Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267746 Прегледи
*

Рая

• **
  • 1094
Re:Солари - практикум
« Отговор #560 -: Март 02, 2011, 09:20:53 pm »
Животът ми е пълна каша, вече не знам какво да гледам - транзити,солари, дирекции ли, какво???
Кога ще се оправи всичко?
Развод, липса на жилище, скандали..........какво става?
А най-голямата ми болка е, че съм разделена от децата си. :'( :'( :'(

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #561 -: Март 02, 2011, 10:07:59 pm »
Цитат
Животът ми е пълна каша, вече не знам какво да гледам - транзити,солари, дирекции ли, какво???
А най-голямата ми болка е, че съм разделена от децата си.   

Леле...това с децата наистина лошо звучи  :'(. Не си пуснала карта, че да погледнем нещо но вероятно си има причини. Дори и да откриеш причината в някой транзит или дирекция това няма много да помогне. Тези неща трябва да се преживеят защото ни променят напълно. Аз преживях нещо подобно на младини. Мъжът ми ме заряза с бебе на 6 м и дете на 3 г. без работа и каде да живея и докато още учех. Сега като гледам назад имало е много транзити и прочее които са го показвали - Нептун в/у луна Плутон опозе Слънце, Сати на ДСЦ. Каквото и да е било мога да кажа че излязах напълно променена от ситуацията. Моята собствена вяра в мене самата беше нестравнима.  Нямаше да се справя и с 50% от събитията след това в живота ми ако не бях минала през това. Като имаш предвид че по някое време на транзита ми е хрумвало че е по-добре бебето ми да умре - това сигурно най-добре дава представа през какво минаваш. Това което исках да ти кажа е да живееш с вярата че ще се справиш. На никой не му се дава повече от това което може да понесе. И да се изправи след това. :kissd:

« Отговор #562 -: Март 02, 2011, 10:11:56 pm »

А защо си разделена от децата си?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #563 -: Март 02, 2011, 10:21:03 pm »
Дали може и аз да сложа един солар тука.

Струва ми се, че някаква връзка значима може да се появи в живота ти, но не го взимай категорично, не съм убедена. В работата ти има ли напрежение, там сякаш се разместват пластовете и ще има период на нестабилност, промени настъпват.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Stella

• 7765
« Отговор #564 -: Март 02, 2011, 10:28:34 pm »

Рая, защо така, бе момиче, какво стана? Или, може би, ние не сме знаели, че така се развиват нещата при теб?!
Стискам палци за теб! Да бъдеш силна и непримирима с обстоятелствата на съдбата. Ти можеш да промениш нещата в своя полза.
Сигурна съм! Човек има неподозирани възможности, стига да вярва в себе си и в това, към което се стреми. Но първо трябва да имаш ясна визия какво точно искаш и да го отстояваш докрай. Превърни вярата си в лозунг и независимо кой какво ти казва, ти вярвай! Тази вяра няма да е силна всеки път..но ти не бива да се предаваш и да отстъпваш, защото само тя ти остава да те крепи...и тогава ще видиш как малко по малко пътищата ти ще се отворят и ще се появят нужните хора, които да те подкрепят в твоя път...Желая ти много сила и кураж!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Uran

• 6041
« Отговор #565 -: Март 02, 2011, 10:28:39 pm »
Към солара на Саша: Промяна в дома. Ако не сте омъжена-може и да се омъжите или заживеете на сем. начала. Това може да е свързано с преместване или някаква суматоха. Възможна бременност.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #566 -: Март 02, 2011, 10:36:04 pm »
Благодаря за силните думи!!!
Нямам жилище, нямам родители, които да ми помагат и затова децата останаха при баща си. Там е техния дом, дадох 8 години от живота си, за да го обзаведа за тях и да им е добре. Но апартамента е наследствен на баща им, а той не иска да се изнесе и аз да остана там с тях. Боря се! Но изход няма засега.

Ето карти,но тук солара е за годината след РД. Качвам и двете карти, защото забравих кой ми ректифицира Марая.

ПП: оставих само втората карта.
« Последна редакция: Март 02, 2011, 11:13:27 pm от Рая »

*

Uran

• 6041
« Отговор #567 -: Март 02, 2011, 10:39:50 pm »
Рая, прог.Луна досега е била в 8-ми натален дом и има апликиращ съвпад с Венера-У8.

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #568 -: Март 02, 2011, 10:47:09 pm »
Цитат
Струва ми се, че някаква връзка значима може да се появи в живота ти, но не го взимай категорично, не съм убедена. В работата ти има ли напрежение, там сякаш се разместват пластовете и ще има период на нестабилност, промени настъпват.
Много ми се иска да има връзка и то значима  ;D Щото живея сега на семейни начала но ми се стува че отношенията са изчерпани....А пък аз съм влюбена ама няма големи надежди  :'(.Това за работата...недей така...за сега няма никакво напрежение...
Цитат
Към солара на Саша: Промяна в дома. Ако не сте омъжена-може и да се омъжите или заживеете на сем. начала. Това може да е свързано с преместване или някаква суматоха. Възможна бременност.
само бременност не благодаря

*

Uran

• 6041
« Отговор #569 -: Март 02, 2011, 10:50:14 pm »
Тогава..нещо свързано с децата, бизнеса... :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #570 -: Март 02, 2011, 10:56:22 pm »
Нямам жилище, нямам родители, които да ми помагат и затова децата останаха при баща си. Там е техния дом, дадох 8 години от живота си, за да го обзаведа за тях и да им е добре. Но апартамента е наследствен на баща им, а той не иска да се изнесе и аз да остана там с тях. Боря се! Но изход няма засега.

Ето карти,но тук солара е за годината след РД. Качвам и двете карти, защото забравих кой ми ректифицира Марая.

Ти не си ли знаеш часът на раждане? Бързо в общината по местораждане!
Ами ако се окаже, че часът не е този? Много бих искала да бъда полезна :)
Първата карта е по-вероятно да се свърже с развод, заради кардиналните оси и транзитен Сатурн във Везни върху У7 (Марс)...
но все пак трябва да бъдем сигурни.
« Последна редакция: Март 02, 2011, 11:02:01 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #571 -: Март 02, 2011, 10:58:12 pm »
А това точно покриване на осите?...аз до колкото знам това са силни години...ама като гледам какво изгрява нямада е положително силна....

Цитат
Вмъкни Цитат
Рая, прог.Луна досега е била в 8-ми натален дом и има апликиращ съвпад с Венера-У8.
Във втората карта на Рая Венера У7, прогр Сол в/у Юпитер а и тр Юпи в 5ти...дали няма да се управят нещата въпреки дир Плутон на АСЦ?....На мен втория час ми се струва по достоверен така както разправяш.

*

Uran

• 6041
« Отговор #572 -: Март 02, 2011, 11:00:26 pm »
Заради Урановата опозиция или нещо друго, но при приятелите и познатите ми, които са от моето поколение има голям натиск в браковете/връзките им.
Може и кризата да е виновна. :( :-X

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #573 -: Март 02, 2011, 11:02:30 pm »

Взех го от общината, този от втората карта. Мисля и Марая при ректификацията получи този час.
Така че този час трябва да е верен.
Първата карата е по час, казан от майка ми.

*

Stella

• 7765
« Отговор #574 -: Март 02, 2011, 11:04:11 pm »
Заради Урановата опозиция или нещо друго, но при приятелите и познатите ми, които са от моето поколение има голям натиск в браковете/връзките им.
Може и кризата да е виновна. :( :-X

Уран, аз смятам, че кризата не е виновна.
Сатурн във Везни подлага на изпитание връзките.
А тези, които са родени с Уран във Везни, ще изпитат силата на уранавата опизиция в Овен.

*

Stella

• 7765
« Отговор #575 -: Март 02, 2011, 11:05:05 pm »

Взех го от общината, този от втората карта. Мисля и Марая при ректификацията получи този час.
Така че този час трябва да е верен.
Първата карата е по час, казан от майка ми.

Щом вторият час е взет от общината, като се върна от работа, ще ти разгледам подробно картата.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #576 -: Март 02, 2011, 11:06:24 pm »
Бащата на децата ми е в Уранова опозиция.
Нещо му става. Не е човека, който беше.

*

Uran

• 6041
« Отговор #577 -: Март 02, 2011, 11:07:48 pm »
Аз съм с такъв Уран. Ще видим.
Имам чувството, че е заразно и не ми се слуша за рушащи се бракове.
Моят овен така се е умълчал....затишие пред буря. :-X

*

sunrain

• 6710
« Отговор #578 -: Март 02, 2011, 11:10:27 pm »
...ама като гледам какво изгрява нямада е положително силна....

Ама то си е изгрело. Откъм 3-ти дом върху куспидата на 12-ти. Мисли варианти. Като гледам и в натала ти е У3, като прибавим и някои други неща, може да се задълбочиш върху някаква тема с цел обучение, образоване, да уредиш документи, свързани с наследство, някакъв отложен ангажимент по дела, свързани с остта 12/6-ти, ти най-добре знаеш живота си и моментната ситуация.    

И силните години, които намекваш обикновено не са еднозначно само хубави или лоши, та времето ще покаже.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #579 -: Март 02, 2011, 11:56:15 pm »
А това точно покриване на осите?...аз до колкото знам това са силни години...ама като гледам какво изгрява нямада е положително силна....

Цитат
Вмъкни Цитат
Във втората карта на Рая Венера У7, прогр Сол в/у Юпитер а и тр Юпи в 5ти...дали няма да се управят нещата въпреки дир Плутон на АСЦ?....На мен втория час ми се струва по достоверен така както разправяш.

В какъв смисъл да се оправят?
Уф, Саша, аз съм в почти същото положение, в което си била и ти.
Истории като твоята ми дават кураж.