Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267412 Прегледи
*

Veselin

• 2737
Re: Солари - практикум
« Отговор #1260 -: Май 17, 2013, 02:29:44 pm »
Нова, според мен по солара ти има индикация за интимна връзка с някого (ако си необвързана), освен това с Уран и Марс в 7 сол/1 нат може наистина известно напрежение в тази връзка/партньорство. Нептун в 5 дом може да показва някакви илюзии в любовта, а може и да е свързан с работата, тъй като е У6 и е близо до К6 сол. Юпитер в 9 сол/3 нат го свързвам повече с пътувания, още повече, че знакът Стрелец се намира изцяло в 3 сол и попада в 9 нат дом. За Сатурн във 2 казахме, че показва финансови затруднения, но пък и възелът ти се намира там - вероятно основните ти цели ще бъдат към печелене на пари през тази година. Плутон на ИЦ може да показва известно недоволство от положението в дома, в семейството, човек да се чувства безсилен да промени нещо в тази насока. Соларната Луна в 12 сол/7 нат (като се има предвид, че управлява МЦ може да показва и някаква работа в партньорство с някого, която да не е особено легална (един вид тайна) и тъй като МЦ е върху ИЦ, може да е нещо, което да вършиш и вкъщи.
А дано поне половината от написаното да не се окажат пълни глупости.  :P

*

Нова

• 3491
« Отговор #1261 -: Май 17, 2013, 02:46:28 pm »
Нищо от това, което си написал не са глупости. Благодаря на всички Ви!

Ако има горчив хап за преглъщане, ще го преглъщаме, къде ще ходим. Дано другаде нещата да биват, пък една в повече нещастна любов се преживява.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #1262 -: Май 17, 2013, 03:24:49 pm »
Лили, да разбирам ли, че соларния ти асцедент за догодина е в 12-ти натален?

Да, в 12ти натален в съвпад с Уран. Може и да полудея.  ;D
В предстоящия солар за 2013 и моя АСЦ Е В 12 но в точен съвпад с натално Слънце в Лъв????????
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1263 -: Май 17, 2013, 03:26:34 pm »
В съвпад със Слънцето значението се променя - може да е значимо събитие, свързано с мъж, статус или в промени в професионален план, особено ако тр. Сатурн го квадратира.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1264 -: Май 17, 2013, 03:28:15 pm »
Аз имам сол. АС в близнаци в моя 1, сол. IC в моето IC и в дева (пак Меркурий) и Меркурий 2 бр в 2 бр 11 дом в овен, като сол. Меркурий е върху моята Венера... това значи ли, че и аз ще се местя да живея при приятел по любов?? Че нещо никак не го виждам (а и си ми харесва сам вкъщи). А и имам мой Нептун в 7 в сол. 7 на около 2 градуса от сол. ДС - може и да се излъжа да го направя ли  ;D?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1265 -: Май 17, 2013, 03:33:33 pm »
Със съвпад на соларни Луна и Венера с наталния Юпитер в 7 дом и на мен не ми се случи "преместване по любов", при това АС беше в 7 дом. Просто се махнах от място с изключително напрегната и тегава атмосфера, отидох на по-спокойно място.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #1266 -: Май 17, 2013, 03:41:11 pm »
В съвпад със Слънцето значението се променя - може да е значимо събитие, свързано с мъж, статус или в промени в професионален план, особено ако тр. Сатурн го квадратира.
Проверих сега, не го квадратира Сатурн, но този Солар ми е интересен и с това:
Соларна Луна в съвпад с натално ИЦ-на 4 градуса от сол.5 дом
Соларно ИЦ в съвпад с Натална Луна
Това сега на какво ви прилича :rolleyes:??
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1267 -: Май 22, 2013, 08:48:42 pm »
Как тълкувате:
 соларно ИЦ в 9 натален дом,
Уран на 2гр в 9ти и
У9 натално в 10 (в съвпад със затъмнението май месец?).
Соларен К9 е в 2 натален.
натален У9 и соларен У4 се явява Марс, който е в съвпад с Юпитер и Меркурий в соларен У7 и натален У11, където е и Слънцето. Юпитер нали си е муданен на 9, в случая съвпада и с У9.

Става въпрос за дете, не се предвижда да пътува в чужбина. Соларът ще влезе в сила от август месец. Дали ще е свързано със старт на образованието? Тогава трябваше да е аспектиран 3 дом.
Вие как мислите - чужбина или нещо друго? Не ми хрумва.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #1268 -: Май 23, 2013, 07:23:34 am »
Ще кача соларите на една жена,която е разтревожена,че от няколко години насам живота и е във застой.Първия солар важи от миналата година до сегашния и рожден ден.Следващия е новия,който важи от тазгодишния и рожден ден до следващия.Интересува се какво я очаква в любовта и в бизнеса и.Тя не е омъжена,но си има дете. Пускам първо стария солар...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #1269 -: Май 23, 2013, 07:24:02 am »
Ето го и втория...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1270 -: Май 23, 2013, 08:55:11 am »
По втория солар струва ми се, че има възможност да срещне някого. Виж, Уран в 7 сол/3 нат дом, като Уран е У5, освен това У8 Марс е в 12 сол/8 нат, а соларната Луна - в 11 сол/7 нат дом. По-скоро ми се струва нещо като тайна връзка може би. През годината обаче ще е съсредоточена и към печелене на пари - сол Слънце и СЛВ във 2 сол/10 нат дом, обаче тъй като и Сатурн е там, възможно е да има известни трудности. Не знам Плутон на ИЦ как ще и се отрази, но при мен е давал винаги някакво недоволство от обстановката вкъщи, нагнетяване на положението с родители, семейство.

« Отговор #1271 -: Май 23, 2013, 09:40:45 am »
Благодаря за включването,Веско! Аз пък си мислех,че ще срещне любовта по първия Солар,заради стелиума там,а и заради соларния Вертекс най-вече...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1272 -: Май 23, 2013, 12:08:38 pm »
Възможно е и още тогава, а в следващата година да започне/продължи вече започната връзка.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1273 -: Май 23, 2013, 08:37:09 pm »
По първия солар: Лежала ли е в болница (възможно и заради друг- не тя да е била болна)?

« Отговор #1274 -: Май 23, 2013, 08:42:28 pm »
По първия солар: Лежала ли е в болница (възможно и заради друг- не тя да е била болна)?
Нямам такава информация,но аз и не я познавам добре.Притесни ме,че и в моя солар има такова кръстосване между 6-ти и 12-ти дом...

« Отговор #1275 -: Май 23, 2013, 08:54:11 pm »
Дали няма да си сменя дома? Соларна Луна е в 4-ти соларен.Соларен Марс е в съвпад с Юпитер У4 в натала  :thinking:

*

Uran

• 6041
« Отговор #1276 -: Май 23, 2013, 09:45:21 pm »
Не ти знам статуса, но ми прилича на задомяване и деца.

« Отговор #1277 -: Май 23, 2013, 10:28:05 pm »
Аз си мислех,че ще умирам! Соларен СЛВ съвпад Марс (У8)  :blink: В солара ми за другата година излиза бременност,та не знам вече...

« Отговор #1278 -: Май 23, 2013, 10:28:39 pm »
Не ти знам статуса, но ми прилича на задомяване и деца.
Не съм се задомила още.Приходящ гост съм в дома на моя приятел.

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #1279 -: Май 24, 2013, 09:11:31 am »
И на мен соларната Луна е в 4 натален и Соларен ИЦ е в съвпад с натална Луна -сега вече мисля ,че е свързано с местожителството ,но какво точно засега не се знае..
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК