Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267280 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Солари - практикум
« Отговор #800 -: Юли 25, 2012, 07:51:48 pm »
Слънце в 1ви соларен (и соларен У1, Асц Лъв) дава година, фокусирана върху теб, лично и персонално. Ще се занимаваш най-вече с лични неща. Това включва и обичаните от теб неща/хора. Меркурий е на Асц и е соларен У3, така че, в комплект с всичко останало, най-вероятно близкото ти обкръжение ще е от първостепенна важност, в това число и деца, особено момчета.
Марс в 3ти във Везни (соларен У10,У5/натален У7 и съвпад със себе си и Плутон, соларен У5, натален У2) е индикатор за енергия, насочена към любов и връзки, вероятно ще има ръст и положителна промяна в тази насока, защото МЦто е върху Дцто.
Другата страна на това е Ицто върху Асц съвпад със Сатурн (натален У на Иц и соларен У6), което ме навежда на мисълта, че най-чувствителното ти място ще е собственото ти здраве и е редно да вложиш дисциплина и да се погрижиш много добре за себе си. Откази от вредни навици, промяна в начина на живот към по-добро, изобщо фокусът ти трябва да е много засилен там.
Освен Марс, и Венера се връща в натална позиция, като и двете неща са индикатори за важна година (както и лъвския Асц, който удвоява силата на Слънцето). Венера е соларен У11 и е в 11ти соларен дом, което заедно с Юпитер там би следвало да ти донесе покровителство, нови приятелства и награди за минала работа, в това число и за минали усилия в личните отношения. Венера е и У4, така че в дома ти би следвало да настъпят положителни промени, може да се разшири семейството.
Като цяло годината изглежда най-вече ориентирана в личен план, с ударение върху собственото ти здраве в добавка, където трябва да положиш усилия да се грижиш добре за себе си.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #801 -: Юли 25, 2012, 09:47:48 pm »
Мерси, Ronia. :wub:
Аз понеже съм пристрастна видях съвсем друго в солара.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #802 -: Юли 25, 2012, 09:51:53 pm »
Не е казано, че аз съм права.  ;) Но за любов и подобни индикациите са доста силни.

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #803 -: Юли 26, 2012, 03:39:41 pm »
Момичета, може ли мнения за този солар. Какво може да се очаква, според Вас? Много благодаря предварително на включилите се :wub:

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #804 -: Август 06, 2012, 10:38:09 pm »
Извинявайте че така нахлувам смело и безотговорно, но докъто спорехме с мъжо кога да си получа подаръка за рд-то (дали на датата или на СР-а), влязох в астрото да го убедя да ми го даде по-рано. Като си цъкнах солара обаче се шокирах - виждам една каша и ми трябва мъничко безпристрастност  ;D - как виждате 26тата ми година ... някаде бях чела, че ми е съдбоносна и като знам какви транзити ме чакат скоро, и сега като си видях и солара, и ми стана лошо  :-X (а толкова бях щастлива след ректификацията че 12ти ми е празен)

:'(
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #805 -: Август 06, 2012, 10:43:19 pm »
На прима виста, индикации за преместване, възможна бременност, преместването ще лежи и сериозна трансформация в личен план. Марс и Сатурн в 12ти по-скоро ме навеждат на мисълта за недостатъчна лична енергия, малко като теглена на буксир, друг взиам решенията. Но Слънце на МЦто със сигурност бележи една знаменателна и хубава година. Нищо страшно не виждам. Не е лошо да се дисциплинираш по отношение вредни навици и начин на живот, все пак. И да внимаваш за контузии, счупвания и такива работи. Ползвай енергията да промениш начина си на живот към по-добро.

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #806 -: Август 06, 2012, 11:19:30 pm »
Лошото е че нямам грам енергия ... сигурно е от сатурна през асц - марс ме притеснява - и изобщо за това дето друг взема решенията - за трансформацията  тя е почнала само дето не знам как и къде ще и излезе края ...
Не ми се мести, защото ще доведе до доста усложнения  :'( може ли да е строеж  :-\ ще е хубаво да завършим вкъщи - и без друго тея дни се занимаваме с това
Трябва да си защитя и дипломната - а честно казано още не съм я почнала дори
Обнадеждава ме слънчо - най-накрая да си намеря мястото и венера и юпитер ... а за бременността  :o имам таласъм на 1 година  ;D

много благодаря Рониа  :58:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #807 -: Август 06, 2012, 11:33:45 pm »
Да, може да е строеж, но то пак е преместване реално, аз виждам смяна на дома. Дипломата по 9ти би следвало да се нареди чудесно. Трудничко ще е с енергията малко, но Плутон дава сили за справяне, ползвай го. И аз ще имам Марс в 12ти по всичко личи... Не го виждам толкова драматично. Годината ти изглежда добре, доста добре и важна.  :blink:

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #808 -: Август 06, 2012, 11:56:47 pm »
Гледам въртя суча (с тоз асц везни все преговарям с господ) това преместване не ми се нрави...

