Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267326 Прегледи
*

lealya

• *
  • 172
Re: Солари - практикум
« Отговор #980 -: Декември 20, 2012, 02:58:23 pm »
Здравейте :blink:,може ли да ми кажете няколко думи по тази карта(надявам се да е построена правилно :-[). Основно ме интересува  дали ще си намеря работа,а също и любовта.Тази година беше много трудна за мен във всяко едно отношение и се надявам през следващата поне мъничко да ми потръгне :(. Не съм от хората ,които се отказват и предават,но вече много ми се насъбра.Много благодаря предварително :blink:. 

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #981 -: Декември 20, 2012, 04:01:26 pm »
Сигурна ли си, че ще посрещнеш следващия си рожден ден в Лондон? В смисъл, въпросът е за евентуална емиграция, а соларът е построен за място извън България.
И друго си мисля. Сигурна ли си в часа на раждане? Ако е по-късен с 4-5 минути, куспидата на 12-тия дом се премества в следващия знак (Телец) и така индикациите за трайна емиграция в картата се увеличават - Слънце (У4) в точен съвпад с Венера (У12).

Квадратура между Сатурн (У9) близо до АС и Луна (У3) в 4-ти дом. Удобно ли да попитам дали пътуваш често (в страната и извън нея) по работа или работата ти е свързана с комуникация, търговия, чужденци?

Убедена съм, че искам да посрещна рождения си ден в Лондон! А за часа съм абсолютно сигурна, даже го проверих в общината.
Да-работатя в областта на авиацията (У10 Уран  :blink:)и работата ми е свързана основно с комуникация и с чужденци  .
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

« Отговор #982 -: Декември 20, 2012, 05:08:13 pm »
Благодаря ти за отговора, Торони. Мисля, че нагласих професията ти и според ведическата карта. В нея У10 е Сатурн, намиращ се в Лагна (1-ви дом). Сатурн получава аспект само от Раху в 9-тия ти дом, а Раху е сигнификатор на чужбина, чужденци (както и 9-тият дом), модерни технологии, пътувания по въздух (и разбира се, куп други неща).

Съгласно ведическата ти карта мисля, че има индикации за емиграция. Подходящо време мисля, че периодът около рожденния ти ден и след него, макар че и настоящият период до края на януари 2013-та има такива индикации. Особено периодът от есента на 2013-та нататък. Искам да напиша доста по-подробен анализ, но се страхувам, че ще бъдат куп глупости, както предсказанията ми по картата на един пилот от Формула 1, който се отказа за 2-ри път от състезателна дейност. ;D

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #983 -: Декември 20, 2012, 07:03:25 pm »
Благодаря Мирабела за отговора:blink:Окуражаваш ме в начинанието ми, а това е важно за мен...И не се притеснявай за подробния анализ- всяко мнение е от значение - можеш спокойно да задълбаеш ;D
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #984 -: Декември 23, 2012, 02:24:23 pm »
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?btyp=31;mth=a;rs=1;lang=e&nhor=1

Здравейте,

може ли някой да сподели има ли нещо интересно в моя солар.... :blink:

Благодаря предварително,
Рене

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #985 -: Декември 23, 2012, 03:04:40 pm »
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?btyp=31;mth=a;rs=1;lang=e&nhor=1

Здравейте,

може ли някой да сподели има ли нещо интересно в моя солар.... :blink:

Благодаря предварително,
Рене

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=84jfilegXv9Ft-u1353443954&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=31&mth=gw&sday=23&smon=12&syr=2012&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

Прилагам и диаграма solar,natal with houses.Моля ако може някой да погледне :blink:

« Отговор #986 -: Декември 23, 2012, 07:29:58 pm »
Здравей Рене,

в уникална сол.година си на 33 год.,когато сол. ъгли съвпадат с наталните,това е година,указваща,че човек може да се възползва от възможност да реализира  повече неща,указани от натала,който до сега не е успял.
за възможност да станеш майка - ме насочват сол.Асц.Лъв/ знака свързан с 5 дом, в 5 дом е диспозитора на сол.нат.асц.- Слънцето,отново подчертава детската тема,сол. Луна е на сол и нат.Асц.- трето потвърждение за детенце,тр.Юпитер в 11 през нат.Луна,и двете планети са сигнф. на дете,още повече,че при теб У5 е самият Юпитер
тр.Сатурн и Нодална ос/тр.СЛВ/ през 4 дом също носят нов човек в дома,до тук има 5 категорични указания за поява на детенце в твоя живот :blink:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #987 -: Декември 23, 2012, 07:35:39 pm »
Здравей Рене,

