Здравей Гост

Нептун - спасител от 7 до 12 дом

• 30 Отговора
  • 9607 Прегледи
*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
Нептун - спасител от 7 до 12 дом
« -: Август 27, 2009, 10:06:18 pm »
Нептун в 7-ия дом - Партньор-мечта
Аз спасявам партньора си и други нуждаещи се от помощ хора с моите вълшебно-еротични способности, и се надявам моят партньор на мечтите да има ключ към моите желания, за да ги изпълни!
Най-големите Ви мечти винаги са били магически свързани с другите хора, което в продължение на времето се е превърнало в любимата Ви „дрога”. Най-много се привързвате към любим човек, на който можете да помогнете и да спасите от нещо. Вашата еротична помощ е най-хубавият камуфлаж срещу страховете Ви от завързване на истински отношения. Истинската причина е, че повече се интересувате от своята собствена представа за възможностите в партньорството, отколкото от истинското Ви „Аз”. По някакъв начин почти винаги успявате да „шиете” тайно дрехи за другите, с надеждата, че ще намерите партньор на мечтите, на който тези дрехи да му паснат перфектно. От друга страна прекрасно знаете как да омагьосате другия със своя еротичен аромат. Вашият силен копнеж за любов е по-силен от способността Ви за разграничаване, затова избягвате силни партньори - за да не загубите ролята си на помагач. Ако Вашият партньор притежава ключа за вашите желания и очаквания, това би избегнало недоразуменията помежду ви. В течение на времето сте се наситили на това постоянно да бъдете лъгани и напускани от партньора си, който сте искали да спасявате. От тогава сте осъзнали, че партньорите са Ви виждали като спасител и помощник. След време започвате да водите истински връзки с хора, които са от плът и кръв, вместо да се занимавате с партньори – „духове”. Който прави фокуси в любовните срещи, рано или късно си намира майстора, нали? Възможността да срещнете своя партньор на мечтите става възможна едва когато затворите вратата на партньорите – „духове”.
Възможно решение:
Показване на лична отговорност в партньорство
Възможно скривалище и място, където може да се загуби нещо:
   Гардероб за дрехи, в дрехите.
Всичко, което трябва да знам за себе си:
Какво спасявам в партньорството като се отказвам да изразя своите очаквания?  
Известни личности с Нептун в 7-ми дом:
   Изабел Аджани, Фред Астер, Шарл Азнавур, Шърли Беси, Карло Бенетон, Джейн Биркин, Джордж Бизе, Марк Шагал, Чарли Чаплин, Бо Дерек, Райнер В. Фасбиндер, Пол Гоген, Джордж Гершуин, Одри Хепбърн, Том Джоунс, Джанис Джоплин, Мирей Матьо, Пол Нюман, Хайнц Рюман, Жан Пол Сартр, Алберт Швайцер, майка Тереза

Нептун в 8-ми дом - Мечтите и кошмарите във връзката
Аз се спасявам от изразяването на собственото си мнение във връзката ми, за да не изложа на опасност взаимните притежания и финанси, както и да загубя своите привидни мъки!
Копнежът към смъртта Ви действа хипнотизиращо и Ви кара да вървите по пътища, които са опасни и същевременно безкрайно обаятелни. Възможностите, които една тайна връзка Ви предлага са много  очароващи и опияняващи. В края на краищата сте искали чрез няколко потайни връзки да осъществите мечтите си, в случай че по някаква причина загубите постоянната си връзка. Но докато има надежда, че мечтите Ви ще се изпълнят, няма опасност връзката Ви да се разпадне, защото надеждата умира последна. Вратата към трансформацията е пълно изживяване на сексуалните копнежи, като Рай на земята, тъй като лекува натрапливите Ви очаквания и мъки. Да „клатите” дявола и при това да получавате оргазъм е пътят към просветлението, който не всеки може да си позволи. Когато изразите искрено своето мнение, тогава вървите по пътя към връзката на мечтите си.
Възможно решение:
   Искрени партньорски връзки и искрено изразяване на собственото мнение.
   Тоалетна, кофа за боклук, мазе, багажника на колата, таван.
Какво спасявам като се отказвам да изразя своите желания и очаквания във връзката?
Известни личности с Нептун в 8-ми дом:
Симон дьо Бувоар, Робърт Блай, Ева Браун, принцеса Каролине, Клод Дебюси, Катрин Деньов, Торвалд Детлевсен, Кристиан Диор, Самуел Ханеман, Адолф Хитлер, Дъстин Хофман, Херберт фон Караян, София Лорен, Томас Ман, Джим Морисън, Пабло Неруда, Едит Пиаф, Джордж Санд, Жул Верн, Нийл Янг

