Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267673 Прегледи
*

Veselin

• 2737
Re: Солари - практикум
« Отговор #1000 -: Декември 25, 2012, 08:50:06 am »
Знам, че е още рано за този солар, но ще може ли да кажете нещо за него? Какво показва този соларен Марс в точен съвпад с К12?

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #1001 -: Декември 25, 2012, 05:08:29 pm »
Да , благодаря ти Акрукс в едната карта Соларния АСЦ е в 9 дом ,а в другата е в пълен съвпад с МС -явно е предвестник на много важни промени в живота  :blink:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1002 -: Декември 25, 2012, 05:17:41 pm »
Знам, че е още рано за този солар, но ще може ли да кажете нещо за него? Какво показва този соларен Марс в точен съвпад с К12?
наистина доста си подранил с този солар, с две години напред гледаш какво те чака- Марс е У8 в солара и е в 5 соларен дом, в хармоничен аспект с У5 Сатурн- вероятно ще се сдобиеш с рожба, сол Асц в 7д, а сол Дцс в 1д- брак
Да, така е, но бях малко любопитен, понеже наскоро една гледачка ми каза, че ще се сдобия с близнаци, а аз поне засега не се виждам като баща. Но знае ли се.  :P
Благодаря ти за пореден път, akruks! Желая ти много здраве, щастие и много усмивки през новата година!  :58:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1003 -: Декември 25, 2012, 05:48:16 pm »
Ами не, доколкото знам, ние с брат ми сме първите близнаци, преди това не е имало, нито в рода на майка ми, нито в този на баща ми.
Малко ми е странно защо Марс в солара е точно на К12. Да не би пък да показва някакво разочарование?

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #1004 -: Декември 25, 2012, 05:54:37 pm »
Стана ми интересно за близнаците -дали ако на К5 е козирог а Сатурн е в близнаци в съвпад с МС може да дава близнаци
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1005 -: Декември 25, 2012, 07:25:19 pm »
Ясно.
Това за внушаването май е от Сатурна ми в Скорпион в 8 дом (нали е в тригон с Луната ми в Рак, действието и на двете си усилва), а сега нали имам и възврат... Не че това ме оправдава де.

« Отговор #1006 -: Декември 29, 2012, 12:26:14 pm »
Привет!
Исках да ви попитам, какви са наблюденията ви относно арабските точки и мястото им в соларите? До каква степен може да се каже, че помагат в прогнозите при построен солар?
Например при мен за 2013 г. Парс Фортуна и Точка на пътешествия по въздух се падат в 1 дом с хубави аспекти с нат. планети (П.Ф-секстил с Плуто, 10 нат, точка на пътешествията - тригон с Уран, 12 нат.дом).
В същото време имам съвпад на доста точки (всички струпани в 10, 11 и 12 нат.) с тежките планети от зодиака, но никоя от тях не участва във формулата за изчисления на арабските точки.
Та доколко може тези точки да се вземат като отправни за някакво влияние, събития, които ще се случат, когато слънцето транзитира през съответните знаци?

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #1007 -: Декември 30, 2012, 11:52:50 pm »
Вени, аз арабските точки съм ги разглеждала в моя хороскоп и хороскопа на сина ми и не намирам съответствия ( примерно точка на майка, баща, съпруг ). Не съм забелязала да има и някакви събития при транзит на планета през тях. Може да са ползвали друга домова система, знам ли  :rolleyes: Ако искаш ги наблюдавай в солара и после може да споделиш дали при теб са проработили.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #1008 -: Декември 31, 2012, 12:39:30 pm »
Някой има ли наблюдения за соларен АЦ Стрелец в 4-ти дом ? Какво мога да очаквам, освен да напълнея ;D ?
Също така соларен МЦ в съвпад с натална Венера във 2-ри дом възможно ли е да донесе повече социални контакти или пък пари :rolleyes: ? Възможно ли е соларният Сатурн на 4 градуса от сол. МЦ да попречи на това ?

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #1009 -: Януари 01, 2013, 10:16:23 pm »
Някой има ли наблюдения за соларен АЦ Стрелец в 4-ти дом ? Какво мога да очаквам, освен да напълнея ;D ?
Също така соларен МЦ в съвпад с натална Венера във 2-ри дом възможно ли е да донесе повече социални контакти или пък пари :rolleyes: ? Възможно ли е соларният Сатурн на 4 градуса от сол. МЦ да попречи на това ?
От какъв зор трябва да напълнееш?И така-на парче е трудно. Стрелецът като асц. ще ти даде разширение, експанзия в мирогледа и интересите, може да ти се струва,че живееш 2 живота едновременно, или си в 2 и повече филма.За юпитер-къде е как е в солара, че и радикса-нищо не си писала. В 4-дом-имаш ли близки в чужбина, или някой от тях да иска да пътува,може това , или ако ти имаш такива мечти-също.Сатурн на МЦ дава усилия и много работа-повече задължения отколкото престиж, ако си на работа. Ако си безработна-ще ти е "болната тема" намирането на работа, макари да е въпрос номер1, ще е трудно.За венерата си права-понякога се "случват" всичките значения-и на планетата по знак, и на значението по дом.
Тъй като не знаем къде ти е венерата в радикса по знак и дом-няма как да сметнем дали ще е социално ориентирана повече, или ще са пари от творчество, изкуство, ако ти е такава професията. Предполагам, че е във водолей, или риби, ама кой знае...може и в козирог.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1010 -: Януари 03, 2013, 03:13:39 pm »
Затрудних се много с един солар. Моля ви за помощ.
Два т-квадрата: първият: Луна (У1, във 2 дом), Сатурн (У7, в 5 дом) и Слънцето (У3, в 8 дом) - затруднени комуникации с банки и други елемнти, от който идват пари, здравословни проблеми на интимният партньор, пак свързано с разходи и емоционална неудовлетвореност?;
вторият: Луна, Сатурн и Меркурии (У12 и У4, в 8 дом) - това може ли да е свързано със здравословни проблеми на майката и посещение в болница?
Другата ми особена конфигурация е секстил между Сатурн и Плутон (съуправител на 5 дом и разположен на ДСЦ), които са във взаимна рецепция. Тук нямам никакво тълкувание.
Качвам и картата, за да имате и визуална представа за нещата.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #1011 -: Януари 04, 2013, 10:31:53 am »
Ето:

