Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267707 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Солари - практикум
« Отговор #880 -: Септември 03, 2012, 08:29:32 pm »
Благодаря ти! Имам навика да си сбъдвам желанията... надявам се да не ме подведе сега. Вярвам, че всичко ще е супер!  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #881 -: Септември 03, 2012, 08:44:24 pm »
Благодаря ти! Имам навика да си сбъдвам желанията... надявам се да не ме подведе сега. Вярвам, че всичко ще е супер!  :blink:

Айде, роня, стискаме палци  :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #882 -: Септември 03, 2012, 08:48:59 pm »
Mного ви благодаря, наистина! По моите изчисления, с недотам добрите ми познания, каквото има да се случва е много напред... Подготвила съм се за дълга борба.  :blink:

Понеже днес съм на вълна музика, още един поздрав от мен, никога не бива да се отказваме.  :blink: http://www.youtube.com/watch?v=HGekjZd5LPk

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #883 -: Септември 04, 2012, 04:46:00 am »
akruks , много ти благодаря. Много интересно тълкуване имаш на домовите отношения! Явно ще да е важна, по тази точка има единодушие, дано да е и добра!  :blink: Както си го написала, някак изглежда като продължение на пр новолуние, да видим накъде.  :blink:

« Последна редакция: Септември 04, 2012, 06:36:29 am от Ronia »

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #884 -: Септември 04, 2012, 05:23:03 am »
Някой има ли желание дa ми погледне Солара за тази година ?
Много ще се радвам да чуя туй - онуй .... :25:
За работа, либофф и още нещо ...

Слънце в 6 върху 2, фокусът ще е върху работа и финанси.
Меркурий, У6, У2 (У11,У2) в 6ти на К3, дейности свързани с комуникация и командировки, презентации и в този дух би следвало да са продуктивни през годината. Съвпад с Уран, У7, У11 разширяване на контактите, нови договори.
Темата по 2,6,11 е силно подчертана, определено би следвало годината да е добра за работа, пари и контакти.
Асц в Телец също подкрепя финансовото и материалното в солара.
У Асц Венера е в 5 върху 12, тук може да има някакво забавление с таен оттенък.Имаш Венерино завръщане, което би следвало да донесе нов полъх във Венерините дела, както любовни, така и материални, по този солар ми се струва, че ще стартираш по-силно във финансовото изражение.
С МЦ върху възела е почти сигурно, според мен, че така ще стане.
Нептун, У12 (У8) е на ДЦто и темата "тайна връзка" обаче намира потвърждение тук. Прилича на по-скоро сексуална афера, а и с Нептун на ДЦто по-добре разследвай всички появяващи се кандидати щателно.
Луната У4 (У12) е на К12 (К8) - това ми прилича на приключване... Можеш ли да наследиш някаква недвижима собственост?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #885 -: Септември 04, 2012, 06:25:52 am »
з влизам в последното тримесечие на актуалния ми солар, което по принцип е най-силното, обикновено соларите ми в първата половина на годината "спят", от втората се задвижват и последните три месеца се разиграват с пълна сила. От това, което до момента се е случило, Асц Везни в 9ти натален определено донесе афинитет към мъже, които са преимуществено далеч. Асц е и върху пр Венера точно. Сатурн съвпад с Парс Фортунае и МЦ върху Сатурн и Луна в 7ми натален не са отиграни все още, аз съм почти 100% сигурна, че това ще донесе или успешна връзка или успешна промяна на статуса, професионален, но при всички случаи ще мине през отношения с другите и чрез другите. Лунарът ми за този месец е много силен откъм МЦ, но ми се струва, че ще потръгне към август истински. Марс върху Вертекс (10ти върху 7ми) и Нептун върху антивертекса (4ти върху 1ви) също мисля, че още не е отигран, защото това е мъжка енергия и пак е с отношение към оста 1/7 (4/10 соларни). Нептун даде романтичност и уязвимост в 4ти, но Марсът, макар и присъстващ като човек, не е дал още събитийност. Венера/Меркурий в 1ви върху 10ти и върху СЛВ - още една индикация за промяна в статуса и/или връзка, която не се е случила и много се надявам това да е резултат от нещо, което обичам да правя и е свързано с комуникация, защото имам нещо наум и това засега е все още мечта...

Цитирам се, защото Марс опозе Нептун (Вертекс/Антивертекс) всъщност се разигра. Не точно, както аз бих искала, но е факт, че Нептунианец ми влезе в главата. Така че, соларът си работи. Но съм все по-склонна да мисля, че съвпадът Венера/Меркурий върху СЛВ може и да се прояви по-скоро на ментално/емоционално ниво... Има още време, но засега не го виждам иначе. Съвпадът МЦ/Сатурн ще се повтори и догодина, но засега тази година абсолютно не го виждам. Ама абсолютно. Някак не ми се връзва точно Сатурн да се проявява като влюбвания в успели мъже. Това по Нептун е Ок, ама по Сатурн... Нещо изпускам. Ще видим.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #886 -: Септември 04, 2012, 06:36:53 am »
Леле, колкото повече го гледам тоя новия солар, толкова повече виждам бременност и раждане в него.  :o Юпитер в 5ти върху 5ти, точен тригон на натален Меркурий, У5,8 в натала... Аз по Меркурий родих сина си. Луна соларна секстил Парс Фортунае в 5ти и пак секстил на Парс Фортунае към натална Луна в 7ми. Опозе Луна Венера, Венера в 8ми.  :o Боже, Боже... А бащата е?  ;D

*

Grace

• 2257
« Отговор #887 -: Септември 04, 2012, 08:45:56 am »
Цитат
Цитирам се, защото Марс опозе Нептун (Вертекс/Антивертекс) всъщност се разигра. Не точно, както аз бих искала, но е факт, че Нептунианец ми влезе в главата. Така че, соларът си работи. Но съм все по-склонна да мисля, че съвпадът Венера/Меркурий върху СЛВ може и да се прояви по-скоро на ментално/емоционално ниво... Има още време, но засега не го виждам иначе. Съвпадът МЦ/Сатурн ще се повтори и догодина, но засега тази година абсолютно не го виждам. Ама абсолютно. Някак не ми се връзва точно Сатурн да се проявява като влюбвания в успели мъже. Това по Нептун е Ок, ама по Сатурн... Нещо изпускам. Ще видим.

съвпада Венера/Меркурий може да се прояви и като активна комуникация по Венерини дела.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #888 -: Септември 04, 2012, 09:09:34 am »
Да, и така може. Но освен тук не комуникирам по темата, не е като да съм разтръбила нашироко.  ;D Може би и това тук е достатъчно. А може да просто мисловна дейност по Венерини дела. Само съвпада със СЛВ не мис е връзва много с мисловната дейност, защото е в 10ти. Продължавам да се надявам да има реално изражение точно покрай писането ми.  :-[

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #889 -: Септември 04, 2012, 12:25:46 pm »
Благодаря за превода тогава.  ;D

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #890 -: Септември 04, 2012, 12:35:54 pm »
Здравейте, показвам ви и моя солар.  Ще съм ви много благодарна за първите ви впечатления. Ако имате въпроси към мен, ще ви отговоря. Още веднъж Ви благодаря!
Здравейте! Имам нужда от съвет. В солара ми за 2012/2013 АС попада в края на Близнаци и началото на Рак. Кой знак да разглеждам? Казват, че АС в солара е много важен! Мерси предварително!

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #891 -: Септември 04, 2012, 12:55:41 pm »
споко, няма да раждаш, сол. Юпитер в 5-ти соларен показва възможност от раждане на дете, но при положение, че Юпитер не е поразен, а в картата има опозиция с Марс и широк квадрат с Луна и Венера в 8д, които са в точна опозиция.
В този случай не е желателно да рискуваш и в хазарта, а също да си по-внимателна по отношение на любовните дела, защото може да последва загуба на репутация.

А, аз нищо против нямам, даже мисля че е време за още едно момченце.  :blink: Първо обаче да реша въпроса с таткото.  ;D

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #892 -: Септември 04, 2012, 12:57:11 pm »
Здравейте, показвам ви и моя солар.  Ще съм ви много благодарна за първите ви впечатления. Ако имате въпроси към мен, ще ви отговоря. Още веднъж Ви благодаря!
Здравейте! Имам нужда от съвет. В солара ми за 2012/2013 АС попада в края на Близнаци и началото на Рак. Кой знак да разглеждам? Казват, че АС в солара е много важен! Мерси предварително!
Да, важен е не по знак, а в кой натален дом попада, за да се отчете делата по кой дом ще са актуални за предстоящата година- соларът е само фон на събитията, които ще се случат благодарение на транзитите.
http://astrohit.com/lunar/solar_01.php
http://astrohit.com/lunar/solar_02.php
Погледнах с точност, попада 29*56' в Близнаци, но по-якото е че попада в 10 натален дом :)) Мерси за линковете, за жалост не разбирам руски, но ще си го преведа някакси, варианти много. :)
« Последна редакция: Септември 04, 2012, 02:12:50 pm от ini »

