Качвам и картата на този, дето ми отвъртя главата. Да се упражнявам и да се надявам.

Слънце в 10ти соларен, У10, година статусна... лошото е, че 10ти има различни измерения и тук пак се сблъсквам с невъзможността да отгатна статусът професионално или лично ще се променя, но при всички случаи ще е важен през следващата година. Натално Слънцето управлява 12ти, което не ми дава особени насоки по темата.
Меркурий, натален У на Асц и У10 в 10ти соларен - още една индикация за важен статус тази година и най-вероятно успех в кариера, Юпитер е на МЦ и в картата има индикации за финансиране, а човекът борави с юужди пари за реализация на проектите си. Мисля, че в това отношение нещата ще са много добре.
Асц в Скорпион, при това с Марс на Асц, соларен У1... Би следвало да е година на промени, някои може и да са трудни, някои може да го засегнат. Марс е много силен, натално управлява 3ти и 8ми и тъй като този човек има болни роднини, струва ми се, че може и да има проблеми там... Още повече, че Плутон е на К3, върху 4ти натален...
Нептун, натален У7 и соларен У5 е върху Сатурн, натален У5... Малко ми е трудно да ги прогнозирам тези двамата... Сатурн като У5 натално едва ли дава особено въображение или по-скоро прави започването на връзки, флиртовете и изобщо радостите от живота по-трудно достижими... Нептун отгоре... Може би омекотява? Дава повече романтика?
К5 на К7, тук се повтаря темата 5/7... Може и да има щастливи моменти в отношенията. Луната, натален У11 и соларен у9 е в 5ти соларен и 7ми натален, тригон на натални Венера (У9) и Марс, тъй че... бих казала, че контактите му с хора отдалеч и по време на пътувания ще са вероятно приятни.
Венерино завръщане, натален У2, У9, соларен У12, У7... Не знам как да я видя Венера тук... Пари от чужбина, възможно е, той отвсякъде получава и работи навсякъде... но У12, У7 ме хвърля в шах.

Как ви се струва?