Здравей Гост

Солари - практикум

• 1549 Отговора
  • 267742 Прегледи
Re:Солари - практикум
« Отговор #60 -: Август 22, 2009, 07:30:47 pm »
оооо, Небесна, мерси. :-[

Покахонтас, пиши ми, моля те, на лични какво е събитието. Аз шЪ си трая  :-X
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #61 -: Август 22, 2009, 08:00:29 pm »
Просто се чудех, какво може така силно да те провокира :), без да засяга физиката ти.

*

Nebesna

« Отговор #62 -: Август 22, 2009, 08:24:39 pm »
1. Транзитен и соларен 5-ти дом е в трети дом от наталната карта.
2. Транзитна Луна на въпросната дата е била в точен съвпад с наталния Юпитер в 9-ти дом (Юпитер съ-управлява десцендента)
3. Соларен Десцендент е бил в 5-ти натален дом.
4. Транзитен Марс (управител на 8-ми дом в натала) е бил в съвпад с наталния Плутон във 2-ри дом.
5. Соларна Венера в съвпад с натален Плутон във 2-ри дом

Прилича ми на свалка. Продължавам да разглеждам картите.

« Отговор #63 -: Август 22, 2009, 08:28:24 pm »
Относно жената от примера на Мия21 - пример Нр 2, с катастрофата и операцията.

В два поредни солара е осите акцентират Плутон в 8-ми.

В солара за 1994 - соларно АС съвпад на натален Плутон в 8-ми, соларно МС съвпад с К6 на натала.

В актуалния солар за 1995 - този на самото събитие - сол МС съвпад на Плутон в 8-ми, сол АС съвпад на Нептун
Други:
- прогр МС съвпад на натален Нептун
- прогр Луна квадрат на Нептун
- дирекционен Уран съвпад на нат. МС
Слънчево затъмнение /не си спомням на коя дата/ попада в нейния 8-ми без да прави някакъв аспект с планета
Лунно затъмнение от 8.10. - Слънце 14 градуса Везни -Луна 16 гр Овен. Затъмнената Луна е в опозиция на наталния й Плутон и е отново по оста 2-8 дом.

Както виждате, нама как само със солар да се информирате. За потенцияла на годината аз се ориентирам първо по соларното МС. Не трябва да се забравя и къде попада знакът Лъв. А той е интрасептиран в соларния 8-ми.

Много ме впечатли съвпада в два поредни солара на АС и МС с Плутон. На мен, също, не след много години, ми предстоят подобни съвпади на натален Плутон - едната година с АС-то, следващата с МС-то  :'( и придружаващи затъмнения, разбира се...и транзити. Интересно дали, ако замина да живея в друга държава бих могла да променя събитията. Транзите, обче, няма да мога.  ;)

Един трагичен случай наскоро ми напомни как човек не може да си избяга от съдбата - момче, което емигрира преди 10-тина години дойде на море тази година в БГ и катастрофира фатално. Не му пазя данните.

*

Nebesna

« Отговор #64 -: Август 22, 2009, 08:42:29 pm »

Един трагичен случай наскоро ми напомни как човек не може да си избяга от съдбата - момче, което емигрира преди 10-тина години дойде на море тази година в БГ и катастрофира фатално. Не му пазя данните.

И аз се придържам към мнението, че човек не можа да избяга от съдбата си. Случаят, който цитираш ми напомня за единствената оцеляла при самолетната катастрофа наскоро във Франция - не била на самолета просто, защото го изпуснала. Няколко дни по-късно става жертва на пътно-транспортно произшествие (не помня дали е имало летален изход).

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #65 -: Август 22, 2009, 08:43:37 pm »
 :)   според мен случая на покахонтас е ясен- връхлетяла е на някои напет конник :) либофта нещо я е споходила, или е срещнала някои с когото не са се получили нещата , но тя все още си мисли за него :) или пък някои неин ``идол`` или нещо такова
Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation. Oscar Wilde

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #66 -: Август 22, 2009, 08:47:37 pm »
И аз се придържам към мнението, че човек не можа да избяга от съдбата си. Случаят, който цитираш ми напомня за единствената оцеляла при самолетната катастрофа наскоро във Франция - не била на самолета просто, защото го изпуснала. Няколко дни по-късно става жертва на пътно-транспортно произшествие (не помня дали е имало летален изход).

