Здравей Гост

Голямата Любов!

• 320 Отговора
  • 44816 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:Голямата Любов!
« Отговор #260 -: Октомври 07, 2009, 06:42:42 pm »
Несподелената любов не е любов, а копнеж

*

sunrain

• 6710
« Отговор #261 -: Октомври 07, 2009, 06:47:06 pm »
Не съм съгласна, че е просто копнеж. Винаги можеш да даваш любов, независимо дали й е писано на тази любов.  :) Това са част от уроците - да се научиш да обичаш, така мисля аз. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #262 -: Октомври 07, 2009, 06:49:39 pm »
Несподелената любов не е любов, а копнеж

всичко е любов! парченца любов!няма споделена и несподелена! да обичаш ,да си готов да отречеш дори и себе си в името на друг , да вървиш без да имаш изход ,но да не спираш.да падаш и да тръгваш.да прощаваш!ето това е любов!любовта не иска ,тя дава!всеки я носи в душата си .....и когато излъчва любов я получава.
това е любов за мен! любовта към всичко живо , любовта към вселената!
а онази м/у мъжете и жените , е една малка част от цялото! :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #263 -: Октомври 07, 2009, 06:52:15 pm »
И по-добре да родиш, както казва Кали преди 70,даже и да не е от Принца,защото за децата може спокойно да се каже ,че са Голяма любов :)

Темата тук не е за раждането,а за любовта и то към мъжа,или съответно жената!Не говорим за деца,майки,братя и сестри!Всеки сам за себе си си преценя от кого и кога да роди,дали от любим човек или от някой статист.Пак започнахме да даваме акъли.
Па много си чувствителна на тази тема,мис Каприз,сутринта хем си призна,че не си я изпитвала,та чак се притесни,а сега се опъваш като магаре на лед.Ами така е,любовта не е само секс и навик има съвсееем друго звучене... :)

« Последна редакция: Октомври 07, 2009, 07:00:27 pm от Мia21 »

*

Марая

• 28287
« Отговор #264 -: Октомври 07, 2009, 07:01:09 pm »
мия , за да има раждане в повечето случай има любов! и раждането е част от любовта! просто всичко е любов!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #265 -: Октомври 07, 2009, 07:01:39 pm »
Цитат
Па много си чувствителна на тази тема,мис Каприз,сутринта хем си призна,че не си я изпитвала,та чак се притесни,а сега се опъваш като магаре на лед.Ами така е,любовта не е само секс и навик има съвсееем друго звучене... Усмивчица
А трябва ли да съм ходила на Луната,за да знам че Земята е кръгла,а??
Мия,мила,ти явно четеш квото ти харесва и сглобяваш изречения дето не съм казвала никога-пояснявам за неразбралите-не съм изживяла несподелена любов,но понеже няма застраховани,каквото такова-и чак да съм се притеснила незнам,ама щом ти го казваш...експерта по любовта,ок
Аз съм си добре и без такваз голяяяма любов-стига ми уважение и подкрепа при нужда!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #266 -: Октомври 07, 2009, 07:02:09 pm »
мия , за да има раждане в повечето случай има любов! и раждането е част от любовта! просто всичко е любов!

Понякога има само секс...За всичко си има хора. ;) ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #267 -: Октомври 07, 2009, 07:09:46 pm »

Понякога има само секс...За всичко си има хора. ;) ;D

но стига ли се до раждане пак има любов! секса е част от любовта!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #268 -: Октомври 07, 2009, 07:21:36 pm »
Остана и да не мога да говоря за любовта! ;D
Нали се сещате какво е да ви мине Плутон през 5-ти дом и то в два знака и малко отгоре,да съвпадне с Уран и Нептун и да опозиционира всичките ми планети в Телец-Венера,Юпитер,Меркурий,ЮЛВ и за капак Слънцето. ;) ;D
Та откакто ми мина в шести дом ми е пълна скука,след екшъна... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #269 -: Октомври 07, 2009, 07:47:36 pm »
би трябвало след транзита на плутон през 5-ти дом ,да си научила много за любовта!.....

*

Mia21

• 2502
« Отговор #270 -: Октомври 07, 2009, 07:54:40 pm »
Май съм научила тук там по нещо,така както може да учи само Плутон.Пълна трансформация.Добре,че имам и други планети,че да успея да съхраня себе си.

*

aldonea

• *
  • 116
  • Любов, нежност,хармония
« Отговор #271 -: Октомври 08, 2009, 01:57:58 pm »
Абе има си различен тип любов, просто на различни страници ни отварят различните хора и различен вкус и опитност оставят след себе си. Това не ги прави повече или по-малко "истинска" любов.
Така поне мисля. Пък и възрастта при, която си изживявал различните си любови си казва също думата.
    :) Не знам за възрастта, но дали не е по-важно да гледат и вървят един до друг и в една посока?
Даже когато много боли, продължавай да вярваш, че има някой който те ОБИЧА!

*

petchen

• *
  • 66
  • Слънце - Везни, Асц. - Козирог, Луна - Везни
« Отговор #272 -: Октомври 12, 2009, 10:08:33 pm »
аз искам да задам най-типичния въпрос за една везна - кога ще срещна голямата любов  ::) все още не съм навлязла надълбоко в астрологията, затова кажете вие кой какво мисли по въпроса :)
« Последна редакция: Октомври 13, 2009, 10:04:05 am от petchen »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #273 -: Октомври 12, 2009, 10:16:22 pm »
Според мен,ако търсим нещо "плутоново",би трябвало да е когато Плутон ти застане върху Меркурий-като управител на 5-ти дом,а може и когато Сатурн ти застане върху Венера,където може да изгради нещо по-сериозно,ако имаш партньор по това време. Ама знам ли и аз?!Ако знаеш аз от колко време се пуля в моята карта,за да видя при мен отново кога ще се появи... :-[

*

aldonea

• *
  • 116
  • Любов, нежност,хармония
« Отговор #274 -: Октомври 13, 2009, 10:39:43 am »
аз искам да задам най-типичния въпрос за една везна - кога ще срещна голямата любов  ::)
  :) Когато много силно поискаш нещо все пак то се случва. Тя голямата любов идва тогава когато сме готови за нея, но знаеш ли при нея и болката е много по-голяма. Готова ли си за много и от двете чувства?
Даже когато много боли, продължавай да вярваш, че има някой който те ОБИЧА!

*

petchen

• *
  • 66
  • Слънце - Везни, Асц. - Козирог, Луна - Везни
« Отговор #275 -: Октомври 13, 2009, 10:51:40 am »
дааааа  :)

*

elfidka

• 3129
« Отговор #276 -: Октомври 13, 2009, 11:50:16 am »
аз искам да задам най-типичния въпрос за една везна - кога ще срещна голямата любов  ::)
  :) Когато много силно поискаш нещо все пак то се случва. Тя голямата любов идва тогава когато сме готови за нея, но знаеш ли при нея и болката е много по-голяма. Готова ли си за много и от двете чувства?

С това много не съм съгласна, относно болката и т.н. Тук пак опираме до индивидуалност на възприятията. Ако за тебе критерия за голяма любов е голяма емоция, то не съмнено ще има и болка, защото емоцията е монета с две лица - с положителен и с отрицателен заряд. Винаги! Но ако човек е на едно друго ниво и усеща любовта, не като емоция,то тогава любовта ще му донесе мир и спокойствие. Всъщност точно това носи любовта . Именно за това много от нас когато наисина я срещнат я отминават, защото не са готови да живеят в хармония.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #277 -: Октомври 13, 2009, 12:19:31 pm »
Любовта е усещане да си си у дома.
 8)
Сега целият въпрос е ако единият има това усещане, дали и другият го има....

*

лилид

« Отговор #278 -: Октомври 13, 2009, 12:40:13 pm »
Според мен,ако търсим нещо "плутоново",би трябвало да е когато Плутон ти застане върху Меркурий-като управител на 5-ти дом,а може и когато Сатурн ти застане върху Венера,където може да изгради нещо по-сериозно,ако имаш партньор по това време. Ама знам ли и аз?!Ако знаеш аз от колко време се пуля в моята карта,за да видя при мен отново кога ще се появи... :-[

ха, и аз такава чакам (ама не отново - а такава каквато не знам каква е), знам само, че никога досега не съм я изпитала

сега, от известно време де, а и занапред още също известно време имам точно това: тр. Плутон върху Меркурий, който е управител на 5-ти дом, а пък отгоре на вс в средата на септември пр. Луна застана върху Венерата ми (е, ама вече се оттегля...) ...

ми чакам. е, не съвсем - и някои глупости сторвам. ама най-вече си чакам, и се настройвам,  :)

*

elfidka

• 3129
« Отговор #279 -: Октомври 13, 2009, 12:48:11 pm »

ха, и аз такава чакам (ама не отново - а такава каквато не знам каква е), знам само, че никога досега не съм я изпитала

сега, от известно време де, а и занапред още също известно време имам точно това: тр. Плутон върху Меркурий, който е управител на 5-ти дом, а пък отгоре на вс в средата на септември пр. Луна застана върху Венерата ми (е, ама вече се оттегля...) ...

ми чакам. е, не съвсем - и някои глупости сторвам. ама най-вече си чакам, и се настройвам,  :)

А бе какво чакаш,ставай и излизай навънка. Ходи на нови места, виждай се с нови хора....ако трябва смени малко имиджа, напудри се и готово. Жената е като стока, ако опаковката не е лъскава, шансовете намаляват. Че нали горките мъже обичат с очите си   ;D ;D ;D ;D ;D
Нещастници...
Да ме прощават тук присъстващите от мъжки род...,но на мен ми е лесно да го кажа с тази Венера на Ац-то ;D ;D ;D
« Последна редакция: Октомври 13, 2009, 12:56:42 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!