Здравей Гост

Планети в първи и последен градус

• 57 Отговора
  • 13178 Прегледи
*

edna

• **
  • 541
« Отговор #20 -: Декември 08, 2004, 01:51:40 pm »
Цитат
Ако си приличаме наистина, както АН казва, книжката ще я вземеш на 3-тия път!   ;)
3-ti pat shtastie :D Eh dano da ste pravi  :D  

*

lin

« Отговор #21 -: Декември 08, 2004, 02:12:16 pm »
Кажи ми в личен план /ако не те притеснява въпроса ми/ как ти се отразява Венера?

Да видим имаме ли прилики и в тази посока  ;)  

*

edna

• **
  • 541
« Отговор #22 -: Декември 08, 2004, 04:22:21 pm »
Цитат
Кажи ми в личен план /ако не те притеснява въпроса ми/ как ти се отразява Венера?

Да видим имаме ли прилики и в тази посока  ;)
Vliaiat mi direkcionite i savpadi :))
Kogato mi npravi savpad sas Slanceto se vlubih mnogo silno i imah strahotna vrazka s chovek, koito mnogo obichah, polse mi mina prez lilita i se vlubih oshte po-silno lubovta beshe spodelena , no nevazmojna i mnogo stradah, sledvashta spirka Merkuri :)dalga seriozna vrazka izpalnena s razbirane i strahotna komunikacia ne moga da kaja, che sam go obichala ludo no darjah nai-mnogo na nego i se razbirahme prekrasno, oshte edna spirka tozi pat stava vapros za kvadratura kam Asc dalga seriozna vrazka moje bi nai-seriozna ot vsichi , no se razpadna pri tranzita na Pluton nad Neptuv v 5dom...Mi eto kak mi vliae Venerata v lichen plan , loshoto e, che me pravi mnogo pretenciozna i trudno vlubvashtase zaradi trigoba mi sas Saturn v radiksa, no kato se vluba vse e mnogo romantichno nali pak mi e v Ribi i me kara da gi vijdam majete kato ricari ot lubovnite romani dosta protivorechiva rabota e moiata Venera ...Sega i napravih disekcia v chest na tvoeto zapitvane, a pri teb kak e ?

*

lin

« Отговор #23 -: Декември 08, 2004, 04:37:03 pm »
Аз за жалост няма как да споделя опит, защото с дирекциите съм на 'Вие' :(  и не мога да проследя събитията според тях.

Венера по натал ми е в Телец и няма опасност да виждам рицари в бели доспехи ;)

Но при теб нещата изглеждат наистина романтични  ;)  

*

АН

« Отговор #24 -: Декември 08, 2004, 08:56:41 pm »
Цитат
Bravo na men da se navia i az da izlezna ot Bg to mi e za prav pat da ne mi se mseete sega :( Moita priatelka me kani ot 2godini da i hodia na gosti i az vse niamam vreme tu izpiti, tu niakakvi zadachi deto ne tarpiat otlagane ili pak parite ne mi stigat i red prichini, a i nali nikoga ne sam izlizala ot Bg., no kakvo stana sega ne znam i hop vsichko si doide na misto i zaminah , no tova e mai ot savpada mi na Jupiter s Pluton moje bi  <_< a moje da ne e :)
Za izpita napravo ne mi se prikazva dva pati me kasaha na gradskoto i to za palni gluposti , na vtoria napravo biah biasna ,a be vsichko se urejda s pari za jalost, ako ne butash shte te kasat ta, ako shte da karash kato po noti, i posle zashto ima nekadarni shofiori, horata si plashtat i ne se zanimavat s gluposti a dali mogat da karat koi go interesuva  :angry: tova za moia izpit oshte ne mi e minalo  ot predi mesec shte chakam da mi mine i togava shte gledam da se iava pak  :)
A za Viena pojelavam vi i na dvete da ia navestite nezavisimo kakvi sa zvezdite i kade sa Venerite :D
обаче колко работи са ти се случили.... :)
 - и все хубави май :)
- при това точно по време на Сатурновата революция :) - това е най-силното влияние в хороскопа ти сега :) - и се е проявило на всякакви нива :) - това с тия задгранични пътувания се вижда без активация на 9-ти дом, но пък с активация на господаря му :)

е, ще му простим на Сатурн за това късане на изпитите по кормуване :)  

*

edna

• **
  • 541
« Отговор #25 -: Декември 09, 2004, 08:05:17 am »
Цитат
обаче колко работи са ти се случили.... :)
 - и все хубави май :)
- при това точно по време на Сатурновата революция :) - това е най-силното влияние в хороскопа ти сега :) - и се е проявило на всякакви нива :) - това с тия задгранични пътувания се вижда без активация на 9-ти дом, но пък с активация на господаря му :)

е, ще му простим на Сатурн за това късане на изпитите по кормуване :)
:D Vsichko si varveshe nared s kormuvaneto i Saturncho kato stana retro i drapna nazad ta se nevidia.... po edno vreme tolkova zadachi mi visiaha na glavata i ne mojeh da opredlia v kakav srok shte stanat, a az obicham da mi e iasno vsichko i da znam kolko vreme imam i kak shte go svarsha do togava, a s toi retro Saturn izvednaj stana palna anrhia i neshtata zapochnaha mnogo da se protakat :angry: Mai oshte ne sam se nauchila na tarpenie dostatachno ;) Shte se vidi do kade shte me dokara tazi revolucia kato svarshi  :D dano da ne e do 4kilometar ;)  

*

edna

• **
  • 541
« Отговор #26 -: Декември 09, 2004, 08:26:37 am »
Цитат
Аз за жалост няма как да споделя опит, защото с дирекциите съм на 'Вие' :(  и не мога да проследя събитията според тях.

Венера по натал ми е в Телец и няма опасност да виждам рицари в бели доспехи ;)

Но при теб нещата изглеждат наистина романтични  ;)
A Venera v Telec - super :D E kak ti deistva tazi venerka na teb  :D ako moje da razkajesh  :) A direkciite i az ne sam na ti s tiah...Az kakvo pravia s tia direkcii vadia si minali vajni sabitia, kato lubovnite  ;) kadeto vchera pisah i gledam za tazi data ili mesec kakva e kartata i taka otkrih tazi zavisimost na Venera, kogato mi e minavala prez 10dom shtoto tam sa mi dosta planetki i savsem sluchaino neinite savpadi s planetite mi v tozi dom se zasichat s zapochvaneto na serioznite mi vrazki...No direkciite sa kade kade po-slojni i ima mnogo neshta koito se otcitat, a az oshte gi ucha ili po skoro si mislia, che go pravia :)  

*

lin

« Отговор #27 -: Декември 09, 2004, 09:34:09 am »
Ами какво ми носи....

Тя /Венера/ ми е в 10-ти дом.
Носи ми партньори, които срещам в работна среда ;)
И хубаво и лошо.... :ph34r:

Иначе ми носи издържливост, амбиции и творческа работа.

А като Венера в Телец ми носи стремеж към стабилност и сигурност.
Материалните неща също би трябвало силно да ме привличт, но смея да твърдя, че не е така  ;)
Научила съм се да живея с толкова, колкото ми е нужно.

*

edna

• **
  • 541
« Отговор #28 -: Декември 09, 2004, 12:25:21 pm »
Цитат
Ами какво ми носи....

Тя /Венера/ ми е в 10-ти дом.
Носи ми партньори, които срещам в работна среда ;)
И хубаво и лошо.... :ph34r:

Иначе ми носи издържливост, амбиции и творческа работа.

А като Венера в Телец ми носи стремеж към стабилност и сигурност.
Материалните неща също би трябвало силно да ме привличт, но смея да твърдя, че не е така  ;)
Научила съм се да живея с толкова, колкото ми е нужно.
Doma v koito e nastanena Venera pokazva kade moje bi ima vazmojnost da sreshnesht badeshtata si polovinka ;) ....Predsavi si Venera v 12dom moje da e v zatvora, ne maitapia se :)hahahahaha :D
V znaka na telec bi triabvalo da si praktichna v lubovta ili da si tarsish takiva partniori , niakoi dosta zazimen, zdravo stapil na zemiata, izdarjliv, siguren , niakoi telec s kariera  :D  

*

lin

« Отговор #29 -: Декември 09, 2004, 03:10:19 pm »
Цитат
Doma v koito e nastanena Venera pokazva kade moje bi ima vazmojnost da sreshnesht badeshtata si polovinka ;) ....Predsavi si Venera v 12dom moje da e v zatvora, ne maitapia se :)hahahahaha :D
V znaka na telec bi triabvalo da si praktichna v lubovta ili da si tarsish takiva partniori , niakoi dosta zazimen, zdravo stapil na zemiata, izdarjliv, siguren , niakoi telec s kariera  :D
хи-хи!

