивна, още веднъж много, много ти благодаря за проведената соларна консултация  :blink:

*

Divna

« Отговор #357 -: Август 06, 2010, 09:36:31 pm »
    :58: Дивна, още веднъж много, много ти благодаря за проведената соларна консултация  :blink:

Няма за какво!
Скоро ще пиша по новия солар.
Днес го давам много лежерно.

« Отговор #358 -: Август 11, 2010, 04:50:16 pm »
Ще си позволя да сложа тук и моя солар- за изминаващата година е, т.е. изтича след месец...но тъй като се чувствам като на кръстопът, бих ви помолила да го разгледате...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #359 -: Август 11, 2010, 06:37:37 pm »
Марлен , в картата ти има много анаретни градуси и бих искала да знам дали е ректифицирана?
 :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците