Здравей Гост

Голямата Любов!

• 320 Отговора
  • 44835 Прегледи
Re:Голямата Любов!
« Отговор #200 -: Октомври 05, 2009, 10:52:20 pm »
точно това правех, давах, давах и нищо не очаквах в замяна, само мъничко...и то не издържа! 

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #201 -: Октомври 05, 2009, 10:57:04 pm »
Бе да ви кажа, девойки, либофта е не само да умееш да се раздаваш, ми и да умееш да получаваш.
Щото любовта е взаимност в една двойка.
А взаимността е нещо повече от това да даваш, то мое па и другият да иска да даде, нали требе некой да може да го получи.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #202 -: Октомври 05, 2009, 11:26:59 pm »
Точно така е,Кайли!Ама първо добре дошла!!! :)
В една дебела книга са казали-"Искай и ще ти се даде",ама късно се усетих.Когато човек само дава,създава условия другия само да получава и много често не му се отвръща с очакваното.Отсрещният не може да го оцени или го прави,ама когато вече е късно и няма смисъл.Така,че умната!Била съм и от двете страни на тази ситуация и стигнах до този извод...

« Отговор #203 -: Октомври 05, 2009, 11:29:44 pm »
Да се включа и аз, че ми стана интересно  :). И аз като М не виждам нищо драматично, по-скоро си мисля, че става дума за двама души, които си прекарват чудесно, във връзката им има усещане за лекота, разбиране, настроение и мноого взаимно харесване. Но ако няма други аспекти , които са спестени,  даже бих се усъмнила дали става дума за любовни отношения или за приятелство. Не виждам страст нещо .. къде са Марс ,Плутон, Сатурн тука, питам се. Къде са квадратите и опозициите. Не може да няма такива.
Ще ни кажеш ли за какво точно става дума, Кайли?

Ма де да знам за какво става въпрос бе, аз ко знаех, щех ли ви питам?  :P
Е ги другите аспекти:
-точен съвпад негова луна мое слънце
-точен тригон негов Меркурий мой Нептун
-опозиция мой Меркурий негово Слънце
-широк тригон мой Плутон негова Луна
-моя Луна квадрат негово Слънце и тригон негов Сатурн и квадратури с възлите
-негов Марс съвпад мой Уран, тригон мое Слънце и Меркурий
и т.н.

А... тука вече нещата почват да се поизясняват, защо не започна със точния съвпад луна/слънце , че и квадрата слънце/ луна,  май е много сериозна работата с този младеж там. А пък тригон на Луната и Сатурн, както и на Плутон с Луна дават дълготрайни отношения. Знаеш ли какво си мисля, може и да не съм права, но с този човек май ще сте дълго заедно щете или нещете. И с тия аспекти на Меркурий сигурно не млъквате като сте заедно, може би обичате да спорите и понякога се дразните нарочно, но едва ли споровете са сериозни. Я кажи имаш ли на моменти усещането, че се разбирате и без думи, имам предвид точния тригон между Меркурий и Нептун?

*

kaily

• 5145
« Отговор #204 -: Октомври 05, 2009, 11:38:36 pm »
О, мила, стопли ми сърцето. Таман мислех да си лягам. :)

Писах за Венерата, щото някой отвори дума за синастрични аспекти на Венера, та затуй.

Благодаря ти.  :)
Да, така е с тригона на Мерк и Нептун.
Аз имам личен тригон точен между Мерк и Уран, та разбирам без думи почти всичко живо и не толкова наоколо ми.  8)

На мен ми е по-интересен фактът, че негов Мерк прави съвпад с мой Марс, а негов Марс прави съвпад с мой Уран.
Демек Марсовете са някак подчертани. А Уран от друга страна е висша октава на Меркурий, та се получава обърнато. Знам ли.

« Отговор #205 -: Октомври 06, 2009, 12:12:48 am »
Ами като предполагам, че  обичате да си поспорвате и дразните и не млъквате, аз имах предвид опозицията Меркурий/Слънце и съвпада Марс /Уран. Не знаех, че има и Марс/Меркурий, но то още повече подкрепя казаното.

*

crazy_666_999

« Отговор #206 -: Октомври 06, 2009, 02:55:10 am »
Taзи любов ???Май понякога се случва човек да се обърка каво точно чувства и какво точно иска,,,и когато каже че не го иска,на следващия ден да го поиска,но него вече да го няма ???Понякога се случва да мисли прекалено много какво ще кажат хората и забравя какво е добро за него,или просто не иска да го види....ииии май е късно...и май изписах глупост...нооо от объркани чувства и хора друго не може да се очаква ??? :-[

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #207 -: Октомври 06, 2009, 03:06:44 am »
Либоф, либоф! Голямата. Разбираме за нея, че е била или не е била чак много след като отмине.  :(
любовта идва тогава когато си готов да я приемеш.
Много вярна мисъл. И да я понесеш. "Любовта не ви дава нищо, освен себе си" Халил Джубран
http://margaritta.dir.bg/07slovo01.htm

"Любовта, нали, никога не израства из други хубави чувства, макар много често да умира именно преминавайки в тях; никога тя не бива изменение на нещо си, негово продължение, развитие. Нея я има или я няма - не ще я предизвикаш, доведеш, задържиш. Тя чак не може да се повтори там, където веднъж е била, между двамина, уж същите хора.
................................................
тя не може да се помири с насрещна нелюбов. Тя опира дотам в слепотата си, че обвинява насрещния в онова, което е извън човешка воля - да обичаш." Вера Мутафчиева "Белот на две ръце"
« Последна редакция: Октомври 06, 2009, 03:34:26 am от Revati »
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

*

aldonea

• *
  • 116
  • Любов, нежност,хармония
« Отговор #208 -: Октомври 06, 2009, 11:36:34 am »
Точно така е,Кайли!Ама първо добре дошла!!! :)
В една дебела книга са казали-"Искай и ще ти се даде",ама късно се усетих.Когато човек само дава,създава условия другия само да получава и много често не му се отвръща с очакваното.Отсрещният не може да го оцени или го прави,ама когато вече е късно и няма смисъл.Така,че умната!Била съм и от двете страни на тази ситуация и стигнах до този извод...
   :) Защо ОБИЧАМЕ? Очакваме ли нещо да получим, което го няма в нас? ОБИЧ ли е когато очакваме нещо в ответ? ;)
Даже когато много боли, продължавай да вярваш, че има някой който те ОБИЧА!

*

kaily

• 5145
« Отговор #209 -: Октомври 06, 2009, 11:38:16 am »
Ако можеш да си отговориш защо обичаш, значи не обичаш.

« Отговор #210 -: Октомври 06, 2009, 11:41:58 am »
    Обичам го въпреки всичкоооо !

*

aldonea

• *
  • 116
  • Любов, нежност,хармония
« Отговор #211 -: Октомври 06, 2009, 11:48:55 am »
 :) Да ОБИЧ въпреки всичко, без очаквания и без опити да променяме другият, такава, която не се сърди, не се променя и никога не изчезва!
 Такава ли е ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ?[/
size]
Даже когато много боли, продължавай да вярваш, че има някой който те ОБИЧА!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #212 -: Октомври 06, 2009, 08:15:30 pm »
:) Да ОБИЧ въпреки всичко, без очаквания и без опити да променяме другият, такава, която не се сърди, не се променя и никога не изчезва!
 Такава ли е ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ?[/
size]

Любовта се променя, защото следва най-важния зако на природата
Всичко е движение и нищо не е статично. Една здрава любов се развива по пътя на еволюцията. А една нездрава по пътя на деволюцията, но винаги се случва нещо.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Uran

• 6041
« Отговор #213 -: Октомври 06, 2009, 09:07:37 pm »
Абе има си различен тип любов, просто на различни страници ни отварят различните хора и различен вкус и опитност оставят след себе си. Това не ги прави повече или по-малко "истинска" любов.
Така поне мисля. Пък и възрастта при, която си изживявал различните си любови си казва също думата.

« Отговор #214 -: Октомври 06, 2009, 09:15:09 pm »
Стига сте я мъчили тая любов!  ;D Точно преди малко си помислих някой тук да постне анкета на най-дейно участващите къде са им луните и Венерите?  ;D ;D ;D :-* :-* :-*
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Revati

• *
  • 310
« Отговор #215 -: Октомври 06, 2009, 10:51:49 pm »
Стига сте я мъчили тая любов!  ;D Точно преди малко си помислих някой тук да постне анкета на най-дейно участващите къде са им луните и Венерите?  ;D ;D ;D :-* :-* :-*
Не ние, тя ни мъчи. Затуй чрез словестност потушаваме разгорелия се в душите ни пожар!  ;D :P ;D
Но... не помага. И минава самичко, без лекарства. Ма туй е после.  :-[
Rem tene, verba sequentur! Cato Uticensis

« Отговор #216 -: Октомври 07, 2009, 09:07:55 am »
    :) Не минава, не минава. Любовта се лекува само с повече любов! Друго лекарство нямааааа.....

*

missKapriz

« Отговор #217 -: Октомври 07, 2009, 09:25:31 am »
Бреййй тая ваша любов,та любов!Не разбрахте ли,че такова животно нема!То мъжете са на изчезване,вие Любов търсите.
А и някой ще обясни ли що е това Голяма Любов??
Голям Секс има и Голям Навик
Голяма Любов не знам какво е,честно,а и не искам май да знам,щото не ми изглежда хубаво това като чета кви страдания ви причинява. ;D

Аурора,тва с анкетата за Венерата е добра идея-особено ми са интересна венерите на Дейзи,Лазарова,ВаняНели  да не пропусна някоя  лирична душа :)
« Последна редакция: Октомври 07, 2009, 09:34:10 am от missKapriz »

« Отговор #218 -: Октомври 07, 2009, 09:29:42 am »
   От дувара на кревата, от кревата на дувара  ;D ;D ;D !!! И ти да си мислиш, че е най-хубавото нещо което ти се е случвало - ей това е любов-  ;D ;D ;D !

*

missKapriz

« Отговор #219 -: Октомври 07, 2009, 09:31:23 am »
Брейййй,че ти си била лесна бе-стани Жрица на Любовта и само туй ще правиш-ЛЮБОВ,и тая дестинация-дувар-креват-ще ти е основната ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D