Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267632 Прегледи
Re: Солари - практикум
« Отговор #1180 -: Май 11, 2013, 08:45:45 pm »
Дано  :blink: от твойти уста в планетните уши  ;D  :blink: Благодаря ти за времето и помощта отправена към невежите в астрологията  :blink:
Това,че съм загубила битката,не означава,че няма да спечеля войната

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #1181 -: Май 12, 2013, 09:30:00 am »
Веднага поправих грешката си, сори :rolleyes:, но вчера ми беше много зле и едвам гледах.
Часът е точен, родителите й са лекари и баща й е присъствал на раждането с часовник на ръка.
Мерси за тълкуването, влюбване едва ли ще има на нейната възраст, добре я познавам, семейството е най-важното и няма да позволи да се разруши. Твърда и непоколебима е по телешки ;D Макар че на времето се ядосва на астрологията и спира да я учи, а е учила от много хубави немски и гръцки книги, програми, списания.
Sunnily,твоята свекърва е СВЕКЪРВА-МЕЧТА,но явно нещо я е накарало да спре да се занимава с астрология, странно ми е..
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1182 -: Май 12, 2013, 02:29:32 pm »
Sunnily,твоята свекърва е СВЕКЪРВА-МЕЧТА,но явно нещо я е накарало да спре да се занимава с астрология, странно ми е..

Наистина е случила на страхотна свекърва, дай Боже всекиму такава.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1183 -: Май 12, 2013, 04:35:03 pm »
Лили, пожелавам ти такава свекърва, тя гледа у тях 2 котки (бяха 4), костенурка, а сега прибра малка сврака и се грижи за нея, докато порасне, явно от Слънцето в 6 дом обича всякакви животни, имала е и чао-чао.

И се занимава с астрология! Дори ми е колежка, от същия бранш.
С много готина свекърва си се уредила, имаш късмет.  :blink:

И като гледам, доста акценти в нейната карта си приличат с моята.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1184 -: Май 12, 2013, 04:39:18 pm »
И аз и завидях за свекървата.
На мен ми се струва да има някакво издигане през тази година, но пък възрастта й ме кара да проявявам дискриминативно колебание. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1185 -: Май 12, 2013, 07:42:32 pm »
Не завиждаме, просто ти се радваме.  :blink:

И аз не съм случила на майка, а и по принцип на родители, а за свекървата още не се знае коя ще е и каква ще е.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #1186 -: Май 12, 2013, 08:13:23 pm »
здравейте,
може ли да ми помогнете с някои подсказки по идния ми солар....
този натоварен соларен 8-ми дом ме притеснява, освен това имам ретро Меркурий, не аспектирани Венера и Марс също...
иначе пък голям воден тригон, което не се знае колко хубаво е всъщност....
по отношение на брака ми....Венера като управител на 7-ми соларен се намира в 7-ми натален, но е в критичен градус и не аспектирана в солара......
ако може да ми подхвърлите малко инфо къде да прочета за соларния СЛВ/ЮЛВ...
 :-[ :-[ :-[
много ще съм благодарна ако изкажете мнение.... :-[

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #1187 -: Май 12, 2013, 11:43:59 pm »
при сатурн в 12ти соларен - още действащ - много се изолирах от реалността ... наслаждавам се на компанията си но търпя и демоните си ... в комбинация с плутон през 12ти транзитен ... предполагам че ще имаш доста интроспективна година ... възможен растеж на философско ниво
за 8ми и 5ти бях чела че носи и късмет ...  :P някой по-компетентен ще даде по-качествено тълкуване :)
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

« Отговор #1188 -: Май 13, 2013, 10:40:18 am »
Казват,че соларното Слънце в 7-ми дом може да ни донесе брак. Но дали и ако радикален У7 е в 7-ми соларен дом няма да ни донесе същото? Току що ми хрумна...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Константин

« Отговор #1189 -: Май 13, 2013, 10:42:14 am »
Казват,че соларното Слънце в 7-ми дом може да ни донесе брак. Но дали и ако радикален У7 е в 7-ми соларен дом няма да ни донесе същото? Току що ми хрумна...
Това за слънцето важи и в мъжка карта ли, или само за женска ?