права си за партньора, който живее в мислите ми само, уви! :D  :D  ;)

обачееее... от година насам има една много основна промяна в очакванията ми към тоя дето го чакам... с белия кон де... :D

обичайно стабилен партньор и прочее би бил някой врял и кипял човек и съдейки от моята възраст, ще рече нейде към 35 и нагоре :blink:  :blink:  :blink:

Да не обидя някого само /извинявам се предварително/, но направо се ужасявам от тази мисъл, защото в тази възраст повечето вече са с манталитет на типичен стар ерген.
И е почти невъзможно да се променят, дори и да искат  :blink:
А аз търся млад дух, на който няма да му се сторя ненормална, защото да речем седя на пода в кухнята и редя пъзел... или подскачам на някоя песен без да съм на дискотека...

с твоите рицари как стоят нещата в това отношение?

П.П. надявам се форумците да не ни санкционират, защото сме отворили приказка за мъже  ;)  

*

edna

• **
  • 541
« Отговор #30 -: Декември 09, 2004, 04:58:36 pm »
Цитат
Цитат
V znaka na telec bi triabvalo da si praktichna v lubovta ili da si tarsish takiva partniori , niakoi dosta zazimen, zdravo stapil na zemiata, izdarjliv, siguren , niakoi telec s kariera  :D
хи-хи!

права си за партньора, който живее в мислите ми само, уви! :D  :D  ;)

обачееее... от година насам има една много основна промяна в очакванията ми към тоя дето го чакам... с белия кон де... :D

обичайно стабилен партньор и прочее би бил някой врял и кипял човек и съдейки от моята възраст, ще рече нейде към 35 и нагоре :blink:  :blink:  :blink:

Да не обидя някого само /извинявам се предварително/, но направо се ужасявам от тази мисъл, защото в тази възраст повечето вече са с манталитет на типичен стар ерген.
И е почти невъзможно да се променят, дори и да искат  :blink:
А аз търся млад дух, на който няма да му се сторя ненормална, защото да речем седя на пода в кухнята и редя пъзел... или подскачам на някоя песен без да съм на дискотека...

П.П. надявам се форумците да не ни санкционират, защото сме отворили приказка за мъже  ;)
Ehaaaaa 35g stabilna cifra  :D , no edin maj moje da e na 35 i da e kato na 15 ili da e na28 i da e stabilen i tochen to ne e tolkova ot godinite po skoro ot haraktera na choveka  :)Az vse si mislia, che niakoi koito te obicha istinski shte te haresva ako shte da tancivash po noshnica na balkona kogato e palnolunie ;)

Mi kakvo da kaja za tova - az haresvam stabilni maje na koito moje da se razchita trigon saturn venera  :) i v sashtoto vreme da sa romantichni i da sa s chustvo za humor , no tova mai vseki moje da go kaje mai shte triabva da se zamislia nad tozi vapros kakav triabva da e princa nali sam s luna v Bliznaci i misliate mi sa dosta razpiliani..

P.S i az se nadiavam da ne ni se sardiat za taz\i prikazka  :)  

*

lin

« Отговор #31 -: Декември 09, 2004, 05:28:53 pm »
Споко! ;)
И моята Луна е в Близнаци.
Ще се оправим! ;)

А за мъжете над 35 говорех като някаква обща тенденция, която съм забелязала у тези от моето обкръжение.
Разбира се, че има изключения.
Нали на това се надяваме! ;)  

*

edna

• **
  • 541
« Отговор #32 -: Декември 10, 2004, 08:15:22 am »
Цитат
Споко! ;)
И моята Луна е в Близнаци.
Ще се оправим! ;)

А за мъжете над 35 говорех като някаква обща тенденция, която съм забелязала у тези от моето обкръжение.
Разбира се, че има изключения.
Нали на това се надяваме! ;)
Az poznavam 3 maje na tazi vazrast, no sa mi priateli i trimata sa kato deca :D az napravo se chustvat po-zriala i zdravomisleshta ot tiah <_<
Mnogo mi e interesno dali v daden horoskop moje da se predpoloji kakva shte bade razlikata v godinite ti s partniora dali ima tendencia da e po-malak ot teb ili dosta po-goliam ?

Ti kak mislish ?

*

lin

« Отговор #33 -: Декември 10, 2004, 08:51:39 am »
Ами мисля, че може.

Поне аз съм питала АН и Сатурн в I-ви дом и управител на VII-ми както е при мен определено се тълкува като по-зрял и по-възрастен партньор.