« Отговор #1012 -: Януари 05, 2013, 03:56:53 pm »
Здравейте, честита Коледа и Нова година, да са пълни с благоденствие и здраве! Ако има някой да погледне моя солар, ще съм благодарна, четох, четох , но не съм много ведуща!

*

Uran

• 6041
« Отговор #1013 -: Януари 05, 2013, 04:09:58 pm »
 Децата ще бъдат акцент.

« Отговор #1014 -: Януари 05, 2013, 04:23:30 pm »
благодаря, мога ли да попитам моите или чуждите деца? започнах да работя с деца за международно осиновяване - мечтата на живота ми, в момента сме в началото, и ми се иска работата да потръгне, как мислите?

*

Uran

• 6041
« Отговор #1015 -: Януари 05, 2013, 04:26:28 pm »
благодаря, мога ли да попитам моите или чуждите деца? започнах да работя с деца за международно осиновяване - мечтата на живота ми, в момента сме в началото, и ми се иска работата да потръгне, как мислите?

Значи е това.  :blink: Не ми приличаше на раждане въпреки 8 дом и реших, че може да имаш отговорности свързани с образователните степени на децата ти.

« Отговор #1016 -: Януари 05, 2013, 04:36:33 pm »
благодаря ти много, имам да, тази година сме кандидат гимназисти, всеки, който е минал през кандидат - гимназист от мъжки пол с изразена степен на разсеяност и непукизъм знае какво е  ;D, но все пак се надявам и работата да ми потръгне, толкова много ми се ще, дано! Всичко най - най хубаво през тази година! :blink:

« Отговор #1017 -: Януари 05, 2013, 10:45:14 pm »
http://prikachi.com/images.php?images/283/5704283v.gif
Здравеите !! Скоро имам рожден ден и от доста време се мъча да си разгадая солара за предсточщата година ,ама то моето гледане е малко като виждам това дето искам да видя.Ще бъда много благодарна ако някои има желание да коментира.През последните 4 години живота ми се преобърна,какво ли не преживях ,а последните две съм в чужбина,далече от децата и близките ми хора,които виждам и чувам  само чрез компютъра.Пребиваването ми зад граница е трудно -чувствам го като заточение,принуда-Упр.на 9.ти е заточен сатурн в 12-ти.

« Отговор #1018 -: Януари 06, 2013, 01:33:32 am »
За много години на всички от форума!Ако някой иска да се упражнява - това е солара ми за предстоящата година - аз вече нищо не мога да прогнозирам :blink:Гледам го от 6 месеца :blink:

« Отговор #1019 -: Януари 06, 2013, 06:25:48 pm »
http://prikachi.com/images.php?images/283/5704283v.gif
Здравеите !! Скоро имам рожден ден и от доста време се мъча да си разгадая солара за предсточщата година ,ама то моето гледане е малко като виждам това дето искам да видя.Ще бъда много благодарна ако някои има желание да коментира.През последните 4 години живота ми се преобърна,какво ли не преживях ,а последните две съм в чужбина,далече от децата и близките ми хора,които виждам и чувам  само чрез компютъра.Пребиваването ми зад граница е трудно -чувствам го като заточение,принуда-Упр.на 9.ти е заточен сатурн в 12-ти.
Здравей,Меги
със сол.асц. Стрелец и сол.У1 в 6, Юпитер,но е ретро и знака на заточение,което не позитивен фактор за дашната природа на Юпитер,в каре с нат.Венера,У1 ,ако имаш големи очаквания в сферата упр.от юпитер,не биха се реализирали,но пък в тригон към нат.уран/юпитер в 6 и нат.меркурий в 10 в работата,кариера ще по -щедър - та ,основна тема е промяна в работата, урановата опозиция се е настанила по нат.ос 6-12, У на сол.МС в 1 соларен,годината е добра за някаква преквалификация,пътуванията,подвижен асц. кардинален IC- активността ви би се реализирала само с подкрепа от др.хора
с толкова сол.планети в нат.9 дом,проблеми от правно естество не са изключени и сол. и нат.У7 са в 9, сол.асц. на К8 се свързва с кризистни ситуации,свързани с финанси, или пък просто да промениш нещо във външният си вид- изгряваща сол.Венера,по натал У1
този активен 9 дом - възможно да е година с раждане на нов човек,внуче или в родата вътре са нат.У5Слънцето и Луната  :rolleyes:не знам предполагам,пък Господ разполага

Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...