гледам и ти чакаш венера в 8ми  ;D да споделиш като дойде :)

за плутона - за мен се сеща като опре ножа до кокъла

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #809 -: Август 07, 2012, 12:56:23 am »
абе хора някой може ли да ми отговори дали във мойта карта се вийдат някакви шансове за връска скоро  :03: :03: :03:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #810 -: Август 07, 2012, 08:21:15 am »
гледам и ти чакаш венера в 8ми  ;D да споделиш като дойде :)

Aз съм си родена с нея. Кажи какво да ти кажа?  :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #811 -: Август 07, 2012, 12:26:22 pm »
Да, тази е добра и www.cafeastrology.com са добри в интерпретациите, както и имат много голяма библиотека. Венара в 8ми е преди всичко жадна и гладна.  ;D Много общо има с митологичната змия. Има тайни, има съкровища за пазене, има моменти, когато сменя кожата, носи парите на другите, но и е индикатор за липсващ родител (за мен е вярно). Категорично не търпи скука и повърхностни отношения. Комплексна е. Също мога да се идентифицирам с написаното във форума на Астро за ползването на секса като инструмент, но проблемът е, че с времето липсата на адекватен партньор се засилва и неминуемо води до срив на другите връзки в търсене на този, който може да изживее секса като нещо повече от физически акт. Това е предизвикателството на тази Венера, според мен, защото не е лесно за намиране.
« Последна редакция: Август 07, 2012, 12:30:26 pm от Ronia »

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #812 -: Август 07, 2012, 12:32:43 pm »
Малко съм объркана относно това как да си разглеждам солара - в смисъл трудно ми е да го интерпретирам като едно цяло с радикса  :-\ все го гледам самичък  :-[

а колкото до венера - моята е заспала в 10ти и хич не я знам за какво ми е  ;D а индикатор ли е за липсващ родител в СР-а  :unsure:

ей голяма съм бъркотия  :-[

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #813 -: Август 07, 2012, 12:37:13 pm »
Не.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #814 -: Август 07, 2012, 12:53:05 pm »
Да, тази е добра и www.cafeastrology.com са добри в интерпретациите, както и имат много голяма библиотека. Венара в 8ми е преди всичко жадна и гладна.  ;D Много общо има с митологичната змия. Има тайни, има съкровища за пазене, има моменти, когато сменя кожата, носи парите на другите, но и е индикатор за липсващ родител (за мен е вярно). Категорично не търпи скука и повърхностни отношения. Комплексна е. Също мога да се идентифицирам с написаното във форума на Астро за ползването на секса като инструмент, но проблемът е, че с времето липсата на адекватен партньор се засилва и неминуемо води до срив на другите връзки в търсене на този, който може да изживее секса като нещо повече от физически акт. Това е предизвикателството на тази Венера, според мен, защото не е лесно за намиране.

Напълно вярно,  и при мен е индикатор за проблем със единият родител както и за нещата за сексът за изпозването му до даден момент и за това че във един момент започваш да търсиш партньор който да изживява сексът като нещо много повече от чисто физически контакт което от своя страна води до едно търсене трудно задоволимо като цяло и трудно осъществимо във смсиъл до изключително трудно намиране на партньор като цяло

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #815 -: Август 07, 2012, 12:58:08 pm »
И това че много хора споделят тайните си със мен поне е така де нз за вас е вярно което понякога си е натоварващо като цяло

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #816 -: Август 07, 2012, 12:58:28 pm »
за венера в 8ми нямах представа

чела съм че уран в 4ти указва раздяла на родителите или загуба на единия и имам няколко примера при които е така...

за жалост ми се налага да чета предимно от хартиен носител  :'(

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #817 -: Август 07, 2012, 01:01:38 pm »
Мисля че има малка разлика обаче тук по скоро става на въпрос не за раздяла а за конфликт на основа насилническо поведение от страна на единият родител или тоталната липса на отношение във смисал като отговорност като родител

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #818 -: Август 07, 2012, 02:31:16 pm »
 В соларна карта Нептун в 1 дом,как е по-правилно да го тълкувам-като У на дом в натална карта или по принцип с неговите характеристики?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #819 -: Август 07, 2012, 03:37:32 pm »
Ако не е на соларния Асц, може изобщо да няма нужда от тълкуване. Или ако не закача натална планета, или не управлява соларен дом, в който се случва такъв съвпад.