Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267255 Прегледи
Re: Солари - практикум
« Отговор #1040 -: Февруари 01, 2013, 07:55:57 am »
Здравейте , имам нужда от помощ. Днес ме уволниха от работа , доста неочаквано. Може ли някои да ми помогне като ми погледне солара за тази година. Имам ли шансове за започване на нова работа.
Гого, това ти бях написала по новият солар, явно вече е действащ :

ПП Как ти се отрази транзита на Уран през наталната Венера/Марс?
по солара на Гого

активирани упр.на 5,11,12 дом от тр.уран ,който е на К11- внезапно влюбване или неочаквано е научил,че ще става татко, wink1

щом е това,то и асц. е с изгряваща венера,само се чудя дали не е обвързана дамата на сърцето ти,предвид активирания 12 дом,но щом си в чужбина,това ще да е активирана венера У5,12,иначе щях да те вкарам веднага в любовен триъгълник wink1

сол.асц. в 8 дом може да  преживееш личностна промяна,с това внезапно влюбване,да изживееш дълбока,страстна и безконтролна емоция,такава,каквато до сега не си изпитвал и която да помниш дълго,с този огромен и пълен първи сол.дом ще е активна година
внимание за финансите ,сол.луна е съвпад с плутон в 12 сол.- което предполага загуби по домовете който планетите управляват- У2 е луната-това са личните финанси,а У6 Плутон - това е работа,здраве и понеже са в 7 нат. загуба,край на лично или  бизнес партньорство,което ще е криза,която ще те промени,за същото потвърждава и У7 Юпитер,който е в 4 сол. и в 12 натален, както и обрата на възлите по оста 12-6,тр.СЛВ минава през нат.Юлв Скорпион,ако си злоупотребявал по темите власт-пари-секс /скорпион/ сега няма да е лек период 8)

Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Uran

• 6041
« Отговор #1041 -: Февруари 03, 2013, 02:52:42 pm »
Към Гого: Има възможност да напуснеш страната. Ще е необходима много лична инициатвиа- видима от пълния соларен 1-ви дом. Ще преживееш и кризисни ситуации. Възможно е с другарче да отпрашиш или да намериш такова там.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1042 -: Февруари 03, 2013, 03:53:46 pm »
Така и така сте заговорили за 12 дом,ще погреднете ли и моя нов солар?

*

nadin

• 12
« Отговор #1043 -: Февруари 03, 2013, 04:35:59 pm »
Здравейте,
днес разбрах, че първото ми ин витро е неуспешно. Ще продължавам, разбира се.
Това е настоящия ми соларен хороскоп.

Може ли някой да ми каже, ще имам ли успехи. Благодаря на отзовалите се.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1044 -: Февруари 03, 2013, 05:11:47 pm »
Така и така сте заговорили за 12 дом,ще погреднете ли и моя нов солар?

Година, в която на преден план могат да излязат въпроси, свързани с дома и семейния живот. Не е изключено да се нагнети напрежението, да те обзема от време на време тегаво усещане у дома. Емоционално ще си с нагласа за повече общуване и контакти -  в службата и в приятелски кръг, но бих те посъветвала да бъдеш по-сдържана и немногословна в общуването с жени, вкл. и колежки, в чиято дискретност не си убедена.

Ще насочваш много енергия в службата, някак ще те забелязват - и за добро, и за лошо, според обстоятелствата... Пази се от завистници, основно от женски пол, и се постарай да даваш по-малко поводи за лични коментари и сплетни извън служебните ви отношения. Бъди по-дискретна и си мери приказките, не вземай за чиста монета всичко, което ти се казва. Препоръчва се повече концентрация при рутинна работа и свързана с обработка на входящи и изходящи документи.

В службата са възможни внезапни промени и преструктуриране, особено щом работиш в голяма държавна институция. Промените и разместванията могат да бъдат свързани с външни фактори, по-глобални и независещи от прякото ви ръководство, а наложени от по-горни институции.

