Относно жената от примера на Мия21 - пример Нр 2, с катастрофата и операцията.
В два поредни солара е осите акцентират Плутон в 8-ми.
В солара за 1994 - соларно АС съвпад на натален Плутон в 8-ми, соларно МС съвпад с К6 на натала.
В актуалния солар за 1995 - този на самото събитие - сол МС съвпад на Плутон в 8-ми, сол АС съвпад на Нептун
Други:
- прогр МС съвпад на натален Нептун
- прогр Луна квадрат на Нептун
- дирекционен Уран съвпад на нат. МС
Слънчево затъмнение /не си спомням на коя дата/ попада в нейния 8-ми без да прави някакъв аспект с планета
Лунно затъмнение от 8.10. - Слънце 14 градуса Везни -Луна 16 гр Овен. Затъмнената Луна е в опозиция на наталния й Плутон и е отново по оста 2-8 дом.
Както виждате, нама как само със солар да се информирате. За потенцияла на годината аз се ориентирам първо по соларното МС. Не трябва да се забравя и къде попада знакът Лъв. А той е интрасептиран в соларния 8-ми.
Много ме впечатли съвпада в два поредни солара на АС и МС с Плутон. На мен, също, не след много години, ми предстоят подобни съвпади на натален Плутон - едната година с АС-то, следващата с МС-то

и придружаващи затъмнения, разбира се...и транзити. Интересно дали, ако замина да живея в друга държава бих могла да променя събитията. Транзите, обче, няма да мога.

Един трагичен случай наскоро ми напомни как човек не може да си избяга от съдбата - момче, което емигрира преди 10-тина години дойде на море тази година в БГ и катастрофира фатално. Не му пазя данните.