Здравей Гост

Казуси

• 209 Отговора
  • 34001 Прегледи
*

Nebesna

Re:Казуси
« Отговор #80 -: Септември 22, 2009, 05:10:56 pm »
В картата има находка за 2 положения, затова аз само ще отбележа какво съм намерила. Каквото и да е било събитието, то е дало отражение и върху нейната кариера и социален статус, понеже е засегнат с транзити и 10-ти дом и неговият господар - Венера.

Показания за евентуален развод:

1. Прогресивна Луна в 10-ти дом в квадрат с натално Слънце в 7-ми дом.
2. Транзитен Сатурн в 10-ти дом в квадрат с натално Слънце в 7-ми дом. (Тр. Сатурн е в съвпад и с пр. Луна).
3. Дирекционен Марс в съвпад с Десцендента.

Версията за развода ми се вижда вероятна, само ако жената се е влюбила на 43 години - пр. Венера е в съвпад с рождено Слънце, тр. Нептун (управител на 7-ми дом) е в съвпад с рождена Венера. И все пак по-вероятна ми се струва следващата версия.

Показания за тежко заболяване:

1. Най-тежкият транзит на тази дата е съвпадът на тр. Нептун (управител на 8-ми дом) с натална Венера в 6-ти дом (дом на здравето), с което се задвижва наталната опозиция Венера (в 6-ти) - Уран (в 12-ти). И Венера и Уран са в градуси, които отговарят за загуба на слуха, а Нептун е показател за поражение вследствие на течности, лекарства или гъбични инфекции. Не изключвам и ендокринно нарушение (най-вече на щитовидната жлеза) или тежка автоимунна алергия. Нептун в 6-ти дава и трудно диагностицирани заболявания.

2. За тежко заболяване говори и квадратът на тр. Сатурн към рожденото Слънце (Слънце управлява 12-ти дом).

Объркването може да дойде от следните положения: 1/ Слънцето е управител на 12-ти дом, а е позиционирано в 7-ми (дом на партньорството и брака); 2/ Нептун е съуправител на 7-ми и 8-ми дом. Затова се колебая между развод и тежко заболяване.

За катастрофа не виждам показания. Може да има трудова/битова травма по невнимание - Венера (управител на 3-ти дом) е в съвпад с тр.Нептун в 6-ти. Може да е по вина някой друг - Нептун управлява 7-ми дом.

Но стига съм предполагала...ще чакам да кажеш.

« Последна редакция: Септември 22, 2009, 05:17:33 pm от Небесна »

*

Skarlet

« Отговор #81 -: Септември 22, 2009, 06:07:42 pm »
Права си,Небесна,ама да кажа и аз нещо набързо. В картата си има предпоставки за развод първо поради Рибите на десцендента. Юпитер е в заточение по дом и е в квадрат с Уран и Венера,която е в опозиция с Уран. Има и предпоставки за пътни инциденти- Венера управлява 3 дом и е в опозиция с Уран-управител на 6 дом. Управителят пък на асцендента-Меркурий е в 8 дом, в Риби. Това дава склонност към опити за самоубийство с лекарства или удавяне. Уран на 8 градуса,освен проблеми със слух може да даде и анемия.Няма да правя цялостен анализ за възможните заболявания,но не изключвам и хронично чернодробно заболяване,както и счупвания или хронично възпаление на седалищен нерв.Трудно е да се каже само по транзитите какво е събитието,ама аз залагам на здравето,заради опозицията на Сатурн към Сатурн-съуправител на 6 дом-здравето. А и транзитрия Юпитер  прави макар и разходящ, тригон към наталния Юпитер-съуправител на 7 дом. Може да е имала емоционален срив,ако се е влюбила,както казваш, и да е имало и семейно-любовни предпоставки,които да са повлияли за заболяване. Сатурн управлява 5-я й дом.Плутон също прави квадратура към нат. Слънце-управител на 12 дом.
« Последна редакция: Септември 22, 2009, 06:21:38 pm от Скарлет »

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #82 -: Септември 22, 2009, 06:08:52 pm »
Присъединявам се към прогнозата за тежко заболяване,
но същевременно има и добра възможност за кариера, вероятно е
преодоляна успешно болестта  8)
Естествени минерали и амулети

« Отговор #83 -: Септември 22, 2009, 06:27:01 pm »
Благодаря, че се включихте.