В интимен план може да усетиш известно охлаждане или леко да се дистанцираш, ако на преден план излязат грижи, свързани с дома и с близки хора, деца.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1045 -: Февруари 03, 2013, 05:43:41 pm »
Благодаря Лили,
много от тенденциите,които описваш,вече ги усещам :-[

Относно приказването и приказките,много съм спонтанна,но знам,че има жени които не са добронамерени.Просто го усещам.Усмихват ми се,но нещо ме кара да чувствам,че не ме обичат.
Особено последното ти изречение е много вярно.Обстоятелствата,които се появиха в семейството и покрай детето ,ме ограничават и дистанцират от светския и любовния живот :-[

Година, в която на преден план могат да излязат въпроси, свързани с дома и семейния живот. Не е изключено да се нагнети напрежението, да те обзема от време на време тегаво усещане у дома. Емоционално ще си с нагласа за повече общуване и контакти -  в службата и в приятелски кръг, но бих те посъветвала да бъдеш по-сдържана и немногословна в общуването с жени, вкл. и колежки, в чиято дискретност не си убедена.
-тези неща също много ги усещам вече.

В службата са възможни внезапни промени и преструктуриране, особено щом работиш в голяма държавна институция. Промените и разместванията могат да бъдат свързани с външни фактори, по-глобални и независещи от прякото ви ръководство, а наложени от по-горни институции.
- това предтои.Смяна на главния директор на институцията,защо му изтича мандата.
Този ,който дойде след него,неминуемо ще направи промени.И дано не бъда аз от засегнатите :lol:

« Отговор #1046 -: Февруари 03, 2013, 06:22:38 pm »
Здравейте,
днес разбрах, че първото ми ин витро е неуспешно. Ще продължавам, разбира се.
Това е настоящия ми соларен хороскоп.

Може ли някой да ми каже, ще имам ли успехи. Благодаря на отзовалите се.
Надин,сега през ретро периода на юпитер беше инвитрото,защото той ти упр.5 дом,както и слънцето в 5 /У1,ако тр.юпитер е бил ретро не  е добре,предвид кой дом управлява
за успешно забременяване се гледат харм.асп У1/У5, а ти предстой и юпитеров въврат в 11, след като мине и влезе на 30 градуса от нат.луна ще добър период за втори опит
също за инвитро процедура се гледа асп. сатурн- плутон,сега са във взаимна рецепция,но да не са ретроградни
плутон е ретро -12 април до 20 септември 2013
а сатурн е ретро --18 февруари до 8 юли 2013
така,че след 20 септември,тогава и Юпитер ще в знака на нат.Луна ,Рак  :blink:

а солара защо е така обърнат,натала е външен кръг

но и прогресивна луна е много важна къде е

*

nadin

• 12
« Отговор #1047 -: Февруари 03, 2013, 08:34:37 pm »
Здравей Стреличке,

защо да е обърнат солара, наталната карта е вътрешния кръг, така както си ги дава астро.ком.
Прогресивната ми луна е в стрелец сега през 7 дом минава, септември точно ще застане на върха на 8 дом видях.
Но някак не ми щеше да чакам септември.
Може ли да ми обясниш защо се гледат сатурн и плутон. Мислех че за ин витро се гледа уран, нали той отговаря за нови техники.

« Отговор #1048 -: Февруари 03, 2013, 08:41:36 pm »
http://prikachi.com/images.php?images/298/5824298Y.gif
Здравеите момичета!! Това е солара на дъщеря ми.За крехката си възраст преживя много през последните 2-3 години.Има ли светлина в тунела-споделете мнение моля ви.Аз съм пристрастна и не мога да видя реално нещата.Има ли преместване е чужбина и раздяла с човека ,с които живее.
Благодаря ви.

« Отговор #1049 -: Февруари 04, 2013, 08:38:22 am »
Здравей Стреличке,

защо да е обърнат солара, наталната карта е вътрешния кръг, така както си ги дава астро.ком.
Прогресивната ми луна е в стрелец сега през 7 дом минава, септември точно ще застане на върха на 8 дом видях.
Но някак не ми щеше да чакам септември.
Може ли да ми обясниш защо се гледат сатурн и плутон. Мислех че за ин витро се гледа уран, нали той отговаря за нови техники.
ти си с асц.лъв,а втората карта вътрешен кръг ,където трябва да е натала е асц.близнаци

http://astroamor.wordpress.com/%d0%b7%d0%b2%d0%b5%d0%b7%d0%b4%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%be%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%b5%d0%bb%d1%8f%d1%82-%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%b2%d0%b0%d1%88%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%b4%d0%b5%d1%82/%d0%b1%d0%b5%d0%b7%d0%bf%d0%bb%d0%be%d0%b4%d0%b8%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%b8-%d1%84%d0%b5%d1%80%d1%82%d0%b8%d0%bb%d0%bd%d0%be%d1%81%d1%82%d1%82%d0%b0-2/

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #1050 -: Февруари 06, 2013, 02:30:13 pm »
Здравейте,

Ще ви  бъда благодарна ако някой погледне солара на майка ми.Тя се интересува, дали тази година е добра за смяна на работа и местене в друг град и уреждане на имотни въпроси?

Предварително ви благодаря!

« Отговор #1051 -: Февруари 06, 2013, 03:59:12 pm »
Здравейте и тук /новичка съм :P
Спред мен ,  работа , жилището  ,  и града ще смени :P
В семейството  ви да се очаква бебе? ;D
Може и да бъркам , но излиза на майка ти в солара ;)Сякаш ще се премести в дома на дете /зет
« Последна редакция: Февруари 06, 2013, 04:07:41 pm от sme6ko_84 »

« Отговор #1052 -: Февруари 07, 2013, 10:50:02 am »
Ще има ли желаещи да изкажат мнение по предстоящия ми солар? :25:

« Последна редакция: Февруари 11, 2013, 07:41:01 am от MoonLight »

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1053 -: Февруари 07, 2013, 10:58:45 am »
Гледам последните пуснати солари - все нещо около 12-ти дом се върти, та и моят солар така. Четох за новолуние в соларна карта, че е година, в която (овек може коренно да промени съдбата си и предвид транзита на сатурн в 4-ти и съвпада му с уран определено чувствам това, но все пак този натоварен 12-ти дом ме притеснява.
Предстои ми влизане в болница, което все се бави и отлага от миналата есен, май ще се случи действително около рожденния ми ден.

Ще съм благодарна за мненията ви :blink:
« Последна редакция: Април 27, 2013, 11:21:23 am от sladurkata »

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #1054 -: Февруари 07, 2013, 01:03:45 pm »
Може и да бъркам , но излиза на майка ти в солара ;)Сякаш ще се премести в дома на дете /зет

Леле, много си точна!Да, родих декември миналата година и в момента майка ми е за малко при нас да ни помага.Тя е от София, но е омъжена в друг град и там работи, но и се иска да дойде по-близо до нас. :blink:

Акрукс, благодаря ти много и на теб за отделеното време.Значи се потвърждават намеренията й.Надявам се ,че всичко ще се нареди по най-добрия за нея начин.

« Отговор #1055 -: Февруари 07, 2013, 02:12:07 pm »

Леле, много си точна!Да, родих декември миналата година и в момента майка ми е за малко при нас да ни помага.Тя е от София, но е омъжена в друг град и там работи, но и се иска да дойде по-близо до нас. :blink:

Акрукс, благодаря ти много и на теб за отделеното време.Значи се потвърждават намеренията й.Надявам се ,че всичко ще се нареди по най-добрия за нея начин.
Смятам , че това което искаш ще се получи :P

*

Uran

• 6041
« Отговор #1056 -: Февруари 07, 2013, 06:33:27 pm »
Гледам последните пуснати солари - все нещо около 12-ти дом се върти, та и моят солар така. Четох за новолуние в соларна карта, че е година, в която (овек може коренно да промени съдбата си и предвид транзита на сатурн в 4-ти и съвпада му с уран определено чувствам това, но все пак този натоварен 12-ти дом ме притеснява.
Предстои ми влизане в болница, което все се бави и отлага от миналата есен, май ще се случи действително около рожденния ми ден.

Ще съм благодарна за мненията ви :blink:

Има индикации за болница и хирургични интервенции.
Репродуктивни проблеми?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1057 -: Февруари 07, 2013, 07:15:34 pm »
Да операция ми предстои, не са репродуктивни проблеми, но си близо.

Нещо хубаво няма ли :-X

*

Uran

• 6041
« Отговор #1058 -: Февруари 07, 2013, 08:22:25 pm »
Да операция ми предстои, не са репродуктивни проблеми, но си близо.

Нещо хубаво няма ли :-X

Марсът ти е на 0 гр. и 0 минути в овен.

Имаш точен съвапад на тр. Сатурн с натален Уран. Двете планети са ти свързани със здравето и лекуващия лекар- специалист (У7). Мисля, че ще подходят професионално- съвпадът е точен.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #1059 -: Февруари 07, 2013, 08:45:27 pm »
Дано всичко мине добре, благодаря ти за отговора.

Всъщност това за марс не го разбрах - показател е за операции понеже в 12-ти соларен, но означава и нещо съвсем ново, защото е именно в този знак и градус, нали? По дирекции също имам марс на 0 градуса овен.