Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267767 Прегледи
*

sasha

• *
  • 179
Re:Солари - практикум
« Отговор #580 -: Март 02, 2011, 11:57:44 pm »
Цитат
Ама то си е изгрело. Откъм 3-ти дом върху куспидата на 12-ти. Мисли варианти. Като гледам и в натала ти е У3, като прибавим и някои други неща, може да се задълбочиш върху някаква тема с цел обучение, образоване, да уредиш документи, свързани с наследство, някакъв отложен ангажимент по дела, свързани с остта 12/6-ти, ти най-добре знаеш живота си и моментната ситуация.     

И силните години, които намекваш обикновено не са еднозначно само хубави или лоши, та времето ще покаже.   

Лошо лошо.....на мен Сати ми е съвпад с Внера в натала.....и най висока заедно с нея...темата е много на почит тъй да се каже :41: та това че е У3 в 9 хич и не го забелязвам....все на към партньорства го дърпа....

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #581 -: Март 03, 2011, 12:03:49 am »
Цитат
В какъв смисъл да се оправят?
Уф, Саша, аз съм в почти същото положение, в което си била и ти.
Истории като твоята ми дават кураж
В смисъл че с тр Юпитер в 5-ти темата деца със сигурност е засегната но ми се струва че няма да останете разделени. И това което искам да ти кажа е...наистина гледай децата сега...те са важните. Знам че и сърцето ти е разбито, че не виждаш изход.....но след време ще разбереш че те са били най-важните...

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #582 -: Март 03, 2011, 12:11:51 am »
Цитат
В какъв смисъл да се оправят?
Уф, Саша, аз съм в почти същото положение, в което си била и ти.
Истории като твоята ми дават кураж
аз не че не искам да кажа и повече, но не смея...да не ти давам напразни надежди....и чакам тука професионалистите да се изкажат :confuse3:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #583 -: Март 03, 2011, 12:29:47 am »
Децата винаги са ми били приоритет, досега и за ден не съм се отделяла от тях, и сега се чувствам като размазана. А и те страдат много.

Една от най-голЕмите грешки в живота на жените е тази...., че децата ни винаги са приоритет и , че всичко онова което правим е с цената на компромиси в името на тях.... :blink:
А живота тече и изтича...,децата растат и поемат своя път....,ние не сме пълни и цялостни защото не сме онова ,което искаме да бъдем /визирам щастието , емпатията, пълноценните отношения/....И така този модел съпътства цели поколения , онаследява се.....
Струва ли си? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #584 -: Март 03, 2011, 12:33:33 am »
Рая, позитивни мисли за теб : http://www.youtube.com/watch?v=kKjzF5bqoHM&feature=player_embedded
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #585 -: Март 03, 2011, 12:36:39 am »
Марая, моята майка винаги е гледала първо себе си и все нямаше време за нас, и на мен това ми е тежало, затова се отдавам на децата си.

Рая , аз не те виня...,споделям опита си...споделям и наблюденията си...
Липсата на топла връзка с майката е сериозен проблем ..., аз не съм имала щастието да бъда постоянно до майка си също...,но....и до ден днешен съм много близка с нея , макар и да се цупя с месеци...Интензивитета не е фактор за отношенията... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #586 -: Март 03, 2011, 12:38:14 am »
Бащата на децата ми е в Уранова опозиция.
Нещо му става. Не е човека, който беше.

И моя така беше...превъртя, не можах да го позная...плашеше ме и се наложи да напуснем.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #587 -: Март 03, 2011, 12:43:07 am »
Марая, моята майка винаги е гледала първо себе си и все нямаше време за нас, и на мен това ми е тежало, затова се отдавам на децата си.

И аз се заричах, че никога няма да се разведа,понеже съм дете на разведени родители (по инициатива на майка ми), но ето ме. Никога не знаеш какъв избор ще се наложи да направиш в един следващ момент. Всичко тече, всичко се променя. Оказа се, че за детето ми бе по-добре да го изведа от тази среда. Всичко друго са мисловни стереотипи, много често наложени от обществото или от някакво чувство за вина или приличие. Прави това, което смяташ за важно. Това, че децата ти в момента имат покрив е важно, макар ти да страдаш от факта, че не ги виждаш. Това, върху което трябва да поработиш в момента е търпението...ще му мине на господинът урановата опозиция и тогава ще може да се разговаря с него. Трябва да останете в добри отношения. Ние с бившия сме в много добри отношения и никой от нас не споменава миналото или "майката на другия".

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #588 -: Март 03, 2011, 12:45:02 am »
А като мине опозицията оправят ли се хората? Скоро говорихме с моята козметичка по този въпрос, питах я има ли клиентка, на която мъжа по-кротко някакси да е преживял този период и тя каза, че не е чула за такъв случай. То и жените ги удря сачмата, а децата са в пика на пубертета, въобще много интересен период.  
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #589 -: Март 03, 2011, 12:46:04 am »

И моя така беше...превъртя, не можах да го позная...плашеше ме и се наложи да напуснем.

Сега погледнах, че урановата опозиция още му е далеч - неговия уран е на 13 градуса във Везни.

*

Stella

• 7765
« Отговор #590 -: Март 03, 2011, 12:47:50 am »

Сега погледнах, че урановата опозиция още му е далеч - неговия уран е на 13 градуса във Везни.