А това мъж на 35 да е като дете ми звучи малко плашещо ;)  

*

edna

• **
  • 541
« Отговор #34 -: Декември 10, 2004, 03:26:44 pm »
Цитат
Ами мисля, че може.

Поне аз съм питала АН и Сатурн в I-ви дом и управител на VII-ми както е при мен определено се тълкува като по-зрял и по-възрастен партньор.

А това мъж на 35 да е като дете ми звучи малко плашещо ;)
Mi moje da e plasheshto , no e istina  :D Ooooo znachi i pri men rabotata e takava s  moia saturn v 1dom upravitel na 7dom, a intersnoto e che do sega vsichkite mi priateli sa bili samo s 1-2g po-goliami ot men , no az pak sam se chustvala po zrialata hihihihi a i me svaliat vse po-malki nali izglejdam kato uchenichka <_< dali moje da stane obratnoto da si vzema niakoi po-malak ot men - ot tova me e strah poveche :(  

*

lin

« Отговор #35 -: Декември 10, 2004, 04:07:08 pm »
Цитат
Mi moje da e plasheshto , no e istina  :D Ooooo znachi i pri men rabotata e takava s  moia saturn v 1dom upravitel na 7dom, a intersnoto e che do sega vsichkite mi priateli sa bili samo s 1-2g po-goliami ot men , no az pak sam se chustvala po zrialata hihihihi a i me svaliat vse po-malki nali izglejdam kato uchenichka <_< dali moje da stane obratnoto da si vzema niakoi po-malak ot men - ot tova me e strah poveche :(
И при мен е нещо такова.
Преди 3-4 години 2-те ми най-сериозни връзки бяха със 7-8 години по-големи партньори от мен.

После изведнъж рязко се намали границата. /от появата на Сатурн в Рак в XII-тия ми дом, ако това има нещо общо/

А за това, че те свалят по-малки момчета - говори ми говори :D  :D
Не знам къде ще му излезе краят! :D  :D  :D
Но са по-забавни и интересни със сигурност! ;)
« Последна редакция: Декември 10, 2004, 04:10:01 pm от lin »

*

edna

• **
  • 541
« Отговор #36 -: Декември 13, 2004, 08:39:57 am »
Цитат
Цитат
Mi moje da e plasheshto , no e istina  :D Ooooo znachi i pri men rabotata e takava s  moia saturn v 1dom upravitel na 7dom, a intersnoto e che do sega vsichkite mi priateli sa bili samo s 1-2g po-goliami ot men , no az pak sam se chustvala po zrialata hihihihi a i me svaliat vse po-malki nali izglejdam kato uchenichka <_< dali moje da stane obratnoto da si vzema niakoi po-malak ot men - ot tova me e strah poveche :(
И при мен е нещо такова.
Преди 3-4 години 2-те ми най-сериозни връзки бяха със 7-8 години по-големи партньори от мен.

После изведнъж рязко се намали границата. /от появата на Сатурн в Рак в XII-тия ми дом, ако това има нещо общо/

А за това, че те свалят по-малки момчета - говори ми говори :D  :D
Не знам къде ще му излезе краят! :D  :D  :D
Но са по-забавни и интересни със сигурност! ;)
Toia Saturn v Rak shte mi vzeme zdraveto ot kakto e tam vse nepriatnosti i problemi  <_<  :ph34r:  

*

lin

« Отговор #37 -: Декември 13, 2004, 09:58:04 am »
Нещо да не се е случило при теб тия дни?
 :ph34r:  

*

edna

• **
  • 541
« Отговор #38 -: Декември 13, 2004, 04:22:57 pm »
Цитат
Нещо да не се е случило при теб тия дни?
 :ph34r:
Da neshto mnogo kofti, no shte go prejiveia :ph34r: veche sviknah da prejiviavam takiva udari gadni neznam dali ot Saturn ili ot neshto drugo, no kakvo to i da e shte mine i pak shte prodaljim napred :D  

*

lin

« Отговор #39 -: Декември 13, 2004, 04:40:01 pm »
И аз освоих това мислене :)
От Сатурн е...
Ама той иска не само да стискаме зъби докато мине всичко, ами и да разбереме защо нещото се случва и друг път да не реагираме с отчаяние, а с разбиране.
Което ще рече, че тогава нещото няма да ни се вижда като проблем...

Надявам се ситуацията при теб да е такава, а не нещо по-сериозно и непоправимо. :ph34r: