Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267231 Прегледи
Re: Солари - практикум
« Отговор #1520 -: Декември 18, 2013, 08:01:38 pm »
Акрукс аз от 2 години живея на две места и постоянно пътувам.По принцип не планувам,а и не се чувствам готова за дете,но знае ли човек,какво ще ми щукне  ;D Благодаря отново!  :88:

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #1521 -: Декември 18, 2013, 09:03:14 pm »
Интересно ми е, че Сол. МС в настоящата година е в пълен съвпад с Прогресивната Луна в 9 дом. Отчитате ли такива положения или съпоставяте солара само с натала?
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #1522 -: Декември 18, 2013, 09:11:51 pm »
Samoella,прогресивното Слънце ми е на 28 градуса в козирог, имах предвид съвпад с транзитна Венера, с наталната предстои

Аз говоря за съвпада на Прогресивно слънце с натална Венера-тя ти е на 5 във Водолей, а Слънцето е на 28, има още време, но понякога действа много по-рано, не е задължително да дойде точния съвпад.
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #1523 -: Декември 19, 2013, 12:00:25 pm »
Скоро влиза в сила новия ми солар - малко ме притеснява  марса в 12дом.луната на К12 и изгряващия Сатурн на  нат.К6
дано да няма някакви болници или операции...Друг поглед?Моля помагайте :o

« Отговор #1524 -: Декември 29, 2013, 11:45:05 am »
Никой ли няма да помогне? ;)

« Отговор #1525 -: Декември 29, 2013, 04:24:41 pm »
Скоро влиза в сила новия ми солар - малко ме притеснява  марса в 12дом.луната на К12 и изгряващия Сатурн на  нат.К6

Здравей Наталия,предстой ти уранова опозиция,при нея стават неочаквани обрати и всичко е възможно,каквото нямаш да имаш

та по солара - 2014-2015 - на фокус са детската дема и обвързванията,акцент по 5-7 дом
сол.Асц.Скорпи в 5 дом с изгряващ Сатурн и У на Асц.-сол.Плутон върху У5 Венера в 7,
любов и предложение за брак-съжителство, бременост,верно на 42г.,ако до сега не си имала
У5 Венера в Козирог,в каре с Уран,у8  в 5 насочва към едно майчинство в по-зряла възраст
,или пък нетрадиционен,алтернативен начин на забременяване-  и сол.Луна/сигнф. на майчинството/ е точно върху Уран/
връзка 1-8 +тр.Юпитер през асц. ,разширява физ. тяло по тази причина,
 а марс е диспозитор на 11 дом- а там са осиновените и понеже сол.марс е в 12/тава са социални институции/
 или пък кратък болничин престой за извършнате на опр.манипулации,марс идва от 6 дом
нептун като ти активира МС ще имаш промяна на статуса ти в обществото. ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #1526 -: Декември 30, 2013, 02:54:13 pm »

Здравей Наталия,предстой ти уранова опозиция,при нея стават неочаквани обрати и всичко е възможно,каквото нямаш да имаш

та по солара - 2014-2015 - на фокус са детската дема и обвързванията,акцент по 5-7 дом
сол.Асц.Скорпи в 5 дом с изгряващ Сатурн и У на Асц.-сол.Плутон върху У5 Венера в 7,
любов и предложение за брак-съжителство, бременост,верно на 42г.,ако до сега не си имала
У5 Венера в Козирог,в каре с Уран,у8  в 5 насочва към едно майчинство в по-зряла възраст
,или пък нетрадиционен,алтернативен начин на забременяване-  и сол.Луна/сигнф. на майчинството/ е точно върху Уран/
връзка 1-8 +тр.Юпитер през асц. ,разширява физ. тяло по тази причина,
 а марс е диспозитор на 11 дом- а там са осиновените и понеже сол.марс е в 12/тава са социални институции/
 или пък кратък болничин престой за извършнате на опр.манипулации,марс идва от 6 дом
нептун като ти активира МС ще имаш промяна на статуса ти в обществото. ;D
благодаря на стреличка,но пак нищо не загрях ;D-аз мисля за преключвам с инвитротата /нямам повече средства/,омъжена съм щастливо,та затова се чудех какви са тези акценти по 5-7 дом?притесни ме тази луна и марса в 12 - да не влизам в болница?засега не смятаме да осиновяваме дете.Незнам какъв статут да променя?Да не взема да зачена изневиделица? :o

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #1527 -: Декември 30, 2013, 04:23:15 pm »
Измина половин година от включването на този мой солар .До момента е белязана основни от едно нещо - тревогите  на цялото ни семейство за сина ми ,който е в пубертета и ни подлуди с изцепките си в училище, което не го виждам в картата.Аз уж любов чакам( с тази соларна Луна върху Плутон в 5 ти дом, а и парички -сол Юпитер в/у Венера),пък досега няма никакви подобни индикации :blink:
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #1528 -: Декември 30, 2013, 04:47:55 pm »
Това е солара ми за 1990/1991 г. Тогава прекарах тежко заболяване и останах близо месец в болница.Всичко това го виждам съвсем ясно - сол 12ти с Плутон там в нат 6 дом а също и сол Асц в 6 ти..много точно е показано :(

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #1529 -: Декември 30, 2013, 04:54:05 pm »
Измина половин година от включването на този мой солар .До момента е белязана основни от едно нещо - тревогите  на цялото ни семейство за сина ми ,който е в пубертета и ни подлуди с изцепките си в училище, което не го виждам в картата.Аз уж любов чакам( с тази соларна Луна върху Плутон в 5 ти дом, а и парички -сол Юпитер в/у Венера),пък досега няма никакви подобни индикации :blink:

Луната в 4 дом дава безпокойството и неприятностите в дома , а според мен любов ще има Сол. Юпитер съвпад с натална Венера в 3 сол дом-май отблизо човек който може и да не забелязваш от близкото ти обкръжение :blink:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #1530 -: Декември 30, 2013, 04:56:37 pm »

Луната в 4 дом дава безпокойството и неприятностите в дома , а според мен любов ще има Сол. Юпитер съвпад с натална Венера в 3 сол дом-май отблизо човек който може и да не забелязваш от близкото ти обкръжение :blink:

Дано да е така за любовта.Аз я съзирам в соларна Луна върху Плутон в 5 ти натален!

*

astro

• 475
« Отговор #1531 -: Декември 30, 2013, 05:02:39 pm »

Луната в солара винаги показва преди всичко колебание...

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #1532 -: Декември 30, 2013, 05:11:17 pm »

Луната в солара винаги показва преди всичко колебание...

В моя случай може и така да се каже - нат. Плутон управлява инсептиран 6ти дом - искам да си намеря работа в чужбина;колебая се дали ще постъпя правилно и съответно постоянно отлагам това начинание.. :blink:

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #1533 -: Декември 30, 2013, 05:38:10 pm »
Момичета, чета темата ~ виждам, че при някои си действа соларната карта, в смисъл - потвърждават събития индикарани в нея...

Си мисля обаче ~ защо отдавате чак такова внимание на солара? Дали всъщност транзитите на уран, нептун и плутон са по-съществени от гледна точка вътрешна и външна промяна; както и прогресиите - прогресивната Луна и аспектите й към наталните планети, както и прогресивните върхове на домове...
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

astro

• 475
« Отговор #1534 -: Декември 30, 2013, 05:42:25 pm »
Момичета, чета темата ~ виждам, че при някои си действа соларната карта, в смисъл - потвърждават събития индикарани в нея...

Си мисля обаче ~ защо отдавате чак такова внимание на солара? Дали всъщност транзитите на уран, нептун и плутон са по-съществени от гледна точка вътрешна и външна промяна; както и прогресиите - прогресивната Луна и аспектите й към наталните планети, както и прогресивните върхове на домове...

Всичко има значение... :blink:

« Отговор #1535 -: Декември 30, 2013, 05:44:12 pm »
Лично при мен транзити и прогресии най-често се изжвиявяат вътрешно, солара дава представа за това, което ще става навън.  :P

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1536 -: Декември 30, 2013, 06:15:13 pm »
Лично при мен транзити и прогресии най-често се изжвиявяат вътрешно, солара дава представа за това, което ще става навън.  :P
Солара е сцена..,транзита декор, а прогресията актьор.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1537 -: Април 06, 2014, 03:30:46 pm »
Според мен ти предстои една интензивна, трансформираща, емоционална година, с възможност да бъдеш още по-потайна. Ще отделяш доста време за изучаване на всякакви предсказателни техники. Добрата интуиция ще те подкрепя.
Всичко, което предстои ще е пречистващо за теб самата, ще се изправиш пред страховете си. Предстои ти да намериш пътя към теб самата...

Годината е белязана с края на един житейски цикъл и нова ориентация. Събития свързани с родител, особено майката също ще бъдат на дневен ред. Самата ти може да се чувстваш емоционално изолирана, меланхолична и да бъдеш по-затворена и потайна от обикновено

,изпълнение на желание за собствена недвижимост,а знака скорпи,придобиване чрез парите на другите,т.е -ипотека.
Странични хора ще изиграят ключова роля в живота ви пълен 7 сол. в 10 натален,можеш да разчиташ на тяхната помощ и подкрепа и ще получиш добро предложение за бизнес партньорство/сол.МС на на Асц/,като не е изключено,това да се отнася за брачният партньор- 7сол в 10 нат.- да има кариерен възход и ако работата е свързана с клиенти,консултиране,съветване- сферата също да бележи възход

До тук обратната връзка-изминалата соларна година беше огромна промяна за мен самата.Смених две работни места,като едното от тях ми позволи да работя заедно с половинката.Той непрекъснато жънеше,и продължава да жъне,успехи на професионалния фронт.Отношенията ни като цяло претърпяха сериозна трансформация.
Друго по този солар-заради проблемите със зъбите при сестра ми се наложи и престой в болница.Това е общо взето.

Забравих да добавя,че следващата година обмисляме да теглим и заем за жилище. :blink:
« Последна редакция: Април 07, 2014, 09:28:52 am от MoonLight »

« Отговор #1538 -: Април 13, 2014, 09:47:15 am »
Според мен ти предстои една интензивна, трансформираща, емоционална година, с възможност да бъдеш още по-потайна. Ще отделяш доста време за изучаване на всякакви предсказателни техники. Добрата интуиция ще те подкрепя.
Всичко, което предстои ще е пречистващо за теб самата, ще се изправиш пред страховете си. Предстои ти да намериш пътя към теб самата...

Годината е белязана с края на един житейски цикъл и нова ориентация. Събития свързани с родител, особено майката също ще бъдат на дневен ред. Самата ти може да се чувстваш емоционално изолирана, меланхолична и да бъдеш по-затворена и потайна от обикновено

,изпълнение на желание за собствена недвижимост,а знака скорпи,придобиване чрез парите на другите,т.е -ипотека.
Странични хора ще изиграят ключова роля в живота ви пълен 7 сол. в 10 натален,можеш да разчиташ на тяхната помощ и подкрепа и ще получиш добро предложение за бизнес партньорство/сол.МС на на Асц/,като не е изключено,това да се отнася за брачният партньор- 7сол в 10 нат.- да има кариерен възход и ако работата е свързана с клиенти,консултиране,съветване- сферата също да бележи възход

До тук обратната връзка-изминалата соларна година беше огромна промяна за мен самата.Смених две работни места,като едното от тях ми позволи да работя заедно с половинката.Той непрекъснато жънеше,и продължава да жъне,успехи на професионалния фронт.Отношенията ни като цяло претърпяха сериозна трансформация.
Друго по този солар-заради проблемите със зъбите при сестра ми се наложи и престой в болница.Това е общо взето.

Забравих да добавя,че следващата година обмисляме да теглим и заем за жилище. :blink:

:08:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #1539 -: Април 18, 2014, 07:34:11 am »
привет на всички.... :blink:
може ли да ми дадете някои насоки посалара ми за тазми година?
бременна съм и през новата соларна година би трябвало да родя...
надявам се всичко по този въпрос да е ок.....