Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267308 Прегледи
*

zora

• *
  • 169
Re: Солари - практикум
« Отговор #820 -: Август 07, 2012, 04:05:39 pm »
Благодаря ти ,Ronia за отговора. Още един въпрос-СЛВ е в точен  съвпад с Нептун от радикса -СЛВ е в 9 соларен ,Нептун в 5 натален, Нептун е У9 в натала и се намира в 5 натален, а в солара е в 1 дом,затова задавам въпроса,сякаш има някаква връзка.И друго да питам -внуците по 9 дом ли са?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #821 -: Август 07, 2012, 04:46:09 pm »
Пусни карта, аз съм визуален човек, не мога да навържа нещата така.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #822 -: Август 07, 2012, 07:51:14 pm »
Асц Водолей, година на новости, приятелства, разширение на мисълта и кръга, волна година, тъй да се каже.
Слънце във 2ри соларен, ще преосмислиш ценности, което добре допълва Водолея, но и би следвало да си добре материално, да имаш възможност за придобивки, има рамо от Венера.
Слънце/Венера, соларни У7, 3 и 4 и в комплект с ЛУната на соларното ИЦ изглежда, че ще преосмисляш най-вече отношения, както и ще настъпят промени в тях. Асц може тук да даде едно по-разкрепостено и по-философско възприемане на задаващите се промени, защото такива изглежда ще има и ще се случват в дома ти и в най-близкото ти обкръжение. Може и да се местиш, и ти.
Това има още едно рамо от Уран и Марс в соларен 2ри, У на Асц, У9 и 10. Според мен, без да ти знам семейното положение, в него ще настъпи промяна и твърде вероятно домът ти ще се окаже на друго място, по един или друг начин
Нептун/Меркурий в соларен 1 дом, У2, 5 и 8 е по принцип индикация за получени пари. Наследство, печалба, изплатена застраховка, пари отвън.
Това набързо.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #823 -: Август 07, 2012, 09:19:18 pm »
По всичко личи, че ще достигне разрешение.  ;)

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #824 -: Август 08, 2012, 12:12:38 pm »
По солара на vezni: Асц в Лъв, в знака на Слънцето по принцип акцентира върху силата на Слънцето, което е У 9, но е в знак на Венера в солара, която пък е в соларен У3 и е У4, 11. Асц говори, че ще се фокусираш върху себе си и това, което обичаш и ти е приятно по 5ти дом, може и деца, ако имаш, хоби, флиртове, приятно прекарване на времето. Обаче е вероятно да се наложи да си внимателна с разходите, заради съвпада на Слънцето със Сатурн, У2. И това е  4ти соларен, та разходи по дома или стагнация в дома, в семейството. Комбинацията 3,9,4, 11 ми навява мисли за разширение вв най-близкото ти обкръжение, намеса на приятели в работи по семейството и дома, помощ отвън, ще търсиш, ще намираш. Плутон и Луна съвпад в 6ти, У12, 8, върху Нептун У4 - да нямате притеснения със здравето на жени в семейството? На такова ми прилича. Съвпадът е и ввърху Сатурн, У2 отново, дано не са разходи по здраве.

Гледах ти го и преди солара, но просто не ми говори този много.  :-\

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #825 -: Август 08, 2012, 12:51:41 pm »
Ronia, едно много голямо благодаря :58: Иначе да, майка ми има проблеми със ставите. Аз се надявах това да са проблеми с колежки, но вероятно ще е по-лошото :( Годината се очертаваше да ми е важна и се надявах да завърша започнатото - образованието си, например, оформянето на характера. Нещата да ги правя повече по своя воля и да не се съобразявам толкова с останалите. Хубавото е, че ще прекарвам времето си приятно. Но не желая намеса на външни хора в лични взаимоотношения. Искаше ми се да започна връзка с човека, по когото се побърквам вече... А парите и те като намаляват... ще е рошаво отвсякъде. Големи очаквания имах за този солар :unsure:. Отново ти благодаря :wub:
« Последна редакция: Август 08, 2012, 12:56:59 pm от vezni »

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #826 -: Август 08, 2012, 12:59:21 pm »
А, не, недей така приема ничия интерпретация! То аз ако бях пророчица, щях да съм известна, споко. И соларът ти просто не ми говори много, така понякога става, та с щипка сол приемай всичко! Имаш индикации да завършиш учене - У9 и връзката с У3, натален У4 и 11. Дерзай и недей се филмира. С Асц Лъв имаш възможност да постаиш себе си и собстените си интереси на първо място.

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #827 -: Август 08, 2012, 06:31:11 pm »
А тук за майка ми да попитам - колко сериозен е вероятно да е проблемът, ще се оправи ли :'(

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #828 -: Август 08, 2012, 10:02:30 pm »
Не бих коментирала това. Всички правим каквото трябва и трябва да вярваме в добрия изход.