Добре би било да сложиш и неговата карта, за да гледаме ние, че ти си объркана. Изтрий личните данни.
Почвам да гледам твоята.

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #591 -: Март 03, 2011, 01:01:48 am »
Това което аз виждам да взема да си го кажа :confuse3:
тр Сати върху марс У5 и плутон У1 през 11ти, дир плутон върху АСЦ и прогр луна ж/у Венера в 8-ми - според мен раздялата ще е окончателна и ще те промени напълно
Нептун на к4 и У4 но в натала Нептун опозе на Венера У7 - ще има борба за мястото кадето живеете, не мога да преценя кой ще спечели, тука Нептун със сигурност ще размъти яко водите
обаче все пак Юпитер в 5-ти ще прави транзити към Слънце и прочее...струва ми се че има шанс да си вземеш децата
Ще се радвам ако някой ме коригира  :confuse3:

*

Stella

• 7765
« Отговор #592 -: Март 03, 2011, 01:16:59 am »
Според мен разпадането на брака е под давление на транзита на Уран в квадрат с Венера - У7.
В наталната карта Венера (У7) има (макар) широка опозиция  с Нептун, което е предпоставка за идеализация на партньорите. Транзитен Уран прави тао-квадрат. Предстои Уран да смени знак и да освободи Венерата ти съвсем скоро. Много е възможно нещата леко да се успокоят, така че да седнете на масата на преговорите като зрели хора....Трябва да предефинирате отношенията си в интерес на децата.

*

Марая

• 28287
« Отговор #593 -: Март 03, 2011, 01:24:43 am »
Според мен разпадането на брака е под давление на транзита на Уран в квадрат с Венера - У7.
В наталната карта Венера (У7) има (макар) широка опозиция  с Нептун, което е предпоставка за идеализация на партньорите. Транзитен Уран прави тао-квадрат. Предстои Уран да смени знак и да освободи Венерата ти съвсем скоро. Много е възможно нещата леко да се успокоят, така че да седнете на масата на преговорите като зрели хора....Трябва да предефинирате отношенията си в интерес на децата.

Не мисля , че е правилно..../а някога мислех точно така/.... :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #594 -: Март 03, 2011, 01:26:01 am »
В наталната карта Венера (У7) има (макар) широка опозиция  с Нептун, което е предпоставка за идеализация на партньорите. Транзитен Уран прави тао-квадрат. Предстои Уран да смени знак и да освободи Венерата ти съвсем скоро. Много е възможно нещата леко да се успокоят, така че да седнете на масата на преговорите като зрели хора....Трябва да предефинирате отношенията си в интерес на децата.

Не мисля , че е правилно..../а някога мислех точно така/.... :blink:

Аз мисля, че е правилно. Да предефинират отношенията означава да ги ПОСТАВЯТ НА НОВА ОСНОВА:
"Аз не мога/не искам да живея с теб, но дай да видим какво ще правим сега с децата.
т.е. при кого ще живеят те,..кой и кога има право да ги вижда и т.н.
НЕ казах тя или той да правят компромиси, за да се съберат отново.
Насила хубост не става. Но е добре когато може да се разговаря.
Щото понякога и това е крайно невъзможно.

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #595 -: Март 03, 2011, 01:26:15 am »
Цитат
В наталната карта Венера (У7) има (макар) широка опозиция  с Нептун, което е предпоставка за идеализация на партньорите. Транзитен Уран прави тао-квадрат. Предстои Уран да смени знак и да освободи Венерата ти съвсем скоро. Много е възможно нещата леко да се успокоят, така че да седнете на масата на преговорите като зрели хора....Трябва да предефинирате отношенията си в интерес на децата.
въх...тоз Уран го опощихме....да :-[
ама той после и застава на к5....дори и да се поправят нещата ще е временно....ама аз от опит знам че като има замесен плутон нещата са окончателни

*

Stella

• 7765
« Отговор #596 -: Март 03, 2011, 01:29:59 am »
Цитат
въх...тоз Уран го опощихме....да :-[
ама той после и застава на к5....дори и да се поправят нещата ще е временно....ама аз от опит знам че като има замесен плутон нещата са окончателни

Кой аспект на Плутон имаш предвид и по какъв начин засяга брака?

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #597 -: Март 03, 2011, 01:34:27 am »
Цитат

дир плутон на АСЦ - засяга оста и ги гледам заедно АСЦ-ДСЦ
в натала в 11 - пак оста 5-11
може и да бъркам де :confuse3:

*

Stella

• 7765
« Отговор #598 -: Март 03, 2011, 02:00:53 am »
Цитат

Нямам наблюдения при дирекции как се тълкува този аспект, но аз взех решението за развод при ТРАНЗИТЕН Плутон в точен съвпад с Асцендента. Ако се съчетава и с неблагоприятен транзит към У7, още повече се затвърждава прогнозата. Колкото повече аспекти, толкова повече нараства вероятността. Освен Плутон на асцендента, при мен Уран клонеше към съвпад с У7. Тука виждаме квадрат на тр. Уран с У7 и дирекционен Плутон на асц.

*

Марая

• 28287
« Отговор #599 -: Март 03, 2011, 02:04:24 am »
Цитат

Не бъркаш.... :blink:Така е , правилно е това , че гледаш оста , а не самия дом....
Тежките планети като Плутон нямат аналог по отношение на любовта и връзките....