Това е картата на Шарън Стоун.

По принцип и трите събития са се случвали в живота й, но конкретното, което търсим е момента, когато е получила мозъчен инсулт. Вижте по-долу подробности за другите събития, че снимката се получи много голяма  ;)

През юни-юли 1990 г. /по информация скоро след премиерата на Total recall, която е била през юни ’90-та/ е тежко катастрофирала с последваща парализа. Ето картата в предполагаемия период на канатстрофата. Отново си повтаря темата за Юпитера към натален Марс. Също е интересна позицията на транзитен Марс към натален Юпитер. Не исках да пускам този въпрос за разгадаване, за да не повтарям предходния казус с Марк Хамил

Ето кога се е женила и развеждала

Phil Bronstein
(14 February 1998 - 29 January 2004) (divorced) 1 child

Michael Greenburg
(18 August 1984 - 20 January 1987) (divorced)

George Englund Jr.
(? - ?) (divorced)

Осиновен син седмица след раждането му  Roan Joseph Bronstein, born on 22 May 2000 и губи попечителство над него след развода с последния си съпруг.
Още два осиновени сина:
Laird Vonne Stone осивовен на 7 май 2005.
Quinn Kelly  осиновен на 28 юни  2006

Тази красива жена има IQ 154 и също така е диабетичка и астматичка.

Докато търсех информация за нея, прочетох една нейна сентенция, ,на която много се смях:
„Жените може и да имитират оргазъм, но мъжете са способни да имитират цялата връзка”  ;D  ;D  ;D

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #84 -: Септември 22, 2009, 07:22:45 pm »
Много хубава тая Шарън, бе!

Ама аз не гледах датата за 1990 г., а само по поставената преди това карта. затова не видях катастрофа.
Тя имаше и рак на гърдата, доколкото си спомням.
Диабетът се вижда от квадрата на Венера с Юпитер.
« Последна редакция: Септември 22, 2009, 07:28:47 pm от Небесна »

« Отговор #85 -: Септември 22, 2009, 08:11:48 pm »
Не няма рак.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #86 -: Октомври 03, 2009, 10:26:47 pm »
Предлагам нов казус. Какво ми се е случило на 5 юли 2002 г. в София.

Транзитите за деня

прогресивната карта

няма да правя солара, че и без това е претрупано с картинки. Данните ми си личат, ако иска някой да си построи свой вариант. Ами това е.
Ако има интерес, съм готова и с други събития.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

mamma_mia

« Отговор #87 -: Октомври 03, 2009, 10:42:45 pm »
Нещо от здравословен характер ми се чини ;)

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #88 -: Октомври 03, 2009, 11:04:32 pm »
В първата карта е активиран наталния Уран от тр. Сатурн и Юпитер с тригон и квадрат.
Тр. Сатурн и Юпитер активират още нат. Венера в 5-ти дом (куинконс и тригон).
Транз. Уран аспектира нат. Луна.
Уран в този период ми изглежда най-силно активиран. В натала той управлява 9-ти дом. Съгласно транзитната решетка, събитията трябва да са се отразили на сферите от 9-ти дом. Първоначално си помислих, че е нещо, свързано с чужбина, но ти ясно си посочила във въпроса, че става въпрос за София. Остават висши учения, образование др.
Тр. Юпитер и Марс са в съвпад с купсидата на 2-ри дом. Това е доста енергия и е възможно в този период да са ти увеличили заплата или просто да е нараснало това, което ти притежаваш.
Тъй като аспектираните планети-Уран, Венера и Луна, са в пети дом, може да се предположи, че каквото и да се е случило е било на фона и във връзка с някаква любов.
Понеже говорим за Уран, събитията са били изненадващи, неочаквани, светкавични.
Хирон (лечителят, мостът между световете) е в съвпад с Дсц. Възможно е в този период в живота ти да е влезнала необикновена личност.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #89 -: Октомври 03, 2009, 11:37:35 pm »
И аз мисля, че е нещо свързано по работа.

АСто и и МСто на солара са в 10-ти и 6-ти натален дом.
Луната на солара също попада в 10-ти натален дом, което предполага промени в този сфера.
В солара лъв е на върха на 6-ти и Слънцето е в 7-ми – нови контакти.
Юпитер е транзитирал през първи дом, което може да те е дало желание да започнеш нещо ново.
Имало е Лунно затъмнение в съвпад с ДС-то.
Точка гама на 29г минава през Плутон – той управлява 6-ти дом.
В солара имаш обръщане на възлите.

Това, което ми е чудно е, че денят е петък, а в петък не се започва работа, но може и да е нов началник.

Даже си мислех в аспект предложение, което си отказала  ::), но пък на такова нещо помни ли му се датата?! ТОва си го помислих, защото прогресивната Луна от 6-ти прави апликиращ квадрат към натално МС.

Дано, дано, дано да си си сменила работата, че и аз имам попадане на соларните оси в 10-ти и 6-ти натални домове в солара за 2009-та и искам да си сменя работата  ;D  ;D  ;D През 2006-та, когато имах такава позиция /и реална възможност!/ не го направих.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #90 -: Октомври 04, 2009, 09:39:33 am »
Да, годината е свързана с професионални промени, повишение, повече отговорности и по-добра заплата. През тази соларна година се преместих и в собствено жилище, тоест успях да уредя и кредити за изплащането му. Няма заболяване, няма нова връзка. Запознах се с интересни и стойностни хора, които по-късно ми станаха приятели.

НО, събитието не е свързано с нищо от това. Да, беше внезапно и разтърсващо, но не е свързано с посочените теми. Свързано е с темите по 8-ми, но и не съвсем... Кажете кога да го съобщя.

« Отговор #91 -: Октомври 04, 2009, 10:05:19 am »
      Честно казано, не съм добра в предсказателната астрология, все още не мога да разчитам карти...Но Хирон в близост до ДСЦ и по принцип всяка планета в близост и почти съвпад показва за сериозни събития в живота на човека...А това е било свързано и с твоята съдба, защото Хирон е подминал СЛВ....Загуба на близък човек...
« Последна редакция: Октомври 04, 2009, 11:04:52 am от daisy696 »

« Отговор #92 -: Октомври 04, 2009, 10:47:55 am »
Много ме затрудни картата,но все пак ще опитам.
Това момиче има много интересни съвпади в картата,Слънце-Плутон,Уран-Меркурий,Луна -Венера
Тя не може да живее без партньор.
В картата и Сатурн ,е важна планета -в гокленова зона и управлява седми дом.Тр. Сатурн е в 12 дом,което намеква или за заболяване на партньор или до неговото напускане(развод,раздяла).

« Отговор #93 -: Октомври 04, 2009, 11:02:44 am »
Сега забелязвам,че сатурн освен 7 дом упр. и 8 натален дом.Може да означава и загуба на наследства,защото и в наталната карта Сатурн е в твърд аспект с Плутон,естествен упр. на 8 дом.Събитието е било независещо от теб
Сатурн -структура,Плутон-трансформация,като се има предвид,че Сатурн е на асц. може да се каже,че е засегнато е физич. тяло,може да си станала жертва на някакво насилие...

« Отговор #94 -: Октомври 04, 2009, 12:05:14 pm »
А ми друго, което мога да предположа, че събитието е свързано с партньора т.е. случило му се е на него, но е и въздействало върху теб.  ::) Аз повече няма да гадя, че вече става неприлично  :D

« Отговор #95 -: Октомври 04, 2009, 12:13:56 pm »
Ще чакаме да каже,какво всъщност се е случило.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #96 -: Октомври 04, 2009, 02:16:34 pm »
Всичко ще си кажа, айде да кажем - утре сутринта, защото може и още някой да реши да се включи тази нощ... :-*

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #97 -: Октомври 04, 2009, 02:45:31 pm »
според мен става дума за кражба....,обир ,нападение ???възможно е да става дума и за сериозни проблеми в дома....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #98 -: Октомври 04, 2009, 03:48:23 pm »
Diyana,моля те кажи какво се е случило,че пустото ми стрелешко любопитство ще ме изяде.Ако искаш може и на лични,аз ще си мълча.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #99 -: Октомври 04, 2009, 03:54:56 pm »
Diyana,моля те кажи какво се е случило,че пустото ми стрелешко любопитство ще ме изяде.Ако искаш може и на лични,аз ще си мълча.

:-X
тц!
утре сабахлем!
рекох!
не виде ли що инат имам, и проклетост, у картата  :-X