Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267610 Прегледи
Re: Солари - практикум
« Отговор #1240 -: Май 17, 2013, 12:57:13 pm »
При бившия сол. АЦ е в 12-ти радикален и каза,че се чувствал много,много самотен...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Нова

• 3491
« Отговор #1241 -: Май 17, 2013, 01:10:36 pm »
И аз не мога да пия минерална вода, но откакто си взех Бахови есенции, се налага да поглъщам по няколко чаши на ден.

Няма ли бахови есенции за моментално вълшебно отслабване? Пиеш една и до 5 минути си преобразен и те снимат за реклама на преди и след?

*

satin_

« Отговор #1242 -: Май 17, 2013, 01:12:13 pm »
Лили, а как влияе соларен Сатурн на асцендента? Случвало ли ти се е досега и ако да - можеш ли да опишеш как ти е повлияло?

В миналогодишния ми солар сол. Сатурн в 1-ви сол. Обрат на оста AC-DC. Съответно сол. Сатурн в 7-ми нат.  в опозиция нат. Венера/Марс. Сол. Венера/Юпитер в 7-ми соларен. Сол.Луна в 12-ти сол.
Изключително гадна, тежка година с много конфликти

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1243 -: Май 17, 2013, 01:16:18 pm »
За съжаление няма.
Независимо към какъв ефект се стремиш, нужно е постоянство.

Не знам, при мен ли така специфично се отразяват или по принцип е такова въздействието им, но през първите две седмици като че ли още повече изострят проблема. Да не би изкарват всичко на повърхността, за да бъде пречистено? Взех си "детокс" и буквално изглеждам като натровена, надявам се нататък ефектът да е друг, за каквото са предназначени. Трябва да питам Романтика, тя разбира от природна медицина.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #1244 -: Май 17, 2013, 01:19:38 pm »
И аз не мога да пия минерална вода, но откакто си взех Бахови есенции, се налага да поглъщам по няколко чаши на ден.

Няма ли бахови есенции за моментално вълшебно отслабване? Пиеш една и до 5 минути си преобразен и те снимат за реклама на преди и след?

баховите есенции помагат косвено - за емоционалният глад, за храненето от нервност.
кефирът е идеален за лятото, има голям засищащ ефект при мен.

Lillie, ти готова комбинация ли си взе? най-добре е индивидуално да се избират есенциите...
има и вариант за избор на есенции според хороскопа...аз заради тях се разтърсих в астрологичните сайтове :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1245 -: Май 17, 2013, 01:24:23 pm »
Да, готова комбинация - избрах я според текущото състояние. Но първо си направих един онлайн тест, за да видя кои есенции в момента са ми най-препоръчителни. Но в началото има обратен ефект - някои емоционални състояния се изострят, ескалират, по-трудно ги овладявам. Вероятно всичко онова, което съм потискала.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #1246 -: Май 17, 2013, 01:28:22 pm »
значи индивидуална щом е с теста.  :blink: защото продават и готови за определени проблеми, но не мисля, че са добра идея. по-скоро гледат да продават на хора, на които не им се занимава да си определят есенциите.

и при мен първият път имаше такъв пречистващ ефект.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1247 -: Май 17, 2013, 01:32:55 pm »
и при мен първият път имаше такъв пречистващ ефект.

А, така ли?

Започнах вече да се притеснявам да не би при мен да има някакъв страничен ефект, много изострено започнах да усещам всичко негативно, а уж това трябваше да се пречисти, от това да се освободя...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1248 -: Май 17, 2013, 01:33:15 pm »
Хорааа, а мен трябва да ме накажете за лошо поведение.

От края на април в работни дни го карам на нон-стоп нес кафе /чисто/ и 3-5 шок бонбона + половинка сиофор или 400 мг.
Вечер огромна салата само от зеленч. без сирене и такива, но с олио и оцет и /поне/ една голяма ракия и умирам.

В почивни дни ям неконтролируемо.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1249 -: Май 17, 2013, 01:36:46 pm »
Шоколадовите бонбони съвсем спокойно би могла да ги замениш със сирене или кашкавал, няма да ти навреди.  :blink:

Но всеки организъм е различен - някои изяждат по половин или една шоколадова бонбониера и се чувстват отлично.
На мен просто не са ми вкусни, не е заради калориите.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1250 -: Май 17, 2013, 01:39:08 pm »
Хм, ям ги, щото това има в офиса и като обиколя стаите все ще попадна на нещо.

Знам си, че ако отида да обядвам навън, ще прекаля. Затова го карам на бонбони.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1251 -: Май 17, 2013, 01:41:30 pm »
Хорааа, а мен трябва да ме накажете за лошо поведение.

