а относно Луната във Везни - интересно, звучи ми като наближаване на момент на запознанство / може и приятелство, но значимо / Толкова активна е темата 11-и дом, Уран, ... приятелствата, контактите, че и към някой клуб може да се присъединиш. Хмм... ако се появи мъж с Водолейска окраска, да споделиш .. 
Грейс, ти позна! :08:
И Марс във Везни наистина се оказа тригер - подейства разходящият аспект и отключи секстила на тр. Юрпитер с нат. Слънце и съвпада на Уран с него. :blink:
Снощи бях много изненадана, когато получих мейл от собственика на фирмата, в която наскоро кандидатствах. Отправи ми покана за второ интервю и спомена, че искат да ми направят предложение. Господинът е стелиумен Водолей (Слънце, Меркурий, ретро Венера и Марс) с Луна в Овен (върху моя овнешки стелиум).
Още тогава усетих, че няма да е длъжността, която първоначално ми предложиха и която щях да отхвърля. Бях с нагласа да изчакам до края на месеца и после да им звънна, за да съобщя за отказа си. Но явно звездИтИ и Уран са на друго мнение за мен.

Днес отидох до офиса им и ми предложиха друга длъжност, разкрита специално за мен - щатен преводач. При това няма да ми се налага да вземам решение за напускане на сегашната работа - предложението е за 4-часов работен ден, т.е. ще съм "с един г-з на два мегдана", тъй да се каже.

Преди обяд в адвокатската кантора, следобед при тях.
А утре през късния следобед съм поканена в офиса да се запозная с наетия от тях персонал - моите бъдещи колеги.
Тъй че с гадже може и да не съм се уредила, но вече имам възможност за допълнителна работа, така търсена и желана от мен. В интерес на истината това го бях набелязала като "приоритет № 1" (а лИбоФта все някога ще дойде, ако сме оптимисти

). И ето че се сбъдна... С такава лекота, чак не мога да повярвам... А при мен цял живот нещата стават по сатурновия начин - много бавно, с много усилия и труд, с много спънки... Това е Уран върху Слънце - внезапен шанс в момент, в който целият свят ти се струва черен (транзитен Плутон в квадрат към Слънцето и опозиция към Луната). :blink: