Здравей Гост

Планети в първи и последен градус

• 57 Отговора
  • 13179 Прегледи
*

АН

« Отговор #40 -: Декември 13, 2004, 05:04:06 pm »
Цитат
Цитат
Нещо да не се е случило при теб тия дни?
 :ph34r:
Da neshto mnogo kofti, no shte go prejiveia :ph34r: veche sviknah da prejiviavam takiva udari gadni neznam dali ot Saturn ili ot neshto drugo, no kakvo to i da e shte mine i pak shte prodaljim napred :D
е, това не е добре :)

Сатурн ще си действа още доста време, така че дай да видим какво все пак казват другите планети  :)

Виждаме тр.Слънце и тр.Плутон в съвпад и то в опозиция към наталната Луна...На действието на Плутон трябва да си свикнала, но сега и Слънцето като се е приближило може да си слонна към повечко емоционалност и драматичност от обикновено :) - и това по отношение на работа и приятелства...
Действа и опозицията на тр.Юпитер към наталното Слънце и Меркурий...-тя дава трудности, провал на договори, закъснения, проблеми поради собствената самоувереност :)

И от тук - контрол над емоциите- те са неовладени енергии, като защита на нервната система...А емоциите освобождават напрежението и в тоя смисъл са полезни...Значи това, което можем да направим, е да не позволим емоцията да определя действията и реакциите ни :)  

*

edna

• **
  • 541
« Отговор #41 -: Декември 14, 2004, 09:20:00 am »
Цитат
И аз освоих това мислене :)
От Сатурн е...
Ама той иска не само да стискаме зъби докато мине всичко, ами и да разбереме защо нещото се случва и друг път да не реагираме с отчаяние, а с разбиране.
Което ще рече, че тогава нещото няма да ни се вижда като проблем...

Надявам се ситуацията при теб да е такава, а не нещо по-сериозно и непоправимо. :ph34r:
Tuk niama kakvo da se razbira za sajalenie :ph34r:  popadash v situacia koito e izvan tvoi kontrol i prosto tia minava , sadba take e triabvalo da stane :ph34r: No vsichko minava i otminava :) ne e nepopravimo  :D  

*

edna

• **
  • 541
« Отговор #42 -: Декември 14, 2004, 09:44:16 am »
Цитат

Сатурн ще си действа още доста време, така че дай да видим какво все пак казват другите планети  :)

Виждаме тр.Слънце и тр.Плутон в съвпад и то в опозиция към наталната Луна...На действието на Плутон трябва да си свикнала, но сега и Слънцето като се е приближило може да си слонна към повечко емоционалност и драматичност от обикновено :) - и това по отношение на работа и приятелства...
Действа и опозицията на тр.Юпитер към наталното Слънце и Меркурий...-тя дава трудности, провал на договори, закъснения, проблеми поради собствената самоувереност :)

И от тук - контрол над емоциите- те са неовладени енергии, като защита на нервната система...А емоциите освобождават напрежението и в тоя смисъл са полезни...Значи това, което можем да направим, е да не позволим емоцията да определя действията и реакциите ни :)
Zdravei AH ...niama nikakvi emocii v momenta v men tolkova sam bezchustvena, daje zapochva da mi haresva :)  

*

lin

« Отговор #43 -: Декември 14, 2004, 11:32:38 am »
Е, все пак е хубаво, че няма нищо непоправимо! :)

Аз това, че ти харесва безчувсвеността също е Сатурновско според мен, защото и аз го преминах този етап  ;)  

*

edna

• **
  • 541
« Отговор #44 -: Декември 14, 2004, 11:40:08 am »
Цитат
Е, все пак е хубаво, че няма нищо непоправимо! :)

Аз това, че ти харесва безчувсвеността също е Сатурновско според мен, защото и аз го преминах този етап  ;)
A kolko vreme traia tozi etap pri teb  :)  

*

lin

« Отговор #45 -: Декември 14, 2004, 01:10:00 pm »
Ами и до сега..
Но вече не бих го нарекла безчувственост.
Сега се радвам на всичко, което си заслужава - от най-дребното нещо, до най-значимото /хм, субективни определения! ;) / и непрестанно съблюдавам да не допускам външни и вътрешни неща да нарушават душевния ми мир.

