Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267340 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: Солари - практикум
« Отговор #940 -: Септември 07, 2012, 08:53:05 am »
В солара за тази година Слънцето е на 23 в Лъв ,а Луната е на 2 градуса в Лъв -дали бих могла да го считам за Новолуние :rolleyes:

да

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #941 -: Септември 07, 2012, 08:59:09 am »
Aз не бих. 21 градуса ми идва множко. Но и не знам доколко ти е важно. Аз имах точно новолуние в тазгодишния солар в 9ти натален и 1ви соларен и досега (остава месец и половина до края на солара) за събитийност не може да се говори, ако това те интересува. 

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #942 -: Септември 07, 2012, 08:12:43 pm »
Как бихте тълкували тр, Сатурн в съвпад със соларен Стаурн? Транзита е за една много важна от любовна гледна точка дата. Съвпадът е в 7 дом, а Сатурн е У10. Отделно са в опозиция с Юпитер, У9. Аз каквото и да тълкувам с този младеж все в сферата на работа, кариера, бизнес се върти. Още не му знам данните за натал и синастрия. Пуснах само една карта на първа среща и един хорар. В хорарът излезе някакво партньорство, пак се засягах 4 и 10 дом. Но ми хареса, че моят сигнификатор е в неговият 8 дом. Построих солар с транзити за датата на срещата и посочения вече аспект не ми е съвсем ясен. Помагайте, моля!

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #943 -: Септември 07, 2012, 09:47:33 pm »
Соларът е твоето соларно завръщане, какви транзити за дата на среща? Имаш Сатурново завръщане ли тази година? Ако имаш, пусни си солара от рождена дата до рождена дата, няма солари за срещи.

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #944 -: Септември 07, 2012, 09:57:50 pm »
Пуснах си соларната карта с транзити за съотв. дата. Не може ли да се тълкува така?

« Отговор #945 -: Септември 08, 2012, 10:10:30 am »
Сатурн от солара и транзитният Сатурн са в съвпад, защото от най-скорошния ти рожден ден насам досега Сатурн не е изминал много градуси, защото Сатурн (също и Уран, Нептун и Плутон) е бавна планета.

Соларът е снимка на точния момент, в който транзитното Слънце попада в градуса на наталното ти Слънце и затова е статична карта. Соларът дава информация за периода между два последователни рожденни дни. Както лунарът дава информация за периода между два последователни лунни месеца спрямо картата ти (между два съвпада на транзитна Луна с наталната). Транзитната карта е динамична - налагане на актуалните транзити (мунданните положения на планетите) върху наталната карта. Така че това са две различни техники.

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #946 -: Септември 08, 2012, 10:15:59 am »
Значи може да се използват и двете за предсказания, но орбисите са различни?

« Отговор #947 -: Септември 08, 2012, 10:27:57 am »
Транзитите ги налагаш върху натала, не върху солара. Ако това имаш предвид под "заедно", значи да. Използват се заедно в смисъл, че е добре да се провери дали се засичат темите, които са активни и в двете карти. Като потвърждение една на друга.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #948 -: Септември 08, 2012, 12:31:24 pm »
Марс и Сатурн са свързани тук със здраве на роднини.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #949 -: Септември 08, 2012, 12:47:16 pm »
Не знам какво следва и не бих се ангажирала с такива прогнози. По принцип 12 дом може да показва нужда от лечение.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #950 -: Септември 08, 2012, 01:00:42 pm »
Тогава са активни значенията на 3,6 и 12 в смисъл роднина по работа надалеч. И без промяна. Което е по-добрият вариант.  :blink: Много буквално работи картата.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #951 -: Септември 08, 2012, 01:15:16 pm »
Възвратът на Венера винаги бележи начало на нов етап по Венерините дела. С Асц Лъв на солара и Венера в 11ти, очертава се като година на приятни преживявания, флиртове, може и да се влюбиш и на разширение на контактите, аккто и късмет по Венерини дела.  :blink:

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #952 -: Септември 16, 2012, 01:07:10 pm »
Соларният АСЦ в 12 дом в Лъв в точен съвпад с натално слънце-как бихте го интерпретирали
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Lillie

• 30532
« Отговор #953 -: Септември 16, 2012, 01:42:05 pm »
Соларният АСЦ в 12 дом в Лъв в точен съвпад с натално слънце-как бихте го интерпретирали

Зависи от цялата карта, виж и аспектите на наталното Слънце.

Иначе, погледнато изолирано, е възможно някои личностни изяви да са на фокус в рамките но годината.
Пази си здравето, не се преуморявай, погрижи се да набавяш повече енергия - по-витаминозна храна, повече физическа активност, разходки и слънчеви лъчи.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #954 -: Септември 16, 2012, 02:52:24 pm »
 Този акцент е за следващия солар а в този за тази година АСЦ е в почти точен съвпад с натално МС И първата изгряваща планета -Юпитер-У4-в 1 соларен дом....още преди август качих 3 кг и още не мога да ги смъкна-всеки казва че не ми личи, но аз по дрехите си усещам-ето това за соларите работи -давам гаранция.
Иначе имам точен съвпад на Сатурн -У5 с Марс-У8 В НАТАЛА -съвпада е в 6 соларен дом
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Lillie

• 30532
« Отговор #955 -: Септември 16, 2012, 03:58:18 pm »
още преди август качих 3 кг и още не мога да ги смъкна-всеки казва че не ми личи, но аз по дрехите си усещам-ето това за соларите работи -давам гаранция.

От 2009 насам качих 8 кила, твоето нищо не е!  :blink:

През последните два месеца не ям хляб и мога да кажа, че има осезаем резултат.
По принцип не мога съвсем без хляб, имам недостиг на витамини от групата В, но сега реших да се "жертвам" и съвсем да го елиминирам от менюто си, вече се чувствам вталена.

Пробвай да се храниш по-балансирано, на принципа на разделното хранене. Мога да гарантирам, че има ефект, без да е нужно да спазваш специална диета, просто да не се съчетават определени видове храни с други.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #956 -: Септември 16, 2012, 05:59:30 pm »
още преди август качих 3 кг и още не мога да ги смъкна-всеки казва че не ми личи, но аз по дрехите си усещам-ето това за соларите работи -давам гаранция.

От 2009 насам качих 8 кила, твоето нищо не е!  :blink:

През последните два месеца не ям хляб и мога да кажа, че има осезаем резултат.
По принцип не мога съвсем без хляб, имам недостиг на витамини от групата В, но сега реших да се "жертвам" и съвсем да го елиминирам от менюто си, вече се чувствам вталена.

Пробвай да се храниш по-балансирано, на принципа на разделното хранене. Мога да гарантирам, че има ефект, без да е нужно да спазваш специална диета, просто да не се съчетават определени видове храни с други.

не е само хляба,аз ,топъл изяждам по половин хляб, но с тоя основен ремонт при 35 градусови жеги, пот се лее , много работа и ходене пеша - пет килограма за месец
в обездвижването + хапване качваш
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #957 -: Септември 16, 2012, 07:25:00 pm »
Храня се разделно -старая се поне ,но ми се струва ,че доста влияят транзитите на Юпитер-качих ги след като направи тригон към собствената си позиция
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Lillie

• 30532
« Отговор #958 -: Септември 16, 2012, 07:53:17 pm »
На мен като ми минаваше през стелиума, сещам се, че и аз се бях разширила доста, особено в ханша. Но съвпадна със зимните месеци, когато по принцип наддавам, после свалям по няколко кила.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #959 -: Септември 17, 2012, 01:58:50 am »
Някой знае ли какво се случва, когато един и същ аспект ти се повтаря в един и същ момент? Пример : Транзитен Хирон съвпад натална  Венера и транзитна Венера съвпад натален Хирон ? Идеи?
:)