*

Grace

• 2257
« Отговор #829 -: Август 08, 2012, 10:10:18 pm »
vezni, извинявай за закъснението по твоя солар. ще бъда кратка:

Асц в 8-и натален върху натална Луна - очертава се година на промяна. възможно е да са засегнати финансови въпроси, не е изключена хирургическа намеса за някой близък / но не е задължително /, възможно е да е година в която ще сътвориш нещо или ще приключиш с една част от живота си, за да преминеш към друга. възможно е да те занимават мисли за смисъла на нещата, да започнеш по-задълбочено да се занимаваш с науки като астрология, психология и т.н. Соларно Слънце в 4-и дом и сол Сатурн върху Слънце - ще те занимават семейни въпроси, може да са свързани с родител, с недвижим имот, наследства, парични въпроси. вероятно ще се наложи да поемеш отговорност за себе си и за това какво искаш да правиш в живота. Сатурн при теб е много свързан с 2 дом, затова клоня към финансов ресурс - не знам дали работиш, но не изключвам възможността да започнеш да печелиш пари и по този начин да се изрази новата отговорност, която ще поемеш за себе си. Много възможно е да има разходи свързани със здравето / собственото или на близък /. 
Не е задължително да е само негативно - в болница се влиза и поради бременност.  :blink:
годината е благоприятна за партнъорство - сол Марс върху Венера е израз на страст - към някого или към нещо / хоби напр. / Юпитер ще се позадържи в 7-и дом, правейки тригон към Марс и Слънце. Каквото и да предприемеш, усилията ти ще се увенчаят с успех и ще протичат гладко. Използвай периода. И като едното нищо да се окаже година в която да се обвържеш в сериозна връзка. Тригона на Юп към У7 Меркурий е много добра индикация в тази посока. А също и самия сол Меркурий на върха на 5-и дом - освен това, може да даде дейности с млади хора, свързани с обучения и пр.
Сол Асц в Лъв е също много показателен за всичко свързано с чувства, любов, деца, творчество, хоби и други такива занимания.
Доста силна ще е интуицията през годината - съвпад Луна/Нептун. Доверявай и се.
Мисли позитивно и положителните емоции през годината ще преобладават.  :blink:

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #830 -: Август 09, 2012, 01:32:29 pm »
Grace, много съм благодарна за включването :88: Надявам се хубавите неща да са повече, защото изминалата година не беше лесна, та дано поне тази компенсира :rolleyes: Дано започна сериозна връзка, мнооого искам. Иначе - да, занимавам се с психология, трябва да завършвам вече, което предполага по-голямо задълбочаване по време на практиката и държавните изпити :blink: Ще се търси работа, ще трябват и парички. Хирургическата намеса и болниците малко ме попритесниха, но както сама каза - дано е за добро. Току-виж за отрицателно време съм си намерила мъж и съм решила да ставам майка ;D Поне много силно се надявам да е така. :blink:Ще давам обратна връзка в течение :blink: Адски много съм Ви благодарна за помощта :88:

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #831 -: Август 10, 2012, 02:44:17 pm »
Соларът е за 2013. Ето го-
сол. Ац в 7дом, сол. Мц в 5д, а сол Дц в 1д- на женитба е този солар, СЛВ в сол 9д- узаконяване, има отношение с чужбина, с висше образование, но не с пътуване и местене на дома в чужбина- СЛВ и Сатурн ще транзитират в 5-ти натален- при този транзит станах майка два пъти  :blink:
на сол Иц, както и на натален Иц управител е Венера, в солара е във 2д- така че ще имаш много красиви придобивки за дома, като цяло подобряване на материалното състояние, Юпитер в сол. 4д- разширение на дома, успешен ремонт, също втори брак, много гости вкъщи, помощ от родители и други родственици

Акрукс, за женитба -отхвърлям вариянта,въпреки,че човек никога незнае.Искам да попитам този соларен стелиум от 2 дом в 9 натален прави опозиция на стелиума от 3 натален -това не е ли индикация за неприятности по домовете или за вземане на решения,които независят от мен, и по-скоро за загуба на пари,непосилни разходи и т.н.,като се има в предвид ,4е и соларен Марс прави опозиция с натални Марс и Луна .,Уран също е в опозиция. Другото ,което ми прави впечатление е Венерин възврат -той как се тълкува след като и той е оозиция на стелиума от 3 натален? И накрая ми се набива на очи съвпада на СЛВ от 9 соларен с Нептун от 5 натален. Акцентът от 5 дом ми се струва по-скоро като грижи около деца -2 имам.Какво мислиш ? Благодаря ти предврително! Защо ми се струва акцента да е по-скоро не женитба ,а разрив в партнiорските отношения.,или съм черногледа.Виждаш ли благоприятни транзити в това отношение? Плутон в 12соларен също не го разбирам -за добро или лошо.. Луна в 4 соларен -сигурно е,4е ще има промяна в дома,но дали ще са лоши или добри зависи от аспектите на Луната -тук също не съм наясно как тълкуваш нейните аспекти? Интересното е също,4е Юнона-7н.д. прави възврат- К1.
« Последна редакция: Август 10, 2012, 05:11:39 pm от zora »

