Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267504 Прегледи
*

Veselin

• 2737
Re: Солари - практикум
« Отговор #1160 -: Май 03, 2013, 09:40:44 pm »
Ето че сега картинката изглежда по-различна.  ;D
Сол. асцендент в 12 натален - година, през която ще се обърнеш повече към себе си, ще имаш  желание да се уединиш, подходяща за занимания с езотерични науки. Последното се потвърждава и от сол. Слънце и другите планети в 9 сол дом.
Соларна Луна в 12 сол/11 нат дом - възможни тайни отношения с хора от приятелското ти обкръжение, не са изключени разочарования.
Дали няма да започнеш връзка с някой колега или някой покрай работата ти?  :blink: К7 сол в 6 нат дом, освен това Сатурн У7, У8 в 5 сол, а У5 сол Плутон в 6 сол дом (другият у-л Марс пък е в 10 сол дом). Освен това и възелът е в 5 сол дом/4 натален. Може да показва за човек, с когото да искаш да се задомиш. ЛФ по-скоро може да показва същото, струва ми се.
Марс и Уран на МЦ - напрежение в работата, неочаквани промени. Нептун У9, У10 в 9 - дали не говори занимания с окултизъм, астрология по време на работа.  :rolleyes:
Юпитер У6 в 11 сол/11 нат дом - нови приятели, вероятно от работата ти, чията подкрепа да имаш през годината.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1161 -: Май 04, 2013, 06:42:06 am »
Веско благодаря ти :blink:
Много интересен подход имаш на тълкуване.
Сега остава да чакаме и да следим развоя на събитията :blink:

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1162 -: Май 04, 2013, 10:29:30 am »
Да помоля и аз за малко помощ за моя солар... ? Странно ми се вижда сол. Уран върху Луна и сол. Луна върху Уран?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1163 -: Май 04, 2013, 12:08:24 pm »
Възможно е да нещо свързано с работата. Във всеки случай, това ще е важна година за теб, а струпването на планетите в 11 сол дом може да значи, че приятелите ти ще имат голямо влияние през годината, както и нарастване на личната популярност.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1164 -: Май 05, 2013, 08:19:38 am »
Възможно е да нещо свързано с работата. Във всеки случай, това ще е важна година за теб, а струпването на планетите в 11 сол дом може да значи, че приятелите ти ще имат голямо влияние през годината, както и нарастване на личната популярност.

Благодаря за помощта  :blink: дано да е мир в работата вече... и малко мир в личен план  :mellow:

« Отговор #1165 -: Май 06, 2013, 03:48:41 pm »
Разглеждам солара на едно 19 годишно момче,което ще работи за известно време в чужбина. Озадачава ме струпването на соларни планети в 7-ми и 8-ми соларен дом. Слънце и Юпитер в 7-ми,Меркурий,Венера и Марс в 8-ми. Соларния АС попада в 4-ти радикален дом в Стрелец. Соларен Нептун в 3-ти соларен дом. Интересното е че У2 и У8 в радикса му попадат в 12-ти дом,а Юпитер не получава особено добри аспекти. Моето мнение е че ще има проблеми със закона. Вие как мислите?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1166 -: Май 06, 2013, 03:54:53 pm »
А къде е картата?

*

Uran

• 6041
« Отговор #1167 -: Май 06, 2013, 03:57:40 pm »
Разглеждам солара на едно 19 годишно момче,което ще работи за известно време в чужбина. Озадачава ме струпването на соларни планети в 7-ми и 8-ми соларен дом. Слънце и Юпитер в 7-ми,Меркурий,Венера и Марс в 8-ми. Соларния АС попада в 4-ти радикален дом в Стрелец. Соларен Нептун в 3-ти соларен дом. Интересното е че У2 и У8 в радикса му попадат в 12-ти дом,а Юпитер не получава особено добри аспекти. Моето мнение е че ще има проблеми със закона. Вие как мислите?

Това, че сол. асц. попада в 4 натален дом, вероятно подсказва носталгията, която ще изпита. Струпването в 8 соларен свързвам със стреса, а и парите, а 7- може първоначално да вижда в другите врагове или пък да има необходимост от подкрепа от общност/колеги.