Напълно съм съгласна и с двете, случая които небесна визира е със самолета от рио до париж... жената и съпруга й го изпускат, след няколко седмици катастрофират фатално .. това имаше един филм финал destination, напомня ми малко на него
Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation. Oscar Wilde

« Отговор #67 -: Август 22, 2009, 08:49:24 pm »
[quote ]
И аз се придържам към мнението, че човек не можа да избяга от съдбата си. Случаят, който цитираш ми напомня за единствената оцеляла при самолетната катастрофа наскоро във Франция - не била на самолета просто, защото го изпуснала. Няколко дни по-късно става жертва на пътно-транспортно произшествие (не помня дали е имало летален изход).[/quote]
Цитат
Напълно съм съгласна и с двете, случая които небесна визира е със самолета от рио до париж... жената и съпруга й го изпускат, след няколко седмици катастрофират фатално .. това имаше един филм финал destination, напомня ми малко на него

ооооо, второто е било неизбежно и за съпруга й  :o

*

Helo

« Отговор #68 -: Август 22, 2009, 08:53:19 pm »
Може да засегне душата ми :) Много ти подсказах, давай :)

Според мен ти си видяла в съзнанието си образа на бъдещия си любим, който ще срещнеш един ден.  ;D

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #69 -: Август 22, 2009, 08:53:50 pm »
 :'(  за жалост да... но те двамата са се спасили от самолетната катастрофа ... а след това умират в пътна , голяма ирония

абе каквото ти е писано не можеш да избегнеш.. и на луната да идеш
аз мога да питам за две събития , ако някой има интересда погледне. те са идентични, но същевременно и много различни... интересно ми е как се обясняват астрологично

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #70 -: Август 22, 2009, 09:00:16 pm »

[/quote]
Флора, нищо не е ясно от това, което казваш. Кажи конкретно събитие на тази дата и произтичащите последствия. Както и защо е важно толкова. Може пък да не е либоф ;D Може да е омраза ;D Или каквото се сетиш :)
[/quote]

18.10 коя година? :) ами според мен си срещнала някоя стара любов, която не си виждала отдавна или си видяла човек , които не си очаквала да видиш на това място и по това време... мисля , че е някой към когото имаш силни чувства, може да си била влюбена в него , но да не е станало и сега съдбата да ти дава втори шанс... или пък да си скъсала с бившето ти гадже :P и то по не особено приятен начин

« Отговор #71 -: Август 22, 2009, 09:01:45 pm »
аз мога да питам за две събития , ако някой има интересда погледне. те са идентични, но същевременно и много различни... интересно ми е как се обясняват астрологично

Благодаря ти, Флора. Попитай, моля те. Относно часа на раждане ги попитай кой им го е казал и колко е достоверен.

« Отговор #72 -: Август 22, 2009, 09:11:06 pm »
Хайде бъди добра везничка и ни кажи. То и без друго събитието е от душевно-мисловен характер  ;D

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #73 -: Август 22, 2009, 09:11:32 pm »
 :P  а, Аурора, то това са две събития които нямат връзка със случая на тези хора в катастрофата :) там за съжаление няма как да разберем за час на раждане и др.

горепосочените са от личен опит.. после мога да ви кажа за какво става въпрос
едното е на 26.08.2009 някъде към 3-4 следобед
другото е на 28 септември 2006 към 6 сутринта

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #74 -: Август 22, 2009, 09:14:17 pm »
не съм го видяла от Небесна ,бе мойто момиче :) просто това ми дойде на ума, защото повечето хора искат да знаят нещо повече именно за такива събития, пък и аз съм си правила карти за разни такива събития ( не че нещо съм разчитала много след това :P)

*

Nebesna

« Отговор #75 -: Август 22, 2009, 09:15:36 pm »
Аз поради тази причина не бих си гледала транзитите, прогресиите и т.н. за след години. И не искам да науча какво показва смърт или катастрофи. Ужасно е да знаеш такова нещо за себе си или близките си.

Американската астроложка Еванжелина Адамс (1868-1932) - дъщеря на американски президент, е предсказала смъртта си. Била  канена на един астрологичен семинар и отказала да пътува, поради предстоящата си смърт (почива от сърдечен удар).

« Отговор #76 -: Август 22, 2009, 09:20:18 pm »
E как да не си гледам транзити и прогресии?! Как ще разбера кога ще си срещна голямата лИбоФ  ;D
При мен прогр. Слънце ще направи съвпад на натлана Венера точно преди Плутона да бъде два пъти активиран в Солара  ;D Важното е, че 2020-та е много след 2012-та  ;D

« Отговор #77 -: Август 22, 2009, 09:28:20 pm »
Аврора, и ти ли си любопитка като мен?

Аз съм нетърпеливка. Ама мноогооо голяма.  :)

« Отговор #78 -: Август 22, 2009, 09:31:12 pm »
Да не би да си видяла любим човек да ти изневерява  :-[

*

mamma_mia

« Отговор #79 -: Август 22, 2009, 09:40:39 pm »
E как да не си гледам транзити и прогресии?! Как ще разбера кога ще си срещна голямата лИбоФ  ;D
При мен прогр. Слънце ще направи съвпад на натлана Венера точно преди Плутона да бъде два пъти активиран в Солара  ;D Важното е, че 2020-та е много след 2012-та  ;D
Ако искаш дай си данните да видя аз кога можеш да срещнеш голяма любов ;)