Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267481 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Солари - практикум
« Отговор #840 -: Август 15, 2012, 09:58:58 pm »
Здравейте момичета това е новия ми солар ....дано някой ми каже дали ще намеря любовта най-сетне....

Мисля, че през 2013 година до 2014 има потенциал за среща на по-сериозен партньор. Възможно е той да има нещо общо с артистичните среди, да се занимава с творчески вид дейност, както и да е по-възрастен. Не е изключено съдбата да те срещне с него покрай някаква промяна в службата, тя ще е благоприятна за теб. :)

ПП. Това го свалих от "акашата", не само от тазгодишния солар.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #841 -: Август 15, 2012, 10:16:54 pm »
След броени минути ще се похваля с нов солар, като цяло не  е лош, притесняват ме две неща:
1. Опозицията на соларна Венера със стелиума в 3 дом
2. Сол. Уран във 2 соларен и 6 натален(като сол. Уран е в квадрат с У на 6 соларен - Луна), да не вземе да ми доведе неочквани и не до там приятни емоции, свързани с работата, че от едно известно време се слуват едни необясними неща с неясен край. Освен това и СЛВ е в 10 соларен, което по принцип се свързва с промяна в статуса/кариерата.
Мислите ли, че са ми основателни страховете?
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #842 -: Август 16, 2012, 08:10:13 am »
Здравейте момичета това е новия ми солар ....дано някой ми каже дали ще намеря любовта най-сетне....

Мисля, че през 2013 година до 2014 има потенциал за среща на по-сериозен партньор. Възможно е той да има нещо общо с артистичните среди, да се занимава с творчески вид дейност, както и да е по-възрастен. Не е изключено съдбата да те срещне с него покрай някаква промяна в службата, тя ще е благоприятна за теб. :)

ПП. Това го свалих от "акашата", не само от тазгодишния солар.  ;D
Много ти благодаря Лили. 
« Последна редакция: Март 24, 2013, 12:33:17 pm от samoella »
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Lillie

• 30532
« Отговор #843 -: Август 16, 2012, 09:42:27 am »
Има една възраст, след наближаване на която избягвам да давам категорични обнадеждаващи или необнадеждаващи отговори, защото оттам нататък всичко е божа работа... Първо срещни Човека и децата ще дойдат, когато и ако трябва.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #844 -: Август 16, 2012, 10:44:24 am »
,а дали отнякъде от ,,Акаша" може да се чуе дали ще стана МАЙКА ...един ден ....

Никой не може да ти гарантира нещо на 100 процента. Може да има потенциал за такива възможности.

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #845 -: Август 16, 2012, 06:04:04 pm »
Съжалявам сгрешил съм солара , това е верния солар.Акрукс много ти благодаря за коментара. 

« Отговор #846 -: Август 16, 2012, 08:10:54 pm »
Момичета, реших да поставя соларната си карта за 2013-та, нищо че РД ми е чак след повече от половин година. Но съм свикнала да живея малко извън настоящето...

Интересува ме дали според вас има шанс за излизане в чужбина (презокеанско), че да знам дали да се записвам на курс за подобряване на нивото?
А също и този сол. 6-ти дом съвпад нат. Сатурн дали би дал някакво здравословно неразположение?

Ще се радвам, ако ми дадете някаква насока. Предварително благодаря на включилите се
« Последна редакция: Септември 10, 2012, 01:39:39 pm от romantica »

*

Grace

• 2257
« Отговор #847 -: Август 16, 2012, 08:18:51 pm »
честно казано, Слънчице, с един бърз поглед на натала ти само, не виждам някаква тенденция за емиграция по принцип. поправете ме, ако греша  :blink:

иначе, ако е само за пътуване - да  :blink:
« Последна редакция: Август 16, 2012, 08:49:12 pm от Grace »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #848 -: Август 16, 2012, 08:21:22 pm »
Според мен годината ще е доста успешна.
Да не вземеш да пропишеш проза или поезия? Годината носи силен творчески заряд.
Очакват те интересни изживявания, ярки и запомнящи се сънища, а може би и някое пътуване в реалния свят, не само във въображението и сънищата. Не са изключени и романтични изживявания, някои от тях могат да носят изненадващ за теб характер, колкото и да се опитваш да си по-сдържана и разумна в емоционално отношение. Сама ще решиш дали някой романтичен копнеж да се превърне в реално изживяване или да остане да бъде изживяван на платонично ниво, във въображението. Можеш да насочиш енергията и в творчески занимания, там също би трябвало да имаш успех. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #849 -: Август 16, 2012, 08:30:35 pm »
да, според мен годината е страхотна за Любов и Романтика / Нептун върху Луна У5 / и върху Асц - ще си доста харизматична и неустоима /  :blink: Уран носи толкова нови вълнения, Сатурн ще благославя връзките чрез тригон към Асц, Юпитер е щедър към възлите, после ще даде хубав тригон към Венера и след тоав влиза в 5-и !!! А натално е в късметлийски съвпад със Слънце ! Леле, каква година  :blink: ! А да, и наталната роля на Меркурий, който слава богу е прекрасно аспектиран от Нептун и Плутон, ще бъде особено подчертана.  :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #850 -: Август 16, 2012, 08:34:13 pm »
Съжалявам сгрешил съм солара , това е верния солар.

Според мен годината не е с толкова подчертан потенциал за брак, може би повече ще те вълнува романтичната страна на нещата - флиртът, тръпката, емоцията. Струва ми се по-слабо изразена тенденцията за формално обвързване и поемане на семейни ангажименти. Може да очакваш интересни запознанства. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #851 -: Август 16, 2012, 08:39:45 pm »
при gogo07 е интересен съвпада на тр Нептун с Мц. А самия Нептун е много обвързан със 7-и дом и връзките. / каре натални Венера, Марс / Уран и Плутон също са много активни по темата.  :blink:

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #852 -: Август 16, 2012, 08:41:54 pm »
Grace, проблема е 4е не знам дори и аз какво се слу4ва с ли4ния ми живот за момента съм си дал по4ивка но се 4увства като затишие пред буря а при мен бурите са много силни  :blink: като се слу4ат

*

Grace

• 2257
« Отговор #853 -: Август 16, 2012, 08:45:02 pm »
Grace, проблема е 4е не знам дори и аз какво се слу4ва с ли4ния ми живот за момента съм си дал по4ивка но се 4увства като затишие пред буря а при мен бурите са много силни  :blink: като се слу4ат

да, вярвам ти  :blink: сега Уран носи много вълнение и възбуда, като се върне стационарен и тръгне директен, ще постави нещата в правилната посока и ще знаеш как да действаш.

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #854 -: Август 16, 2012, 08:45:54 pm »
Grace това е 12 Дек ох майко  ;D 4 месеца 

*

Grace

• 2257
« Отговор #855 -: Август 16, 2012, 08:47:53 pm »
 ;D дотогава се изяснявай със себе си, май имаш нужда  :P  пък и ще ти е от полза .. за по нататък ;D

« Отговор #856 -: Август 16, 2012, 09:00:07 pm »
Грейси аз се отказах вече - не искам да емигрирам - права си :blink: Но имам позната американка, която живееше в нас преди години. И вече 6г. се надявам да ме покани на гости, защото уж всяка година все сватба ще вдига, но само партньорите сменя. Дано тази година да миряса и да има сватба ;D

Лили за творческите работи там приключих вече. И след като се разминавам с малките печалби най-много някоя депресия да ме удари и блог да взема да си направя, и да пропиша Да, определено няма да се омъжвам, сигурна съм 101%.

Дай Боже предстоящата да е по-добра, че тази е кошмарче с този пълен соларен 12-ти дом...

Многоооо ви благодаря момичета, обещавам да дам обратна връзка догодина

*

tanya

• 21
« Отговор #857 -: Август 19, 2012, 10:39:32 am »
Ако не ви затруднявам, бихте ли споделили какви са акцентите и тенденциите през оставащата соларна година за мен?
Може би ще е коректно да споделя как стартира соларната ми година. Много динамично:прекъсване на връзка, напускане на работа, бракоразводно дело, преместване в родния миград /върнах се при майка ми/. Сега съм на точка НУЛА...ново начало...нов старт...
« Последна редакция: Август 19, 2012, 11:41:52 am от tanya »

« Отговор #858 -: Август 19, 2012, 12:20:36 pm »
Ако не ви затруднявам, бихте ли споделили какви са акцентите и тенденциите през оставащата соларна година за мен?
Може би ще е коректно да споделя как стартира соларната ми година. Много динамично:прекъсване на връзка, напускане на работа, бракоразводно дело, преместване в родния миград /върнах се при майка ми/. Сега съм на точка НУЛА...ново начало...нов старт...

Tanya,точно това щях да те попитам-как си започнала годината с този сол.АЦ водолей,също така и препокриване на сол.АЦ-ДЦ с нат.11/5домове,сол.ИЦ-МЦ върху нат.2/8домове.
Според мен ще имаш нови възможности в любовен план:Венера в 5сол.,по транзити сев.възел и Сатурн ще навлезнат в 7дом.

*

tanya

• 21
« Отговор #859 -: Август 20, 2012, 07:49:59 am »

Tanya,точно това щях да те попитам-как си започнала годината с този сол.АЦ водолей,също така и препокриване на сол.АЦ-ДЦ с нат.11/5домове,сол.ИЦ-МЦ върху нат.2/8домове.
Според мен ще имаш нови възможности в любовен план:Венера в 5сол.,по транзити сев.възел и Сатурн ще навлезнат в 7дом.
Кога да очаквам тази любов  :blink:
Всъщност как точно се прогресира солара? Освен МЦ преместват ли се и останалите върхове на домовете? И нещо много важно:придвижвай ги, кога се очаква събитие, когато попаднат върху соларна или натална планета?
Въпросите може би ви се струват много глупави, но аз тепърва навлизам в прогностичната астрология.