Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267684 Прегледи
*

Veselin

• 2737
Re: Солари - практикум
« Отговор #1380 -: Юни 10, 2013, 01:56:57 pm »
Съмняваш ли се?  :P Виж, соларната ти Луна и СЛВ са ти в 9 соларен дом, освен това У9 Плутон е в 11 сол/11 нат дом точно върху натален Юпитер, който е естествен сигнификатор на висшето образование. Освен това и сол Плутон е в секстил с нат Марс (твой съУ9 нат).

« Отговор #1381 -: Юни 10, 2013, 02:04:00 pm »
 :Pами какво да ти кажа , до преди месец бях по сигурна в себе си , но сякаш колкото повече приближава нещо започвам да изперквам ;D
, а и защото съм тръгнала с голямата чанта на пазар както се казва ;Dи да не си остана ей така!
поне си викам , ако няма да уча , поне бебето да ми се получи, ама да не остана с празни ръце :-Xнито едното /нито другото

*

Uran

• 6041
« Отговор #1382 -: Юни 11, 2013, 06:41:21 pm »
По солара на Санти: Заради емоционална връзка ще напуснеш дома си ( възможно е и страната). Това ще донесе известна нервност/дискомфорт. Нови възможности в работата. Всъщност, не съм много сигурна кое е първо- дали чувствата, или работата. Възможно е отивайки на ново раб. мяст, което може и да е в чужбина, да се сблъскаш челно с ефирно създание, което да вкара малко повече динамика в дните ти. ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #1383 -: Юни 11, 2013, 06:43:19 pm »
Здравейте издърпах напред новия си солар , според вас има ли индикация за учене , след седмица ще си подавам документите в Софиския университет?
Има. :blink: Даже ще нещо като сбъдната мечта.

« Отговор #1384 -: Юни 11, 2013, 07:59:58 pm »
Здравейте издърпах напред новия си солар , според вас има ли индикация за учене , след седмица ще си подавам документите в Софиския университет?
Има. :blink: Даже ще нещо като сбъдната мечта.
Благодаря ти :blink: :P :blink:

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #1385 -: Юни 12, 2013, 07:07:57 pm »
По солара на Санти: Заради емоционална връзка ще напуснеш дома си ( възможно е и страната). Това ще донесе известна нервност/дискомфорт. Нови възможности в работата. Всъщност, не съм много сигурна кое е първо- дали чувствата, или работата. Възможно е отивайки на ново раб. мяст, което може и да е в чужбина, да се сблъскаш челно с ефирно създание, което да вкара малко повече динамика в дните ти. ;D

Благодаря, Uran  :blink: . Изненадан съм от факта, че този ти поглед на солара е писан все едно за мен  :o.

Да дам малко фийдбек на изминалия солар за да съм коректен, макар че едва го намерих  ;D ..

Здравейте, как ви се струва този солар, въпреки че е "рано" още за него, но стар навик  :rolleyes:.

10x in advance  :wub:.

Много е рано Санти за солара 2012/2013. Остави първо новия солар 2011/2012 да си "свърши работата"  :blink: пък догодина ще гледаме бъдещия. Не се знае къде ще бъдеш догодина също.  :blink: Ако забегнеш в странство например (в радикса ти има заложби да печелиш добре в чужбина), сегашната соларна домова система, която си поставил губи своето значение. Ако обаче приемем, че си на същото място, където си отбелязал, то тогава се очертават:
1. Промяна на работнотното място. Вероятност от смяна на професията.
2. Значителни парични постъпления.
3. Разтърсваща любов.
... Нека продължим да обсъждаме този солар когато му дойде времето. Знам, че овнешката Луна иска всичко на часа, ама не предизвиквай съдбата, че с нея шега не бива.  ;)

Подчертаното важи до известна степен  :blink:. Беше година на приливи и отливи във всякакъв план., на приятни и не дотам приятни ситуации и случки. Година в която изпитвах повече желание да намеря спокойствие, да оставя на страна нещата, които ми пречат/сол. Слънце на сок К4/, да си помисля добре къде съм сбъркал и накъде ще продължа. Изпитвах осезателна нужда от промяна/в средата най-вече/ - сол Уран в 1-ви сол/, завързах някои полезни и интересни контакти и приятелства/сол. Луна в Близнаци в 3 сол.дом/ и една връзка ми помогна да оставя миналото зад гърба си макар и да прекъсна/сол. ретро Венера в/у нат. Венера/ ще я помня  :blink:. Толкоз...  ;D
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #1386 -: Юни 12, 2013, 08:15:02 pm »
разглеждах си соларите назад и установих, че имам такъв, при който соларни и натални домове съвпадат точно. има ли някаква закономерност за това-примерно на 20-30 години да се пада така?
вие имали ли сте и каква е била годината?
за мен беше до един момент важна, бурна, внякои отношения странна, с всякакви емоции. втората половина - спокойна и щастлива.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1387 -: Юни 12, 2013, 08:17:59 pm »
На 33-годишна възраст знам, че осите съвпадат напълно.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #1388 -: Юни 12, 2013, 08:23:58 pm »
значи на 29 ори мен, ако смятам правилно  :rolleyes: на 33 се разминават доста

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1389 -: Юни 12, 2013, 09:00:39 pm »
Тъй като темата е практикум, дали ще може да се опитате да познаете какво ми се е случило през тази соларна година?  :blink: Предварително благодаря на всички включили се!

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1390 -: Юни 12, 2013, 09:15:01 pm »
значи на 29 ори мен, ако смятам правилно  :rolleyes: на 33 се разминават доста

И моя сега за тази година е такъв - 29 навърших, разминават се осите с около 4 градуса, дотук месец и половина си е размирно на всички фронтове... ще поживеем, ще видим

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1391 -: Юни 12, 2013, 09:24:56 pm »
Тъй като темата е практикум, дали ще може да се опитате да познаете какво ми се е случило през тази соларна година?  :blink: Предварително благодаря на всички включили се!

Имало ли е love story през годината  :blink:?

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #1392 -: Юни 12, 2013, 09:25:36 pm »
и на мен следващта година осите ми съвпадат , на 29 години ставам аз ;-)))))) иначе живея  чужбина може би за това ... в родния ми град не знам дали биха сьвпаднали ...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1393 -: Юни 12, 2013, 09:26:38 pm »
Имало ли е love story през годината  :blink:?
Амии, не, по-скоро нещо друго. Ако го казваш заради Юпитер в 5 дом, обърни внимание в кой натален дом попада.

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #1394 -: Юни 12, 2013, 09:29:36 pm »
този сьвпад на осите не означава ли 4е годината е от особенна важност? все пак и сатурновия ми възврат е тогава ....

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1395 -: Юни 12, 2013, 09:30:34 pm »
този сьвпад на осите не означава ли 4е годината е от особенна важност? все пак и сатурновия ми възврат е тогава ....
Да, точно това значи.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #1396 -: Юни 12, 2013, 09:33:24 pm »
Пари  :blink:? И май си бил център на вниманието?
Питах заради Юпитер управител на всичко в АС соларно и заради двете водни Луни, имащи общо с 8 дом, а първо любов и секс ми идват на акъла и после пари и работа...

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #1397 -: Юни 12, 2013, 10:59:45 pm »
Веско,набързо като го погледнах соларата според мен е имало прекъсване на приятелство. За любовна връзка през годината не виждам индикации, по- скоро ми се струва че си бил по-вглъбен в себе си, вероятно са те вълнували повече въпроси около света, философия, езотерика. сол. Юпитер в Телец във втори натален - възможно е да си участвал в игри на късмета, но също и влечение към изкуство, музика/дсипозитора на Юпитер, Венера в съвпад с нат.Нептун. Възможно е да е имало скандали вкъщи/сол.Уран в Овен сол.У3/.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #1398 -: Юни 13, 2013, 01:13:20 am »
Благодаря  ви много и на двамата!
Santi, наистина много си прав!  :clap: Първо, годината започна с това, че ми направиха операция на коляното и се наложи да си седя вкъщи, почти изолиран ор приятели, в оная ужасна и дълга зима (каквато си беше). И наистина имаше много скандали вкъщи... Тогава бях останал и без работа. По-късно намерих работа по заместване, но парите не бяха достатъчно, а освен това, както се досещате, не бях и на договор (сол Плутон У12 във 2 сол дом/11 нат дом в квадрат с нат Марс У2). Прекъсване на приятелство и това имаше, но после се възобнови (все пак приятелят беше зодия  Близнаци и нищо при него не е последно  :P). За Юпитер в 5 сол/2 нат дом - ами тогава смених фитнес залата с по-близка и по-евтина, парите обикновено не ми стигаха за това, но се случваше на няколко пъти да намирам пари на улицата и ги давах след това за фитнес. Стрелешка му работа. :))
Сол Марс У5 в 9 сол/7 нат дом - покрай скандалите във форума, накарах Марая да ми изтрие профила и се отказах сам от сайта. После в края на годината се върнах сам.  :-[ Освен това, се бях регистрирал и в разни сайтове за запознанства, но се отказах от тях, защото разбрах, че хората навсякъде са станали прекалено големи материалисти.  :lol:

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #1399 -: Юни 13, 2013, 02:05:36 am »
сол.К11/Везни/ ти е в/у наталната Венера, което обяснява търсенията в сайтове за запознанства. От тея сайтчета нищо не става, преди години можеше да удариш някой качествен флирт, сега не знам къде е модерно да въртиш онлайн любов  ;D .