« Отговор #1168 -: Май 06, 2013, 04:01:29 pm »
Нямам възможност да кача картата в момента,понеже съм на работа,но ще изпратя данните на Веско на лична и ще съм му благодарна ако има възможност и желение да я качи...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1169 -: Май 06, 2013, 04:04:26 pm »
Добре.
Не е казано, че трябва да има проблеми със закона. Обикновено 12 дом се свързва и с далечната чужбина, а домовете, които се свързват с юридически и законови проблеми, са 7 и 9.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1170 -: Май 06, 2013, 04:19:18 pm »
Ето я картата. Дано часът на раждане да е точен.

« Отговор #1171 -: Май 06, 2013, 05:05:24 pm »
Вижда се,че ще ходи в чужбина. Наталната Луна е в 9-ти соларен.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1172 -: Май 06, 2013, 05:21:19 pm »
Mисля, че това пътуване в чужбина ще бъде позитивно за израстването му.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1173 -: Май 06, 2013, 07:10:42 pm »
Освен това вероятно ще има подкрепата на свои приятели и ще има късмет с работата - възможно да е в съдружие с други хора. Не вярвам да има проблеми със закона, но вероятно родния дом и приятелите ще му липсват.

« Отговор #1174 -: Май 11, 2013, 08:42:06 am »
Днес любимата ми свекърва има рожден ден и реших да й погледна солара. Зарадвах се на планетите във 2 дом, но много ме притесни прогресивен асц. върху 4 дом и прогресивен 8 в 12. Веднага си помислих, че означава смърт на родител, погледнах картата на сестра й - същото положение. Ако има желаещи за коментар, ще съм благодарна :blink:
нали солар,не прогресивен
и само по един солар не можеш да говориш за смърт-дирекции,прогресии,транзити,солар,затъмнения,лунации
часа на раждане точен ли е  :rolleyes:

така -солара- с този сол.асц и изгряващ уран върху венера У6,7,11- може да означава внезапно влюбване,или ново запознанство/овен/ на път,уран У3 и нов приятел в живота й
или може да направи ремонт у дома с цел подобряване на комфортност и приятели да й помогнат,мисли позитивно  ;D или да предприеме някаква козметична процедура с цел разкрасяване и подмладяване ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #1175 -: Май 11, 2013, 01:48:07 pm »
и защо се ядосва на астрологията :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #1176 -: Май 11, 2013, 07:53:21 pm »
Здравейте.Може ли да погледнете за малко и моята соларна карта.Много съм притеснена.Търся работа без успех въпреки,че не се спирам и имам много добра автобиография и качества.Да не би тази година планетите да са решили да ме карат да почивам?  ;D Или нещо са се разместили не там, където трябва?
Това,че съм загубила битката,не означава,че няма да спечеля войната

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1177 -: Май 11, 2013, 08:16:41 pm »
Не е ли по-добре да качиш карта натална карта + солар с домовете (не помня как го пишеше точно в астро.ком)? Иначе, по този солар ми се струва, че има индикации за любов, но е хубаво да се види и в кои натални домове попадат соларните планети и домове.
Тази карта е почти сходна с моя следващ солар.  :P

« Отговор #1178 -: Май 11, 2013, 08:34:43 pm »
Дано този път да съм улучила правилната карта  ;D  :blink:
Това,че съм загубила битката,не означава,че няма да спечеля войната

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1179 -: Май 11, 2013, 08:42:12 pm »
Да, това е.  :blink:
Сол. асцендент на К2, освен това У6 Юпитер в 1 сол/2 нат дом в тригон с нат. Луна,която е У2 - би трябвало да има подобрение във финансовото положение. Освен това и сол. Слънце, което е У2 и е в 5 сол/6 нат дом и е в тригон с У2 нат също показва това. Уран на МЦ показва промяна в работата и/или професията. Тъй като попада в 11 натален дом, може тази промяна да дойде с помощта на приятел/и. Освен това в солара има и индикация за любовна връзка според мен, която може би ще бъде и сексуална - У5  сол Венера в 7 сол/8 нат дом. Плутон също е на десцендента. У7 Сатурн пък е в 5 сол/6 нат дом - може пък да се срещнеш някого покрай работата си. Соларната Луна пък в 12 соларна и натален дом може да е индикация за тайни взаимноотношения, още повече, че и Меркурий У12 сол е в 5 сол/5 нат дом. Марс в 4 сол/4 дом може да показва промяна на дома, на местоживеенето.
Общо взето, много хубава година се очертава май за теб.  :blink: