Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267758 Прегледи
*

aiia

Солари - практикум
« -: Август 20, 2009, 04:53:07 pm »
Такааа. Слагам една соларна карта. Знаем, че соларите изолирано не предполагат събития, трябва да се погледнат транзити и прогреси и редица други техники.
Но нека разгледаме изолирано соларите и да видим какво да ''очаква'' човека с подобна карта.
« Последна редакция: Август 22, 2009, 12:30:33 am от Sevgiyle »

*

Mia21

• 2502
Re:Солари - практикум
« Отговор #1 -: Август 20, 2009, 04:56:27 pm »
Страхотна тема,ще я следя с интерес!Дано да се включат повече хора!

*

aiia

« Отговор #2 -: Август 20, 2009, 05:02:20 pm »
Най-напред ми прави впечетление, че соларната ми Луна в 3 дом прави опозиция на Слънцето. Пълнолунието се пада тази година на 4 сеп вечерта. Гледам основно Луна и Слънце, в кой дом са и аспектите.
Не ми харесва положението на соларната Луна с оглед разположението й в Риби и в опозиция със стелиума ми в Дева.
Интересно е положението на соларен АСЦ в подвижен знак - стрелец. А управителят му Юпитер е в неподвижен знак в 3 соларен дом. С две думи доста натоварен 3 соларен дом. Идея нямам още на къде ще ме избие и как ще тръгне соларната година..
Соларен Сатурн на МЦ. А соларен Уран на Иц.
Имам марсов възврат  в 8 дом.
Но като цяло най-натоварени са соларните 3, 8, 9 и 10  дом.
Има още мнооого да се говори, но яваш яваш

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #3 -: Август 20, 2009, 05:10:53 pm »
брей
я пак си погледни домовете

*

aiia

« Отговор #4 -: Август 20, 2009, 05:12:51 pm »
Какво съм объркала бе джанъм?  ???
Говорим за соларните домове.
Юпитер, Нептун и Луна в 3 соларен дом.
Марс и Венера в 8 соларен дом.
Слънце в 9.
Меркурий и Сатурн в 10.  ;)

*

kaily

• 5145
« Отговор #5 -: Август 20, 2009, 05:16:12 pm »

*

kaily

• 5145
« Отговор #6 -: Август 20, 2009, 05:30:02 pm »
Излезе размазано.
Да така е, астрокомската карта не обръща.

Период на изпитание, нещо, за което си учила, тренирала, подготвяла, сега ще требва да вземеш изпита образно казано. Чужбина или висше някакво.
Определено ще даваш отчет за свършеното. И по всичко изглежда ще се справиш.
Образование или пътуване, най-вероятно двете, промяна в дома.
То си е изписано бе, кво да го тълкувам, от самолет се види.

*

aiia

« Отговор #7 -: Август 20, 2009, 05:33:00 pm »
хихихи, добрееее :-))) Ще учим и ще пътуваме :-))) Супер! Мобилна ще бъда, с тези соларни оси в подвижни знаци. Дай боже! ;D

Само таз рибешка Луна не ми харесва, ама ... А и влизам в година нумерологично 7, което не е много добре. Казват, където се намира управителят на соларно ИЦ, така ще свърши годината. При мен соларно ИЦ е в Риби, а Нептун е в 3 соларен дом съвпад с Луната. Пак ще е нещо по 3 дом. Ще се учим и това си е :-)) Може да запиша  2 висше, кой знае кви дяволи ще ме хванат. :-))

*

kaily

• 5145
« Отговор #8 -: Август 20, 2009, 05:54:06 pm »
Или учене в чужбина.
Отчети Сатурн точно на МС и широк съвпад със себе си.
Сатурн на МС ми е много интересен.

*

aiia

« Отговор #9 -: Август 20, 2009, 06:00:25 pm »
Странна работа е този Сатурн, че в опозция с Уран на ИЦ. Непредсказуема работа. Ама аз да почвам да подготвям баща ми, да отвързва кесията за обучение в чужбина.  ;D

*

mamma_mia

« Отговор #10 -: Август 20, 2009, 07:50:03 pm »
Според Люмиер Астрология 1том,не е хубаво 8ми соларен на МС както и на АС.
Ще имаш кратки пътувания ,обучение,комуникации с близко обкръжение и т.н както знаем всичко по 3 дом.Акцент през годината.
Засилени връзки с чужбина.Не знам на колко години си,но може и бизнес връзки с чужбина или контакт с чужденец(обожател).
Може на някакво лечение да се подложиш.
Ще претърпиш цялостна промяна на личността си(метаморфоза),която ще е свързана,ще има връзка с дома,корените ти,майка или баща.А може промяната в дома ти,да те промени тотално.Възможно да е свързано с наследство или имот.Но ще има нещо неочаквано.
Възможно е сред близкото обкръжение,или сред колеги ако си студентка да срещнеш любов,а около този човек ще има някаква тайна или самият той да бъде тайнствен,променлив,магнетичен.Но ще бъде силна връзка.И може би силно сексуална.
Внимавай с нервната с-ма и диетите.
Това е от мен в най-общи линии :)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #11 -: Август 20, 2009, 08:13:09 pm »
Такааа. Слагам една соларна карта. Знаем, че соларите изолирано не предполагат събития, трябва да се погледнат транзити и прогреси и редица други техники.
Но нека разгледаме изолирано соларите и да видим какво да ''очаква'' човека с подобна карта.
Картата е моя, но нямам очаквания, ххехе :-)))
Просто да видим, соларният АСЦ, знак, управител къде е. Както Слънцето и Луната. Всичко което се сетите.

