Здравей Гост

Голямата Любов!

• 320 Отговора
  • 44848 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re:Голямата Любов!
« Отговор #160 -: Октомври 03, 2009, 04:09:24 pm »
Преживяла съм много видове любови в живота си, но въпреки това сега като, като чета тука, и си остава нещо което не  мога да разбера...
Според вас за кои аспекти на Венера говорим. То е ясно, че съвпадите са най-силни, но какво може да се каже за секстилите, тригоните, опозициите и квадратурите. Или въобще говорим за аспекти на венера по принцип. И друго което ме интересува, за да протича енергията на любовта двупосочно, май кавадратурите и опозициите не са в много голяма помощ...
Не знам имам нужда някой да ми разясни тез работи.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #161 -: Октомври 05, 2009, 03:08:53 pm »
Според вас за кои аспекти на Венера говорим. То е ясно, че съвпадите са най-силни, но какво може да се каже за секстилите, тригоните, опозициите и квадратурите. Или въобще говорим за аспекти на венера по принцип. И друго което ме интересува, за да протича енергията на любовта двупосочно, май кавадратурите и опозициите не са в много голяма помощ...
Не знам имам нужда някой да ми разясни тез работи.

на мнение съм ,че ако липсва напрегнат аспект трудно се стига до връзка.
най-важните и силни връзки са по твърдите аспекти.
тригончета ,секстилчета ;D бош лаф работа!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #162 -: Октомври 05, 2009, 03:18:21 pm »
Именно Марая, именно това имах в пред вид, защото, според мен ако няка какво да се отработва по Венера / кармично вземане, даване и изчистване на сметки /, то нещата биха били много лесни - безинтересни   :) :) :)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #163 -: Октомври 05, 2009, 03:22:50 pm »
иска се действие и пак действие за всичко в живота. квадрата е точно това ,но като енергетика не го олицетворявам с венера. :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #164 -: Октомври 05, 2009, 03:33:16 pm »
Така си е, всички ние сме се пръкнали да се развиваме , а това става с действие.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
« Отговор #165 -: Октомври 05, 2009, 04:00:13 pm »
и ако има някоя опозицийка после с лек привкус на безизходица.....леле ,леле , ела да гледаш кво става. :)

*

mamma_mia

« Отговор #166 -: Октомври 05, 2009, 04:20:44 pm »
Значи следва да заобичаме квадратите и опозициите :)някои съвпади...(точно това си мислех тези дни)
Аз като гледам по мен,станала съм човек,защото съм срещала доста трудности :)

« Отговор #167 -: Октомври 05, 2009, 04:22:45 pm »
   Страданието извисява  ;)

*

mamma_mia

« Отговор #168 -: Октомври 05, 2009, 04:29:43 pm »
   Страданието извисява  ;)
Абсолютно! :)

*

freebird

• *
  • 278
  • Requiem
« Отговор #169 -: Октомври 05, 2009, 04:32:07 pm »
   Страданието извисява  ;)

Звучи "Рибешки" :)
The Tea Party
Jeff Martin
"Колкото и силно да стискаш портокала, няма да получиш от него сливов сок. Не можеш да реагираш с омраза, ако в теб има само любов."

*

mamma_mia

« Отговор #170 -: Октомври 05, 2009, 04:34:21 pm »
   Страданието извисява  ;)

Няма лошо,рибите са мъдреците на зодиака :)

« Отговор #171 -: Октомври 05, 2009, 04:35:25 pm »
Ми добре де, аз имам тук с един господин следните аспекти,
Моя Венера тригон негов:
Хирон
Възел
Уран
Юпитер
Слънце
Негова Венера:
тригон моя Луна
съвпад моя Лилит

Каква е тая любов?  8)

Да се включа и аз, че ми стана интересно  :). И аз като М не виждам нищо драматично, по-скоро си мисля, че става дума за двама души, които си прекарват чудесно, във връзката им има усещане за лекота, разбиране, настроение и мноого взаимно харесване. Но ако няма други аспекти , които са спестени,  даже бих се усъмнила дали става дума за любовни отношения или за приятелство. Не виждам страст нещо .. къде са Марс ,Плутон, Сатурн тука, питам се. Къде са квадратите и опозициите. Не може да няма такива.
Ще ни кажеш ли за какво точно става дума, Кайли?

*

Марая

• 28287
« Отговор #172 -: Октомври 05, 2009, 04:36:24 pm »
точно това отдавна се мъча да го наложа! :) понякога тригона е пъти по-лош като енергетика и действие от квадрата!коментиам квадрата ,защото при него участника е явен и директен.няма мърдане ,иска се действие и воля.и това в никакъв случай не го прави лош аспект.
опозицията не ни дава правото да действаме , тя е по-скоро стационарна ,тук именно противопоставянето на интересите е онази част ,която може да бъде разрешена ,усвоена , отработена при намеса на квадратура....

*

Skarlet

« Отговор #173 -: Октомври 05, 2009, 04:41:11 pm »
Значи следва да заобичаме квадратите и опозициите :)някои съвпади...(точно това си мислех тези дни)

Не им се плашете на напрегнатите аспекти.Както каза Марая,те подтикват към действие. Аз съм правила църковната сватба със съпруга ми на 20 годишнината от сватбата ни при невероятни транзити-тр. Сатурн в съвпад с Марс в 7 дом, в квадрат с Уран и т.н. подобни напрегнати аспекти. Че и за втори път в живота си подписвам брак на ретро Меркурий,но той и в натала е ретро. Та,такива ми ти работи. А кой къФ човек е,нека оставим другите да говорят. Ах,тези изгряващи лъвове!!  ;D

*

mamma_mia

« Отговор #174 -: Октомври 05, 2009, 04:42:43 pm »

Не им се плашете на напрегнатите аспекти.Както каза Марая,те подтикват към действие. Аз съм правила църковната сватба със съпруга ми на 20 годишнината от сватбата ни при невероятни транзити-тр. Сатурн в съвпад с Марс в 7 дом, в квадрат с Уран и т.н. подобни напрегнати аспекти. Че и за втори път в живота си подписвам брак на ретро Меркурий,но той и в натала е ретро. Та,такива ми ти работи. А кой къФ човек е,нека оставим другите да говорят. Ах,тези изгряващи лъвове!!  ;D
Какво имат да говорят другите,когато не се познаваме ;D Или може би познаваш моя живот??
Няма им нищо на АС лъв :)

*

Skarlet

« Отговор #175 -: Октомври 05, 2009, 04:48:30 pm »
Нямах предвид форума,а другите хора,които ни познават.  Само другите могат да дадат обективна оценка за нас. Щото веднага се сещам за една Скорпионка,която преди години си беше купила едно страхотно боди. Та,звъни ми тя един ден и ми казва:" Толкова съм хубава и секси,че ми иде да си посегна!"  :P

*

mamma_mia

« Отговор #176 -: Октомври 05, 2009, 04:49:21 pm »
Нямах предвид форума,а другите хора,които ни познават.  Само другите могат да дадат обективна оценка за нас. Щото веднага се сещам за една Скорпионка,която преди години си беше купила едно страхотно боди. Та,звъни ми тя един ден и ми казва:" Толкова съм хубава и секси,че ми иде да си посегна!"  :P
Хората, които ме познават са ми го казвали :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #177 -: Октомври 05, 2009, 04:49:55 pm »
   Страданието извисява  ;)

пак започваме с тея риби ;D и с качествата им-все положителни!
мъдростта е по козирог и сатурн!нитто един от двамата управители на рибите не се свързва с мъдрост.
нептун е всичко друго но не и мъдрец! юпитер е знание ,но знанието не означава мъдрост само по себе си.има всякакви знания. :)за да говориме за мъдрост трябва да има сатурн.
това ,че сте преминали мили рибки през 12-те кръга на ада въобще не ви прави мъдри. вие сте уморени от суета и блясък ,от болки и страдания , от радости ,които не са ви много присъщи.

« Отговор #178 -: Октомври 05, 2009, 04:51:49 pm »
 ;D ;D ;D - тука няма ли от тия човечета дето денсят - аз нали съм Сатурнка - хахаха ! Мъдра съм мъдрааа, само дето отвреме на време ми се навъра в г.за - тази мъдрост ама нейсе.... ;D ;D ;D

*

Skarlet

« Отговор #179 -: Октомври 05, 2009, 05:01:32 pm »
   Страданието извисява  ;)

пак започваме с тея риби ;D и с качествата им-все положителни!
мъдростта е по козирог и сатурн!нитто един от двамата управители на рибите не се свързва с мъдрост.
нептун е всичко друго но не и мъдрец! юпитер е знание ,но знанието не означава мъдрост само по себе си.има всякакви знания. :)за да говориме за мъдрост трябва да има сатурн.
това ,че сте преминали мили рибки през 12-те кръга на ада въобще не ви прави мъдри. вие сте уморени от суета и блясък ,от болки и страдания , от радости ,които не са ви много присъщи.

Пак се започна......тра ла ла....тра ла ла ...... огледалце,огледалце,я кажи коя е най-красива на света?  ;D  ;D Но Марайка е права-знанието не означава мъдрост. Но тук май не ставаше дума за това. Може да не си най-знаещия или най-мъдрия,но да живееш преди всичко за хората,за обществото. Да се стараеш с делата си да остане нещо след теб,да те запомнят с добро. Това за мен е по-важно.