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #832 -: Август 10, 2012, 05:38:02 pm »
Много ти благодаря,Акрукс! И друго забелязах,4е въпросния солар се случва в 8 лична година, a тогава Д АЦ прави съвпад с натален Плутон.
« Последна редакция: Август 11, 2012, 08:58:37 pm от zora »

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #833 -: Август 12, 2012, 11:41:33 am »

Това е карта на майка ми. Тя ме помоли да я пусна, защото имаме известни главоболия. Много моля да изкажете мнения..

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #834 -: Август 15, 2012, 12:21:49 pm »
Моми4ета помолихте ме да сложа соларната си карта със houses във връзка с Брак и Сатурново Завръщане

*

Grace

• 2257
« Отговор #835 -: Август 15, 2012, 03:06:57 pm »
gogo, питаш ме за брак. ами, според мен, ти вече може и да си решил - в рамките на следващите 6-7 месеца  :blink:
Аз лично те виждам оженен още Януари 2013. 12-13 декември 2012 ще бъде важна дата за теб и взаимоотношенията с близкия човек. Внимавай обаче от прибързаност и неочаквани разочарования.

а ти би ли споделил какво се е случило по отношение на любовта и връзките през 2011 г?  Уран и Юпитер, при транзит през Марс и Венера, би следвало да са задействали доста активно тази сфера.

дай сега малко информация за теб - имаш ли любима, нямаш ли...аз хубаво ти правя прогнози, но без предварителна информация не става. не съм екстрасенс.  :blink:
« Последна редакция: Август 15, 2012, 04:15:36 pm от Grace »

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #836 -: Август 15, 2012, 06:15:44 pm »
За мен лично този солар не показва сериозна връзка. Асц Стрелец, Слънце в 3ти, 7ми празен, в 5ти е Юпитер, което ме навежда на мисълта, че ще има купон и ти е рано да се замисляш по темата, което потвърждава и натала с транзити. Има още време.

Нещо имам дежа вю... Вчера беше пусната прогресия с Луна опозе съвпад Слънце/Меркурий, днес това... И в двата случая Меркурий У7... Нещо... скорпионската ми природа възроптава и става подозрителна.
« Последна редакция: Август 15, 2012, 06:21:10 pm от Ronia »

« Отговор #837 -: Август 15, 2012, 06:24:59 pm »
И аз не виждам брак тази година, базирано на транзити, не върху солара.
И на мен ми е интересно какво се е случило през пролетта на 2011-та година, защото по транзити ми се струва, че тогава е имало влюбване с възможно начало на връзка. Ще пиша по-подробно в другата тема, където е постнал Жоро. Грейси, той пише, че няма любима в момента (в темата за брака и сатурновия възврат).

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #838 -: Август 15, 2012, 07:16:00 pm »
Здравейте момичета това е новия ми солар ....дано някой ми каже дали ще намеря любовта най-сетне....
« Последна редакция: Август 19, 2012, 04:48:35 pm от samoella »
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Grace

• 2257
« Отговор #839 -: Август 15, 2012, 09:29:50 pm »
За мен лично този солар не показва сериозна връзка. Асц Стрелец, Слънце в 3ти, 7ми празен, в 5ти е Юпитер, което ме навежда на мисълта, че ще има купон и ти е рано да се замисляш по темата, което потвърждава и натала с транзити. Има още време.

Нещо имам дежа вю... Вчера беше пусната прогресия с Луна опозе съвпад Слънце/Меркурий, днес това... И в двата случая Меркурий У7... Нещо... скорпионската ми природа възроптава и става подозрителна.

изобщо няма да ви противореча  :blink: аз направих следващия солар / има дата на картата / и гледах транзити и прогресии. Сол Асц за 2013г е съвпад с МЦ, Мерк и Нептун, който пък идва от 7-и дом. прогр Мерк е съвпад прогр Мц. Има, разбира се, и неща като Слънце в 12-и, което не ми се връзва много, но ...  :blink: По едно съм категорична, социалния статус ще бъде засегнат, а след като не е женен и няма да се развежда..  :blink:
Gogo, ако искаш дискусия по картата си, дай малко инфо тук във форума и обратна връзка.  ;)

сега погледнах и дирекциите - точен съвпад дир Нептун/ Юпитер . Казвам ви аз, ще го женим това момче  ;D
« Последна редакция: Август 15, 2012, 09:57:44 pm от Grace »