Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267482 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re: Солари - практикум
« Отговор #700 -: Септември 16, 2011, 05:58:58 pm »
Честито, Ливиана! Бъди здрава!

Промени в средата, евентуално работата също може да засегнат. Семейни отговорности и въпроси около дома ще те занимават, от минал характер, възможно разрешаване. Срещи със стари приятели, възобновяване на контакти, изненади от партньори, хора, които с дребни жестове ще напомнят за себе си. Възможно е ти да си податлива на случващото през годината и по-задълбочено, отколкото е нужно да го изживяваш, но намирай начини за справяне със стреса и за освобождаване от емоциите, и ако имаш минал здравословен проблем, му обърни внимание.

Това накратко ми хрумва, хвърляйки бегъл поглед върху картата. Весел празник ти желая!     
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #701 -: Септември 16, 2011, 08:44:04 pm »
ЧРД Ливи и успешна година!
Въпросът с децата на дневен ред ли е?

« Отговор #702 -: Септември 16, 2011, 09:14:24 pm »
Благодаря ви, Sunrain и Uran :58:
Въпросът с децата постоянно ми е на дневен ред, защото си ги гледам сама и общо взето всичко се върти около тях:)Досега кой знае какви проблеми не са ми създавали, надявам се и занапред да е така:)
Семейните отговорности на моменти ми идват в повече, но няма начин - трябва да се справям.
През 2008 година претърпях гинекологична операция, конизация, дали е възможно отново да имам пак такива проблеми?
Незнам на кое от картата ми се дължи, но каквито и емоции да изпитвам все са в повече - и хубавите, и лошите, и особено лошите като че ли чак на физическо ниво ги изживявам:(
Всъщност основните ми въпроси се въртят около работата и любовта, от доста време съм сама и като че ли вече ми се иска да има мъж до мен.
Още веднъж благодаря, че отделихте време да погледнете картата ми:)

*

Uran

• 6041
« Отговор #703 -: Септември 16, 2011, 09:21:13 pm »
Има възможност за служебен романс-Юпитер и Луна в 5 соларен дом, управляващи 6 и 1 соларни.
Ще приключваш и някакви отношения.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #704 -: Октомври 04, 2011, 07:14:16 pm »
Момичета, качвам солара си за тази година, ще ви помоля да две три думи  :rolleyes:
Нов солар - нови надежди  ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #705 -: Ноември 01, 2011, 04:24:55 pm »
И аз се нареждам на опашката...Слагам моята карта, скоро ми предстои рожден ден :)

Това което виждам на първи поглед - в 4 дом ми идва Марс: евентуално някакви дрязги проблеми със семейството, 5 дом - Сатурн във Везна - евентуално зачеване? ( моля за помощ), 6 дом Слънце и Северен Възел - подобряване на здравословното състояние? ( тази комбинация ми е много интересна ),  стелиум Меркурий-Венера-Плутон: бих го тълкувала като изграждане на нов дом с любимия човек, тъй като преди 30 нямам намерение да се женя. Този Плутон в 7 дом си е трансформация от всякъде, въпроса със сегашния партньор или с нов партньор - тук е момента да питам за индикации за раздяла или среща с нов партньор. Луна в 8 дом в Козирог: ПОМОЩ , не знам! 10 дом Нептун и Хирон: нова посока на развитие в кариерата или по-скоро нова бизнес идея? Не знам как да тълкувам двете планети заедно. 11 дом: Уран и Юпитер - раздвижване в приятелствата, контактите, личностната свобода и то успешно..

Може да съм писала пълни глупости, затова моля за помощ относно разчитането и още по-важно ми е да знам чупливите моменти в солара и да внимавам къде стъпвам... Благодаря :)

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #706 -: Ноември 01, 2011, 07:39:33 pm »
И аз се включвам с моята карта за 2011-2012 г. Много ще се радвам, ако някой каже какво се очертава, понеже това е важна година за мен. Благодаря предварително:)

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #707 -: Ноември 05, 2011, 12:42:33 am »
Нещо не схващам - защо картата има само солара за годината, без натала? Или може да се разглежда соларната карта отделно като събитийна? И това е вариант :blink:

calary, (тази година ми беше донякъде скорпионска и на мен), та според мен партньорствата ще са ти на преден план, може би нещо образователно в чужбина? Няма да ти е леко с тази Луна в съвпад със Сатурн в 12 дом. Може да поставиш ново начало, символично. Досега не съм гледала солари, така че има вероятност и да греша, разбира се. Току-виж подтиснати емоции и чувства излезнат на преден план. Внимавай с този Асц, макар че с Венера в 1-ви се смекчава зарядът, но пък квадратира Марс - гледай да не се забъркваш в спорове. Може да си по-докачлива от обикновено.

Остава и след година да дадеш обратна връзка ;)
« Последна редакция: Ноември 05, 2011, 01:03:48 am от Shreya »

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #708 -: Ноември 05, 2011, 09:47:05 am »
 Shreya, mersi mnogo.