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #893 -: Септември 04, 2012, 01:00:03 pm »
За мен е много важен знака на Асц в солара. С Близнаци ще ти е белязана годината от всичко близнашко и меркуриево - комуникации, търговия, писнае, говорене и т.н.  :blink: Оттам нататък гледаш вече Меркурий какво прави, У3 и т.н. поред и другите планети.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #894 -: Септември 04, 2012, 01:04:17 pm »
 ;D Следващия ми солар АСЦ попада в Близнаци и в 7-ми дом.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #895 -: Септември 04, 2012, 01:14:19 pm »
За мен е много важен знака на Асц в солара. С Близнаци ще ти е белязана годината от всичко близнашко и меркуриево - комуникации, търговия, писнае, говорене и т.н.  :blink: Оттам нататък гледаш вече Меркурий какво прави, У3 и т.н. поред и другите планети.
29*56' в Близнаци, Ronia да разглеждам ли и луна като управител на АС, освен меркурий, не може да не окаже влияние мисля аз.. :) Още повече, че в солара луна, меркурий и уран участват в голям тригон.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #896 -: Септември 04, 2012, 01:14:19 pm »
Интересно.  ;D Многоженство?  :rolleyes:

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #897 -: Септември 04, 2012, 02:26:14 pm »
29*56' в Близнаци, Ronia да разглеждам ли и луна като управител на АС, освен меркурий, не може да не окаже влияние мисля аз.. :) Още повече, че в солара луна, меркурий и уран участват в голям тригон.
Погледнах сега написаното на главната страница за сол. Асц
http://astrohit.com/lunar/solar_0.php  пише, че много добра техника е СОЛАРНОТО ДВИЖЕНИЕ -движението на сол. Асц по соларната карта, движи се със скорост 3' 56'' звездно време.  Значими събития в предстоящата година са предсказани от аспекти на движещия соларен Асц с елементи от радикса и солара, като точността им е 1-3 дни, а събитията са спрямо дома, който управляват участниците в аспектите
Интересна техника, трябва да се пробва! Иначе чета, чета, солара ми показва, че ще се задомявам, аз дори приятел си нямам. Някой ще ми каже ли друго тълкуване, че моето явно отпада  ;D

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #898 -: Септември 04, 2012, 02:29:04 pm »
Гледаш всички планети, най-вече тези образуващи аспекти с наталните или съвпади в самия солар. Довечера ще погледна солара, че излизам.

Ще го пробвам това с Асц.  :rolleyes:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #899 -: Септември 05, 2012, 02:14:56 pm »
Някой има ли желание дa ми погледне Солара за тази година ?
Много ще се радвам да чуя туй - онуй .... :25:
За работа, либофф и още нещо ...

Слънце в 6 върху 2, фокусът ще е върху работа и финанси.
Меркурий, У6, У2 (У11,У2) в 6ти на К3, дейности свързани с комуникация и командировки, презентации и в този дух би следвало да са продуктивни през годината. Съвпад с Уран, У7, У11 разширяване на контактите, нови договори.
Темата по 2,6,11 е силно подчертана, определено би следвало годината да е добра за работа, пари и контакти.
Асц в Телец също подкрепя финансовото и материалното в солара.
У Асц Венера е в 5 върху 12, тук може да има някакво забавление с таен оттенък.Имаш Венерино завръщане, което би следвало да донесе нов полъх във Венерините дела, както любовни, така и материални, по този солар ми се струва, че ще стартираш по-силно във финансовото изражение.
С МЦ върху възела е почти сигурно, според мен, че така ще стане.
Нептун, У12 (У8) е на ДЦто и темата "тайна връзка" обаче намира потвърждение тук. Прилича на по-скоро сексуална афера, а и с Нептун на ДЦто по-добре разследвай всички появяващи се кандидати щателно.
Луната У4 (У12) е на К12 (К8) - това ми прилича на приключване... Можеш ли да наследиш някаква недвижима собственост?
Хиляди благодарности за  отделеното време Роня,
Дано всичко да е такакакто казваш, защото ми звучи прекрасно, че кой е обича комнадировките  ;D ;D ;D ;D
Иначе за наследство... незнам дали не става въпрос за продажба на недвижим имот или за наследство наистина, то и майка не е много добре напоследък, но ще видим.

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!