Целувчица, трансформацията продължава и през следващата година. Не се притеснявай, тя я за добро и ще успееш да се справиш. Ще преминеш етапа плавно, без сътресения. Соларен асцендент ти е в Козирог, а Сатурн е в 9ти дом. До колкото си спомням ти си в чужбина. Учиш ли? Очертава се да започнеш горен етап на образование. Изисква се сериозно отношение към всичко, което започнеш. Ще се научиш да бъдеш изключително отговорна. Ще останеш в чужбина (сол. К9 в съвпад с нат. Луна).
Целите, които си поставиш ще бъдат постижими. Ако започнеш обучение, то ще учиш с невероятно удоволствие. Ще харесваш това, което правиш (сол. МЦ в нат.1 дом, сол. Венера в 10 сол дом). Ще се влюбиш, най-вероятно в някой колега, човек, който ще споделя същите интереси като твоите (сол. Венера в секстил със сол. Марс). Приятелството и любовта ще подлежат на трансформация. Ще срещнеш нови и важни за теб личности, с някой от които ще създадеш истинско приятелство (сол К11 в съвпад с нат. Плутон). Много промени те очакват, но всичко ще преодолееш без емоционални сътресения (сол. Луна на нат. К8 в точен тригон със сол. Марс и в разходящ тр. със сол. Плутон).
Сол. Слънце е в 12 сол. дом, което показва, че е възможно да има моменти на усамотение, но от теб се изисква да ги преодолееш. Трябва да си силна, защото годината е важна за теб и ще ти даде нов тласък в живота. Имаш една таоквадратура (Слънце/Луна/Уран), която може да ти даде ограничение откъм забавления (Уран е управител на 5 дом/забавленията/, а Слънце на 11 /приятелите/), именно това може най-много да ти липсва, но не забравяй, че соларът ти показва, че трябва да се средоточиш върху други неща. Не се притеснявай, ти си изключително млад човек и живота е пред теб, ще имаш достатъчно време за купони
.
Желая ти късмет!
Благодаря ти отново,Дивна! :kissd:
Наистина доста точно си познала.Сега ще започвам висшето и ще се запозная с много хора.
Знам,че ще трябва да се стегна и много да уча,тъй като първата година казват,че е най-важна,та ще трябва да се постарая.Иначе се надявам наистина да ми харесва това,което ще уча,тъй като отстрани изглежда интересно и забавно,но докато не го почна е трудно да се каже,но наистина искам да уча с желание,за да има смисъл за мен,не просто защото така трябва.
Благодаря за пояснението за чужбина,защото като цяло не се знае,зависи от наще,ако имат работа-добре,но ако нямат...
От доста време се надявам на промени в живота си и се надявам,че това е момента,наистина много се надявам и затова доста се притеснявам да не остана разочарована,но пък казват,че всяко начало е трудно,а и от мен се изисква малко усилие в запознанствата.
Относно забавленията...щом трябва ще почакат,искам-не искам,другите неща са по-важни,пък после ще дойде лятото,та ще имам време и за забавления предполагам :blink:
Отново искрено ти благодаря за помоща и поясненията по солара! :wub: