Здравей Гост

Голямата Любов!

• 320 Отговора
  • 44873 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:Голямата Любов!
« Отговор #220 -: Октомври 07, 2009, 09:38:06 am »
Голямата любов си съществува.Не е само секс и навик.Това са придружаващи понятия.Имала съм щастието,веднъж или два пъти да я изпитам и разликата е огромна.До ден днешен се чувам периодично с единия от мъжете,за който мога да кажа,че за мен е бил голяма любов.С години ми се обажда,за да ме чуе как съм,понеже е далече.Жалко е,ако човек през целия си живот не е изпитвал такива чувства,защото понякога се получават изненади.Една моя приятелка не беше се влюбвала,през цялото време отричаше това да съществува-беше мъжемелачка и след като се омъжи я срещна.За малко да се разведе заради другия мъж.

*

missKapriz

« Отговор #221 -: Октомври 07, 2009, 09:50:38 am »
Мия,щом е било Голямата Любов с този мъж защо не сте заедно? ???Или може би за това така я приемаш,защото е свършила преди да дойде отрезвяването,разочарованието и т.н.Вярвам силно в приятелството,безусловно вярвам,но Любов :-X
Аааа,сега като написах горното ми светна една идея
Приятелство+Секс=Голяма Любов ;D ;D :P
Цитат
Една моя приятелка не беше се влюбвала,през цялото време отричаше това да съществува-беше мъжемелачка и след като се омъжи я срещна.За малко да се разведе заради другия мъж.
Ето ти го доказателството,че само мъка е тая Голяма Любов!А не ,мерси ;)

« Последна редакция: Октомври 07, 2009, 09:55:51 am от missKapriz »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #222 -: Октомври 07, 2009, 09:56:01 am »
Да ти кажа честно винаги много съм се дразнела точно от подобен въпрос,защото ми се струва елементарен.Не означава,че след като не сме заедно в момента не е било любов!Била съм с него три години и причините за раздялата могат да бъдат най-различни.По ми е странно защо някой се жени за някого и създава деца,а не знае какво е любов...:-X

*

sunrain

• 6710
« Отговор #223 -: Октомври 07, 2009, 09:56:58 am »
МисКаприз, недей така. Ти наистина ли смяташ, че няма любов?! Как така приятелство плюс секс ... Дано да я срещнеш и ще разбереш разликата.  :) Желая ти го от сърце.

А между другото Голямата не винаги означава непременно заедно завинаги.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

missKapriz

« Отговор #224 -: Октомври 07, 2009, 10:00:27 am »
Щото си е мислел,че има Голяма Любов-бил е на 18 примерно и после обаче е поумнял и е разбрал,че има по-трайни неща от така наречената Голяма Любов и е заложил на тях.И е доволен с това,което има,хубаво или лошо,и не ходи да гони дивото ;D ;DА и човек добре да живее,все някога се жени ;D ;D ;D ;D ;DШегичка бе

п.п.И Мия не съм имала за цел да те дразня-просто споделям мение,съжалявам ако съм те засегнала

Цитат
МисКаприз, недей така. Ти наистина ли смяташ, че няма любов?! Как така приятелство плюс секс ... Дано да я срещнеш и ще разбереш разликата.  Усмивчица Желая ти го от сърце.

Абе ,хора-аз съм го минала туй вече и не веднъж-не искам пак,моля ви. :)

« Последна редакция: Октомври 07, 2009, 10:07:24 am от missKapriz »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #225 -: Октомври 07, 2009, 10:04:10 am »
Да ти кажа честно аз с приятелите си не правя секс.Само с мъже,към които имам нещо повече от приятелски чувства. ;)

Спокойно,Мис Каприз!Никой не може да ме засегне на каквато и да е тема.Животът доста често ни опровергава и на мен това отдавна ми е станало ясно. ;) :)
« Последна редакция: Октомври 07, 2009, 10:09:29 am от Мia21 »

« Отговор #226 -: Октомври 07, 2009, 10:12:09 am »
    Всъщност съвсем честно - но при мен секса доста е пострадал - от година на година, че и по догодина....Така че онова одеве се избъзиках...

*

missKapriz

« Отговор #227 -: Октомври 07, 2009, 10:13:45 am »
А така-значи според теб голямата любов изключва приятелството,тъй ли??Извън формулата е?Е тогава още по-малко я искам!Щото ако няма да съм приятел с тоз дето правя секс си е направо друго нещо...Но на вас ви я желая-щом това е,което ви прави щастливи-ок,на мен не ми пречи
Темата е безкрайна

*

Mia21

• 2502
« Отговор #228 -: Октомври 07, 2009, 10:14:04 am »
    Всъщност съвсем честно - но при мен секса доста е пострадал - от година на година, че и по догодина....Така че онова одеве се избъзиках...

Ти па ако чакаш от Риба секс...,пак сме се объркали... ;D ;D ;D :-*

*

Mia21

• 2502
« Отговор #229 -: Октомври 07, 2009, 10:17:08 am »
А така-значи според теб голямата любов изключва приятелството,тъй ли??Извън формулата е?Е тогава още по-малко я искам!Щото ако няма да съм приятел с тоз дето правя секс си е направо друго нещо...Но на вас ви я желая-щом това е,което ви прави щастливи-ок,на мен не ми пречи
Темата е безкрайна

Любовта е висшата октава на приятелството.Разбира се,че се включва,но е нещо повече от него.Това е да гледаш някого като Бог,разбираш ли?!Ама то с обясняния не става,трябва да се изпита...
Аз пък ако взема да правя с всичките ми приятели секс се е закъсало в мирно време. ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #230 -: Октомври 07, 2009, 10:24:56 am »
missKapriz,  говори от позицията на човек с дългогодишен брачен опит и знае че Любовта, колкото и голяма да е, е до време, по-важното е с този човек да се разбирате и да и да виждате нещата по сходен начин, да сте си подкрепа.  :)

« Отговор #231 -: Октомври 07, 2009, 10:25:06 am »
      ;D ;D ;D - ооох много се смея тези дни - това ще да е от съвпад на тр.Слънце с Урана ми....Темата е безкрайна, мили мои. Истината е навсякъде, всеки е прав - криви няма...Винаги съм си мислела, че мярката за любов трябва да бъде когато не можеш да живееш без любимия, когато той ти е и въздуха и водата и земята и огъня - хайде така да го кажа, че да се впиша в астрологичните рамки..Ако не можеш да живееш без един човек - това е любовта...Но противно на всички и всичко - аз си живея, въпреки драмите, които са ме разтърсили из основи...Кво излиза - /тука вече говори строгата козирожка логика/ - нема либоф. Не мога без Слънцето, не мога без въздуха - еййй това е любов за мен.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #232 -: Октомври 07, 2009, 10:34:59 am »
Не зная аз,кой от какъв опит говори,ама е добре поне веднъж в живота да се срещне и изживее тази любов.За предпочитане е преди брака.Не напразно дадох за пример историята с приятелката ми.Според мен,човек е добре да има опит и мъдрост,за да успее да съхрани по-важните за него неща,за да не изпадне в безизходица и да провали изведнъж всичко,което е изградил.
Това имах предвид.

*

missKapriz

« Отговор #233 -: Октомври 07, 2009, 10:35:47 am »
Асол ма схвана праФилно ;DА Дейзи хубаво го каза
Цитат
мярката за любов трябва да бъде когато не можеш да живееш без любимия, когато той ти е и въздуха и водата и земята и огъня - хайде така да го кажа, че да се впиша в астрологичните рамки..Ако не можеш да живееш без един човек - това е любовта...
И сега кво излиза-ми то и без наркотици не можеш ако ги свикнеш,ама хубаво ли е-не,Всяка зависимост е кофти работа,а както излиза Любовта е зависимост.Та в този ред на мисли-да се перефразирам
Може и да има Любов,но е вредна  ;D ;D ;D ;DДа си караме на Слънце,въздух и секс ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ох,хвана ме лигавнята ама има нужда от малко веселба в тая тема ::)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #234 -: Октомври 07, 2009, 10:38:38 am »
Любовта не винаги е само несподелена. ;)
Ама хайде да си живуркаме кой как знае и да не се задълбочаваме много... ;D

*

missKapriz

« Отговор #235 -: Октомври 07, 2009, 10:47:05 am »
Дааммм,правилно-да си я кара кой как му е добре,че ако и за несподелената се почне...малииии, туй вече ще е нещо мнооого лошо.Ей ся си чукам да главата вече :-*Ама аз съм Лъв беее,диво животно с огромно чувство за самосъхранение и собствена територия ;D ;D ;D ;D ;D
А и Венерата ми видяхте ли я ква е чувствителна-пламне ли лесно не гасне,че затуй много се пазя де :PМоже от чувство за самосъхранение да съм си блокирала Любовта.хахах
Успешен ден на всички марсове и венери-аз отивам да поработя малко
 :-*

« Отговор #236 -: Октомври 07, 2009, 10:57:51 am »
     ;D ;D ;D - и мен ме хвана лигавнята. Ама МисКаприз, ако те тресне любовта некой ден, малеееееей....не ми се мисли....Ти си усещаш, за това се пазиш....Не знам да ти я пожелая ли тази Либоф или не....Но всъщност ако имаш нужда от това, рано или късно ще го изживееш...Няма да ти се размине... :P

*

missKapriz

« Отговор #237 -: Октомври 07, 2009, 11:00:32 am »
Ако ме тресне ще орева форума,ще ме утешавате,ще ми предричате хубав край,ще ми бършете сълзите,изобщо ПОМОЩ от ПРИЯТЕЛ да има,а може и от ПУБЛИКАТА ;D ;D ;D ;D
Уфф закъснявам...

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #238 -: Октомври 07, 2009, 11:11:25 am »
Хубавото е, че човек никога не знае кога каква любов ще го сполети.   ;) Ами ако на 50 години срещна най-голямата си любов и вече нямам мензис, кога да родя?  ;D
А ако си мисля, че съм я срещала и един ден се окаже, че не съм, тогава какво?
Дони (от Дони и Момчил) веднъж каза много умно нещо "Съществуването на пустинята Сахара е доказателство за това, че тя не познава дъжда!".
В крайна сметка през целия си живот трупаме опитност и всеки ден може да ни донесе изненада.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #239 -: Октомври 07, 2009, 11:22:17 am »
 ;D   Та аз и на 70 /ако доживея/ мисля да се влюбвам и да се изживявам като либофчийка...Мила Кали, тогава ще се отдадете на духовно творчество, духовни ще ги раждаш...За любовта няма време, няма граници....Ама това за Сахара - гадничко е - но истина !!!