Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267233 Прегледи
Re: Солари - практикум
« Отговор #1540 -: Април 18, 2014, 07:54:50 am »
vanilla,имаш и соларно новолуние.Виж къде и пр.Луна,дирекциите също.Стискам палци всичко да мине наред. :blink:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #1541 -: Април 18, 2014, 05:57:50 pm »
ами гледах и дирекции и прогресии....но има и хубави и лоши аспекти....
прогресивната Луна прави тригон с натален Меркурий, който управлява 5-ти и 8-ми дом, но аспекта ще се разпада ....
прогресивни Марс и Слънце правят квадрат към натален съвапд луна/Плутон....
сложна ми идва задачата и много се обърквам ...а като започна да гледам и прогресивни и дирекционни куспиди на домове още повече....
иначе новолунието го свързвам с ново и надявам се хубаво начало.....
иначе като цяло май ще се наложи да ме режат.....
може би ми остава само да се моля всичко да е наред ....

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #1542 -: Април 18, 2014, 08:28:56 pm »
След два дена одъртявам и ако някой има желание и време да погледне солара ми много ще се радвам! :blink:

« Отговор #1543 -: Април 19, 2014, 07:02:16 am »
Londa,погледнах и дирекции+прогресии.Предстои ти ингрес на пр.4/10домове.Пр.Луна в 6дом.Планираш ли закупуване на жилище?

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #1544 -: Април 21, 2014, 08:36:51 am »
Moonlight, закупуване на жилище не, но майка ми иска да ми прехвърли апартамента, в който в момента живеем. :blink:

Благодаря ти за включването!Весели празници!

*

LARA

• 10
« Отговор #1545 -: Април 23, 2014, 07:29:16 pm »
Пускам соларната карта на мой близък приятел.
Kakво бихте казали за този солар?

*

LARA

• 10
« Отговор #1546 -: Април 25, 2014, 05:52:00 pm »
ееее, никой ли няма да се включи с мнение  :(

« Отговор #1547 -: Май 01, 2014, 06:59:25 pm »
Много ги мисля моите Венера и Плутон в съвпад в VIII дом и в опозиция с ретрограден  Юпитер в II дом. Хмм надявам се в най добрия случай това да е за добро. Нещо като трансформация във цялостната ми концепция за връзките. Вие как мислите? Асфен дента на тазгодишният солар ми е близнаци, слънце съвпад МС във Водолей. Луна, СЛВ Церера, Сатурн и Марс са ми в VI дом от които само Луна, Церера и СЛВ са в съвпад. Много се надявам това да е някакво развитие в служебен план защото готвя нов проект за кариерата си който много се надявам да проработи. Както и се каня и да се преместя да живея в друг град но без да закупувам жилище. Много ще се радвам на няколко съвета или мнения.
Благодаря ви и целувки

« Отговор #1548 -: Юни 01, 2014, 11:24:10 pm »
След два дни имам  рожден ден моля ви само две думи по новият ми солар :blink:

« Отговор #1549 -: Април 15, 2015, 02:39:15 pm »
Не съм силна в соларните карти ,но бих искала ако някои има желание и на пръв поглед ако нещо интересно му се набие на очи да сподели с мен ! :) Така като гледам картата ми мисля,че най-вероятно акцента през годината ще бъде около работата ,а сатурн в съвпад с асц.,може би ще ме направи малко несигурна по отношение на бъдещата ми работа и след като ме постави на проверка ми се струва,че или изцяло ще сменя работата или може би пък някакво повишение да получа.Интересно ми е какво ще ми донесе в любовен план годината,марс,венера и уран в съвпад в 4 д? Как мислите ,интересна година ли ми се очертава по отношение на любовен и проф.план.
Благодаря ви,предварително момичета
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!