:) :) :) асц в трети натален предполага много кратки пътувания , обучение и комуникаций с близко обкръжение.
я някой чужд език ще почнеш да учиш ,някой курс рейки ще подхванеш или по-сериозно астрология.
7/9 дава индикаций за съдебни дела с партньори или далечни роднини.също така може да донесе узаконяване на връзка с чужденец или човек зает на държавна работа.
ще се освободиш от нещо мц/12нат.
ще сложиш край на връзка и наред с това има ново начало.
и всичко това ,съвсем неочаквано ще се случи :).
през цялата соларна година ще имаш категорична подкрепа от звездите.вероятноста да пътуваш надалече е повече от голяма , но наред с това годината е свързана с грижи и проблеми касаещи дела с далечни роднини.
ти би следвало да имаш опита за живот в чужбина и е редно да живееш в чужбина.
ще си купиш кола! :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #12 -: Август 20, 2009, 08:25:43 pm »
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=yvpfileSntZjX-u1164228990&lang=e&gm=a1&nhor=184&nho2=63&btyp=31&mth=st&sday=20&smon=8&syr=2009&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=
ето още един солар за тълкуване :)Мой е,но да го тълкуваме за практика,ако искате :-[

« Отговор #13 -: Август 20, 2009, 08:26:38 pm »
Не мога да гледам солар изолиран, но от това,което е показано бих казала, че соларно МС със Сатурн и съвпад на натален себе си, соларна Луна в 6-ти - да си обърнеш внимание на здравето, ако нещо се "обади".  Сатурн ти е втори управител на 6-ти дом. Транзитния Сатурн ще мине асцендента ти поне още 3 пъти и може да ти прати някоя настинка или да ти отслаби имунитета.
Виж къде е прогресивната Луна. Тя също ще ти покаже как ще се чувстваш през годината. Виж за съвпади с натални планети с прогресивната Луна.

Настоящия ми солар е със соларен Марс в сорпион съвпад на соларно МС - много напрегната година, много нерви. Айде да свършва вече.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #14 -: Август 20, 2009, 08:33:19 pm »
хи-хи :-)))
ще наблегна на турския сигурно. Всеки ден си пътувам инак, на близко надалеч понякогаш. :-)))
Най ме притеснява соларен Уран в ъглов дом на соларно ИЦ, което съвпада с натален ДЕСЦ.
Уран боже. Кой го знае кво ще ми сервира.  :-[
Соларните Слънце и Луна са в опозиция по оста 3-9 сол. домове.
Говорих с баща ми, нямам благословията му да излизам в чужбина да уча. Каза , много здраве да имам и че мойта работа няма да стане. Така че чужбините отпадат моментално. ;)

как няма да пътуваш с този стелиум в 12-ти???! :) ти не спираш пътуването.уран в съвпад с иц ,ме питай на лични ,че тука е мн.мн. дълга тема ,да не занимавам всички с него. :)4/7 в съвпад с уран ,ново начало на връзка с нестандартен красавец и по-големичък от теб. ;D смяна на дом ,но в друг град ,страна! ;D

п.п. луната е и психиката! луната в 6-ти може да донесе здравни проблеми за майка ти ,както и проблеми в работата за теб! а сатурн просто си тръгва ,той си е свършил работата с възврата.минал ,преминал и отминал.в първи дом ще изглеждаш по-мъдра ,по-сурова , по-сериозна. :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #15 -: Август 20, 2009, 08:36:56 pm »
Защо казваш, че транзитен Сатурн ще мине 3 пъти поне АСЦ ми? След октомври 2009 повече няма да се върне горе в 12 дом. Ще го наближи, но няма да се върне на по малко от 25 градуса.

1. Ще му трепериш докато не напусне окончателно девата независимо дали прави точен аспект или не.
2. Най силното влияние е +-2 градуса от съвпада - точно такова е разстоянието.  ;)

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

aiia

« Отговор #16 -: Август 20, 2009, 08:38:59 pm »
Тука тука си говорим Без тайни. Некой дедо викаш чужденец. За ко ми е дедо?! Заради парите ли? Тенкю. Имам си. И един убавец си имам, да видим кво ще го правим - българче от своге :-)))
Сега мили мацки. Искам да ви думам нещо. Не гледайте тоз 12 дом и не го асоциирайте с чужбините. Нямам намерение да излизам, даже куфарите ги дадох на братовчед ми който замина надалеч. Установявам се тука. Както знаете, обзаведох си дома уютен, спретнат и комфортен. Пускам котва ТУК и няма да излизам никъде и да диря дедовците по чужбина или в други градове. Варна не я сменям. Така. Казах си мойто. :-))))

*

mamma_mia

« Отговор #17 -: Август 20, 2009, 08:42:05 pm »
Това е твойта свободна воля :)
А ние разглеждаме даденото от звездите :)

*

aiia

« Отговор #18 -: Август 20, 2009, 08:43:24 pm »

Оценявам го.  :-*
Интимната ми мисъл беше, да не асоциирате винаги 12 дом с чужбините и емиграцията.
Та това е дома, на тайните връзки и врагове и т.н.

*

Uran

• 6041
« Отговор #19 -: Август 20, 2009, 08:47:47 pm »

Оценявам го.  :-*
Интимната ми мисъл беше, да не асоциирате винаги 12 дом с чужбините и емиграцията.
Та това е дома, на тайните връзки и врагове и т.н.
Toгава ще е тайна връзка, а щом е тайна, значи има какво да се крие, а ти май си неангажирана, откъдето от самосебе си се налага изводът- връзка с женен мъж. ;D ;D ;D