От края на април в работни дни го карам на нон-стоп нес кафе /чисто/ и 3-5 шок бонбона + половинка сиофор или 400 мг.
Вечер огромна салата само от зеленч. без сирене и такива, но с олио и оцет и /поне/ една голяма ракия и умирам.

В почивни дни ям неконтролируемо.

Нова, недей си тормози така организма, по-добре всеки ден по-разнообразно, отколкото почивните дни да наваксваш така, сега с АС в сол. 6 си обърни внимание малко да си регулираш яденето, с такива резки промени в количествата (може и да не са такива, на мен така ми прозвуча  :blink: ) много му е тежко на стомаха ти да се справя.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1252 -: Май 17, 2013, 01:46:45 pm »
Права си, бая го мъча. Затова и английската сол не помага, той просто отказва да работи...

Не знам как да надскоча себе си.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1253 -: Май 17, 2013, 01:53:53 pm »
Хубаво е, че нямаш диагноза. Снощи те сънувах, разбра ли ))))

Инак сигурно може копъра и магданоза на салата от рукола с добавка на стърган джинджифил? ))))))) Не разполагам с ел уреди вкъщи, само едно бързоварче брат ми да си вари чай като дойде при мен, ма няма да стане запарката така ;)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1254 -: Май 17, 2013, 02:06:20 pm »
9 дом ли се гледа в солара за смяна на дома?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1255 -: Май 17, 2013, 02:09:44 pm »

4 дом, ако някъде ще се установяваш да живееш.

Оста 3/9 дом може да е активна при пътувания, но трябва да го потвърждават и други фактори.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1256 -: Май 17, 2013, 02:11:24 pm »
Мен ли сънува, че не съм разбрала пак ;D
Изглеждаш страхотно, не се занимавай с диети и глупости, ами хапвай повече копър и магданоз и чисти излишната вода, имаш силен Нептун и Луна в 1 и събираш вода. Хубаво е да се яде шоколад, помага, а и огънят бързо го изгаря. И аз съм като теб, може да има дни нищо да не ям, но след това си наваксвам ;D По Солара ти може да има смяна на дом, но този път ще ти хареса, ще бъде хубав и голям по Юпитер. Много силен 7 дом, да не ни каниш на сватба :blink:

Теб сънувах, да.))) Виж в тълкуване на сънища го пуснах. )))

За сватбата, може да е с този с апартамента и тайната жена, дето го коментирахме със Зикову в хорарите за любов)))))) И без това по натал имам да отработвам един бърз първи брак, че да даде път за свестния втори.  :P :P

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1257 -: Май 17, 2013, 02:14:42 pm »

4 дом, ако някъде ще се установяваш да живееш.

Значи догодина наистина ще има местене при мен.  :blink: Имам соларен Марс в 4 сол/7 нат дом, освен това допускам, че нашите сериозно може да се скарат и разделят по известни на мен причини.  :-X

*

Нова

• 3491
« Отговор #1258 -: Май 17, 2013, 02:16:51 pm »
В нейния случай видях Плутон в 4 дом и К4 в стрелец, а Юпитер вече е в 9 дом. Има и луна в 12, а К12 е в дева - отново подвижен знак. Но по картата й може да се види и брак и бременност, аз гледам смяна на статус, положение на Луната и Слънцето, но като имам време, ще погледна и прогресиите и транзитите, че след малко излизам.

Каква бременност, бе момиче! :'( Пак погледни. Никакъв статус не сменям, ей! Да си останем само с широкия и хубав нов дом, ако може.

Оффф, наистина тъпата луна е на к8. Ох, дано да е просто дълбоко разбиваща и опусташаваща ме любовна драма.
« Последна редакция: Май 17, 2013, 02:20:59 pm от Нова »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1259 -: Май 17, 2013, 02:25:24 pm »
В края на миналата година се преместих, но за това преместване се знаеше още след средата на 2011, беше въпрос на време да се случи.

Та, сега погледнах солара за миналата година и ето какви са основните акценти:
- соларен АС в мутабелен знак (Близнаци) - попада в края на 7 дом, но много близо до К8 - годината беше много променлива, неспокойна и изключително изнервяща и тежка
- соларен ретро Марс в съвпад с нат. МС (и в соларен 4 дом), в опозиция към наталния на ИЦ - преместването се реализира с доста зор, но се стегнах и организирах всичко самостоятелно в последния момент, без да разчитам на външна помощ
- съвпад Луна/Венера в Телец в наталния 7 дом (и соларния 12ти) - тоя аспект се оказа тотален кьорфишек, не отчитам значими събития по тази тема в хороскопа
- соларен ДС в съвпад с нат. Нептун - на фокус излязоха лъжи и манипулации, некоректно отношение, за мен годината приключи с огромно разочарование.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.