в уникална сол.година си на 33 год.,когато сол. ъгли съвпадат с наталните,това е година,указваща,че човек може да се възползва от възможност да реализира  повече неща,указани от натала,който до сега не е успял.
за възможност да станеш майка - ме насочват сол.Асц.Лъв/ знака свързан с 5 дом, в 5 дом е диспозитора на сол.нат.асц.- Слънцето,отново подчертава детската тема,сол. Луна е на сол и нат.Асц.- трето потвърждение за детенце,тр.Юпитер в 11 през нат.Луна,и двете планети са сигнф. на дете,още повече,че при теб У5 е самият Юпитер
тр.Сатурн и Нодална ос/тр.СЛВ/ през 4 дом също носят нов човек в дома,до тук има 5 категорични указания за поява на детенце в твоя живот :blink:

Стреличка :blink: много ти благодаря :blink: :blink:

« Отговор #988 -: Декември 23, 2012, 07:46:02 pm »
а ти имаш ли желание-това е въпроса,защото др.вероятност е някакво лично творчество по 5 дом

*

Grace

• 2257
« Отговор #989 -: Декември 23, 2012, 07:55:19 pm »
Здравей Рене,

присъединявам се към мнението на стреличка. наистина много силни индикации за бременност, или Любов / с главна буква /  :blink:

« Отговор #990 -: Декември 23, 2012, 07:58:45 pm »
вярно,Грейс,как можах да забравя любовта :P

*

Grace

• 2257
« Отговор #991 -: Декември 23, 2012, 08:08:15 pm »

освен ако rene не ни изненада с трети вариант, сътворявайки нещо друго  ;D

« Отговор #992 -: Декември 23, 2012, 08:11:16 pm »
ако иска ще сподели :blink: ние си я орисахме вече

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #993 -: Декември 23, 2012, 08:12:06 pm »

освен ако rene не ни изненада с трети вариант, сътворявайки нещо друго  ;D

Грейс,Стреличка...

това е най-голямото ми желание, от известно време чувствам,че съм готова.
обаче...има и обаче,не мисля,че ще е от човека с който имам тайни отношения,може би ще е Любов..с главно Л. :blink:
 :blink:

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #994 -: Декември 23, 2012, 08:14:33 pm »
ако иска ще сподели :blink: ние си я орисахме вече

Момичета :blink: :blink:
няма по-вълшебна орисия от вашата и в момента ме направихте много щастлива..дано планетките наистина
ми донесат чудото,което чакам... :blink: :blink:
И ще споделям с вас обезателно

« Отговор #995 -: Декември 23, 2012, 08:14:44 pm »
тогава ти го пожелаваме от сърце -по Коледа стават чудеса,ще ни поканиш за кръсници с Грейс ако се случи ;)

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #996 -: Декември 23, 2012, 08:18:11 pm »
тогава ти го пожелаваме от сърце -по Коледа стават чудеса,ще ни поканиш за кръсници с Грейс ако се случи ;)

о дааа....по Коледа стават чудеса :blink:
и на вас пожелавам много сбъднати мечти по Коледа,а да ви поканя за кръстници ще е най-щастливият миг за мен...
само да видим кой ще е достойният татко ;) :blink: :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #997 -: Декември 23, 2012, 08:22:34 pm »
при такива добри орисници, всичко ще се случи както трябва  :P
и благодаря, рене, дано си споделяме само щастливи новини през новата година  :blink:

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #998 -: Декември 23, 2012, 08:26:26 pm »
при такива добри орисници, всичко ще се случи както трябва  :P
и благодаря, рене, дано си споделяме само щастливи новини през новата година  :blink:

Грейси писах на лични.... :blink:
даа,дано другата година сме много щастливи :25:

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #999 -: Декември 24, 2012, 05:15:57 pm »
Здравейте, чудя се за проявлението на един аспект който вече в няколко карти ми се набива на очи-как мислите дали съвпада на соларен АСЦ  с натално МС  означава смяна на дом, преместване..
В едната карта изгряващия Юпитер е в 4 дом и е У4..
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК