Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267288 Прегледи
Re:Солари - практикум
« Отговор #620 -: Май 03, 2011, 02:03:38 am »
Сори за любовната връзка. Исках да покрия повече бази. ;D Няма повече, обещавам. :wub:... Ако е омъжена, може любовта с мъжа й да процъфтявя.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #621 -: Май 03, 2011, 02:41:26 am »
Мирабелла, благодаря ти много! Всичко е точно, само не съм съгласна с любовната връзка ;D Дано дъщеря й да има успех и да се гордее с нея. Ще бъда много щастлива  ;) :P

Уран, благодаря ти! Да, ще пусна като наближат изборите :blink:

Марая, предварително мерси!

За нищо! :wub: ;) ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
« Отговор #622 -: Май 11, 2011, 06:40:34 pm »
Как тълкувате съвпада на соларен К5 със СЛВ и опозиция на соларен Нептун, У5 натален? Сол. К5 съвпада и с Юпитер.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #623 -: Май 29, 2011, 08:53:34 pm »
Как тълкувате съвпада на соларен К5 със СЛВ и опозиция на соларен Нептун, У5 натален? Сол. К5 съвпада и с Юпитер.
Ако гледаме от финансовата страна на 5ти дом,може би ще донесе голяма сума пари.Пък е и в съвпад с юпитер.Може от кариерата да дойде или от високопоставен мъж.Или да спечелиш от хазартна игра. :-\
Но е възможно в цялата тази работа да има измама.

Вторият вариант :Да срещнеш мъж(много ботат) и да се влюбиш,но взаимоотношенията ви да бъдат илюзорни за теб,нереални.И да се разочароваш. Или напротив,да бъде приказно......

това измъдрих ;D :wub:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #624 -: Май 30, 2011, 04:40:07 am »
как тълкувате съвпад на сол.слънце и сол венера на ИЦ, като ИЦ попада върху наталното МЦ?

*

Марая

• 28287
« Отговор #625 -: Май 30, 2011, 04:46:24 am »
как тълкувате съвпад на сол.слънце и сол венера на ИЦ, като ИЦ попада върху наталното МЦ?

Това е тотална промяна! Когато куспидите съвпадат...Абе ти ще заминеш... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #626 -: Май 30, 2011, 04:49:28 am »
Марая, няма никакви изгледи затова :blink:
единствено в съседния град мога да отида :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #627 -: Май 30, 2011, 04:51:01 am »
Марая, няма никакви изгледи затова :blink:
единствено в съседния град мога да отида :blink:

Ти може да нямаш..., но знаеш ли , какво е решила вселената за теб? :rolleyes:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #628 -: Май 30, 2011, 05:15:29 am »
вселената, вселената - напоследък нещо ми е сърдита и само ме товари
и поставя в ситуации без изход.

*

Марая

• 28287
« Отговор #629 -: Май 30, 2011, 06:10:13 am »
вселената, вселената - напоследък нещо ми е сърдита и само ме товари
и поставя в ситуации без изход.

Има...щом има вход има и изход... :wub:

« Отговор #630 -: Юли 03, 2011, 09:05:40 pm »
Момичета, внушавам ли си или се виждат положителни любовни емоции в тази соларна карта (това е моята карта и е възможно да си ги внушавам нещата, затова реших да се посъветвам с тези от вас, които имат време и желание да погледнат :) )
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Lillie

• 30532
« Отговор #631 -: Юли 03, 2011, 09:19:37 pm »
Възможно е да има някакво раздвижване в сферата на интимните отношения, но трябва да се потърси потвърждение за това и по други предиктивни техники.
В практиката забелязах, че често точният съвпад на транз. Слънце и транз. Венера в солара дава указания за някаква промяна в любовните отношения - това може да бъде и начало на нова любовна връзка, и край на стара връзка, или да е година, в която срещаш значим за теб човек, който впоследствие да изиграе някаква роля в живота ти.

Не знам дали в момента имаш връзка или интимен партньор, но в солара може да се видят указания и за възможно зачеване (планирано или непланирано), тъй че умната.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #632 -: Юли 03, 2011, 09:22:53 pm »
Не, Лили, нямам си никого в момента, и затова си метнах едно оченце, барем изкочи нещо интересно, но това за зачеването ме изненада, защото не мога да си го представя толкова скоро да се случи, при положение, че си ходя самичка от 3 години, но знае ли човек :)))) Благодаря за вниманието.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Lillie

• 30532
« Отговор #633 -: Юли 03, 2011, 09:30:52 pm »
Естествено, трябва да го потвърдят и други техники, видях само солара набързо.
Но от своя страна соларът дефинира годишните тенденции и също се взема под внимание, когато искаме да разберем кога ще проработи дадена дирекция (ако има нещо интересно).
Може да се окаже и година, която носи по-интензивен емоционален заряд, избягвай излишно да вземаш участие в конфликти с близки жени и тези от обкръжението ти. Има тенденция да си по-раздразнителна от обичайното и по в дълбочина да изживяваш дори дребните неща от ежедневието, да си с по-драматична нагласа.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #634 -: Юли 03, 2011, 09:37:07 pm »
Дано да проработи сходящия секстил на Дир. Венера с Нептун (У5), макар, че не знам, дали този аспект е от съществено значение, но така или иначе ще се чуе, ако има нещо интересно  :mellow:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #635 -: Юли 03, 2011, 09:39:59 pm »
Дано да проработи сходящия секстил на Дир. Венера с Нептун (У5), макар, че не знам, дали този аспект е от съществено значение...

Трябва да е от значение, все пак на теб Венера ти управлява изгряващия знак и част от 7 дом.
Доколкото разбирам, след секстила на дир. Венера с нат. Нептун следва съвпад с нат. Плутон. Ако е любовна връзка, трябва да е по-дълбока наистина, пожелавам ти го!  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #636 -: Юли 03, 2011, 09:42:16 pm »
да, така е, искрено ти благодаря, накара ме да се усмихна.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #637 -: Юли 06, 2011, 10:08:23 pm »
още малко остава до началото на новия солар.
предвид това, че старият се оказа доста точен ми е интересно, какво вещаят звездите през новата соларна година.

*

holanda

« Отговор #638 -: Юли 07, 2011, 04:03:18 am »
да не започнеш да се занимаваш със сложни бракоразводни дела  :-\

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #639 -: Юли 07, 2011, 04:12:25 am »
za sajalenie :'(