Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267296 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Солари - практикум
« Отговор #20 -: Август 20, 2009, 08:49:15 pm »

как няма да пътуваш с този стелиум в 12-ти???! :) ти не спираш пътуването.уран в съвпад с иц ,ме питай на лични ,че тука е мн.мн. дълга тема ,да не занимавам всички с него. :)4/7 в съвпад с уран ,ново начало на връзка с нестандартен красавец и по-големичък от теб. ;D смяна на дом ,но в друг град ,страна! ;D

:-[ Сори за спама, но не се стърпях - имаш таланта и въображението да напишеш някой изпълнен с множество раздиращи страсти и обрати роман  :P

е ,щом те е впечатлило това ;D ;D ;D ,да ти кажа ретрото си е ретро.еле у стрелец и у първи! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #21 -: Август 20, 2009, 08:52:04 pm »
Това е твойта свободна воля :)
А ние разглеждаме даденото от звездите :)

Оценявам го.  :-*
Интимната ми мисъл беше, да не асоциирате винаги 12 дом с чужбините и емиграцията.
Та това е дома, на тайните връзки и врагове и т.н.

санагариуми ,лудници , затвори, НО И дома на кармата , дома на дълбоките прозрения , дома на самотата.
абе ,като гледам картата ,ти си си напълно самодостатъчна.ти си знаеш ,колко и как и защо си изживяла ,ама с лошото до тук.свършило е! ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

aiia

« Отговор #22 -: Август 20, 2009, 08:54:59 pm »
Това е твойта свободна воля :)
А ние разглеждаме даденото от звездите :)

Оценявам го.  :-*
Интимната ми мисъл беше, да не асоциирате винаги 12 дом с чужбините и емиграцията.
Та това е дома, на тайните връзки и врагове и т.н.
Toгава ще е тайна връзка, а щом е тайна, значи има какво да се крие, а ти май си неангажирана, откъдето от самосебе си се налага изводът- връзка с женен мъж. ;D ;D ;D

Така може. Съгласна съм!

*

Марая

• 28287
« Отговор #23 -: Август 20, 2009, 09:11:13 pm »
но за разлика от вас ,не виждам връзка с женен мъж в солара!от къде я вадите тази информация?
лошото не е било малко и по сатурн е било бая тежко.урока е обаче този ,които тепърва ще ти даде възможност да видиш и добрите неща ,които носи сатурн.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #24 -: Август 20, 2009, 09:20:06 pm »
Кирилка в колко часа е родена?

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Август 20, 2009, 09:23:22 pm »
но за разлика от вас ,не виждам връзка с женен мъж в солара!от къде я вадите тази информация?
лошото не е било малко и по сатурн е било бая тежко.урока е обаче този ,които тепърва ще ти даде възможност да видиш и добрите неща ,които носи сатурн.

Ами джанъм, виж ми натала... съвпад Сатурн/Венера в 12 дом. Само по себе си е достатъчно това. Не знам коя соларна година ще е , но това е доста показателно или ще е дедо или чужденец или тайна връзка с някой женен/обвързан мъж.  ;D А в момента около мен само таквиз , женени, обвързани и завързани. Като ги отвържат бегат при мене. Двама са  мераклии в момента, единия зодия Близнаци другия е Овен. Ама аз съм кротка.  ;D
А има още един женен, ама с него платонична любов, зодия Везни е. Вече 3 години ни е приятелството. Мисълта ми беше, че само женени при мене се въртят като котета.

:)нали говорим само за солара! а в натала ;D венера/сатурн ,аспекта на практичната любов.тя обаче държи дълго ,не е любовницата за няколко нощи.трябва да приемеш ролята на жена от харема.