Нептун в 9-ти дом - Пътувания в мечтите
Аз с удоволствие спасявам забравени от бога хора чрез богати дарения на утеха. От друга страна съм пристрастен към пътувания, с голямата надежда да намеря книгата за „Смисъла на живота“, за да осъществя моите мечти!
Ако притежавахте божествена магическа пръчка щяхте да спасите целия свят! Вие притежавате способността да забелязвате грешките и тъгата на хората, особено в разговорите. От друга страна имате много богата фантазия, с която успявате да създадете  свят на мечтите, където хората имат магически средства като например “Кърпичке, постели се“. Може да се каже, че сте като пътешественик поел на ментално и телесно пътуване в търсене на книгата „Смисълът на живота“, който през цялото време е вярвал, че в тази книга е написано къде се намира щастието му в света. След като намира  книгата след много пътувания, въпросният пътешественик е страшно разочарован, че всички страници в нея са бели. Вашето пристрастяване е стремежът постоянно да разширявате хоризонта си чрез събиране на знания и пътувания. И така сте отишли доста далече – както вътрешно, така и външно. В течение на времето сте се научили да се доверявате сляпо на вътрешното си ръководство още преди да започнете пътуването. Всички пътувания, които предприемате са замислени като мостове към места, където хората осъществяват мечтите си.
Възможно решение:
   Поемане на отговорност за подобряване на личния живот и разширяване на хоризонта. Показване на отговорност за осъществяване на мечтите.
   Учебници, куфар, прозорец.
Какво спасявам като се отказвам да изразя какво очаквам и какво ме прави щастлив в партньорството ми?
Известни личности с Нептун в 9-ти дом:
Бриджит Бардо, Мария Калас, Фей Дънауей, Боб Дилън, Ерих Фром, Йохан Волфганг фон Гьоте, Джими Хендрикс, Леонардо да Винчи, Елвис Пресли, Франк Синатра, Елизабет Тейлър, Шърли Темпъл, Рудолфо Валентино, Силви Вартан, Уолт Уитман

Нептун в 10-ти дом - Професия на мечтите
Аз се чувствам призван да спасявам слаби и болни хора и се надявам на подкрепа от моите родители или обществото, за да мога да упражнявам професията на мечтите си като професионален спасител на нацията!
Вие сте се чувствали призован да изберете социална професия, чрез която да можете да спасявате хора, защото това е професията на мечтите Ви. В началото не Ви е било лесно да навлезете в професията на мечтите си, защото никой не е бил готов да Ви подкрепя. От друга страна не сте знаели как да кандидатствате за нея. Никак не е чудно, че в началото избора на друга професия, в която не сте се чувствали сигурни, Ви е водел към отчаяние, но какво друго Ви е оставало след като сте имали толкова големи претенции? По една или друга причина работата Ви не е била това, което сте очаквали. По-късно чрез преживените разочарования сте осъзнали, че стремежът към идеална професия е бил само камуфлаж, позволяващ Ви да се концентрирате в една конкретна професия, при която имате най-добрата възможност да развиете своята отговорност и правоспособност. И ако поемете отговорност за осъществяване на мечтите си, е възможно в живота Ви да станат чудеса.
Възможно решение:
   Показване на отговорност в поставянето на цел в живота и в осъществяването на  собственото призвание.
   В стена, зид, под.
Какво спасявам като се отказвам да регулирам задълженията и правата си в съвместния живот?
Известни личности с Нептун в 10-ти дом:
Алис Бейли, свещената Бернадет фон Лурд, Мигел де Сервантес, Жак Ив Кусто, Марлене Дитрих, Уолт Дисни, Гюнтер Грас, Лиз Грийн, Франц Йозеф Хайдн, Ърнест Хемингуей, Франц Кафка, Джон Ф. Кенеди, Жаклин Кенеди-Онасис, Боб Марли, Карл Макс, Франсоа Митеран, Пабло Пикасо