*

edna

• **
  • 541
« Отговор #46 -: Декември 14, 2004, 03:13:18 pm »
Цитат
Ами и до сега..
Но вече не бих го нарекла безчувственост.
Сега се радвам на всичко, което си заслужава - от най-дребното нещо, до най-значимото /хм, субективни определения! ;) / и непрестанно съблюдавам да не допускам външни и вътрешни неща да нарушават душевния ми мир.
ehhhhhhhhhhh i za men shte doide tozi mig niakoi den :D Niama da ima problemi shte mi mine  :D To v priodata nishto ne se gubi, ako sega ne chustvash nishto utre shte chustvash dvoino poveche, ako sega stradash utre shte se radvash nali triabva da ima ravnovesie na siliti  :)  

*

edna

• **
  • 541
« Отговор #47 -: Декември 14, 2004, 03:42:54 pm »
Цитат

ha zatova imam tolkova problemi s knijkata i vziamaneto na kolata to si e vse svarzano s rabota, dogovori i vsichko se provalia ili zakasniava....Eh nadiavam se da se opravi rabotata skoro  :(  

*

lin

« Отговор #48 -: Декември 14, 2004, 04:14:38 pm »
Цитат
ehhhhhhhhhhh i za men shte doide tozi mig niakoi den :D Niama da ima problemi shte mi mine  :D To v priodata nishto ne se gubi, ako sega ne chustvash nishto utre shte chustvash dvoino poveche, ako sega stradash utre shte se radvash nali triabva da ima ravnovesie na siliti  :)
Ще видиш какво имам предвид :D

Защото няма човек без проблеми...
Аз също си имам достатъчно 'предизвикателства' в момента  ;)  

*

АН

« Отговор #49 -: Декември 14, 2004, 05:38:34 pm »
Цитат
ha zatova imam tolkova problemi s knijkata i vziamaneto na kolata to si e vse svarzano s rabota, dogovori i vsichko se provalia ili zakasniava....Eh nadiavam se da se opravi rabotata skoro  :(
аз не си спомням да съм бързала толкова с вземането на изпита и книжката :ph34r: - но си спомням, че го вземах на 7 януари в сняг и лед и няколко дни след това успях да блъсна колата в едно дърво :ph34r:

но всъщност коя да е друга зодия май може да се похвали с повече търпение от един Овен :ph34r: -но ти пък да се надяваме, че няма да си удряш количката :)  

« Отговор #50 -: Декември 14, 2004, 11:54:11 pm »
Цитат
Цитат
QUOTE (АН @ Dec 1 2004, 04:04 AM)
QUOTE (Сириус @ Dec 1 2004, 12:29 AM)
А  дали  според Вас ако една планета да кажем Меркурий е в 0'38'' във Везни, макар и кардинален знак и в началото - няма ли да с позасенчи влиянието му( Везни да действа по-слабо, а Дева по-силно)  от това, че знакът ДЕВА като саседен силно оказва влияние на Мекурий понеже там той се чувства на Трон. И още нещо, ако знакът Везни е интерсептиращ, това допълнително не усилва ли действието на Девата и от гледна точка на това, че Меркурий е в 6-ти дом с връх Дева. А ако и Слънчевия знак е Дева.

Как мислите Вие.... 

Цитат
оу, така Меркурий изглежда важен и силно поставен...

Програмата ти изчислява ли силата на планетите? Погледни силата на Меркурий и ще си по-наясно...

Но както и да гледаме, не можем съвсем да пренебрегнем факта, че Меркурий е влязъл във Везни....Но това може да даде допълнителни шансове на човек - като да си имаш нещо в запас или в резерв 

Отделно, че ако се опрем на прогресии и дирекции, то всякак ще трябва да го гледаме основно във Везни......

Ан, би ли ми казала ти коя програма ползваш? Ще ти бъда благодарна.

Аз използвам  Zet 7 - руска програма и според нея, Меркурий е със стойност 10. Докато планетата Сатурн със стойност минус 10, макар, че е е на асцендента и сключва само положителни аспекти - тригон  със Слънцето в 7 дом и секстил с Луната в 11 дом. Не ми е ясно защо е този минус, не знам. И как да го интерпретирам?

*

АН

« Отговор #51 -: Декември 15, 2004, 08:18:18 am »
Цитат
Аз използвам  Zet 7 - руска програма и според нея, Меркурий е със стойност 10. Докато планетата Сатурн със стойност минус 10, макар, че е е на асцендента и сключва само положителни аспекти - тригон  със Слънцето в 7 дом и секстил с Луната в 11 дом. Не ми е ясно защо е този минус, не знам. И как да го интерпретирам?
Zet явно ползва източните стойности на достойнства и слабости на планетите.

Разгледай на сайта темата за Сила на планетите и по-точно таблицата на Бхригу и ще се ориентираш.

*

edna

• **
  • 541
« Отговор #52 -: Декември 15, 2004, 12:15:28 pm »
Цитат
Цитат
ha zatova imam tolkova problemi s knijkata i vziamaneto na kolata to si e vse svarzano s rabota, dogovori i vsichko se provalia ili zakasniava....Eh nadiavam se da se opravi rabotata skoro  :(
аз не си спомням да съм бързала толкова с вземането на изпита и книжката :ph34r: - но си спомням, че го вземах на 7 януари в сняг и лед и няколко дни след това успях да блъсна колата в едно дърво :ph34r:

но всъщност коя да е друга зодия май може да се похвали с повече търпение от един Овен :ph34r: -но ти пък да се надяваме, че няма да си удряш количката :)
Mi az knijkata i kolata ia macha ot Oktomvri tova si e spoerd men dosta tarpelivo za edin Oven s Asc Rak, prosto iskam da karam, zashtoto mnogo mi haresva i za men e  super  :D no vse taka stavaр, che ne moga da stigna do tazi cel, moje bi sled nova godina shte imam poveche vazmojnosti ,neshto mi prechi i to iako, ne e tolkova prichinata v men, a stechenie na obstoiatelstva, koito provaliat neshtata :ph34r:  

*

edna

• **
  • 541
« Отговор #53 -: Декември 15, 2004, 12:19:26 pm »
Цитат
Цитат
ehhhhhhhhhhh i za men shte doide tozi mig niakoi den :D Niama da ima problemi shte mi mine  :D To v priodata nishto ne se gubi, ako sega ne chustvash nishto utre shte chustvash dvoino poveche, ako sega stradash utre shte se radvash nali triabva da ima ravnovesie na siliti  :)
Ще видиш какво имам предвид :D

Защото няма човек без проблеми...
Аз също си имам достатъчно 'предизвикателства' в момента  ;)
E az v momenta niamam novi predizvikatelstva  :( Saturn kato mi vlezne pak v 12dom lsed 1 mesec , savsem shte se zatvoria i edinstvenoto predizvikatelstvo togava shte e da si sedia v kashti i da pleta valneni chorapi :ph34r:  

*

edna

• **
  • 541
« Отговор #54 -: Декември 15, 2004, 12:23:41 pm »
Цитат
[но си спомням, че го вземах на 7 януари в сняг и лед и няколко дни след това успях да блъсна колата в едно дърво :ph34r:

Nadiavam se da ne e bilo neshto mnogo strashno  :ph34r:  

*

АН

« Отговор #55 -: Декември 15, 2004, 01:48:05 pm »
Цитат
Nadiavam se da ne e bilo neshto mnogo strashno  :ph34r: [/quote]
 е, нищо особено страшно :)

та може би всички мои познати са си удряли колите поне веднъж, или пък някой им ги е удрял :ph34r:  

*

edna

• **
  • 541
« Отговор #56 -: Декември 15, 2004, 04:09:58 pm »
Цитат на: АН,Dec 15 2004, 12:48 PM
Цитат на: edna,Dec 15 2004, 11:23 AM
Nadiavam se da ne e bilo neshto mnogo strashno  :ph34r:
е, нищо особено страшно :)

та може би всички мои познати са си удряли колите поне веднъж, или пък някой им ги е удрял :ph34r:[/QUOTE]
Az imam edna priatelka goliama skica :) I tia edin den mi se obadi raztreperana po telefona kaza mi, che se e blasnala s edin reis...No posle razbrah, che reisa bil sprial otstrani na ulcata i tia prosto se nahendrila v nego :) Nishto i niamashe i na neia i na kolata za shtastie si ostana edna komichna sluchka i posle mnogo se smiahme :D Ako iamam katastrofi niakoi den , a to ne moge da mi se razmine se nadiavam da sa vse takiva na, koito da se smei sled vreme :ph34r: Rdavam se, che pri teb ne e bilo neshto seriozno :D  

*

PERSEFONA

« Отговор #57 -: Декември 19, 2004, 02:01:08 pm »
6o se otnasj za planetite v parvite i poslednite gradysi rysnajite priemat 4e ako edna planteta e v na4aloto,tj vliae samo na tozi dom i znak,a nikraj-i na drygia,za6toto svarzva energiite i na sledva6ia za da prodalgi razvitieto