*

caraly

• *
  • 112
« Отговор #709 -: Ноември 05, 2011, 11:21:23 pm »
Значи, аз не разбирам много, но съм чела, че активността в 7, 8 и 12 дом означава любовна връзка , но също така изневяра, неверен партньор, или връзка с такъв, който е обвързан(ако акцент пада на осми дом). Въпросът е , че при теб не мога да определя на 7 или 8 дом пада акцент, и в двата имаш планета.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #710 -: Декември 09, 2011, 11:49:57 am »
И аз се нареждам на опашката...Слагам моята карта, скоро ми предстои рожден ден :)

Това което виждам на първи поглед - в 4 дом ми идва Марс: евентуално някакви дрязги проблеми със семейството, 5 дом - Сатурн във Везна - евентуално зачеване? ( моля за помощ), 6 дом Слънце и Северен Възел - подобряване на здравословното състояние? ( тази комбинация ми е много интересна ),  стелиум Меркурий-Венера-Плутон: бих го тълкувала като изграждане на нов дом с любимия човек, тъй като преди 30 нямам намерение да се женя. Този Плутон в 7 дом си е трансформация от всякъде, въпроса със сегашния партньор или с нов партньор - тук е момента да питам за индикации за раздяла или среща с нов партньор. Луна в 8 дом в Козирог: ПОМОЩ , не знам! 10 дом Нептун и Хирон: нова посока на развитие в кариерата или по-скоро нова бизнес идея? Не знам как да тълкувам двете планети заедно. 11 дом: Уран и Юпитер - раздвижване в приятелствата, контактите, личностната свобода и то успешно..

Може да съм писала пълни глупости, затова моля за помощ относно разчитането и още по-важно ми е да знам чупливите моменти в солара и да внимавам къде стъпвам... Благодаря :)

За зачеването - виж си точка гама на колко години ще е върху наталната ти Луна, скоро мой приятел астролог ми каза, че това е много силен индикатор за забременяване при жените. При мен поне доста добре се връзва с плановете ми.
When One Door Closes Another Door Opens

*

petchen

• *
  • 66
  • Слънце - Везни, Асц. - Козирог, Луна - Везни
« Отговор #711 -: Декември 14, 2011, 06:46:05 pm »
Привет :) може ли да хвърлите едно око на солара ми за тази година :) Много ми е интересно, но не съм сигурна в собствените си тълкувания.. ще се радвам да ви чуя :)

Re:Солари - практикум
« Отговор #712 -: Януари 03, 2012, 03:34:11 pm »
слагам и моята карта-ако някой има време да погледне и да си каже мнението ще бъда благодарна. :blink: :wub:
Слагам нова соларна карта,защото се оказа,че съм объркала часът на раждане в старата ;D
« Последна редакция: Септември 04, 2012, 07:09:20 am от MoonLight »

« Отговор #713 -: Февруари 17, 2012, 06:22:36 pm »
Мили момичета, стана ми интересни и реших да погледна солара за 2012, иска ми се да знам, дали тук може да се види покупка на жилище или стабилност в тази сфера, защото ми омръзна да сменям кватирите, голям кошмар е, по една или друга причина така се стичат обстоятелства, че все се налага да се местя, благодаря предварително :)
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Uran

• 6041
« Отговор #714 -: Февруари 18, 2012, 12:55:01 pm »
 Ako се омъжите и имате деца... ;)

*

Papy

• 4343
« Отговор #715 -: Февруари 19, 2012, 04:16:59 pm »
Къде са пък децата тука?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #716 -: Февруари 19, 2012, 04:23:40 pm »
Issidora, по-скоро ми се струва годината да е насочена към професионални промени или създаване на нови контакти в службата и покрай професионалните ти ангажименти, отколкото да е ориентирана към брак и задомяване. :)

И според мен се очертава и в рамките на тази година да си субект на наемни отношения.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #717 -: Февруари 19, 2012, 04:23:58 pm »
Мили момичета, стана ми интересни и реших да погледна солара за 2012, иска ми се да знам, дали тук може да се види покупка на жилище или стабилност в тази сфера, защото ми омръзна да сменям кватирите, голям кошмар е, по една или друга причина така се стичат обстоятелства, че все се налага да се местя, благодаря предварително :)

аз лично не виждам тенденция за покупка на жилище. ако някой друг може да каже нещо друго....

« Отговор #718 -: Февруари 20, 2012, 09:36:13 am »
Uran, Grace, Lilie, благодаря ви много за отзивчивостта, ще си я карам по старо му, ясна е работата, но пък не е като да не съм свикнала, вече 12 години ще станат откакто живея далеч от бащината къща. Благодаря ви още веднъж.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Lillie

• 30532
« Отговор #719 -: Февруари 20, 2012, 11:20:53 am »
ще си я карам по старо му, ясна е работата, но пък не е като да не съм свикнала...

Имаш съвпад Луна-Марс в Козирог (в квадрат с Венера), сега Плутон транзитира през него и ще продължи да транзитира. То е ясно, че не ти е никак лесно. Но ми се струва, че по-нататък Уран в квадрат към съвпада може да ти "отвори пътя", както се казва. Уран управлява ІС в картата, няма начин да няма промени и движение в тази насока, особено щом са засегнати Луната и Марс в 3 дом. Юпитер бързо ще префучи и през Телец, после и през Близнаци, очаквай важни промени при транзита му към Луната и Марс.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.