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #26 -: Август 20, 2009, 09:33:34 pm »
требе да се изкажа и аз по първия ни солар-важна година,в смисъл важна за формирането и развитието ти като зряла,самостоятелна личност.Сега можеш да заложиш нови,по-отговорни цели в живота си за следващия сатурнов цикъл.Асц в стрелец и Уран на Дес -ще имаш възможност да разшириш и обогатиш средата си,и ежедневната,и партньорската/и аз виждам възможност за начало на важна връзка с много чувства от твоя страна/.Ще развиеш и ценностната си система,а и ще се стремиш да действаш в съответствие с нея.Плутон като изгряваща планета говори,че ще е година на трансформация за теб,твоята личност,а и мисля,че ще получиш доста ясна представа каква работа искаш да работиш-която и да те удовлетворява,да не е само бачкане.
Е,за днес толкоз,не ми отпускат вкъщи повече време... :P

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #27 -: Август 20, 2009, 09:35:03 pm »
Родена съм в 19,30ч. ,в гр.Свищов :)

*

mamma_mia

« Отговор #28 -: Август 20, 2009, 09:37:09 pm »
Относно мъжете...виж къде ти е вертекс и антивертекс.
Там можеш да видиш съдбовният за теб мъж. :)

*

kaily

• 5145
« Отговор #29 -: Август 20, 2009, 09:40:12 pm »
Е къде ти е асцендента, че нещо не мом се разбра със зета и астрокома.

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #30 -: Август 20, 2009, 09:52:26 pm »
Asc ми е 28*58 телец.Нъл няма да ма разкандърдисваш сига? :)

*

Skarlet

« Отговор #31 -: Август 20, 2009, 09:53:56 pm »
Sevgiyele,опитай се да си спомниш какво събитие имаш някъде януари/февруари 2007 година. Уран е диспозитор на Луната ти в 5 дом и е в квадратура със самия Уран.Има вероятност не само да се забъркаш с женен мъж,но и да станеш евентуално самотна майка.Може и да не съм права,но тази асоциация ми мина през главата.Наистина не ти е леко с този управител на 5 дом-в 12.

*

Skarlet

« Отговор #32 -: Август 20, 2009, 10:03:19 pm »
На 17 януари 2007  започнах работа... неочаквано за мен. Но август 2008 напуснах.

Няма значение.Просто питам.Интересно е и това,че имаш точен съвпад на Луната с Ерос в натала.А през януари/февруари 2007 прогресивната Луна е в точен съвпад с наталната и т.н.

*

kaily

• 5145
« Отговор #33 -: Август 20, 2009, 10:14:49 pm »
А пък на мен ми каза чужбина.  ::)
Изобщо сички астроложки, като се почне от Аморе лани, мине през Ан и през хилядите други знайни  и незнайни, та се свърши със Скарлет, ми казаха чужбина.
А аз си седя дома и почвам да ги псувам по ред на номерата.  >:(

« Отговор #34 -: Август 20, 2009, 10:16:20 pm »

Гледай National Geographic  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Август 20, 2009, 10:16:51 pm »
не може да е истина!!! :o :o :o
имам същия дсц. :o

*

aiia

« Отговор #36 -: Август 20, 2009, 10:17:04 pm »
Е на мен Скарлет е на път да ми познае. Ако ми познае онова, ще я издигнем тук в ранг. Командир на четата. Или като най-възрастна и мъдра, генералша :-)))

*

kaily

• 5145
« Отговор #37 -: Август 20, 2009, 10:18:25 pm »

Бе прави квото знаеш. Аз не успях да се преборя с часа ти на раждане, не знам как стана така. После май нагласих картата, ма нищо не видях. Така хубаво и прилично равномерно ми се видяха подредени планетите, че никаква тенденция не успях да проследя.  :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Август 20, 2009, 10:20:41 pm »
А пък на мен ми каза чужбина.  ::)
Изобщо сички астроложки, като се почне от Аморе лани, мине през Ан и през хилядите други знайни  и незнайни, та се свърши със Скарлет, ми казаха чужбина.
А аз си седя дома и почвам да ги псувам по ред на номерата.  >:(

е това с АМОРЕ ЛАНИ утреба рибата у несебър! ;D ;D ;D

*

Skarlet

« Отговор #39 -: Август 20, 2009, 10:21:58 pm »
Мила Скарлет, само да кажа.. преди 1 година точно ти ми каза връзка с женен мъж и натам отиват нещата. ... няма да забравя когато ми каза ''мило момиче, ей сега ще се изтъркули годината, изчакай септември 2009 ще има развитие''.

Много ми е къса паметта.Изобщо нямам спомен.Но сега ще имаш Марсов възврат и ще разказваш какво е станало.Пък и всяка душа следва собствения си път.Да не ти пука от нищо и от никой.Само помисли,да не страдаш.Ако си добре обезпечена???
Пък и не е нужно да вярваш на мен.