Нептун в 11-ти дом - Летящият самарянин
Аз прекарвам 24 часа в спасителна служба за приятелския ми кръг и съмишленици, за да не се чувствам изоставен в свободното си време и да успокоявам слабата си нервна система!
Вие винаги успявате да оставите вратата си отворена за Вашите услуги на спасител на приятелския си кръг и съмишленици, въпреки че мечтаете да имате повече свободно време за игри и развлечения. Една от причините за това може би е, че не можете дълго да издържите насаме със себе си, освен ако спите. И ако случайно нервите Ви внезапно заиграят лудо, то значи се нуждаете от  успокоителни средства и ако няма такива, тогава има алкохол, който може да се приема като лекарство. Вие сте имали много необичайни приятели, за жалост и много фалшиви, защото по-рано не сте притежавали способността да различавате кой какъв е. От друга страна не сте знаели къде могат да се намерят истинските приятели. А когато сте се научили да различавате на кой да отваряте вратата на своите услуги и на кой не, тогава е дошъл и моментът на просветлението. Някой е казал нещо, което важи за Вас - „Не е вярно, че имаме малко време в живота, вярно е че пропиляваме много“.
Възможно решение:
   Показване на отговорност в организирането на свободното време и стремежа към реформи.
   Балкон, тераса, място за хоби, всичко, което е на открито, места, където се прекарва свободното време.
Какво спасявам като се отказвам да взимам съвместни решения в приятелския си кръг и в съвместните игри и развлечения?
Известни личности с Нептун в 11-ти дом:
Ханс Кристиан Андерсен, Ричард Бах, Карлхайнц Бьом, Йоханес Брамс, Джими Картър, Джеймс Дийн, Алберт Айнщайн, Федерико Фелини, Бети Форд, Джоуди Фостър, Арета Франклин, Галилео Галилей, Гьотц Георге, Джордж Харисън, Рудолф Хес, Рок Хъдзън, Микеланджело, Нострадамус, Роман Полански, Джон Д. Рокфелер, Хелмут Шмид, Омар Шариф

Нептун в 12-ти дом - Тайни мечти
Аз се спасявам от изразяване на желанията и очакванията си, за да не бъда разочарован!
Тайните копнежи и пристрастяването са Ваши стари познайници. Чудно е, как фантазията Ви прави фокуси с картини в райски светове, в които  всичко е възможно. Владеете отлично мистериозното изкуство да изпадате в транс и да се разтваряте вътрешно. Ако конете бяха желания, вие щяхте сте най-добрия ездач, нали? И ако понякога Ви нападнат тъжните духове, тогава знаете кои наркотични средства да вземете, за да ги прогоните. Склонността Ви понякога да критикувате работата на сътрудниците си изчезва постепенно с времето. Както и страстта да описвате дефектите в живота си в книгата на съмненията, тя също е изчезнала , нали?
Възможно решение:
   Показване на отговорност чрез изразяване на собствените права. Показване на отговорност за осъществяване на мечтите Ви.
   Огледало, обувки, под килими, шкафче за медикаменти, цигарена кутия, там където човек си отпочива.
Какво спасявам като се отказвам да изразя моите очаквания и да осъществя мечтите си?
Известни личности с Нептун в 12-ти дом:
Йохан Себастиан Бах, Леонард Бернщайн, Салвадор Дали, Едгар Дега, Плацидо Доминго, Ури Гелър, Артур Голдберг, Франциско Гоя, Георг Фридрих Хендел, Карл Орф, Парацелз, Томас Ринг, Роберт Шуман
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Nebesna

Re:Нептун - спасител от 7 до 12 дом
« Отговор #1 -: Август 27, 2009, 10:08:31 pm »
Здравей небесна веднага ти пращам твоя спасител нептун.

Нептун в 11-ти дом - Летящият самарянин

Е-хеее! Колко спасителни пояса съм хвърлила. Ама в последите години ми дойде акъла в главата, научих се да си ценя личното време и да не позволявам на хората от приятелския кръг да ме употребяват като кошче за душевни отпадъци. Можех да слушам с часове и да съпреживявам любовни мъки и терзания, а после установявах, че той човека си търси отдушник и няма никакво намерение да променя нещата, които му вредят. Взех си поука и се насочих към обществено-полезна дейност (която между другото, също е по 11-ти дом).

ПП. По 11-ти дом са и покровителите. С Нептун тук съм имала много духовни покровители. духовната подкрепа може да бъде нещо много ценно.

*

Helo

« Отговор #2 -: Август 27, 2009, 10:16:52 pm »

Не разбрах защо трябва да има две нови теми за Нептун, особено при положение, че днес реабилитирах една стара тема за тази планета:

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2693.20.html

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #3 -: Август 27, 2009, 10:24:07 pm »

Не разбрах защо трябва да има две нови теми за Нептун, особено при положение, че днес реабилитирах една стара тема за тази планета:

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2693.20.html
Защото както знаеш в Астрологията има много различни начини за тълкуване и ако нямаш нищо напротив по някакав начин се допълват.

