Благодаря ви много и на двамата!
Santi, наистина много си прав! :clap: Първо, годината започна с това, че ми направиха операция на коляното и се наложи да си седя вкъщи, почти изолиран ор приятели, в оная ужасна и дълга зима (каквато си беше). И наистина имаше много скандали вкъщи... Тогава бях останал и без работа. По-късно намерих работа по заместване, но парите не бяха достатъчно, а освен това, както се досещате, не бях и на договор (сол Плутон У12 във 2 сол дом/11 нат дом в квадрат с нат Марс У2). Прекъсване на приятелство и това имаше, но после се възобнови (все пак приятелят беше зодия Близнаци и нищо при него не е последно

). За Юпитер в 5 сол/2 нат дом - ами тогава смених фитнес залата с по-близка и по-евтина, парите обикновено не ми стигаха за това, но се случваше на няколко пъти да намирам пари на улицата и ги давах след това за фитнес. Стрелешка му работа.

Сол Марс У5 в 9 сол/7 нат дом - покрай скандалите във форума, накарах Марая да ми изтрие профила и се отказах сам от сайта. После в края на годината се върнах сам.

Освен това, се бях регистрирал и в разни сайтове за запознанства, но се отказах от тях, защото разбрах, че хората навсякъде са станали прекалено големи материалисти. :lol: