Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267664 Прегледи
*

ger4o

• *
  • 235
Re:Солари - практикум
« Отговор #520 -: Декември 27, 2010, 04:27:56 am »
Абе, виждам го аз тва, ама вече ги имам две... :-\

« Отговор #521 -: Декември 27, 2010, 04:30:44 am »
може да те посети щъркела :blink:
В прогресиите се вижда потвърждение. Във втората половина на следващата година прог. Луна ще е в секстил с У5 Уран.

*

missKapriz

« Отговор #522 -: Декември 27, 2010, 04:32:00 am »
да не би да теглиш заем ?незнам,но 5 и 8 дом ще донесат събития

« Отговор #523 -: Декември 27, 2010, 04:33:49 am »
Знаеш ли ger4o,докато гледах картата видях,че е доста сходна с моята като натал,с едно две изключения.Осите в солара ми за тази година също.

*

missKapriz

« Отговор #524 -: Декември 27, 2010, 04:37:44 am »
Герчо,интересно ми е,че в натала сякаш нямаш показатели за развод,по-скоро за нещастен случай с партньора,а доколкото разбирам това ще ти е втори брак.Така ли е?
Ще е интересно да разгледаме картата в този аспект

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #525 -: Декември 27, 2010, 04:41:29 am »
Мис Каприз по принцип смятам да тегля заем, но очаквам пари и по наследство, пак по 8....
Мирабела, недей и ти....дано проявлението е друго... :-[
Искаше ми се да видим развитието на връзката... :rolleyes:

« Отговор #526 -: Декември 27, 2010, 04:42:47 am »
Ето това е моя солар на който му е интересно може го погледне

*

missKapriz

« Отговор #527 -: Декември 27, 2010, 04:43:40 am »
Мис Каприз по принцип смятам да тегля заем, но очаквам пари и по наследство, пак по 8....
Мирабела, недей и ти....дано проявлението е друго... :-[
Искаше ми се да видим развитието на връзката... :rolleyes:
Доколкото съвпада венера/Уран е във 2 натален дом-наследството в твърде вероятно

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #528 -: Декември 27, 2010, 04:44:48 am »
ГЕРЧО , БРАКА Е НЕИЗБЕЖЕН! ;D :wub: :wub:
МАЙ МЕСЕЦ.... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #529 -: Декември 27, 2010, 04:46:59 am »
Герчо,интересно ми е,че в натала сякаш нямаш показатели за развод,по-скоро за нещастен случай с партньора,а доколкото разбирам това ще ти е втори брак.Така ли е?

защо да няма показатели, Миц Каприз,за развод?
Марс У7 квадрат с Уран У5, освен това и множеството аспекти на слънцето.... :-\

*

missKapriz

« Отговор #530 -: Декември 27, 2010, 04:51:24 am »
изневяра ли е причината?
извинявай че разпитвам,но виждам,че има тригон У1/У7 и мисля мналко повърхностно в момента,но е интересно да се види какво е довело до развод

« Отговор #531 -: Декември 27, 2010, 04:51:38 am »

защо да няма показатели, Миц Каприз,за развод?
Марс У7 квадрат с Уран У5, освен това и множеството аспекти на слънцето.... :-\

Герчо аз имам същите аспекти(управителите) това означава ли,че ще се разведа? Омъжена съм от 12 години,интересно ми е ти на колко години си била,когато си се омъжила?

*

missKapriz

« Отговор #532 -: Декември 27, 2010, 04:56:30 am »
и аз имам асц венера,никакъв аспкект между управителите на у1 и у7,квадрат на светилата,сатурн в 7 дом ,но имам 22 годишен брак :)
не се тревожи, линаРе :wub:

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #533 -: Декември 27, 2010, 04:58:58 am »
изневяра ли е причината?
извинявай че разпитвам,но виждам,че има тригон У1/У7 и мисля мналко повърхностно в момента,но е интересно да се види какво е довело до развод

Изневяра да, скандали, най-вече за пари, той не искаше да работи, а да живее... :'(

« Отговор #534 -: Декември 27, 2010, 06:50:41 am »
Що пък да няма любов - сол. СЛВ в 5-ти в съвпад с нат. Марс(у7), сол. Плутон(у4) съвпад с нат. Нептун(у5), но ще е по-скоро след средата на соларната година, ако съдим и по транзитните влияния . Иначе натоварена година с много работа и грижи - сол.АСЦ Дева в 10 дом, сол. Меркурий в 1-ви в квадрат с нат. Уран(у4) и опозиция с нат. Юпитер(у3) - дали ще трябва да положиш повече грижи за себе си или усилия в работата немога да кажа, защото общо взето не се занимавам много със солари .

Благодаря, Санти, наистина годината ще е натоварена при мен, работя на 2 места, ще се наложи на едното да поема още отговорности и задължения, за любовта ще видим, то ще се чуе
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #535 -: Декември 27, 2010, 04:31:45 pm »
Защо, когато построя соларна карта в  Зет - има разлики в домофикацията, планети в домове и градусите им спрямо астро.ком. В Янус, макар с леки отклонения - повече съвпадат тс астро.ком.

Може дифолта на програмата да е по Кох  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #536 -: Декември 27, 2010, 04:40:50 pm »
Не е по Кох, по Пласидус е... Проверих и това... :-\

часовата зона?  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Asol

• 4140
« Отговор #537 -: Декември 27, 2010, 04:46:27 pm »
Няма разлика между астрокомските солари и тези на Зет.
Да не би Зет-а да е с основна настройка за местонахождение - Киев (настройки -> место астропроцессора) ?

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #538 -: Декември 27, 2010, 05:07:44 pm »
Кайли, не разчитай много на солар
при мен, например, никак стандартно не са показателни, освен ако не четеш съвсем между редовете и като допълнение на всичко останало
Сигурно е индивидуално,но моите солари работят,поне колкото аз мога да си ги прочета.. :blink:
Миналогодишния беше с асц. Дева и пълен 6-ти,ами аз през живота си не съм работила толкова,колкото през изминалата година.
Имах Сатурн в 1-ви-станах много организирана и дисциплинирана.
Луна на К5 и Уран в 7-ми-внезапна интернетна любов.. ;D
Новия е не по- малко интересен ,виждам че соларните У1 и У7 са ми в съвпад с натален ДЦ,с Луната в Близнаци и пълния 3-ти ще комуникирам ли,комуникирам-с колегите всеки месец се очертава да сме на  семинари и кратки екскурзийки-къде с цел,къде без никаква.. :P
Само не мога да си обясня положението на сол. Луна в моя натален 12-ти..Я дайте някаква идея..

http://prikachi.com/images.php?images/102/2795102j.gif

*

abroad

« Отговор #539 -: Декември 27, 2010, 07:27:40 pm »
Mims, соларът го е затвърдил
А посещение от щъркелите планираш ли :P