Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267629 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re:Солари - практикум
« Отговор #480 -: Октомври 14, 2010, 09:32:22 pm »
Привет,
Някой иска ли да ми погледне соларната карта ?
Че за тази година съм си поставила много високи цели.....дано да е успешна.

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #481 -: Октомври 14, 2010, 09:33:53 pm »
Постави я тук, ако искаш, но заедно с наталната.
Високите цели се постигат с нужните дирекции (и прогресии), само със солар не става.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #482 -: Октомври 14, 2010, 09:35:15 pm »
Готово  ;D, че аз пуснах първо поста и после се върнах да го редактирам  ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #483 -: Октомври 14, 2010, 09:54:43 pm »
Готово  ;D, че аз пуснах първо поста и после се върнах да го редактирам  ;D ;D ;D

Има ли важни прогресии и дирекции?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #484 -: Октомври 14, 2010, 10:15:27 pm »
Има, има.  :blink:
В момента е с прогресивно новолуние в Скорпион, почти в съвпад с ИЦ в радикса. Венера тъкмо е сменила знак по дирекция, вече е във Везни.
Ако часът е точен, догодина дирекционният АС ще съвпадне с Плутон (У4), а той е в съвпад с управителя на АС (Слънцето) в радикса. Преполагам, че се планира съществена промяна, но вероятно ще е свързана и с партньора. Дир. МС в момента е в секстил с нат. Венера на АС.
Елфидке, сещам се, че беше споменала за второ бебе евентуално... А имате ли планове с партньора да променяте нещо в дома ви? Някаква промяна в обстановката да предстои?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #485 -: Октомври 14, 2010, 10:32:58 pm »
Eлфидка, преди около три години да  не си се залюбила в чужбина и да си станала мама ? :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #486 -: Октомври 14, 2010, 10:35:19 pm »
Елифдка, планираш ли да учиш нещо тази година?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #487 -: Октомври 14, 2010, 10:39:01 pm »
Елфидка,
Ако връзката ти не е узаконена има възможност за това през тази година.
Доста отговорност ще ти се наложи да поемеш.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #488 -: Октомври 15, 2010, 12:15:12 am »
Има, има.  :blink:
В момента е с прогресивно новолуние в Скорпион, почти в съвпад с ИЦ в радикса. Венера тъкмо е сменила знак по дирекция, вече е във Везни.
Ако часът е точен, догодина дирекционният АС ще съвпадне с Плутон (У4), а той е в съвпад с управителя на АС (Слънцето) в радикса. Преполагам, че се планира съществена промяна, но вероятно ще е свързана и с партньора. Дир. МС в момента е в секстил с нат. Венера на АС.
Елфидке, сещам се, че беше споменала за второ бебе евентуално... А имате ли планове с партньора да променяте нещо в дома ви? Някаква промяна в обстановката да предстои?

Лиле, надявам се за второ бебе, евентуално. А отделно плануваме ремонт на етажа. Мислим да преместваме, банята, но това евентуално ще стане лятото.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #489 -: Октомври 15, 2010, 12:16:37 am »
Eлфидка, преди около три години да  не си се залюбила в чужбина и да си станала мама ? :blink:

О, да, предо три години станах мама на едно малко елфче  ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #490 -: Октомври 15, 2010, 12:18:31 am »

Аз уча право в момента. Записала съм 3 и 4 година заедно, та зор май ще видя...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #491 -: Октомври 15, 2010, 12:21:16 am »
Елфидка,

Марая, тя връзката ми е узаконена от почти четири години.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #492 -: Октомври 15, 2010, 12:29:39 am »
Много сте мили и благодаря за вниманието. Пуснах този солар, защото, наистина тази година май ще ми е нанагорно и с ученето и другите планове. Водя дело за делба на един апартамент със сина на вече покойния ми бивш съпруг и съм много напрегната за резултата от това.
Преди време пусках хорар за това и Скарлет ми беше казала,че всичо ще си е наред, но се чудеше, защо сагнификатора на доументите е в 7 дом. Малко след това бившия почина и се оказа след това че ще има делба с детето...браво Скарлет. Дано скоро да има раздвижване по въпроса и като приключи, ще ви кажа.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
« Отговор #493 -: Октомври 15, 2010, 12:39:20 am »
Елфидка,

Ще узакониш нещо, а отговорността е видна в картата на солара.
Все пак Сатурн в/у Слънце не е най- розовия период , но за сметка на това може да бъде много продуктивен именно поради дисциплината с която се характеризира периода.
Като цяло в 6-ти дом от солара са заели място юпитер и уран...Така , че бъди много внимателна, свали розовите очилца през периода . Знаеш аналогиите на 6-ти , както и значението на юпитер и уран.... :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #494 -: Октомври 15, 2010, 12:47:51 am »
Елфидка,

Ще узакониш нещо, а отговорността е видна в картата на солара.
Все пак Сатурн в/у Слънце не е най- розовия период , но за сметка на това може да бъде много продуктивен именно поради дисциплината с която се характеризира периода.
Като цяло в 6-ти дом от солара са заели място юпитер и уран...Така , че бъди много внимателна, свали розовите очилца през периода . Знаеш аналогиите на 6-ти , както и значението на юпитер и уран.... :blink:

Да, Марайче, при Сатурня нема лабаво.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #495 -: Октомври 15, 2010, 06:16:24 pm »

Темата за ученето най-добре ти е показана в солара,така че това ще ти е приоритет за годината.Само,че не знам защо си мисля,че забременязането ,което планираш няма да е точно тогава когато ти се иска.
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

elfidka

• 3129
« Отговор #496 -: Октомври 15, 2010, 06:47:25 pm »

Темата за ученето най-добре ти е показана в солара,така че това ще ти е приоритет за годината.Само,че не знам защо си мисля,че забременязането ,което планираш няма да е точно тогава когато ти се иска.

Божа работа  :rolleyes:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #497 -: Декември 06, 2010, 02:24:07 am »

Здравейте,
много бих искала да ми коментирате солара за 2011г.
2010г. беше повратна за мен във всяко отношение, претърпях коренни изменения в начина на живот , доста кризисни моменти имах, и лошото е че трудностите ми продължават и обхвата им все повече се разраства....
Притеснява ме много позицията на Сатурн върху наталната ми тау квадратура - марс, сатурн , плутон в квадрат на венерата ми.... А също и съвпада на тр марс въхру слънцето ми.....

*

Uran

• 6041
« Отговор #498 -: Декември 06, 2010, 05:42:13 pm »
Люли, промените продължават.
Промяна във визия-положителна, преместване/промени в дома.
Тези трансформации като че ли са по 2 линии. Или имаш раздяла семейна/емоционална, или във връзка с обучение. Във всеки случай промяната ще е и личностна.

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #499 -: Декември 06, 2010, 10:47:11 pm »
Люли, промените продължават.
Промяна във визия-положителна, преместване/промени в дома.
Тези трансформации като че ли са по 2 линии. Или имаш раздяла семейна/емоционална, или във връзка с обучение. Във всеки случай промяната ще е и личностна.
Благодаря ти Уран !
Промяна във визията - тоест външен вид ли? Нещо като нов цвят на косата ли фиксираш, примерно? Раздялата е налице и със семейството ми и със приятелите ми , и с бившия..... Напуснах родното си място , съответно оставих там родители те си и приятелите си ... не с цел обучение ,а с цел работа. Може ли да коментираш повече за тази личностна промяна?