« Отговор #1190 -: Май 13, 2013, 10:56:49 am »
Мисля,че да. Особено ако по натал има връзка с делата в 7-ми дом. Но нека се изкаже и някой по компетентен!

« Отговор #1191 -: Май 13, 2013, 11:23:14 am »
Разглеждам си солара за 2014-та година и взех,че се притесних! Соларна Луна,Соларен Сатурн (У5) и Соларен Вертекс в 5-ти Соларен Дом,Соларен СЛВ в ъглов (4-ти дом) и Соларно Слънце в 7-ми Соларен Дом. Надявам се,че няма да забременея... :-X

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #1192 -: Май 13, 2013, 11:36:21 am »
Разглеждам си солара за 2014-та година и взех,че се притесних! Соларна Луна,Соларен Сатурн (У5) и Соларен Вертекс в 5-ти Соларен Дом,Соларен СЛВ в ъглов (4-ти дом) и Соларно Слънце в 7-ми Соларен Дом. Надявам се,че няма да забременея... :-X

За да има бременност трябва да е потвърдена по прогресия, дирекция.. това си е голямо събитие и само по един солар не може да се съди:))) а също така , за да има бременност в солара мисля, че трябва и 8ми дом да е активиран ... и пак не е гаранция:)))
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #1193 -: Май 13, 2013, 12:30:27 pm »
Благодаря ти! Успокои ме  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1194 -: Май 13, 2013, 02:34:02 pm »
Надявам се,че няма да забременея... :-X

Дрийм, животът е променлив - през 2014 не се знае на какъв акъл ще си, макар че една година не е дълъг срок за драстична промяна в приоритетите. Пък ако се притесняваш да не дойде щъркелът, има си предпазни мерки за това.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #1195 -: Май 13, 2013, 02:39:19 pm »
В тази връзка Соларна Луна на 4 градуса от куспидата на 5 сол. дом бихме ли могли да я считаме ,че влияе на 5 дом?
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #1196 -: Май 13, 2013, 03:08:16 pm »
Надявам се,че няма да забременея... :-X

Дрийм, животът е променлив - през 2014 не се знае на какъв акъл ще си, макар че една година не е дълъг срок за драстична промяна в приоритетите. Пък ако се притесняваш да не дойде щъркелът, има си предпазни мерки за това.  :P
Права си,Лили! По стечение на обстоятелствата се наложи да живея прм моя приятел за 10 дни и започна да изчезва страхът ми от съвместно съжителство. Само за десет дена и двамата сякаш станахме по-сериозни и по-отговорни един към друг. За децата обаче най ме е страх,че гълтат прекалено много пари. Дрехи,храни,лекарства,играчки...На нас парите ни стигат точно колкото да си посрещнем нуждите и отвреме навреме да отидем я на кино,я на ресторант,я на кафе. Пък едва ли ще ни хареса да мизерстваме. Ще стават скандали,ще се отчуждим...Нито ние заслужаваме това,нито бъдещото ни неродено дете. Някак си ми се струва безотговорно да имаш дете,ако не можеш да си го позволиш.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #1197 -: Май 13, 2013, 08:33:58 pm »
при сатурн в 12ти соларен - още действащ - много се изолирах от реалността ... наслаждавам се на компанията си но търпя и демоните си ... в комбинация с плутон през 12ти транзитен ... предполагам че ще имаш доста интроспективна година ... възможен растеж на философско ниво
за 8ми и 5ти бях чела че носи и късмет ...  :P някой по-компетентен ще даде по-качествено тълкуване :)
ами дано си права за късмета по 5/8 иначе за Сатурн в 12-ти и аз имам такива подозрения... :blink:

« Отговор #1198 -: Май 15, 2013, 01:12:40 pm »
Соларен Уран в 10-ти дом освен промяна в кариерата дали не може да донесе и промяна на социалния статус-примерно брак за неомъжените и развод за омъжените?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1199 -: Май 15, 2013, 01:35:11 pm »
А за необвързаните какво може да донесе? Питам, понеже в новия ми солар ще имам Уран в 10 сол/1 нат дом, където Уран е У9 и е в тригон с наталния ми Уран на МЦ (У1).