*

Helo

« Отговор #4 -: Август 27, 2009, 10:25:52 pm »
А защо не сложи Нептун от 1-ви до 12-ти дом в една тема?

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #5 -: Август 27, 2009, 10:28:53 pm »
А защо не сложи Нептун от 1-ви до 12-ти дом в една тема?
Защото не ме пуснаха да ги сложа наведнъж понеже бяха повече букви от колкото е позволено.

*

Helo

« Отговор #6 -: Август 27, 2009, 10:32:21 pm »
Можеше да сложиш два или три поста един след друг в една тема.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #7 -: Август 27, 2009, 10:40:33 pm »

Да, ако знаех как се прави това щях да то направя. За съжаление съм новобранец в тези работи още.

*

mamma_mia

« Отговор #8 -: Август 27, 2009, 10:42:15 pm »
Айде сега да сложиш статията за мидпойнтите :P

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #9 -: Август 27, 2009, 10:43:53 pm »
Doby, благодаря за интересната  информация. Много точно е казано за моят Нептун в 8ми дом! ;)

*

Helo

« Отговор #10 -: Август 27, 2009, 10:45:45 pm »

Да, ако знаех как се прави това щях да то направя. За съжаление съм новобранец в тези работи още.

Небесна е сложила втория пост в темата и тя би могла да копира и постне в нейния пост останалите части за Нептун, за да са един след друг и само в една тема.  ;)

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #11 -: Август 27, 2009, 11:00:03 pm »

Небесна е сложила втория пост в темата и тя би могла да копира и постне в нейния пост останалите части за Нептун, за да са един след друг и само в една тема.  ;)
Благодаря ви много! ;)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #12 -: Август 27, 2009, 11:01:22 pm »
Е няма ли тука някой с Нептун в 7 дом да му видим на практика способността :" ...Аз спасявам партньора си и други нуждаещи се от помощ хора с моите вълшебно-еротични способности..."  ::) :P

Хехе,с ДСЦ Риби сигурно и аз ги умея тези нещица  ;D

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #13 -: Август 27, 2009, 11:02:11 pm »
Doby, благодаря за интересната  информация. Много точно е казано за моят Нептун в 8ми дом! ;)
Мерси за комплимента! :-[

*

Nebesna

« Отговор #14 -: Август 27, 2009, 11:27:40 pm »
Е няма ли тука някой с Нептун в 7 дом да му видим на практика способността :" ...Аз спасявам партньора си и други нуждаещи се от помощ хора с моите вълшебно-еротични способности..."  ::) :P

Хехе,с ДСЦ Риби сигурно и аз ги умея тези нещица  ;D

Моята дъщеря е с Нептун в 7-ми дом, обаче Нептунчо е Козирожки, в опозиция с Венера и в квадрат с Марс. Като малка спасяваше болни животни...А сега "спаси" един влюбен Лъв, който я ухажваше повече от година. И той със същия тао-квадрат. Транзитният Плутон в Козирог им се мотае върху Нептуна и на двамата.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #15 -: Август 28, 2009, 12:01:53 am »
 :) мен, нищо общо с мен и моя нептун в 12-ти дом.ама нищо!влизам надълбоко и с това предизвиквам гнева на много.знам как да стигна до марианската падина ,без да потъна.света е пълен с разбити сърца. и какво от това!враговете ми са мазни и хлъзгави,не обичат откритите войни.за тях е важно да ме прилъстят и изтезават. но ,....аз имам интуиция ,която не бърка....и винаги разбирам крайните им цели. нептун в 12-ти покори врага със слабостта си!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #16 -: Август 28, 2009, 04:04:56 pm »
Моята дъщеря е с Нептун в 7-ми дом, обаче Нептунчо е Козирожки, в опозиция с Венера ...

и моята е така с Нептун 7 , но Венера 1 е близнашка и нямат опозиция и никой не спасява, по скоро
другите постоянно го правят за нея, Нептун е комплект с Уран/Сатурн в 7 дом Козирог
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Uran

• 6041
« Отговор #17 -: Август 28, 2009, 05:47:50 pm »
Харесвами, че Нептун в 7 дом не се тълкува като "измяна на партньора", а като "спасител".

« Отговор #18 -: Август 28, 2009, 06:52:52 pm »
че то Нептуна е спасител-жертва- тиранин ,там циркулира
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #19 -: Август 28, 2009, 07:17:31 pm »
че то Нептуна е спасител-жертва- тиранин ,там циркулира
Аз мисля пък че тирана и жертвата са плутон а нептун е светец или крадец